VANYIM

Société en commandite simple


Dénomination : VANYIM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.132.971

Publication

20/05/2011
ÿþ !Md 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

IIu I1 M II O III I H II I III II AI

111076317"

I !

Ondernemingsnr : .216.

Benaming

(voluit) : VANYIM



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0. 05. 2011

DENDFfenNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenkouter 8 - 9150 Bazel

Onderwerp akte : Oprichting

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hierna genoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

-Mevrouw Goedele Vanneste wonende te Molenkouter 8, 9150 Bazel onderschrijft het maatschappelijk" kapitaal voor een bedrag van 3.000,00 EUR (drieduizend euro) en zal optreden als beherend vennoot met een onbezoldigd mandaat.

-De heer Kar Wah Yim wonende te Molenkouter 8, 9150 Bazel onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 3.000,00 EUR (drieduizend euro) en zal optreden als stille vennoot

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus 6.000,00 EUR (zesduizend euro), dat volgestort werd op de financiële rekening van de vennàotschap.

De statuten werden vastgesteld als volgt:

Artikel 1

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht en is genaamd "VANYIM".

Deze naam moet steeds door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting

"Comm.V" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden alle verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op; De aan- en verkoop, vertegenwoordiging, uit en invoer, zowel in groot als in klein, van alle textielwaren, lederwaren, schoenwaren, meubels, alcoholische en non-alcoholische dranken fantasie- en sportartikelen. De klein- en groothandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) en onderkleding van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment). De klein- en groothandel in

lederwaren, en reisartikelen van leer of van leervervangers. De klein- en groothandel in wiegen, boxen,

kinderzitjes voor gebruik in de auto en dergelijke. De klein- en groothandel in kinderwagens, baby- e n kinderkleding, schoeisel, spellen en speelgoed, onderkleding, lingerie, strand en badkleding, toiletartikelen, meubelen, tapijten, boeken, audiovisueel materiaal, sieraden en edelsmeedwerk, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke. De handel in electro-apparatuur. De handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen,: de distributie, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van menigvuldige goederen, het opslaan en stockeren en verzekeren van deze goederen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het ontwerpen, uitwerken, advies geven van kleding in de ruimste zin van het woord.De organisatie van, manifestaties en de uitbating van ruimten voor deze manifestaties, dit alles in de meest ruime zin. Financiële. dienstverlening, hierin begrepen, de advisering over en analyse van financiële en operationele bedrijfsprocessen, administratieve ondersteuning en dit in de meest ruime zin, doch zonder dat activiteiten verricht worden die vallen onder de bescherming op de intellectuele beroepen (vb. accountant, belastingconsulent, bedrijfsrevisoren). De vennootschap mag evenmin activiteiten verrichten waarvoor een' erkenning door de commissie voor bank en financiewezen is vereist.Het verwerven, vervreemden, beheren,. uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende' . goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.Daartoe mag de. : vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de . verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

industriële en handelsondememingen deelnemen. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.Bovenstaande opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9150  Bazel, Molenkouter 8.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. Iedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door de zaakvoerder.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 6.000,00 EUR

(zesduizend euro), en is verdeeld in 120 deelgerechtigdheden. De deelgerechtigdheden worden verdeeld onder

de vennoten in volgende verhouding:

-Mevrouw Goedele Vanneste : 60 deelgerechtigdheden

-De heer Kar Wah Vim : 60 deelgerechtigdheden

Artikel 6

Een vennoot kan zijn deelgerechtigdheden in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan derden, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De eventuele erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot zullen slechts tot de vennootschap kunnen toetreden mits voorafgaand en geschreven akkoord van alle overblijvende vennoten.

Ingeval van weigering tot toetreding en bij gebreke aan een overname van de betrokken deelgerechtigdheden door één of meerdere van de overblijvende vennoten, zal in voorkomend geval een gedeeltelijke verdeling van het maatschappelijk vermogen worden doorgevoerd waarvan de fiscale druk wordt gedragen door de nalatenschap.

Artikel 7

Elke overdracht of overgang van deelgerechtigdheden geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van deelgerechtigdheden toebehorend aan de beherende vennoten zal voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 67 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is mevrouw Goedele Vanneste , voornoemd. Haar mandaat geldt voor onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder, individueel optredend. De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten alsook de beherende vennoten, hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij kunnen, zonder verplaatsing, kennis nemen van alle boeken, briefwisseling, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap. Zij kunnen zich op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een expert voor de verificatie van de boeken en de rekeningen van de vennootschap. De expert moet worden aanvaard door de zaakvoerder. Bij gebrek van aanvaarding, wordt de expert benoemd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 9

De algemene vergadering komt samen op uitnodiging van de zaakvoerder, op de plaats en datum vermeld

in de uitnodiging.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand j uni.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur

aangewezen in de uitnodigingen.

De besluiten worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels

vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, worden

genomen met een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

Iedere deelgerechtigdheid geeft recht op één stem.

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 11

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van het brutoresultaat afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, kosten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Over de aanwending van de winst spreken de vennoten, verenigd in jaarvergadering zich uit.

Artikel 12

Ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder.

Overgangsbepalingen

1.Het tijdstip waarop de werkzaamheden van de vennootschap aanvatten werd vastgesteld op 12 januari

2011

2.Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en

verstrijkt op 31 december 2011.

. 3.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

4.De voornoemde zaakvoerder verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige .

maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van mevrouw Goedele Vanneste is onbezoldigd.

Bekrachtiging van verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de vennoten uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 12 januari 2011 tot op heden die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder: de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus opgesteld in drievoud te Bazel op 15 april 2011 waarvan elke partij erkent één origineel exemplaar ontvangen te hebben; het derde is bestemd voor de registratie.

Mevr. Goedele Vanneste Dhr. Kar Wah Yim

Beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aai het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VANYIM

Adresse
MOLENKOUTER 8 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande