VAN PRAET PATRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN PRAET PATRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.785.103

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 09.06.2014 14164-0075-010
28/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KQ~~I~IÁND~L

17 JAN. 2014

DENDERMONDE

191 IIIMIIIVIIII9AI IINI

*14027393*

Ondernemingsnr : 0453.785.103

Benaming

(voluit) : VAN PRAET PATRICK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Asterstraat 19 - 9320 Aalst (Erembodegem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN PRAET PATRICK", met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Asterstraat 19 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0453185.103, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem op dertien december tweeduizend dertien, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 23 DEC. 2013 Deel 489, blad 37, vak 06 acht bladen en geen verzendingen Ontvangen Vijftig euro 50 Euro De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat deze voortaan elk één f zevenhonderdvijftigste (11750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen.

2. het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro zodat het voortaan achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één eurocent (18 592,01 EUR) zal bedragen.

3. kennis te nemen van de eerder genomen beslissingen

-Waarbij de omvang werd vastgesteld van de belaste reserves of overgedragen resultaten zoals goedgekeurd door de laatste Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden voor éénendertig maart tweeduizend dertien, zoals blijkt uit jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap op één juni tweeduizend en twaalf;

-Waarbij het uitkeerbaar bedrag van die reserves rekening houdende met artikel 320 W.Venn werd vastgesteld;

-Waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderdduizend euro (300 000,00 EUR);

Waarbij beslist werd dat binnen de vijftien dagen na het verlijden van onderhavige akte het bestuursorgaan het nodige zal doen voor de doorstorting van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde dertigduizend euro (30 000,00 EUR).

4. kennis van het verslag van de zaakvoerder, alsook van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUK OSTYN", te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor, betreffende nagemelde inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng.

Zij ontslaat ondergetekende notaris ervan er voorlezing van te geven. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vierentwintig november tweeduizend dertien luidt als volgt:

"In het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatieboni van 10 % naar 25 % opgenomen in artikel 537 WIB 92, zou er, na voorafgaandelijke dividenduitkering van ¬ 300.000, onmiddellijk worden overgegaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van ¬ 270.000 ingeschreven op een afzonderlijke grootboekrekening op naam en in het voordeel van de enige aandeelhouder, hetzij 90% van de gemelde nog uit te keren dividenden, werd ik door het bestuursorgaan van de BVBA VAN PRAET PATRICK gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Het bestuursorgaan is bij een kapitaalverhoging in natura verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de (fiscale) regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de belaste reserves met de aangifte in de roerende voorheffing, de inhouding en de betaling ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A. Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik, onder voorbehoud van (1) voorafgaandelijke opheffing van de nominale waarde van de aandelen en de omzetting van het kapitaal in euro, (2) voorafgaandelijke rechtsgeldige dividenduitkering ad ¬ 300.000 en van de opname op een afzonderlijke grootboekrekening van 90% van dit dividend of ¬ 270.000 op naam en in het voordeel van de enige aandeelhouder, dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De inbreng zou door de enige aandeelhouder gebeuren. De ais tegenprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluitend bestaan uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande 750 aandelen van ¬ 24,79 naar ¬ 384,79 per aandeel, hetzij dus met ¬ 360 per aandeel, Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 288.592,01 bedragen en vertegenwoordigd worden door 750 aandelen zonder nominale waarde.

4.De door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt (met name ¬ 270.000) ten minste overeenkomt niet de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde van ¬ 360 per aandeel, of ¬ 270.000 (= ¬ 360 x 750) in totaliteit, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat mijn verslag geen 'faimess opinion' is.

Leuven, 24 november 2013

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

De vergadering keurt beide verslagen goed.

5. over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweehonderdzeventigduizend euro (270 000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één eurocent (18 592,01 EUR) naar tweehonderdachtentachtigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één eurocent (288 592,01 EUR), door inbreng door de heer Patrick VAN PRAET voornoemd, van de vordering die hij op de vennootschap heeft ingevolge het aan hem toegekende netto-dividend van tweehonderdzeventigduizend euro (270 000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De comparant verklaart de financiële en vennootschapsrechterlijke gevolgen hiervan te kennen.

6, het kapitaal te verhogen met een bedrag van zeven euro negenennegentig eurocent (7,99 EUR) om het te brengen van tweehonderdachtentachtigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één eurocent (288 592,01 EUR) naar tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (288 600,00 EUR), door incorporatie van belaste reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

7. dat de door haar besloten kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

8. artikel zes tot en met twaalf van de statuten te vervangen door de nieuwe artikels vijf, paragraaf vier tot en

met twaalf.

Deze artikels luiden als volgt:

" Artikel vijf:

(" " )

Paragraaf vier: Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving, De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen niet eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bovenvermeld kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkoord door de volgende personen in onderstaande volgorde;

- door een vennoot;

- door derden mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Paragraaf vijf: De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

De vennoot, die na verloop van een termijn van vijftien dagen te rekenen vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven, uitgaande van de zaakvoerder, met betrekking tot hoger bedoelde volstorting van aandelen, in gebreke blijft, zal aan de vennootschap een interest verschuldigd zijn, gelijk aan twee punt boven de wettelijke interestvoet per jaar op de door hem nog te betalen som, te rekenen vanaf de dag waarop de som eisbaar is; de zaakvoerder mag bovendien na een tweede zonder gevolg gebleven aanmaning, die ten vroegste een maand na het eerste bovenvermeld aangetekend schrijven mag betekend worden, deze vennoot als dusdanig van zijn rechten vervallen verklaren en zijn aandelen verkopen of laten verkopen, zonder dat dit afbreuk doet aan het recht van de vennootschap op de verschuldigde som en om een schadevergoeding te eisen. Iedere vennoot geeft bij zijn toetreding onherroepelijk volmacht aan de zaakvoerder om in voorgaande omstandigheden zijn aandelen te laten verkopen.

De zaakvoerder mag de vennoten toelaten hun aandelen vroegtijdig af te lossen mits inachtneming van de door hem vastgestelde voorwaarden.

Artikel zes:

De vennoten mogen hun aandelen niet aan een derde of één of meerdere medevennoten, noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan aile medevennoten.

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de vennoot die aandelen wenst over te dragen verwittigd worden, om zich uit te spreken over het aanbod dat hun gedaan werd.

Deze aankoop geschiedt in verhouding met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken mede-vennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen. In geval één of meerdere vennoten hun recht van voorkoop niet uitoefenen, zijn de andere medevennoten die hun recht van voorkoop wel uitoefenen, verplicht de resterende door de overdrager aangeboden aandelen, hetzij zelf aan te kopen in de verhouding hierboven aangeduid, of in elke andere verhouding die zij onderling bij overeenkomst tussen hen bepalen, hetzij door een derde te laten aankopen volgens de regels hierna uiteengezet.

Artikel zeven:

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten met uitdrukkelijk geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de potentiële overdrager medegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de twee maanden na het voorstel van overdracht.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken mede-vennoot geacht met de overdracht in te stemmen.

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen aan derden alleen toegelaten met de uitdrukkelijk geschreven toestemming blijkend uit notulen van een algemene vergadering, van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal; voor het bepalen van dit quorum wordt geen rekening gehouden met de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van aandelen aan derden moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen. De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag. De beslissingen moeten per aangetekende brief aan de vennoot die aandelen wenst over te dragen medegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering - tenzij hij schriftelijk zou stemmen of geldig zou vertegenwoordigd zijn - impliceert zijn instemming.

Hetzelfde geldt voor elke blancostemming.

Artikel acht:

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Voor wat de echtgeno(o)t(e), afstammelingen en andere erfgenamen en legatarissen van de vennoten betreft, deze zullen voor hun aanvaarding steeds onderworpen zijn aan de bepalingen voorzien in het artikel zeven aangaande de overdracht van aandelen aan derden.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de bepalingen van artikel negen.

De afkoop geschiedt volgens de bepalingen van artikel tien.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de vennootschap slechts twee leden telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten medegedeeld worden, per aangetekende brief, binnen de drie maanden na het overlijden.

De overlevende vennoot zal naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot mogen beslissen, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de onder alinea twee van onderhavig artikel omschreven erfgenamen en legatarissen,

Blijven er meerdere overlevende vennoten over, dan wordt, binnen de drie maanden na het overlijden, door de zaakvoerder een algemene vergadering bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden medegedeeld per aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden van de enige vennoot, vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Artikel negen:

Behoudens een andersluidende schriftelijke overeenkomst tussen partijen, moet de prijs van iedere overdracht van een aandeel, deze zijn vastgesteld door de jaarvergadering zoals voorzien in artikel negentien van deze statuten.

Deze waarde wordt vastgesteld op voorstel van de zaakvoerder, op basis van de laatste jaarrekening, en voor haar berekening wordt rekening gehouden zowel met de winst, reserves en waardeverhogingen, ais met de eventuele verliezen en waar-deverminderingen.

Zolang zij niet door een volgende vergadering werd gewijzigd zal deze waarde als basis dienen voor elke overdracht van aandelen die zich voordoet.

Bij eventuele ontstentenis van voornoemde waardebepaling, of indien tengevolge van om het even welke omstandigheid gezegde basiswaarde, vastgesteld door de laatste jaarvergadering voorzien bij artikel negentien van deze statuten, met meer dan tien ten honderd stijgt of daalt, moet de zaakvoerder, op éénvoudig verzoek van één der bij de overdracht van aandelen betrokken partijen, een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen teneinde een nieuwe prijs te bepalen; deze vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag.

Artikel tien:

De terugkoopprijs die toekomt aan de overdragende vennoten en aan de niet aangenomen erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot is, behoudens andersluidende overeenkomst, slechts betaalbaar binnen de drie jaren met ingang van de dag van de overdracht of van het overlijden, tot het beloop van één/derde op het einde van het eerste jaar, van een tweede/derde op het einde van het tweede jaar en van het laatste/derde op het einde van het derde jaar.

De intresten op bedoelde sommen zullen per jaar gelijk zijn aan de wettelijke intrest, berekend op het nog verschuldigde resterende saldo.

Nochtans zullen de alzo door de overnemende of overlevende vennoten opgekochte aandelen dcor hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdragende vennoten, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vervroegd te betalen hetzij door verhoogde voorschotten hetzij door een volledige afbetaling.

Artikel elf:

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen er eigenaar van zijn worden de rechten die er aan verbonden zijn geschorst totdat één van hen schriftelijk gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de pandschuldeisers en hun schuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke schriftelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager

Artikel twaalf:

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden."

9. de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving en in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en over te gaan tot volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap

De nieuwe tekst luidt als volgt.

Rechtsvorm van de vennootschap

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap

VAN PRAET PATRICK.

Zetel van de vennootschap

te Aalst (Erembodegem), Asterstraat 19.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Onderneming in alle mogelijke laswerken;

-Tevens het bewerken van ferro-metalen;

-Alsook alle mogelijke metaalconstructiewerken.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag alle handels-, nijverheïds- en financiële verrichtingen doen die hiermee rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan, Evenals deelnemen in  en samensmelten of samenwerken met  andere

1

r L

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



bedrijven of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarmee haar betrekkingen op enigerlei'

nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijkingen van haar doel.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (288 600,00 EUR), verdeeld in

zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun

opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, is de heer Patrick VAN PRAET, voornoemd. Zijn

mandaat is bezoldigd.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van

beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doe[.

Ai wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen

aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de

van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de

aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur in de voormiddag, moet een jaarvergadering

gehouden worden. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende

werkdag. Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar

begint op één januari en wordt op éénendertig december van dat jaar afgesloten.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke

verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van

het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het

Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige zal cie volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

10. volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor

VERCAUTEREN met zetel te 2880 Bomem, Kloosterstraat 175 en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk

met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor

rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  verslag van de zaakvoerder d.d. 25.11.2013 -- verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 24.11.2013  gecoordineerde statuten



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13168-0295-010
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12163-0545-010
30/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

g notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

IIIIIIJ1111111ÏIIIJ!11111!1111

Ondernemingsar : 0453785103

Benaming

(voluit) : VAN PRAET PATRICK

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel _ Barelstraat 158, 2880 Bornem

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

De zaakvoerder heeft besloten de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9320 Erembodegem, Asterstraat 19 en dit vanaf 9 juni 2011.

De zaakvoerder P. VAN PRAET

NEERGELEGD

17 -05- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN nra#fiPM ECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 10.06.2011 11158-0351-010
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 08.06.2010 10159-0174-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.06.2009 09337-0020-010
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 06.06.2008 08194-0303-010
19/09/2007 : ME076673
11/06/2007 : ME076673
04/07/2005 : ME076673
23/06/2004 : ME076673
04/07/2003 : ME076673
12/06/2001 : ME076673
21/06/2000 : ME076673
10/12/1994 : ME76673

Coordonnées
VAN PRAET PATRICK

Adresse
ASTERSTRAAT 19 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande