VAN POTTELSBERGHE CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN POTTELSBERGHE CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.299.383

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 30.08.2013 13533-0557-011
26/06/2013
ÿþ*1

,.

Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_ na neerlegging ter griffie van de akte

I

1111 I

NELHUELEGDI II13973*II

Ondernemingsnr : 0833.299.383

Benaming

(voluit) : Van Pottelsberghe Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hansbekedorp 43, 9850 Hansbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging en benoeming zaakvoerder

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 25 mei 2013 blijkt dat mevrouw Sofie Lakiere benoemd wordt

als zaakvoerder en dat de maatschappelijke zetel verplaatst werd naar:

Loveldlaan 50, 9880 Aalter

Van Pottelsberghe Christophe,

zaakvoerder

17 JUNI 2013

KOO HAN EVE'r NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2011
ÿþ Mod 2.1

Lue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b

+iioaasss

E Si

NEERGELEGD

3 f MN. 20í1

RECHTBANK VAN

KOOPHA. MIF GENT

Ondernemingsnr : le q J ~ ~~~ ~J b 3

Benaming :

(voluit): VAN POTTELSBERGHE CONSULT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9850 Hansbeke, Hansbekedorp, 43

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 26 januari 2011 dat:

De heer VAN POTTELSBERGHE DE LA POTTERIE Christophe Albert Angèle, geboren te Gent op 12 november 1971, (rijksregister nummer: 71.11.12 211-27, identiteitskaartnummer: 590-9359276-63), wonende te 9850 Nevele (Hansbeke), Hansbekedorp 43, niet-gehuwd.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming VAN POTTELSBERGHE CONSULT.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Hansbeke, Hansbekedorp,

43.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Consulting en advies inzake financieel, administratief, commercieel, juridisch, technisch, sociaal, fiscaal en organisatorisch beleid voor n de sector van auditing,

het uitvoeren van alle zij competent is, zoals

marketing, reclame, promotie, ontwikkeling, opleiding, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

IDe organisatie van business-meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in het buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Trading in de meest ruime zin.

1De uitbating van schoonheidssalon voor dames en heren, de aan-en verkoop in ihet klein van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen, die normaal in schoonheidssalons kunnen worden verkocht, evenals kleine fantasie-en textielartikelen, dit alles in de meest ruime zin. Het!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

]ondernemingen en in het algemeen consultancy, marketing en management.

Advies, bijstand en know how verlenen, en onderzoeken en studies in alle domeinen waarin

alle

diensten

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

land- en!

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service! flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden,'

vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, int concessie geven en in concessie nemen.

3. De coordinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en! alle inrichtingen.

4. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor of adviseur/consulent, in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

6. Projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord en dit zowel voor 'eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend. j

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, =roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ;ervan te vergemakkelijken-of uit te- breiden, en die daartoe noodzakelijk, i

Voor-

. behouden

aan het

 E~efgisc7~

Staatsblad

ter beschikkingstellen van zonnebanken, lichttherapietoestellen, sauna, Jacuzzi, Hamman en dergelijke.

Uitbating en exploiteren van een manège, pensionstal en rijschool, de verhuring van paarden, het verhuren van stallen, het onderhouden, verzorgen en berijden van de dieren en het geven van rijlessen, het verzorgen en organiseren van pony-en ruiterkampen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumpings, shows en parades,...

Het verlenen van advies en bijstand inzake opvoeden van paarden en alles wat daarmee verband houdt.

Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, en betreffen ondermeer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

1.- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, leasen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf tuinbouwbedrijven uitbaten.

Voor- Luik B - vervolg

behouden nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

aan het

---t3ëlgisci -

Staatsblad IDe vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming,

inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eens gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

iDe vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan dei toprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de =controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen metl hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap= uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar dei wettelijke regels terzake. Bovenvermelde opsomming in niet beperkend, zodat de vennootschap all el handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot dei verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186') van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de 186 kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven als volgt:

De heer VAN POTTELSBERGHE DE LA POTTERIE Christophe, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) in contanten, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in ruil waarvoor hij 186 aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand

juni om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun= volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van dei naam, de voorna(a)m(en) ende woonplaats of de maatschappelijke benaming ent de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke

of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht

londer zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het '»-~ëlgis Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

lvertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met lde uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te!

'benoemen toe aan het bestuursorgaan. !

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bestuursbevoegdheid Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor! volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering

bevoegd is. 1

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten! titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de' vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of lais verweerder.

!De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig

december (31/12) van elk jaar.

1

1Winstverdeling

;Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten!

!honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming

is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het;

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de!

bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechtst aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tot beloop van!

zijn inbreng. 1

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een! rechtspersoon is en indien binnen één jáar geen nieuwe vennoot in dei vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van del !vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot! leen nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan dei

(bekendmaking van haar ontbinding. 1

blanneer_tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is totj

!

i

een I

1

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

`---------_._.__ i

Luik B - vervolg

iminder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene, vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire, bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgensi

te

en eventueel over

een bijzonder verslag zetel van de

zetten, geeft

de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

1Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in !artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende Ide ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van

de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het! benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 166 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan !voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug tel betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al dei aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen,

de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, beraadslagen enj

te besluiten over de ontbinding van de vennootschap andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. !Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te !het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met van

is¬

Voorbehouden aan het Bélgisefi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge 1

Luik B - vervolg

'betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate; zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in! mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een' aanvullende oproeping van kapitaal.

lEerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf. (31/12/2011).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf (2012).

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist 2.ichzelf te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur.

Bijgevolg is zaakvoerder van de vennootschap:

De heer VAN POTTELSBERGHE DE LA POTTERIE Christophe Albert Angèle, geboren Ste Gent op 12 november 1971, (rijksregister nummer: 71.11.12 211-27, identiteitskaartnummer: 590-9359276-63), wonende te 9850 Nevele (Hansbeke), Hansbekedorp 43, niet-gehuwd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te (zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

=Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

I volmacht

1De oprichter(s) geeft/geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Leen Camerlinckx, wonende te 9880 Aalter, Portretstraatje 4, evenals aan haar ;bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, voor onbepaalde tijd en met de =mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 31.08.2016 16573-0339-011

Coordonnées
VAN POTTELSBERGHE CONSULT

Adresse
LOVELDLAAN 50 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande