VAN NIEUWERBURGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN NIEUWERBURGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.512.889

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0566-016
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0415-013
21/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; Onderneml;ngsnr: p te4 î

II II 1111111 1111111 Allll

*12042219*

IVI

E F R G E E GD

t ~ ~(~+ 2012

~ ~~~.

:~

1 l

:l.t`-11~1t~1C~~VA

:..,r

l:~~0"';; ~T ° TE CENT

Benaming (voluit) : Van Nieuwerburgh

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wachtebekesteenweg 35

9180 Moerbeke-Waas

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 31 januari 2012, geboekt met volgend relaas van registratie: geregistreerd te Zetzate op 03/02/2012 , vijf bladen geen verzendingen, boek 288 blad 29 vak 3. Ontvangen: 25 euro. (get.) T.

Gaillez inspecteur f.b., blijkt dat:

1. de heer VAN NIEUWERBURGH Paul Theo Maria dierenarts, geboren te Sint-Amandsberg op 29 september 1967, echtgenoot van mevrouw Meulewaeter Régine, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Wachtebekesteenweg 35,

2. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Van Nieuwerburah.

3. Zetel: 9180 Moerbeke-Waas, Wachtebekesteenweg 35,

4. kapitaal: 18.600,00 EURO. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

5. Boekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

6. reserves -- verdeling winst-vereffeningssaldo:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht: leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot of de vennoten de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

u

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagea trithetBelgirsch Seesülffù -21/0212012 = Aniïëxës khi" ltfiónitëür lïél'gë

mod 11.1

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en aile onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karaktervan de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot of van de vennoten in de uitoefening van zijn beroep blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van dierenartsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van dierenartsen. Dit alles rekening houdend met de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen ter zake.

9.Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de laatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

10. benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Paul Van Nieuwerburgh, voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zeszate)

Tegelijk hiermede neergelegd

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van-de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN NIEUWERBURGH

Adresse
WACHTEBEKESTRAAT 35 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande