VAN MAELE OLIVIER GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MAELE OLIVIER GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.862.552

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.07.2013, NGL 30.08.2013 13536-0227-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.07.2012, NGL 31.08.2012 12544-0180-009
10/08/2012
ÿþOndememingsnr : 0825.862.552

Benaming

(voluit) : Van Maele Olivier geassocieerd notaris

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Vrijheidstraat 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : doeiswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Lingier, te Aalst, vervangende zijn collegae Olivier Van Maele en Lien Couck geassocieerde notarissen, ratione personae onbevoegd, op 28 juni 2012, geregistreerd te Aalst I op 2 juli 2012, boek 935, blad 64, vak 2, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Van Maele Olivier geassocieerd notaris", waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Vrijheidstraat 53, met ondernemingsnummer: 0825.862.552.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1/ Doelwijziging

a. Verslag doelswijziging.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de goedkeuring van het ontwerp van statutenwijziging afgeleverd door het genootschap van notarissen van de provincie Oost-Vlaanderen op 21 juni 2012, alsook het verslag van de zaakvoerder, met de staat van activa en passiva van de vennootschap, dat het voorstel tot doelwijziging van de vennootschap toelicht alle aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en een kopie van beide documenten ontvangen te hebben.

b. Doelwijziging

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen en het in overeenstemming te brengen met het reglement voor de vennootschappen van notarissen zoals aangenomen door de algemene vergadering van 26 april 2011;

"De notariële participatievennootschap is een burgerlijke vennootschap die tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming ais besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt."

2/Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 3 der statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het besluit hiervoor.

Artikel 3: dit artikel wordt vervangen door:

"De notariële participatievennootschap is een burgerlijke vennootschap die tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming ais besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt."

3/ Coördinatie der statuten

De vergadering beslist een volmacht te geven aan ondergetekende notaris Lingier teneinde de gecoördineerde statuten uit te werken en neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van

koopbondel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPI ;AN.EL

.ZZ14~Z4~"

01 AUG. 2012

DENDERMONDE

Griffie

V' beh aa Bel stag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ea

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

'--' Voor? behouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderhavige statutenwijziging werd goedgekeurd door de kamer van notarissen van Oost-Vlaanderen op 21 juni 2012.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Lingier

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

goedkeuring ontwerp statutenwijziging afgeleverd door het genootschap van notarissen van de provincie

Oost-Vlaanderen

- het verslag van de zaakvoerder

- de staat van activa en passiva

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/01/2011
ÿþ Mal Z1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de 4FFjE RECHTBANK

VA ." ~~-^^m



Voorbehouden aan het Belgisch StaatsWa'

1 a 01. 2011

~

DENDERMONDE

Griffie

0826.862.552

Van Maele Olivier geassocieerd notaris

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

SDOO Aalst, VrijheidstnoatS3

STATUTENWIJZIGING

Onderneminganr: Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Lingier te Aalst op 28 december 2010, dat werd gehouden: de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder d*| vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Maele Olivier geassocieerd mtads"i wmunvende zetel gevestigd |oho9300 Aalst, Vrijheidetraot53. met ondome-m|nganummer0825.882.552.

Volgende beslissingen werden genomen:

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van elfduizend vierhonderd Euro (11.400.00 E) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18 ô00 O0 ~) op dertigduizend Euro (3OOOOO~ ~)'

' '' '

door inbreng huidige vennootschap van een bedrag in speciën van elfduizend vierhonderd Euro (11.400,00 ¬ ); zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2/Inbreng - Volstorting

En hierbij komt tussen : de heer Olivier VAN MA-ELE, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd,| dewelke na lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de! statuten en van de fi-nanciële toestand van de BV BVBA VAN MAELE OLIVIER GEASSOCI-EERD NOTARIS' en verklaart een inbreng te doen in huidige vennootschap van een bedrag in speciën ten bedrage van elf-' duizend vierhonderd Euro (11.400,00 E) en dit door een stor-ting in geld, verricht bij BNP PARIBAS FORTIS, opj rekening-nummer 001-6306760-90, zodat huidige vennootsdhop vanaf he-den, uit dien hoofde een som van, deÓ|gdubendEurn(3O.O00.DD ~othaar beschikking hoaÓ.Een bawÜovan de'puna~ng van do gelden dada~ 22 december tweeduizend en tien zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

3Nastm*elUng van de effectieve verwezenlijking van dn

kapitaalverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergete-kende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus

ver-wezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is ge-bracht op dertigduizend Euro (30.000,00 ¬ ), wordt

verte-genwoordigd door 186 volledig volstorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder. één/honderd zes-entachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

4/Statutenwijziging

De vergadering beslist artik l 5 der statute te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen

besluit hiervoor.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

Artikel 5- Kapitaal Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend Euro(3O.000.00E). Het is verdeeld in hondendi zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

5/Machten

DewergaÓering beslist alle machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen,

beslui-ten.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereen-volgend en met algemeenheid van stemmen genomen. De dagorde uitgeput zijnde, wordt de vergadering opge-heven om elf uur. Volmacht

--- --- --'--------------'----'-'----'

Ovuo laatste blz. van ~~vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrunienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren volmacht te geven aan de heer Dirk Van Impe, boekhouder te 9200 Dendermonde, Karel Hof-manstraat 45, met recht van indeplaatsstelling, om in hun naam en plaats alle documenten te tekenen en formaliteiten te vervullen inzake ondememingsnummer, ondernemingsloket, vestigingsattesten en dergelijke.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lingier

Hiermee neergelegd: uitgifte akte

Voorbehouden aan het Balgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.07.2015, NGL 31.08.2015 15553-0576-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.07.2016, NGL 31.08.2016 16567-0386-013

Coordonnées
VAN MAELE OLIVIER GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
VRIJHEIDSTRAAT 53 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande