VANKA PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : VANKA PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.794.316

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie D, nummers 511/B, 519/B en 509/C, voor een gezamenlijke grootte van negenennegentig aren eenentachtig centiaren (99A 81CA).

II. Stad Oostende  zesde afdeling

In de Parking Leopold, gebouw met privatieve autostandplaatsen, opgericht op een perceel grond, gelegen Leopold I-plein 6, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie D, nummer 168/B/2, voor een grootte van drieëntwintig aren negentig centiaren (23A 90CA), met een erfdienstbaarheid van uitweg naar het Leopold I-plein:

Op het niveau plus zes meter, twaalf centimeter, derde verdieping, rechtervleugel, aan de buitenkant: De vijf autostandplaatsen nummers 263, 264, 265, 266 en 267;

Ieder van deze autostandplaatsen omvat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostandplaats;

2. In bijkomende mede-eigendom in de grond en de andere gemene delen: zeker en definitief: een/zeven honderd vierenveertigste (1/744ste);

Onder de gehele of gedeeltelijke ontbindende voorwaarde van uitbreiding van het aantal autostandplaatsen tot maximum zeven honderd vierenveertig: het verschil tussen 1/538ste en 1/744ste;

III.Stad Oostende - vierde afdeling (Oostende)

In een flatgebouw genaamd "Residentie Aldis", gelegen aan de Koningin Astridlaan 11/19, opgericht op een perceel grond, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie A, nummer 89/V/34, voor een grootte van achtendertig aren zesendertig centiaren (38A 36CA):

A/ Het appartement met nummer één type N op de tweede verdieping in blok nummer 4, hebbende het nummer 421 N, uitgevende op de Zeedijk en de Koningin Astridlaan, en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- op de tweede verdieping: de inkomdeur die het appartement met de gemeenschappelijke traphall verbindt, de hall, de living met terras uitgevende op de Zeedijk, de keuken, de wc, de badkamer en twee slaapkamers ieder met een terras en uitgevende op de Koningin Astridlaan;

- in de kelderverdieping: de kelder nummer 421 en omvattende de eigenlijke kelder en de desbetreffende toegangsdeur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drieënnegentig/veertienduizend achthonderd

vijfenzestigsten der gemene delen waaronder de grond.

B/ De parking nummer twaalf in de kelderverdieping en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostandplaats

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/veertien duizend achthonderd vijfenzestigsten der gemene delen waaronder de grond.

IV. Gemeente Staden  eerste afdeling - Staden

Verschillende percelen bouwland, gelegen Vijfwegen, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie C, nummers 374, 375, 395 en 396, voor een gezamenlijke grootte van een hectare drieëntwintig aren vijftig centiaren (01HA 23A 50CA).

V. Gemeente Staden  derde afdeling - Westrozebeke

Verschillende percelen bouwland, gelegen Vijfwegen, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie A, nummers 82/B, 83/A, 84/A en 85/A, voor een gezamenlijke grootte van een hectare vierennegentig aren vijfennegentig centiaren (01HA 94A 95CA).

VI. Stad Diksmuide- vijftiende afdeling  Stuivekenskerke

A. Een hoeve op en met grond, gelegen Viconiastraat 8, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie B, nummer 447/V, voor een grootte van vijfentachtig aren zes centiaren (85A 06CA).

B. Een perceel weiland, gelegen Kloosterhoek, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie B, nummer 447/W, voor een grootte van zes hectaren drieëndertig aren achtenvijftig centiaren (06HA 33A 58CA).

VII. Stad Diksmuide  tweede afdeling  Esen

A. Een hoeve op en met grond, gelegen Roeselarestraat 67, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie A, nummer 453/A, voor een grootte van negenendertig aren veertig centiaren (39A 40CA)

B. Verschillende percelen weiland en bouwland, gelegen Eessen Broekkant, ten kadaster gekend of het geweest, volgens recent kadastraal uittreksel, Sectie A, nummers 450/A, 452/A, 454/A, 455/B, 456/02/A, 411/B, 412/B, 410/C en 451, voor een gezamenlijke grootte van zes hectaren negentien aren zevenenzestig centiaren (06HA 19A 67CA).

AANVAARDING EN WAARDERING VAN DE INBRENGEN IN NATURA:

De comparanten erkennen volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard, omvang, toestand en gesteldheid van de hiervoor beschreven ingebrachte goederen zodat zij bevestigen daaromtrent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen nog nadere verrechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven stellen zij de waarde van de goederen vast.

De hierboven beschreven inbreng in natura van de onroerende goederen die ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle comparanten voor een totale waarde van twee miljoen vier honderd negenendertig duizend acht honderd vijfendertig euro (2.439.835,00 EUR).

B. INBRENG IN GELD DOOR COMPARANTE SUB 2

Door Mevrouw Katleen Vanpeteghem, voornoemd, wordt op tien (10) aandelen in geld onderschreven voor een totale waarde van vierentwintig duizend zes honderd vijfenveertig euro (24.645,00 EUR).

Aldus worden de aandelen waarop mevrouw Katleen Vanpeteghem, inschrijft in geld, volledig volstort.

BEWIJS VAN DEPONERING:

Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België onder nummer BE33 3631 4239 6646.

Het bewijs van deponering onder vorm van een attest op elf december tweeduizend en veertien afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij notaris overhandigd.

VERGOEDING:

Als vergoeding voor deze hiervoor omschreven inbreng in speciën, gekend en aangenomen door de comparanten, worden tien (10) aandelen aan comparante sub 2 toegekend, telkens zonder aanduiding van nominale waarde, elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend, zodat voormelde inbreng volledig vergoed werd in aandelen.

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen, komen aan de comparanten toe als volgt:

 comparante sub 1: negen honderd negentig (990) aandelen;

 comparante sub 2: tien (10) aandelen;

Samen: duizend (1.000) aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven aandelen die aldus het

volledige maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

Bijzonder verslag van de oprichters en verslag revisor

Vermits het de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap betreft is er geen bijzonder

verslag van de oprichters noch een bedrijfsrevisoraal met betrekking tot de inbreng in natura vereist.

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel 1  Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: «VANKA PROJECTS».

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Henleykaai 62.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België middels beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen waaronder onder meer het verstrekken van krediet en financiering en de belegging van roerend en onroerend vermogen in de meest ruime betekenis van het woord en dit met eigen dan wel geleende middelen in de meest ruime zin (obligaties, straight loan, bankfinanciering en dergelijke); het (on)rechtstreeks nemen van participaties en deelnemingen in nieuwe en bestaande vennootschappen; het onderschrijven en uitgeven van financiële producten in de meest brede zin van het woord;

" Voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden alle verrichtingen stellen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de uitbating en de financiering van roerende en onroerende goederen en/of diensten en dit zowel in België als in het buitenland een en ander steeds in de meest brede zin van het woord;

" Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, behouden en in de ruimste zin van het woord beheren, instandhouden en uitbreiden of afbouwen en dit zowel in België als in het buitenland;

" Daden van beheer en management verrichten in ondernemingen, vennootschappen, organisaties, verenigingen of bedrijven en dit zowel in België als in het buitenland in een functie van manager, consultant, beheerder, zaakvoerder, bestuurder, enzovoort.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voornoemde doelen moeten uitgebreid geïnterpreteerd worden en omvatten aldus handelingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks en in België of daarbuiten verband mee houden of bijdragen tot de verwezenlijking ervan en dit in de meest brede betekenis van het woord.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor een bepaalde duur die aanvangt op het ogenblik van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap en verstrijkt, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering, vijftig (50) jaar na het overlijden van de beherende vennoot, met name mevrouw Katleen Vanpeteghem, voornoemd.

Indien om welke reden ook de voormelde periode niet kan worden afgedwongen, zal daarvoor de langst mogelijke periode die wel kan worden afgedwongen, in de plaats komen.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is en volstort, bedraagt twee miljoen vier honderd vierenzestig duizend vier honderd tachtig euro (2.464.480,00 EUR) en is verdeeld in duizend (1000) aandelen, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal. Artikel 8  Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om twintig uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

Artikel 9: Zaakvoerders

§ 1. Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij de zaakvoerder of zaakvoerders. Deze zaakvoerder(s) kunnen al dan niet statutair benoemd worden en worden hierna onveranderd  zaakvoerder genoemd.

Met uitzondering van de in deze statuten benoemde statutaire zaakvoerders, zullen de zaakvoerders steeds worden benoemd door de algemene vergadering beslissend met quorum en meerderheid zoals voorzien in huidige statuten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van de zaakvoerder.

Wordt benoemd tot eerste, statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: mevrouw Katleen Vanpeteghem, comparante sub 2, voornoemd.

In geval van beëindiging van het mandaat van statutair zaakvoerder van mevrouw Katleen Vanpeteghem, zal zij van rechtswege worden opgevolgd door haar (langstlevende) echtgenoot, de heer Marnix Vereecke, wonende te 8610 Kortemark, Zuidstraat 6, en dit mits de echtgenoten op dat ogenblik niet feitelijk gescheiden leven, noch een procedure overeenkomstig artikel 223 BW hebben aangevat, noch een echtscheidingsprocedure hebben aangevat.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

§ 2. Duur van de opdracht  Ontslag

Het mandaat van de zaakvoerder eindigt van rechtswege in de hiernavolgende gevallen:

" Door vrijwillig aftreden;

" Door ontslag door de algemene vergadering beslissend met quorum en meerderheid zoals voorzien door huidige statuten;

" Door overlijden;

" Door een onbekwaamheid, bijvoorbeeld geestelijk, unaniem vastgesteld door twee gespecialiseerde geneesheren verbonden aan twee onderscheiden Belgische Universitaire Ziekenhuizen. Ook de persoonlijke huisarts van de zaakvoerder dient zich bij het unanieme oordeel aan te sluiten.

" Afwezigheid, zonder enige toelichting of aankondiging, gedurende een termijn van meer dan twee (2) maanden.

§ 3. Bevoegdheid

De zaakvoerder treft de besluiten naar eigen inzicht en is bevoegd om, onder het gezag van de algemene vergadering, alles te doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig is of kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren een en ander met uitzondering van die verrichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten de algemene vergadering van de vennoten exclusief bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder of zaakvoerders vertegenwoordigt of vertegenwoordigen de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hierbij kunnen zaakvoerders de vennootschap concurrentieel vertegenwoordigen, behoudens tegenbericht gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder of zaakvoerders van de vennootschap kan of kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd Artikel 10  Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering  verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

§ 2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die

voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 11  Ontbinding  vereffening

§ 1. Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een vennoot, maar enkel, behoudens verlenging, bij het verstrijken van de bepaalde duur overeenkomstig artikel 4 van deze statuten dan wel bij een daartoe rechtsgeldige beslissing genomen door de algemene vergadering.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap gebeuren door de zaakvoerder. De

algemene vergadering zal de macht en de vergoedingen van de vereffenaar bepalen.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na

consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaar onder de vennoten

verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen

op een gelijke voet werden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de

aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen

waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Titel III

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei in

tweeduizend en zestien.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de

vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor

rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die

daaruit voortvloeien overneemt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te

Worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Christophe Kint, te Staden

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

-expeditie van de oprichtingsakte;

Staatsblad

Coordonnées
VANKA PROJECTS

Adresse
HENLEYKAAI 62 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande