VANHELSUWE EN DE VOS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VANHELSUWE EN DE VOS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 447.812.475

Publication

04/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

= Ondernemingsnr : 0447.812.475

Benaming

(voluit) : VANHELSUWE EN DE VOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Pintelean 363 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOF KAPITAALSWiJZIGING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 23 juni 2014 blijkt dat:

Er wordt beslist door beide vennoten om het kapitaal te verhogen van 4957,87 naar 121.957,87 Eur, door inbreng van hun vorderingen. inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen. Deze kapitaalsverhoging, wordt verwezenlijkt door vermindering van de belaste reserves, in het kader van artikel 537 WIB, waarbij het= netto-divdendbedrag toekomende aan de aandeelhouders, ingebracht wordt in kapitaal bij de vennootschap.

Er wordt hierbij verwezen naar de beslissingen genomen via de bijzondere algemene vergadering van 23" juni 2014.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 23 juni 2014 blijkt dat :

° I (.Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de aandeelhouders, Noel Vanhelsuwé (100 aandelen) en Luc De Vos 100 aandelen) of de algeheelheid van de aandelen.

Ook de zaakvoerder van de vennootschap is aanwezig, teneinde antwoord te verstrekken op de vragen die hen eventueel door de aandeelhouders worden gesteld.

ill.Uiteenzetting van de voorzitter inzake agenda

De voorzitter zet uiteen dat deze vergadering wordt gehouden om te beraadslagen en te besluiten over volgende agendapunten :

1.vaststelling van de belaste uitkeerbare winsten zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van 233.943,77 EUR, zoals blijkt uit de aangifte vennootschappen over het boekjaar afgesloten per 30 juni 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 18 november 2012. ;

2.vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het

Wetboek van vennootschappen

3.beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend ;

4.machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van

de roerende voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijds dividend.

IV.Geldigheid van de vergadering

De voorzitter zet uiteen dat alle aandeelhouders die het totaal van de aandelen bezitten, aanwezig zijn en eenparig hun instemming betuigen met de vooropgestelde agenda van deze bijzondere algemene vergadering.; Bijgevolg dient geen verantwoording voor de bijeenroeping gegeven te worden en is de vergadering geldig ° samengesteld om te besluiten over de punten van de agenda.

V.Beraadslaging en besluiten

Deze uiteenzetting van de voorzitter wordt door de algemene vergadering juist bevonden. Vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda en, na beraadslaging, wordt telkens met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen.

EERSTE BESLUIT

G

SA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NEERGELEGD

N1TEUR S

}

bel

Be Sta

/1fl

2 5 JUNI 2014

G

SCH STAA7

RECHTBANK VAN

KOOP TE cr~t'JT

*14149148* G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat de betaste uitkeerbare winsten zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 233.943,77 EUR bedragen, zoals blijkt uit balans en de aangifte vennootschapsbelasting over het boekjaar afgesloten per 30 juni 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van '(8 november 2012.

TWEEDE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, 233.943,77 EUR bedraagt.

' DERDE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering besluit tot de onmiddellijke uitkering, in overeenstemming met artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, van een tussentijds dividend voor een bedrag van 130.000,00 EUR, Dit dividend zal toekomen aan beide vennoten.

Beide vennooten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend, overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits ' inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10 % van het tussentijds dividend.. Het netto-dividend bedraagt aldus 117.000,00 EUR.

De vennoten verklaren en bevestigen dat de verlaagde roerende voorheffing van 10 % binnen de 15 dagen na het besluit tot dividenduitkering zal worden betaald aan de staat.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VI.Sluiting van de vergadering

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om 10.30 uur.

zaakvoerder

de heer Noel Vanhelsuwe ((~~ ~ ~ o

.~ .. f ~QA.-.-. 0 QMeY1Q. l7PA~O.~P..(.eYXj

(~ d`

Voer-, bsf udend` aar.Fhet Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t-tnk B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANHELSUWE EN DE VOS

Adresse
DE PINTELAAN 363 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande