VANDEPUTTE S. - VAN QUAILLE D.

Divers


Dénomination : VANDEPUTTE S. - VAN QUAILLE D.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 431.419.871

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14099-0592-013
04/06/2014
ÿþMO YJord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 MEI 2014

RECHTBANK VAN

K0oPHAerliffie GENT

111111!11.111,11.11t1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

0431.419.871

« VANDEPUTTE S.  VAN QUAILLE D. »

naamloze vennootschap

9880 Aalter, Hoefijzer 16

: KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG BESTUURDERS EN GEDELEGEERD-BESTUURDER  HERVASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VANDEPUTTE S.-VAN QUAILLE D.", met zetel te 9880 Aalter, Hoefijzer 16, verleden voor notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 19 mei 2014, ter registratie neergelegd, blijkt :

DEEL I:

1/ De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal te verminderen ten belope van e 43.423,38, teneinde het te brengen van £ 61.973,38 op e 18.550,00, zonder vernietiging van aandelen en door terugbetaling aan ieder aandeel van de som in geld van afgerond E 57,89, hetzij E 43.423,38 voor de 750 aandelen samen. De terugbetaling geschiedt deels ten belope van e 18.592,01 door afhouding van het gestort kapitaal en deels ten belope van E 24.831,37 door afhouding van de in het kapitaal geïncorporeerde beschikbare reserve. Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, kan deze terugbetaling slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits nakoming van de voorwaarden voorzien door dit artikel.

2/ De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

DEEL II :

OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Punt één - verslag van de raad van bestuur en bedrijfsrevisor:

De voorzitter heeft lezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur van 22 april 2014 over de omzetting van de rechtsvorm van naamloze vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met bijgevoegde staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 28 februari 2014, én van het verslag de dato 16 mei 2014 van ROOBROUCK Bart, bedrijfsrevisor, handelend voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, aangesteld door de raad van bestuur, over de omzetting van de rechtsvorm van naamloze vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en over de staat van activa en passiva per 28 februari 2014 die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap : " 6. BESLUIT

Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de NV "VANDEPU rit. S. - VAN QUAILLE D." in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 28 februari 2014, heeft plaatsgehad.

Gezien de datum van onze aanstelling hebben wij de voorraden fysisch niet kunnen controleren, zodat wij ons dienaangaande niet kunnen uitspreken.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, in zoverre de effectieve voorraadwaarde ten minste overeenstemt met de geboekte waarde. Het netto-actief volgens deze staat van 28 februari 2014 bedraagt 73.072,59 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 61.973,38 EUR.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de NV "VANDEPUTTE S, - VAN QUAILLE D.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd.

Roeselare, 16 mei 2014

"VANDER DONCKT ROOBROUCK -- CHRISTIAENS"

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor

(getekend) ".

Punt twee - omzetting :

De vergadering heeft besloten de naamloze vennootschap om te zetten in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam, het doel, de zetel, de duur en het kapitaal van de vennootschap blijven ongewijzigd. Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en waardeverminderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap worden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0431.419.871 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen, zij behoudt het nummer 431.419.871 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de naamloze vennootschap door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap op 28 februari 2014.

Alle verrichtingen die sedert die datum door de naamloze vennootschap uitgevoerd werden, worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de naamloze vennootschap, actief én passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld in al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap.

Punt drie - omzetting aandelen :

De nieuwe aandelen worden toegekend aan de vennoten van de in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezette naamloze vennootschap in verhouding van één nieuw aandeel voor één bestaand aandeel.

Punt vier - uittreding en kwijting van de bestuurders en gedelegeerd-bestuurder :

De omzetting van de naamloze vennootschap stelt een einde aan de opdracht van de bestuurders, te weten VANDEPUT1b Sammy, wonende te 9880 Aalter, Hoefijzer 16, VAN QUAILLE Dallila, wonende te 9880 Aalter, Hoefijzer 16, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDEPUTTE-VAN QUAILLE", met zetel te 9880 Aalter, Hoefijzer 16, én van de gelegeerd-bestuurder, te weten VANDEPUTTE Sammy voornoemd. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor de uitoefening van hun opdracht sedert 1 oktober 2013.

DEEL III :

1/ BENOEMING ZAAKVOERDERS :

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen en telkens na afzonderlijke stemming, volgende besluiten genomen :

1. het aantal zaakvoerders wordt bepaald op drie.

2, wordt benoemd tot niet-statutaire-zaakvoerders voor onbepaalde duur :

1/ de Heer VANDEPUTTE Sammy, voornoemd,

2/ Mevrouw VAN QUAILLE Dallila, voornoemd; en

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDEPUTTE-VAN QUAILLE", voornoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANDEPUTTE Sammy, voornoemd, hiertoe aangesteld bij beslissing van de zaakvoerders van laatstgenoemde vennootschap "VANDEPUTTE-VAN QUAILLE", en die verklaard hebben te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat van de niet-statutaire-zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders besluit. 3. Er werd geen commissaris benoemd daar uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat, de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ STATUTEN :

De vergadering heeft besloten de statuten en de overgangsbepalingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen onder meer als volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van BVBA met de naam "VANDEPUTTE S, VAN QUAILLE D.".

2. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Hoefijzer 16.

3. DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- De aan- en verkoop van dag-, week- en maandbladen, boeken, papierwaren, broodjes en dranken, tabak, confiserie- en diepvriesproducten; depothouder van allerlei kansspelen, zoals lotto en dergelijke en P.M.U.kantoor en dergelijke.

- Ine aan- en verkoop, huur en verhuur van alle beeld- en geluidsdragers met alle toebehoren;

- De aan- en verkoop van alle fantasiejuwelen en artikelen;

- Het vervaardigen en verkopen van kaarsen en toebehoren.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere buiten- of binnenlandse vennootschappen. De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

4. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

5. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) vertegenwoordigd door ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van ieder 1/750ste van het kapitaal. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze gemeenschappelijke volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden.

6. BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, aI dan niet vennoten. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

7. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 oktober en wordt op 30 september van het daaropvolgende kalenderjaar afgesloten.

8. JAARVERGADERING : Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21bis van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief -of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen-toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele

4

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden aIs regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft. De zaakeerder(s) mag (mogen) de bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9, WINSTAANWENDING :

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5% voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder punt 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerders) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, uittreksel, gecoördineerde statuten; verslag van de raad van bestuur; verslag van de bedrijfsrevisor.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

Op de laatste biz, vani Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 08.04.2013 13085-0193-012
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 06.04.2012 12084-0075-013
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 30.03.2011 11074-0542-013
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.04.2010 10097-0038-014
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 31.08.2009 09670-0176-014
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 23.02.2009 09052-0225-012
03/07/2008 : GE147644
22/02/2008 : GE147644
13/04/2007 : GE147644
10/04/2006 : GE147644
31/03/2005 : GE147644
03/01/2005 : GE147644
11/06/2004 : GE147644
07/06/2004 : GE147644
02/04/2004 : GE147644
04/04/2003 : GE147644
22/04/2002 : GE147644
08/10/1997 : GE147644
01/01/1997 : GE147644
01/01/1993 : GE147644
01/01/1992 : GE147644
21/07/1987 : GE147644

Coordonnées
VANDEPUTTE S. - VAN QUAILLE D.

Adresse
9880 Aalter, Hoefijzer 16

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande