VANDENBORRE-LAUWERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENBORRE-LAUWERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.975.507

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 02.04.2014 14081-0229-018
14/10/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

03 0,7J, 2014

REcPieeNK VAN

e.'0-tnnl _I A p.fr.r-ç -ri- 0-,h-" ,rr

.4-4, e 4

1111. 111H111J11.g

Vo beho aan Berg Staat

IHIII

L '

Ondernerningsnr : 0435.975.507

Benaming

(voluit) : VANDENBORRE - LAUWERS

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oostveldkouter 32, 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 29 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDENBORRE LAUWERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9920 Lovendegem, postveldkouter 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0435.975,507, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Schrapping uitdrukking nominale waarde aandelen

De vergadering besluit de uitdrukking van de nominale waarde van de aandelen te schrappen, waardoor het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT  Uitdrukking kapitaal in euro

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

DERDE BESLU1T  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 26 september 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van tweehonderd vierenvijftigduizend zeshonderd vijfendertig euro zestig cent (¬ 254.635,60), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde vijfentwintigduizend vierhonderd drieënzestig euro zesenvijftig cent (¬ 25.463,56), in totaal tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënzeventig euro vier cent (¬ 229.172,04) netto dividend.

VIERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 18 september 2014 over de voorgenomen kapitaalverhoging.

VIJFDE BESLUIT Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Kortrijkstraat 12, 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng ln nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

6, BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenorrnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA VANDENBORRE  LAUWERS door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Hugo VANDENBORRE en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Anna LAUWERS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 °h.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Daarnaast dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 229.172,04 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verstag werd opgesteld.

Wevelgem op 23 september 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT Kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 VVIB92)

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënzeventig euro vier cent (E 229.172,04) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op tweehonderd zevenenveertigduizend zevenhonderd vierenzestig euro vijf cent (E 247.764,05), door inbreng in natura van de vorderingen in rekening-courant van de vennoten uit voormelde dividenduitkering, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

In breng

De vennoten verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van hun vorderingen in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënzeventig euro vier cent (¬ 229.172,04), als volgt:

-De heer Hugo Vandenborre, voornoemd, doet een inbreng van zijn vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van honderd vierenveertigduizend achthonderd zesendertig euro drieënzeventig cent (¬ 144.836,73);

-Mevrouw Arma Lauwers, voornoemd, doet een inbreng van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van vierentachtigduizend driehonderd vijfendertig euro eenendertig cent (¬ 84.335,31).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënzeventig euro vier cent (¬ 229.172,04), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

ZEVENDE BESLUIT Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd zevenenveertigduizend zevenhonderd vierenzestig euro vijf cent (E 247.764,05) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT (Her)formulering modaliteiten

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; beslag; bestuur; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); externe vertegenwoordigingsbevoegdheid; bijeenroeping, bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening; geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT Aanneming nieuwe tekst van de statuten

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van aile overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van aile verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluiten de vennoten dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL I. NAAM - ZETEL DOEL - DUUR

ARTIKEL 1. : RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de

benaming "VANDENBORRE LAUVVERS".

ARTIKEL 2. : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9920 Lovend egem, Oostveldkouter 32.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor zichzelf of voor rekening van derden, in hoofd- of onderaanneming:

Het ontwerpen, uitbouwen en uitvoeren van alle mogelijke herstelling-, restauratie- en conservatieconcepten

en/of procedures, zowel op gebouwen als op kunstwerken en kunstvoorwerpen; hieronder valt onder meer de

conceptie en de uitvoering van allerhande gespecialiseerde schrijnwerkerij, in de ruimste zin van de term.

Het opmaken van alle voorstudies, historische studies, en adviezen in de breedste zin van het woord.

Hieronder vallen ook alle berekeningen, opmetingen, waarnemingen en proeven voor de uitvoering van

projekten.

In het kader hiervan aile studies voor aanbestedingen, technisch beleid en controle op de uitvoering.

De restauratie en conservatie van schilderijen op doek of panelen, beeldhouwwerk of beelden, meubilair,

voorwerpen en al wat enigszins met restauratie kan te maken hebben.

Produceren, samenstellen en verhandelen van produkten die aangewend worden bij restauratie, conservatie

en onderhoud van alle mogelijke kunstvoorwerpen.

Het aan- en verkopen van kunstvoorwerpen en van al wat in de kunsthandel te vinden is.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zonder dat de voorgaande opsomming beperkend weze.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de

vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of

nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

ARTIKEL 4. : DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL Il. - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5. : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zevenenveertigduizend zevenhonderd vierenzestig

euro vijf cent (¬ 247.764,05) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL III. - BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 11. : ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd daar één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet

ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en

voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist niet

een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

- de heer VANDENBORRE Hugo, wonende te 9920 Lovendegern, Oostveldkouter 32.

Bij overlijden of ontslag van voornoemde zaakvoerder, wordt van rechstwege mevrouw LAUWERS Anna,

wonende te 9920 Lovendegem, Oostveldkouter 32, als zaakvoerder gemandateerd.

Indien zij weigert, wordt gehandeld overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL 12. : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het

algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap

te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden,

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL 13. : BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

orrverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL 18. : JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand januari om achttien uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 22. : STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 23. : WIJZE VAN STEMMEN - VERTEGENWOORDIGING

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan ace vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, drager van een schriftelijke volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan

de notulen van de vergadering.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten warden verleden.

ARTIKEL 24. : SCHORSING VAN HET STEMRECHT - INPANDGEV1NG VAN AANDELEN -

VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening

van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als

vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij

stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de

vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de

lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht, toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende

overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens tee aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste

instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene

vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

ARTIKEL 25. : NOTULEN

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemer(s) en door de vennoten

die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door de

meerderheid van de zaakvoerders ondertekend worden.

TITEL Vl. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

ARTIKEL 26. : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

TITEL VII. : BESTEMMING VAN DE WINST

ARTIKEL 27. : WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten hondeid Vo Créfgen Omen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerders.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eis baarheid eigendom van de vennootschap.

TITEL VIII. - ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL 30.: ONTBINDING  VEREFFENING VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TIENDE BESLUIT  Coördinatie volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

ELFDE BESLUIT Delegatie van machten

De vergadering verleent een delegatie van machten aan accountantskantoor Byárn Vandoëllie te 8800 Roeselare, Edmond De Leyestraat 29, vertegenwoordigd door de heer Bjtirn Vancoëllie, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van vennootschap bij de Ondememingsloketten, in de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan te passen, voor zover als nodig, en hiertoe alle administratieve stukken en documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 29 september 2014;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de revisor.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz, van Lulk F3 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vidor-hbhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.02.2013, NGL 05.03.2013 13056-0551-017
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 29.03.2012 12072-0566-018
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.02.2011, NGL 28.02.2011 11046-0152-018
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.02.2010, NGL 25.02.2010 10054-0148-018
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.02.2009, NGL 05.03.2009 09069-0121-017
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 03.04.2008 08088-0276-016
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.02.2007, NGL 26.02.2007 07058-3058-017
14/09/2006 : GE152726
03/02/2006 : GE152726
15/03/2005 : GE152726
22/03/2004 : GE152726
07/04/2003 : GE152726
25/03/2002 : GE152726
11/04/2001 : GE152726
11/03/1999 : GE152726
01/01/1997 : GE152726
01/01/1993 : GE152726
01/01/1992 : GE152726

Coordonnées
VANDENBORRE-LAUWERS

Adresse
OOSTVELDKOUTER 32 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande