VAN DER SYPT JULITA

Société en commandite simple


Dénomination : VAN DER SYPT JULITA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 860.575.684

Publication

24/11/2011
ÿþMO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1111111 Ii Ii IIi bl

*11177013*

V aa

~6

staz

NEERGELEGD

1 NOV. 2011

RF;CIIT13:1Ni. KOOPId:LIe,:I-í:

Ondernemingsnr . 0860.575.684

Benaming

(voluit) : Van der Sypt Julita

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Hoekskensstraat 103, 9080 Lochristi

Ondenrrerç akte : Doelsuitbreiding

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25 oktober 2011 :

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten uitrusten, ombouwen doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

Lochristi, 25 Oktober 2011

Julita Van der Sypt Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetzij van de perso(a)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var. derden re vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VAN DER SYPT JULITA

Adresse
HOEKSKENSSTRAAT 103 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande