VAN MEENEN BELEGGINGSINFO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MEENEN BELEGGINGSINFO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.669.725

Publication

05/02/2013
ÿþ Mod word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111191 II

NEERGELEGD

z 3 JAN. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDpriffiEGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859669725

Benaming

(voluit) : VAN MEENEN BELEGGINGSINFO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Stationsstraat 1 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 november 2012 dat

-De Rechtbank van Koophandel te Gent het vereffeningsplan heeft goedgekeurd per 4 oktober 2012;

-de vereffeningsrekeningen met eenparigheid van stemmen werden goedgekeurd;

-de vereffening van de vennootschap definitief gesloten is;

-volledig en algehele kwijting werd verleend aan de heer Van Meenen Noël en aan de heer Van Meenen

Filiep, de vereffenaars;

-de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard zullen worden gedurende een periode van vijf jaar in de zetel van de vennootschap, gevestigd te 9990 Maldegem, Stationsstraat 1;

-de heren Van Meenen Noël en Van Meenen Filiep verklaren dat geen enkel onroerend goed afhangt van de ontbonden maatschappij.

Voor eensluidend uittreksel

Van Meenen Noël Van Meenen Filiep

Vereffenaar Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.08.2012 12481-0134-010
27/04/2012
ÿþ' In de bijlagen bij het. Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ T APR, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPH4 ei TE GENT

mod 19.1

Ondernemingsvr :13E0859.669.725

.:Benaming (voluit) : Van Meenen Beleggingsinfo

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Stationstraat 1

9990 Maldegem

Onderwerp akte : B.A.V. - Toelichting van : a) Het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap in het bijzonder verslag van de zaakvoerders, samen met een;,' staat van actief en passief afgeslo-ten op eenendertig december

tweeduizend en elf. b) Het verslag door de bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren, burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwa-destraat 153/5, alhier vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfs-revisor, in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, sa-men met een staat van actief en passief afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf. - Vervroegde ontbinding van de vennootschap en bijgevolg vereffening van de vennootschap. - Benoeming van de vereffenaars. - Vaststelling van de bevoegdheden en de vergoeding van de vereffenaars. - Ontslag en kwijting van de zaakvoerder. - Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand en structuur van de vennootschap. De coördinatie van de statuten.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 28 februari 2012, neergelegd te registratie te Eeklo op 5 maart 2012, boek 658, blad 77, vak 07, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

BESLUIT 1.

De voorzitter ontslaat de werkende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht en een staat van actief en passief, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf, is aangehecht, en dat vernield werd in de agenda van de huidige buitengewone algemene vergadering die zich moet uitspreken over de ontbinding van de, ' vennootschap, en van het verslag door de bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", met zetel te Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, alhier vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle,5 bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf,

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag door de bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", met zetel te Roeselare, Accent Business Park,., Kwadestraat 15315, alhier vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, besluit als volgt : 7, Besluit.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA VAN MEENEK BELEGGINGSINFO met zetel te 9990' Maldegem, Stationsstraat 1, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van,: 324,215,03 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 317.215,03 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuTteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,;, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 de toestand van de; _vennootschap. volledig, _-getrouw,en juist._weergeeft 1n.zoverre._de vooruitzichten, van het_ bestuursorgaan met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 1 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van , de voorgenomen ontbinding van de BVBA VAN MEENEN BELEGGINGSINFO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 januari 2012

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Beide verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIT 2. VERVROEGDE ONTBINDING.

Na onderzoek, heeft de werkende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden.

BESLUIT 3. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan te stellen tot vereffenaars, de heren VAN MEENEN Noël en VAN MEENEN Filiep, beiden voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig beroepsverbod.

Deze beslissing wordt genomen onder voorbehoud van bevestiging door de rechtbank van Koophandel te Gent, van de benoeming van voornoemde vereffenaars, overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIT 4. BEVOEGDHEDEN EN EMOLUMENTEN VAN DE VEREFFENAARS.

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en s volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd , voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen. Hij kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken. Hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

BESLUIT 5. ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer VAN MEENEN Noël, voornoemd,

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de zaakvoerder, tot aan de bevestiging door de rechtbank van Koophandel van Gent, van de benoeming van voormelde vereffenaar, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaars of de ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van Koophandel.

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

BESLUIT 8. AANPASSING STATUTEN.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te ' passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1. De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "Van Meenen Beleggingsinfo".

Artikel 2. De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het optreden als zelfstandig agent van een in België of in het buitenland gevestigde bank, financiële- of kredietinstelling erkend door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen en van haar in België of in het buitenland als kredietinstelling of financiële instelling gevestigde dochters.

2. Het optreden als verzekeringstussenpersoon in de zin van de bestaande wetgeving betreffende de ' verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen,

3. Het optreden als centrum voor bedrijfseconomische en fiscale dienstverlening in de meest brede zin van het woord, inbegrepen bedrijfsadministratie, boekhouding en fiscaal beleid maar met uitzondering van advies aan ondernemingen inzake kapitaalstructuur, bedrijfsstrategie en daarmee samenhangende aangelegenheden, advies en dienstverrichtingen op het gebied van fusie en overname van ondernemingen.

4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Daartoe mag de vennootschap in België of in het buitenland in de meest ruime zin alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken, met uitzondering van het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen die een activiteit van kredietinstelling of financiële instelling uitoefenen.

Artikel 4. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Statlonstraat 1 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500) en is verdeeld in duizend tweehonderd aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 6. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige gezamenlijke bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om ' veertien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de ' algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars. Artikel 10. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet " vereffend worden,

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen ' met de stukken ter staving.

' Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte. Verslag van de bedrijfsrevisor. Vonnis. Staat van passief en actief. Verslag van de zaakvoerder.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

-p Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 1





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2012
ÿþr

Voor-behoudE aan hel Belgiscl Staatsbig

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 -02- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANeh fe GENT

11111111

" iaoa~saa

Ondernemingsnr : 0859669725

Benaming

(voluit) : VAN MEENEN BELEGGINGSINFO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 1 9990 Maldegem

Onderwerp akte ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2011 blijkt dat mevrouw Els Van; Meenen wonende te 9990 Maldegem, Parklaan 3 haar mandaat als zaakvoerder van de vennootschap met, onmiddellijke ingang heeft beëindigd.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2011 blijkt dat de heer Noël Van? Meenen wonende te 9990 Maldegem, Zwarte Zusterlaan 21 werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur.

Voor eensluidend uittreksel

Van Meenen Noël

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 17.06.2011 11169-0302-009
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 12.08.2010 10401-0487-009
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 20.08.2009 09591-0035-009
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 28.08.2008 08634-0069-009
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 30.08.2007 07642-0383-009
23/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 22.11.2006 06878-0545-010
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 30.11.2005 05873-3696-010

Coordonnées
VAN MEENEN BELEGGINGSINFO

Adresse
STATIONSTRAAT 1 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande