VANDEWEGHE FLEXO PRINTING

Divers


Dénomination : VANDEWEGHE FLEXO PRINTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 469.398.638

Publication

06/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

.1,1111., 312*

bel' Ï ID 11

aa Be Sta:

i

>` "

2 7 MEI 1014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEICTIffil3ENT

Ondernemingsnr : 0469.398.638

Benaming (voluit) :VANDEWEGHE FLEXO PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leon Bekaertlaan 20

9880 Aalter

Onderwerp akte :Fusie door overneming - Buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met`; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vijftien mei tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dal de buitengewone; algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met ; _; eenparigheid van stemmen heeft genomen :

BESPREKING VAN HET FUSIEVOORSTEL EN HET VERSLAG

De vergadering stelt vast dat er op het fusievoorstel en op het fusieverslag geen opmerkingen worden gemaakt door de vergadering en besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat, behoudens wat de,; dividenduitkering betreft en de daardoor gewijzigde ruilverhouding.

De conclusie van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"XII. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek, rekening houden met onderstaand voorbehoud, besluit ik:

1. de gehanteerde waarderingsmethode, de substantiële waarde op basis van het boekhoudkundig Eigen Vermogen, vastgesteld onder verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de vennootschappen, volgens dewelke de ruilverhouding werd vastgesteld, is passend en billijk;

:; 2. de voorgestelde ruilverhouding is op redelijke wijze vastgesteld;

3.. er zijn geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden. if Het voorbehoud betreft de voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering van de toekenning van de?, tantièmes (50.000,00 EUR) en van de dividenden (5.000.000,00 EUR).

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 13 mei 2014,

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor

Poolse Winglaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

FUSIE - ONTBINDING

De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten behoudens de hierna vermelde afwijkingen, tot goedkeuring van de fusie door' overneming door de naamloze vennootschap "IMMO V.D,W,", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter,, Oostmolenstraat 119, ondernemingsnummer 0469397450, RPR Gent, overnemende vennootschap, van de .= naamloze vennootschap'VANDEWEGHE FLEXO PRINTING", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Leon Bekaertlaan 20, ondernemingsnummer BE0469.398.638, RPR Gent, overgenomen vennootschap, door,, overgang van gens het vermogen, gebaseerd op een fusiebalans opgesteld op 1 januari 2014, met ingang 1 juni 2014.

Alle handelingen gesteld door de vennootschap'VANDEWEGHE FLEXO PRINTING", vanaf 1 januari 2014, , worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "IMMO V.D.W.".

Het doel van de vennootschap "IMMO V.D.W." zal worden gewijzigd aangezien het op heden de door de' overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten niet volledig omvat en geactualiseerd dient te worden, Beschrijving van het overgedragen vermogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Yav-

be ouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1.

~

' De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de vennootschap "VANDEWEGHE FLEXO PRINTING" overgaat onder algemene titel naar de naamloze vennootschap "IMMO V.D.W " en dat van dit vermogen een fusiebalans werd opgemaakt op 1 januari 2014. Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met het ingebrachte vermogen met ingang van 1 juni 2014.

2. De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname met ingang van 1 juni 2014,

3. De verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap te rekenen vanaf 1 januari 2014.

4. Het personeel van de overgenomen vennootschap wordt ingebracht met behoud van al hun rechten (CAO 32bis) met ingang van 1 juni 2014.

5. De overgenomen vennootschap verklaart ten opzichte van ING België, KBC Bank en BNP Paribas Forfis onherroepelijk afstand te doen van elke aanspraak op het gebruik en het saldo van aile rekeningen die de overgenomen vennootschap heeft bij voormelde banken en dit met ingang van 1 juni 2014 alsook van alle gelden die na deze datum op deze rekening gecrediteerd zouden worden.

De overgenomen vennootschap verklaart verder uitdrukkelijk dat ING België, KBC Bank en BNP Paribas Fortis geen enkele verantwoordelijkheid zullen dragen voor de gevolgen verbonden aan deze overdracht van rekening ' en de praktische uitvoering ervan, zoals eventuele meningsverschillen met betrekking tot mogelijke debet- of creditstanden, of nog uitte voeren of uitgevoerde verrichtingen na overdracht van rekening.

De bovenstaande verklaringen van de overgenomen vennootschap worden gedaan onder voorbehoud van het akkoord van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap met de fusie en onder voorbehoud van haar aanvaarding dat een eventueel debetsaldo op de overnemende vennootschap verhaald kan worden zonder afbreuk te doen aan de rechten van de overgenomen vennootschap,

De overgenomen vennootschap verzoekt bij deze dan ook om aile voormelde rekeningen over te dragen aan de ovememende vennootschap en onder dezelfde nummers te laten functioneren op naam van de overnemende vennootschap vanaf 1 juni 2014.

De overgenomen vennootschap verzoekt dan ook om vanaf 1 juni 2014 alle bestaande beheersvolmachten op voormelde rekeningen te schrappen en deze rekening enkel nog te laten functioneren op vraag van de lasthebbers van de overnemende vennootschap volgens de beheersvolmachten die daartoe aan voormelde financiële instellingen overhandigd zullen worden.

Kapitaalverhoging overnemende vennootschap -- ruilverhouding aandelen

Ten gevolge van de overgang van het vermogen van de vennootschap "VANDEWEGHE FLEXO PRINTING" wordt het kapitaal van de vennootschap "IMMO V.D.W." verhoogd ten belope van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00), om het te brengen van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) op twee miljoen driehonderdvijftigduizend euro (E 2.350.000,00),

Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen zesduizend tweehonderdachttien (6.218) nieuwe volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, worden uitgegeven die dezelfde rechten en plichten hebben als de reeds bestaande aandelen en die delen in de winst vanaf 1 juni 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen ' vennootschap "VANDEWEGHE FLEXO PRINTING" tegen inlevering van al hun aandelen in de overgenomen vennootschap naar verhouding van duizend honderdvijfenzeventig (1.175) oude aandelen van voormelde vennootschap "VANDEWEGHE FLEXO PRINTING" in ruil voor zesduizend tweehonderdachttien (6.218) nieuwe aandelen van voormelde vennootschap IMMO V.D.W.", zonder opleg in geld. De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "VANDEWEGHE FLEXO PRINTING" zal geschieden door inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen met de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen.

Ontbinding

Ten gevolge van de fusie met ingang van 1 juni 2014 vindt van rechtswege de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap plaats per '1 juni 2014.

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de fusie, door de " jaarvergadering van de aandeelhouders van de ovememende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de ' bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat van 1 januari 2014 tot 1 juni 2014.

MACHTIGING

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAZARS LEGAL SERVICES BV" te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Mevrouw Véronique Ryckaert, de Heer Koeland Vereecken en Mevrouw Catherine Wailly of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, voornoemd, in deze elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indepfaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de wijziging en/of schrapping van de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor ' de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de ' bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd :

De expeditie van het proces-verbaal

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2014 : GE194849
30/07/2013 : GE194849
06/06/2012 : GE194849
15/07/2011 : GE194849
08/06/2011 : GE194849
31/05/2010 : GE194849
08/07/2009 : GE194849
30/06/2008 : GE194849
04/07/2007 : GE194849
04/07/2006 : GE194849
14/12/2005 : GE194849
06/07/2005 : GE194849
23/06/2005 : GE194849
30/11/2004 : GE194849
23/11/2004 : GE194849
09/06/2004 : GE194849
27/06/2003 : GE194849
25/06/2003 : GE194849
23/07/2002 : GE194849
04/07/2001 : GE194849
19/01/2000 : GEA023109

Coordonnées
VANDEWEGHE FLEXO PRINTING

Adresse
9880 Aalter

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande