VAN VYNCKT & DEBRUYNE

Divers


Dénomination : VAN VYNCKT & DEBRUYNE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 523.932.038

Publication

25/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 05.2- 3 9,,z O 3 B'

Benaming (voluit) : VAN VYNCKT & DEBRUYNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel £ Ter Eikenstraat 6

9880 Aalter (Poeke)

Onderwerp akte ; BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de' burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 10 juni 2013, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: landbouwvennoctschap "VAN VYNCKT & DEBRUYNE", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen; met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Verslag

Gelet op de rechtsvorm is het niet verplicht een bedrijfsrevisoraal verslag op te maken. Er werd overeenkomstig artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgemaakt op 12 april 2013.

Met unanimiteit ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van dit verslag, dat handelt over dei hierna omschreven inbreng in natura, aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te'; hebben ontvangen en er kennis van hebben genomen.

Tweede besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd zestien duizend euro (¬ 216.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd vijftien duizend euro (¬ 515.000,00) op zevenhonderd eenendertig duizend euro (¬ 731.000,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura van gebouwen,: meerbepaald een berging, ajuinentoods, machineloods, aardappelloods, een afdak en betonverhardingen (dit alles zonder de onderliggende grond), gelegen te 9880 Aalter (Poeke), aan de Ter Eikestraat (nabij nummer 6), hierna verder beschreven. Ais vergoeding zullen enerzijds 216 aandelen worden uitgekeerd die dezelfde voordelen hebben als de bestaande aandelen; anderzijds zal een bedrag van driehonderd vijftig euro (¬ 350,00) worden vergoed door inboeking op een rekening-courant, geopend op naam van de inbrengers in de boekhouding van de vennootschap, en tenslotte neemt de vennootschap het uitstaand saldo van het krediet aangegaan bij BNP Panbas Fortis veertigduizend euro (¬ 40.000,00)) voor haar rekening.

Derde besluit: Verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

De echtgenoten Eddv VAN VYNCKT  Aniana DEBRUYNE, voornoemd, die verklaren in de vennootschap in te brengen, de volle eigendom van volgend onroerend goed:

Beschrijving van het onroerend goed

GEMEENTE AALTER  60e afdeling (voorheen Poeke)

Landbouwconstructies, meerbepaald een berging (met een oppervlakte van 435,50 vierkante meter), een ajuinenloods (op nagemeld plan genaamd loods', met een oppervlakte van 774 vierkante meter), een machineloods (met een oppervlakte van 252 vierkante meter), een aardappelloods (met een oppervlakte van 420

rkante_rnetej,_eenafidak_(op__na tlnemd.pian_geFiaamd_ met een opp ?Ni akte_van.1i5,5_vierM1.11e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

N

iII

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

meter) en betonverhardingen (de nieuw aan te brengen verhardingen met een oppervlakte van 372,5 vierkante meter), telkens zonder de onderliggende grond, opgericht op percelen grond gelegen te 9880 Aalter (Poeke), aan de Ter Eikenstraat (nabij nummer 6), kadastraal bekend te Aalter, Ede afdeling (Poeke), sectie A, volgens titel nummers 127, 150 en (delen van) nummers 130/E en 128/D, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger delen van nummers 130/H, 127, 128/F en 150. Deze percelen (waarop de constructies opgericht zijn) hebben een totale oppervlakte volgens kadaster van 1 hectare 16 are 15 centiare.

Plan

De hiervoor vermelde goederen komen voor op een inplantingsplan, opgemaakt door architect Mieke Gotelaere te Zonnebeke (Beselare) op 28 november 2012, Dit plan zal, na "ne varietur" te zijn ondertekend door mij, notaris, en door de partijen, gehecht blijven aan onderhavige akte (doch wordt niet mee aangeboden ter overschrijving op het hypotheekkantoor).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Oorsprong van eigendom

De hiervoor vermelde percelen 130/H, 127, 128/F en 150 behoren tot het gemeenschappelijk huwelijksvermogen dat bestaat tussen de echtgenoten Eddy VAN VYNCKT  Aniana DEBRUYNE, ingevolge aankoop aan de ouders van de heer Eddy VAN VYNCKT, de echtgenoten VAN VYNCKT Roger Omer  VERBEKE Lidy Alice Clementine te Aalter, blijkens akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 22 juli 1992, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 8 september daarna, boek 5415 nummer 2,

Oorspronkelijk behoorden voormelde goederen onder grotere oppervlakte toe aan de echtgenoten Roger VAN VYNCKT  Lidy VERBEKE, voornoemd, ingevolge aankoop aan de consoorten FRAYS de VEUBEKE 1) Marie Louise te Gent en 2) Godelieve te Nice, blijkens akte verleden voor notaris Eric De Staercke, destijds te Gent, op 5 juli 1977, overgeschreven alsvoren op 11 juli daarna, boek 1961 nummer 3,

Opstalrecht

Er wordt verduidelijkt dat de grond, waarop voormelde gebouwen werden opgericht, niet wordt ingebracht, doch eigendom blijft van de echtgenoten Eddy VAN VYNCKT  Aniana DEBRUYNE. Ingevolge de inbreng van de gebouwen komt een opstalrecht tot stand tussen de echtgenoten Eddy VAN VYNCKT  Aniana DEBRUYNE enerzijds (grondeigenaars) en anderzijds de landbouwvennootschap "VAN VYNCKT & DEBRUYNE" (opstalhouder).

Dit recht van opstal wordt beheerst door de bepalingen van de wet van 10 januari 1924, in de mate dat volgende modaliteiten er niet van afwijken:

1/ Het opstalrecht wordt gesloten voor een duur van 20 jaar, beginnend op 18 maart 2013 en bijgevolg van rechtswege eindigend op 17 maart 2033.

De gebouwen, constructies en beplantingen, die de opstalhouder mag oprichten en aanbrengen, zullen haar toebehoren gedurende de hele duur van de opstal.

Bijgevolg zal de opstalhouder ze ais onroerende goederen voor de duur van haar opstalrecht met hypotheek mogen bezwaren en vervreemden; zij zal dit echter alleen mogen mits uitdrukkelijke toestemming bij authentieke akte van de opstalgevers.

2/ Het opstalrecht wordt toegestaan en aanvaard op het hierboven beschreven onroerend goed mits betaling van een jaarlijkse som van honderd euro (¬ 100,00), te betalen elk jaar op 18 maart en voor het eerst op 18 maart 2014,

3/ Bij het einde van het opstalrecht zullen partijen in gemeen akkoord beslissen of de eigenaars-opstalgevers alle door de opstalhouder opgerichte gebouwen en infrastructuur zullen behouden. Indien de eigenaars-opstalgevers de gebouwen wensen te behouden, zal een vergoeding verschuldigd zijn die in gemeen akkoord tussen de partijen zal worden bepaald.

Indien de partijen geen akkoord bereiken over de vergoeding, zal ze bepaald worden door tussenkomst van een deskundige die wordt aangeduid, hetzij in onderling akkoord, hetzij door de vrederechter op verzoek van de meest gerede partij.

Evenwel zal de deskundige rekening moeten houden met de aanschaffingswaarde en met normale afschrijvingen.

De beslissing van de deskundige zal bindend zijn voor de partijen.

De aan de opstalhouder toebehorende gebouwen en de infrastructuur worden in normale staat van onderhoud overgedragen. Dit houdt in dat de opstalhouder bij het einde van het opstalrecht op eigen kosten zal instaan voor de eventuele doorhalingen van de inschrijvingen en bezwarende overschrijvingen.

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

c--

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

41 Alle belastingen van welke aard ook, geheven of te heffen op de gronden en op de gebouwen zijn ten laste van de opstalhouder.

Opmerking

Ingevolge een akte opstalrecht, te verlijden voor ondergetekende notaris op heden, zullen de echtgenoten Van Vynckt  Debruyne de onbebouwde grond van de percelen 1328, 133, 130/1-1, 127, 1281F, 142 en 150 in opstal geven aan de landbouwvennootschap VAN VYNCKT & DEBRUYNE, met dezelfde ingangsdatum en voor dezelfde duur als het opstalrecht ontstaan ingevolge onderhavige inbreng van de bestaande constructies op voormelde percelen in de vennootschap.

Ingevolge deze 2 akten (kapitaalverhoging door inbreng van bestaande constructies en te verlijden akte opstalrecht) zullen de volledige percelen 1321B, 133, 130/11, 127, 1281F, 142 en 150 belast zijn met een opstalrecht, terwijl alle bestaande en nog op te richten constructies op deze percelen zullen toebehoren aan de genoemde vennootschap voor de duur van het opstalrecht.

Voorwaarden van de inbreng

1) De vennootschap verkrijgt per 18 maart 2013 de volle eigendom, het genot en de vrije beschikking van de ingebrachte onroerende goederen,

De onroerende voorheffing en alle andere lasten en taksen zullen gedragen en betaald worden door de vennootschap, te rekenen vanaf zelfde datum.

De ingebrachte gebouwen maken deel uit van de inbreng van de algemeenheid van goederen de dato 5 maart 2013 door de echtgenoten Eddy VAN VYNCKT  Aniana DEBRUYNE in de Landbouwvennootschap VAN VYNCKT & DEBRUYNE, naar aanleiding van de oprichting van de landbouwvennootschap, en dit met toepassing van artikel 11 van het BTW-Wetboek.

2) De inbrengers verklaren dat de ingebrachte onroerende goederen vrij en zuiver zijn en niet belast met enige bevoorrechte of hypothecaire inschrijving, met uitzondering van de volgende 2 inschrijvingen:

- de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 18 augustus 1992, boek 1825 nummer 54, in voordeel van het Landbouwkantoor voor West-Vlaanderen te Izegem (thans BNP Paribas Fortis), krachtens een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 22 juli 1992, voor een bedrag van twee miljoen honderd Belgische Frank (2.000.100 BEF), hetzij negenenveertigduizend vijfhonderdeenentachtig euro achttien cent (¬ 49.501,18) in hoofdsom en voor een bedrag van tweehonderd duizend Belgische Frank (200.000 BEF), hetzij vierduizend negenhonderd zevenenvijftig euro zevenentachtig cent (¬ 4.957,87) in toebehoren.

- de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 12 juli 1999, boek 2469 nummer 30, in voordeel van FORTIS BANK en FB VERZEKERINGEN (thans BNP Paribas Fortis), krachtens een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 6 juli 1999, voor een bedrag van twee miljoen vierhonderd drieënveertig duizend Belgische Frank (2.443.000 BEF), hetzij zestigduizend vijfhonderdzestig euro negenendertig cent (¬ 60.560,39) in hoofdsom en voor een bedrag van honderd dertig duizend Belgische Frank (130.000 BEF), hetzij drieduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeënzestig cent (¬ 3.222,62) in toebehoren.

Als voorwaarde voor de inbreng, komt het uitstaand saldo van de kredieten met nummers 011-8061719-12 en 011-8061469-53 aangegaan bij BNP Paribas Forfis (voor een bedrag van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) respectievelijk tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00), hetzij in totaal veertigduizend euro (¬ 40.000,00)) ten laste van de vennootschap.

BNP Paribas Fortis heeft bij e-mail van 23 mei 2013 haar akkoord betuigd met voormelde inbreng,

3) De onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, behoudens het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, één en ander op haar kosten, op eigen risico en zonder verhaal tegen de inbrengers.

4) De hierboven uitgedrukte oppervlakte van de onroerende goederen is geenszins gewaarborgd; elk verschil in meer of min, al overtrof het 1120s(e, strekt de vennootschap tot voor- of nadeel, zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.











(" " ) Bodemdecreet

Stedenbouwkundige bepalingen

Geen risicozone voor overstroming



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

... mod 11.1

à,-'' 'Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad



Vergoeding voor de inbreng

Voor de inbreng van de gebouwen, zoals hierboven beschreven, worden de inbrengers ais volgt vergoed:

1/ 216 AANDELEN worden toegekend aan de inbrengers, met een waarde van duizend euro (¬ 1.000,00), vertegenwoordigend een kapitaal van tweehonderd zestien duizend euro (¬ 216.000,00).

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volgestort zijn.

2/ een bedrag van driehonderd vijftig euro (¬ 350,00) wordt vergoed door inboeking op een rekening-courant, geopend op naam van de Inbrengers in de boekhouding van de vennootschap.

3/ de vennootschap neemt het uitstaand saldo van de kredieten met nummers 011-8061719-12 en 011-806146953 aangegaan bij BNP Paribas Fortis (voor een bedrag van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) respectievelijk tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00), hetzij in totaal veertigduizend euro (¬ 40.000,00)) voor haar rekening, ter ontlasting van de Inbrengers, de echtgenoten VAN VYNCKT  DEBRUYNE.

Verklaringen voor de heffing der registratierechten

1/ De ondergetekende notaris heeft de comparanten lezing gegeven van artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten, betreffende de bewimpeling van de prijs.

2/ Voor het heffen van de registratierechten worden voormelde ingebrachte onroerende goederen (constructies) in volle eigendom geschat op tweehonderd zesenvijftig duizend driehonderdvijftig euro (¬ 256.350,00),

De comparanten verklaren dat de onroerende goederen een berging, ajuinenloods, machineloods, aardappelloods, afdak en betonverhardingen zijn, dus goederen "andere dan die voor bewoning aangewend worden of bestemd zijn, overeenkomstig artikel 115 bis Wetboek Registratierechten".

De corn paranten verklaren dat de onroerende goederen gedeeltelijk ingebracht worden onder het stelsel der BTW, overeenkomstig artikel 9 van het Wetboek op de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Om de toepassing van artikel 159, achtste lid van het Wetboek der Registratierechten te verkrijgen verklaren de inbrengers:

1. dat zij optionele BTW-belastingplichtigen zijn die weliswaar op grond van een andere economische activiteit dan beroepsmatige aannemer aan de BTW onderworpen zijn zoals bedoeld in artikel 44 § 3, 1°, a) tweede gedachtenstreep van het BTW Wetboek en de verklaring zoals voorgeschreven in dit wetsartikel hebben ingediend bij het BTW-controlekantoor te Aalter op 10 juni 2013, waar zij werd ingeschreven onder het dossiemummer 08/2013,

2. De inbrengers verklaren de aangifte voor de heffing van de BTW te zullen indienen op het hoger vermelde BTW-controlekantoor te Aalter binnen de maand te rekenen vanaf heden.

3. De inbreng betreft gedeelteliik constructies (meerbepaald een afdak  op het aangehecht plan genaamd "berging"  opgericht op delen van percelen 127 en 130/H en betonverhardingen, opgericht op delen van percelen 127, 128/F, 1301H en 150) die voor het eerst werden in gebruik genomen op 1 januari 2012, zodat de termijn van artikel 44 § 3, 1°, a) van het BTW-Wetboek nog niet is verstreken en waarvoor nog geen inkohiering voor de onroerende voorheffing heeft plaatsgehad, De waarde van deze constructies bedraagt respectievelijk vierentwintigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (¬ 24.525,00) voor het afdak en tienduizend euro (¬ 10,000,00) voor de betonverhardingen.

De waarde van de ingebrachte constructies waarvoor bedoelde termijn wel verstreken is, bedraagt in totaal tweehonderd eenentwintig duizend achthonderd vijfentwintig euro (E 221.825,00).

3/ De inbreng geschiedt onder toepassing van artikel 11 B.T.W. Wetboek.

4/ Ondergetekende notaris verklaart lezing gegeven te hebben van artikel 62 paragraaf twee en artikel 73 van genoemd B.T.W.-Wetboek, Hierop heeft de heer Eddy VAN VYNCKT geantwoord dat hij belastingplichtige is voor de B.T.W, en ingeschreven is onder het nummer BE 648.370.962; mevrouw Aniana DEBRUYNE heeft geantwoord dat zij geen belastingplichtige is voor de B.T.W.

Volstorting

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volgestort zijn.

Vierde besluit: Vaststelling

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen werden verwezenlijkt, dat aile aandelen werden volgestort, zoals voormeld, en dat het kapitaal werd gebracht op zevenhonderd eenendertig duizend euro (¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

731.000,00).

Vijfde besluit: Statutenwilziginq

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd eenendertig duizend euro {¬

739.000, 00).

Het is verdeeld in 731 aandelen op naam met een gelijke waarde."

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffe van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede, Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 10 juni 2013, met gecoördineerde statuten en verslag van de inbrengers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/03/2013
ÿþMod Wocd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18 NU 2013

RECH'# BANK VAN

KOOPHANG 11fldE GENT

13 69012

Ondernemingsnr : 0523.

Benaming

(voluit): VAN VYNCKT & DEBRUYNE

(verkort) :

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel : TER EIKESTRAAT 6 te 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte van 5 maart 2013 blijkt dat tussen

1. Eddy Van Vynckt, wonende te 9880 Aalter, Ter Eikestraat 6

2. Aniana Debruyne, wonende te 9880 Aalter, Ter Eikestraat 6

een landbouwvennootschap werd opgericht waarvan zij de statuten als volgt hebben samengesteld :

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de benaming Van Vynckt & Debruyne.

DOEL

Het doel van de vennootschap kan worden omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden of in deelneming met derden tot doel:

-De exploitatie van een landbouw-, tuinbouw- of veeteeltbedrijf, omvattende de veeteelt in al zijn

aspecten, in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling om de producten die ze

voortbrengen of de dieren zelf, te verkopen. Deze exploitatie omvat het telen van landbouwgewassen

en het uitvoeren van alle handelingen die daarmee verband houden, zoals het draineren, onderhouden

en bemesten van grond, het zaaien, bewerken, maaien, opslaan en verkopen van gewassen, dit alles in

de gebouwen en op de gronden die bij de oprichting van de vennootschap of later werden ingebracht,

of waarvan de exploitatie aan de vennootschap krachtens welke overeenkomst ook, is toevertrouwd.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

- ter beschikking stellen van percelen landbouwland voor het spreiden van mest;

-de aan- en verkoop van landbouwmachines en -materiaal in het kader van de landbouwactiviteit en

het occasioneel verrichten van werkzaamheden voor derden met dit materieel;

- de afzet van mest

- transport van goederen in het kader van de landbouwactiviteit

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten

en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven

van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa in het kader van de landbouwactiviteit.

-De productie van alternatieve energie; de productie van zonne-energie; de productie van windenergie;

de productie van bio-energie door gebruik te maken van productiemiddelen van het landbouwbedrijf.

-Vergisting op basis van biomassa met het oog op energiewinning door gebruik te maken

van productiemiddelen van het landbouwbedrijf.

- Uitbaten van een zorgboerderij. Hoevetoerisme, - recreatie en plattelandsklassen.

-Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake aile aspecten van

de bedrijfsvoering (landbouwtechnisch, financieel, commercieel, operationeel, ICT, ...) in haar

ruimste betekenis.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te

vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

N 4 J

aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij

nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze

in andere vennootschappen,

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Ter Eikestraat 6.

DUUR

De vennootschap is opgericht op heden voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt

de som van 515.000 EURO.

Dit kapitaal is verdeeld in 515 aandelen op naam met een gelijke waarde van 1000 EURO,

BEHERENDE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn voor de duur van de vennootschap x

1. Eddy Van Vynckt, wonende te 9880 Aalter, Ter Eikestraat 6.

2. Aniana Debruyne, wonende te 9880 Aalter, Ter Eikestraat 6.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste maatschappelijk

jaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap en eindigt op

éénendertig december 2013.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 mei.

Indien die dag een wettelijke feestdag of een zaterdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt de verbintenissen van de vennootschap in oprichting over vanaf 15 januari

2013.

Gelijk hiermee neergelegd

- de integrale oprichtingsakte van de landbouwvennootschap

- verslag van de inbrengers overeenkomstig artikel 797 van het wetboek van vennootschap

Eddy Van Vynckt Aniana Debruyne

beherend vennoot beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge























Coordonnées
VAN VYNCKT & DEBRUYNE

Adresse
TER EIKESTRAAT 6 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande