VAN MEENEN - DE RIDDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MEENEN - DE RIDDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.535.729

Publication

21/10/2013
ÿþY ti Mod Word 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111!11411M 11



NEERGELEGD

1 U OKT. 2013

RECHTere VAN

KOOPHANDEL-TE GENT

Ondernemingsnr : 0835.535.729

Benaming

(voluit) : VAN MEENEN - DE RIDDER

(verkort)

Rechtsvorm " Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 1, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 juni 2013:

Benoemt met unanimiteit van stemmen als zaakvoerder van de vennootschap de BVBA CHEVALIER INVEST, ondernemingsnummer 0534.464.159, met zetel te Oude Bruggestraat 48, 8750 Wingene, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Dans DE RIDDER. Het mandaat gaat in op -1 juli 2013 en is van onbeperkte duur.

Dans DE RIDDER

Zaakvoerder

Op de laatste óiz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302713*

Neergelegd

15-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor ons, meester Lucas Vanden Bussche, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op veertien april tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat :

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Van Meenen  De Ridder .

Het kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TACHTIGDUIZEND (¬ 80.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Fintro, een afdeling van Fortis Bank nv. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Stationsstraat 1.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

- Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische toezichtinstanties.

- Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties, zal de vennootschap eveneens als doel hebben:

Onderwerp akte: Oprichting

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VAN MEENEN - DE RIDDER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 9990 Maldegem, Stationsstraat 1

0835535729

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

A. Het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleren van filialen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding. Het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen. Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

B. Activiteiten, die direct of indirect verband houden met, doch uitsluitend voor eigen rekening en groepsverbonden vennootschappen, het verwerven, beheren en beleggen, van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en huren, het leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

C. De uitoefening van alle industriële, commerciële als financiële activiteiten aangaande de handel onder al zijn vormen (vertegenwoordiging, makelarij, commissionair, tussenpersoon, enzovoort), de import, de export, de fabricage, de aan- en verkoop, de distributie en de levering van alle voedingswaren evenals landbouwproducten in de breedst mogelijke zin en dit, zowel voor humane als voor niet humane consumptie.

D. De participatie van de vennootschap in alle ondernemingen, groeperingen van economisch belang, zo Belgische als vreemde vennootschappen, bestaande of op te richten, en dit door alle middelen. Ondermeer kan dit door middel van inbreng, inschrijving of aankoop van aandelen, deelbewijzen of bevoorrechte aandelen, of via fusie van verenigingen in deelneming, van groepering, vereniging of commandite.

Dus het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechtelijk statuut.

E. In het algemeen mag de vennootschap, in alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken, alle operaties verrichten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die met haar vennootschapsrechterlijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen binnen de perken van de wet.

Bovendien mag de vennootschap alle diensten leveren van welke aard ook die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde activiteiten verband houden of aan deze activiteiten ten goede komen.

Al het voorgaande is uit te leggen in de breedste betekenis van de hierboven beschreven termen. Het vennootschappelijk doel kan onder de voorwaarden gesteld door het wetboek van vennootschappen uitgebreid of beperkt worden bij wijze van verandering van de statuten. De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen van 15 april 2011. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet

de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

STATUTAIR ZAAKVOERDER

De verschijners hebben bovendien besloten te benoemen tot eerste statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer DE RIDDER Dens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is bezoldigd

b. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: de Heer VAN MEENEN Noël , voornoemd.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de tweede maandag om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissarissen; ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen ten minste

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven of van enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, dat, met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen, aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten, de zaakvoerders, de eventuele commissaris(sen), de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief of enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. VERDELING

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel. Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars. De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen. De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2011 onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de

vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van

het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één april tweeduizend en elf, en eindigt het op

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de

statuten.

SLOTBEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op een.

b. geen commissaris te benoemen.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichters en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen die artikel 9, § 1 alinea s 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat aan de notaris oplegt en dat hij hen heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas Dusselier.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 19.08.2015 15440-0456-019
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 18.07.2016 16332-0582-019

Coordonnées
VAN MEENEN - DE RIDDER

Adresse
STATIONSSTRAAT 1 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande