VAN GUYSE FRANS & ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN GUYSE FRANS & ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.524.188

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 06.06.2014 14154-0285-014
18/02/2014
ÿþmod 11.1

,

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-7 FFO. 2034

DENDiffIeIUNDE

Ondernemingsnr : 0421.524.188

Benaming (voluit) : FRANS VAN GUYSE & ZONEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorhout 85

9190 Stekene

Onderwerp akte :ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-waas op eenendertig januari tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: het ontslag van de heer René Van Guyse, voormeld, te aanvaarden. Hem wordt kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

2.: de tekst van artikel 17 integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van het agenda.

3.: de tekst van artikel 20 integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 3 van het agenda.

4.: de tekst van de artikelen 14,17 en 20 der statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Van Guyse Jozef, wonende te Stekene, Drieschouwen 134.

Voor het geval de statutaire zaakvoerder zou worden ontslagen, of zelf ontslag zou nemen, zal de overblijvende zaakvoerder of bij gebreke daaraan de oudste vennoot, onmiddellijk het nodige doen om een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen in de vormen vereist voor een statutenwijziging, dit alles tegen een datum uiterlijk twee maanden na het feit dat daartoe aanleiding geeft.

Die algemene vergadering zal zich uitspreken over het al dan niet aanstellen van een andere of niet statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1 1 ~

N 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De vergoeding van de zaakvoerder wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKELTWINTIG:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te , Dendermonde: expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.06.2013 13152-0300-032
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 01.06.2012 12137-0123-031
15/05/2012
ÿþMatl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0421.524.188

Benaming

(voluit) : Frans Van Guyse & Zonen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorhout 85 - 9190 5tekene

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming Commissaris

Uit het verslag van de Jaarlijkse Algemene Vergadering d.d. 31/05/2011 blijkt de benoeming van BV ovv BVBA Parmentier Guy, vertegenwoordigd door Dhr. Parmentier Guy, ais commissaris voor een periode van 3jaar. Het mandaat loopt tot en met de Algemene Vergadering in 2014. De jaarlijkse vergoeding wordt vastgelegd op 4.200,00 EUR.

Zaakvoerder

Dhr Van Guyse Jozef

Zaakvoerder

Dhr Van Guyse René

" iaoess es*

1111

be

a

B- st~

GRIF i- . c^ ~V---4 A'í.! K I

T. N KOfIP} !AN;.. N;

03 MEI 2012

DENDE! iV:Oi=a'JE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 20.06.2011 11174-0241-029
10/02/2011
ÿþVc behc

aar

Belt Staat

mod 2.1

gt, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rGRiF7 i~ VAN 1,r.,;n

1

*iioaas9ll

2 7. 01, 2011

DENDER:v"Orii3in

Gritl`ie

Ondememingsnr : 0421.524.188

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : FRANS VAN GUYSE & ZONEN

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorhout 85

9190 Stekene

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op éénentwintig december tweeduizend en tien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, acht bladen, geen verzendingen, boek 571, blad 78, vak 13, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft

s. beslist:

1.: De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.

2.: BESLUIT TOT SPLITSING

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap Holding Van Guyse, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frans Van

EI Guyse & Zonen en op de naamloze vennootschap Van Guyse & C°

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a.de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en tien. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschappen tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b. De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van :

 385 volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frans Van Guyse & Zonen, zonder opleg zijnde 370 aandelen theoretisch toe te wijzen aan de eigen aandelen (Holding Van Guyse) en 15 aandelen toe te wijzen aan de particuliere aandeelhouders.

Gezien door de overdracht de vennootschap Frans Van Guyse & Zonen eigen aandelen verkrijgt, wordt hierop de artikelen 78 en 80 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen toegepast waarbij de tweehonderd veertig eigen aandelen (240) zullen vervallen bij de splitsing. Voor de kapitaalverhoging die in de verkrijgende vennootschap optreedt, zullen er enkel aandelen uitgegeven worden aan de aandeelhouders van de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

verkrijgende vennootschap ten'belope van het saldo dit -----

aandeelhouders zal worden toegekend zijnde 15 aandelen.

 193 volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap Van Guyse & C°, zonder opleg zijnde 135 aandelen theoretisch toe te wijzen aan de eigen aandelen (Holding Van Guyse) en 58 aandelen toe te wijzen aan de particuliere aandeelhouders.

Gezien door de overdracht de vennootschap Van Guyse & C° eigen aandelen verkrijgt, wordt hierop de artikelen 78 en 80 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen toegepast waarbij de honderd veertig eigen aandelen (140) zullen vervallen bij de splitsing. Voor de kapitaalverhoging die in de verkrijgende vennootschap optreedt, zullen er enkel aandelen uitgegeven worden aan de aandeelhouders van de verkrijgende vennootschap ten belope van het saldo dat aan de particuliere aandeelhouders zal worden toegekend zijnde 58 aandelen.

c.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoud-ikundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op dertig juni tweeduizend en tien.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschappen naar verhouding zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de verkrijgende vennootschappen gebracht worden.

d.De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschappen recht geven te delen in de winst is bepaald op heden.

e.De nieuwe aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frans Van Guyse & Zonen zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Als tijdelijke maatregel wordt bepaald dat zolang de nieuw uitgereikte aandelen aan toonder van naamloze vennootschap Van Guyse & C° nog niet gedrukt zijn, door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de vennootschap Van Guyse & C°, de aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Van de in-schrijving in de registers worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders of vennoten die erom verzoeken.

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig artikel 728 van het wetboek van vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen er geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds.

3.: ELIMINATIE AANDELEN

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en rekening houdend met het feit dat de gesplitste vennootschap aandeelhouder is in de inbrengverkrijgende vennootschappen er geen aandelen worden uitgereikt ter vergoeding van de eigen aandelen die de inbrengverkrijgende vennootschappen verkrijgen.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

- vernietiging van de 240 aandelen die de gesplitste vennootschap Holding Van Guyse bezat in de vennootschap Frans Van Guyse & Zonen zodat het aantal aandelen van de vennootschap Frans Van Guyse & Zonen wordt teruggebracht van 250 aandelen naar 10 aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.4

- vernietiging van de 140 aandelen die de gesplitste vennootschap Holding Van Guyse bezat in de vennootschap Van Guyse & Co zodat het aantal aandelen van de vennootschap Van Guyse & C° wordt teruggebracht van 200 aandelen naar 60 aandelen

4.: OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP  KAPITAALVERHOGINGEN

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1.Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frans Van Guyse & Zonen wordt verhoogd met tweehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 288.000,00) om het aldus te brengen van twee en zestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00), door uitgifte van vijftien (15) nieuwe aande-'len, elk met een fractiewaarde van een/vijfentwintigste.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de winst als hiervoren gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de particuliere aandeelhouders van de vennootschap op de wijze als hierboven gezegd.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van volgende activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap Holding Van Guyse.

Actief :

Vlottende activa: 4.475.293,60

Vordering op ten hoogste 1 jaar: 1.115.287,63 Overige

vorderingen 874,14

Eigen vorderingen (te elimineren) 1.114.413,49

Geldbeleggingen: 3.331.688,97

Eigen aandelen (te elimineren) 3.331.688,97

Overlopende rekeningen: 28.317,00

TOTAAL DER ACTIVA : 4.475.293,60

Passiva:

Eigen vermogen : 4.375.310,03

Kapitaal 288.000,00

Geplaatst kapitaal 288.000,00

Reserves 3.755.185,77

Wettelijke reserves 28.800,00 Onbeschikbare

reserves 3.331.688,97

Voor eigen aandelen (te elimineren) 3.331.688,97

Beschikbare reserves 394.696,80

Overgedragen resultaat 332.124,26

Schulden 99.983,57

Schulden op ten hoogste een jaar 72.511,51

Handelsschulden 1.789,42

Leveranciers 1.789,42

Schulden mbt belastingen, bezoldigingen

en sociale lasten 70.722,09

Belastingen63.432,11

Bezoldigingen en sociale lasten 7.289,98

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Overlopende rekeningen 27.472,06

Totaal der passiva 4.475.293,60

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor Willy De Mey

2.omwisseling van de aandelen van de vennootschap Frans Van Guyse & Zonen waarbij voor 1 bestaand aandeel 4 nieuwe aandelen worden uitgegeven zodat het aantal aandelen van de vennootschap wordt gebracht op 100 aandelen.

3. Het kapitaal van de naamloze vennootschap Van Guyse & C° wordt verhoogd met honderd en twaalfduizend euro (¬ 112.000,00), om het aldus te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) tot driehonderd twee en zestigduizend euro (¬ 362.000,00), door uitgifte van 58 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdachttiende.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de winst als hiervoren gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de particuliere aandeelhouders van de vennootschap op de wijze als hierboven gezegd.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van volgende activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap Holding Van Guyse

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Actief : 1.494.477,41 1.301.441,01

Vlottende activa : Geldbeleggingen:

Eigen aandelen (te elimineren) 1.301.441,01

Liquide middelen 193.036,40

TOTAAL DER ACTIVA : 1.494.477,41

Passiva:

Eigen vermogen : 1.494.477,41

Kapitaal 112.000,00

Geplaatst kapitaal 112.000,00

Reserves 1.382.477,41

Wettelijke reserves 11.200,00

Onbeschikbare reserves 1.301.441,01

Voor eigen aandelen (te elimineren) 1.301.441,01

Beschikbare reserves 69.836,40

Totaal der passiva 1.494.477,41

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor Willy De Mey

4.Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap Holding Van Guyse op de verkrijgende vennootschappen Frans Van Guyse & Zonen en Van Guyse & C° geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

leder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen be-'zwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlij-+ke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4.Het personeel, tot op heden in dienst bij de gesplitste vennootschap, zal volledig overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door de verkrijgende vennootschappen overeenkomstig de aanwijzingen opgenomen in de aan deze gehechte lijst.

5.Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste vennootschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, door ieder van de verkrij-igende vennootschappen gedragen worden evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden. Tegenover derden zullen alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

6.De archieven en boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan de vennootschap Frans Van Guyse & Zonen die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te honden van de vennootschap Van Guyse & C° tel-kens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

7.Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen door de verkrijgende vennootschappen gedragen worden ieder naar evenredigheid van het nettoactief dat aan ieder van de verkrijgende vennootschappen in het splitsings-ivroorstel is toegescheiden.

5. WIJZIGINGEN IN DE STATUTEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen, in aansluiting met onderhavige splitsing, de statuten van de verkrijgende vennootschappen als volgt te wijzigen :

a)De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frans Van Guyse & Zonen:

 artikel vijf wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd vijftig duizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder no-minale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal ";

7. Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden zoveel als mogelijk, met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan elke bestuurder van de raad van bestuur of zaakvoerder van de verkrijgende vennootschappen, waarbij ieder afzonderlijk of gezamenlijk kan optreden wat betreft de vennootschap waarvan hij bestuurder of zaakvoerder is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergaderingen stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de splitsing van de naamloze vennootschap Holding Van Guyse door overneming van haar vermogen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frans Van Guyse & Zonen en door de naamloze vennootschap Van Guyse & C° verwezenlijkt is, en dat de naamloze vennootschap Holding Van Guyse opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een splitsing door overneming.

DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze : Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende vennootschappen.

C. Fiscale verklaringen

1.Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

2.De vergadering verklaart dat de splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 en volgende van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

3.De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de gesplitste ven-+nootschap beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W.-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het B.T.W.-Wetboek van toepassing. In zelfde verband deelt de voorzitter mee dat de overnemende vennootschappen als B.T.W.-plichtige geregistreerd zijn, respectievelijk de overnemende vennootschap Frans Van Guyse & Zonen onder nummer BTW BE 421.524.188 en de overnemende vennootschap Van Guyse & C° onder nummer BTW BE 436.194.053.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte splitsing en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe¬ so(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 28.06.2010 10264-0376-029
12/06/2009 : DE038657
30/06/2008 : DE038657
10/09/2007 : DE038657
27/06/2007 : DE038657
20/07/2006 : DE038657
11/07/2006 : DE038657
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 17.06.2015 15186-0296-015
01/07/2005 : SN038657
20/09/2004 : SN038657
14/01/2004 : SN038657
09/07/2003 : SN038657
03/08/2002 : SN038657
28/07/1990 : SN38657
01/01/1986 : SN38657

Coordonnées
VAN GUYSE FRANS & ZONEN

Adresse
VOORHOUT 85 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande