VARVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VARVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.873.346

Publication

22/07/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oosterzelesteenweg 123 - 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwer. akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Partiële splitsing van de naamloze vennootschap "DE WITTE" door oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VARVAN" en "PROVAN"

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op dertig juni,

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van :

- de naamloze vennootschap "DE WITTE" met maatschappelijke zetel te 9230-Wetteren, Oosterzelesteenweg 123, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als. ondernemingsnummer : 0400.141.331 en met nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde : BE 0400.141.331.

Opgericht onder een andere rechtsvorm en onder de benaming "De Witte gebroeders" ingevolge akte verleden voor notaris Blanchaert, te Wetteren, op dertig december negentienhonderd zesendertig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari nadien, onder nummer 751, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, onder meer bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Jean Mast, te Gent, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Antoine Verstraeten, te; Gavere, wettelijk belet, op één september negentienhonderd zesenzestig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van éénentwintig september nadien, onder nummer 30131, houdende onder meer de; omvorming in huidige rechtsvorm; en bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt; door notaris François Van Innis, te Zingem, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Peter Verstraeten, te' Gavere, op vijfentwintig juni negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf juli nadien, onder nummer 970711-50, houdende onder meer de wijziging in huidige benaming; en voor het laatst bij proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk dezer, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 11 uur 45 onder het voorzitterschap van de heer Michel Vandaele, nagenoemd, die beslist tot secretaris aan te stellen mevrouw An Ockerman, nagenoemd.

Er wordt beslist geen verder bureau samen te stellen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van het na hun° identiteitsgegevens vermeld aantal aandelen:

- de heer VANDAELE Michel Gomar Louis, geboren te Wetteren op vijftien september negentienhonderd= vierenzestig, wonende te 9230-Wetteren, Laarnesteenweg 80;

Houder van zeshonderd achtenzestig (668) aandelen;

- mevrouw OCKERMAN An, geboren te Brussel op 28 augustus 1966, wonende te 9230-Wetteren, Laarnesteenweg 80;

- de heer VANDAELE, Nikolas Yasko Tuur, geboren te Gent op één februari negentienhonderd éénennegentig, wonende te 9230-Wetteren, Laarnesteenweg 80;

-Mejuffrouw VANDAELE, Virginie Marie Chris, geboren te Gent op zeventien september negentienhonderd tweeënnegentig, wonende te 9230-Wetteren, Laarnesteenweg 80;

-De heer VANDAELE, Anthony Johan Tuur, geboren te Gent op zes juni negentienhonderd vierennegentig,; wonende te 9230-Wetteren, Laarnesteenweg 80..

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

r~...-.-."

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GeNT

10 JULI 2011

AFDELING ietittieRMONDE



1

*14140975*

Ondememingsnr : S SS , , 3Lt

Benaming

(voluit) : VARVAN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen houders van vijfenzestig (65) aandelen, te weten genoemde mevrouw Ockerman voor het vruchtgebruik en genoemden Vandaele Nikolas, Virginie en Anthony voor de blote eigendom elk ten belope van een derde onverdeeld aandeel.

Totaal; zevenhonderd drieëndertig (733) aandelen, hetzij de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van één miljoen vierhonderd achttienduizend euro (¬ 1.418.000,00) vertegenwoordigende.

Genoemden Vandaele Nikolas, Virginie en Anthony worden alhier vertegenwoordigd door hun vader, genoemde heer Vandaele Michel ingevolge volmacht hem daartoe verleend op 23 mei laatst waarvan het origineel in onderhavig dossier bewaard blijft.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

-dat huidige algemene vergadering van genoemde vennootschap werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

1) Kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door het bestuursorgaan van genoemde vennootschap "DE WITTE" op 26 maart laatst, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

2) Vaststelling dat de artikelen 745, 746, 747 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap "DE WITTE" evenredig aan hun rechten in het kapitaal van laatstgenoemde vennootschap,

3) Kennisneming en bespreking van de verslagen opgesteld door de bedrijfsrevisor Jean-Michel Dalle op 25 juni laatst met betrekking tot de inbrengen in natura bij de oprichting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN" ingevolge de partiële splitsing van genoemde vennootschap "DE WITTE", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

4) Kennisneming en bespreking van de verslagen opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap "DE WITTE" én mede-ondertekend door de toekomstige oprichters van de onderscheiden op te richten vennootschappen op 26 juni 2014, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN" ingevolge de partiële splitsing van genoemde vennootschap "DE WITTE", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Besluit tot partiële splitsing waarbij de vennootschap "DE WITTE", voornoemd, haar vermogen gedeeltelijk afsplitst en overdraagt in 2 nieuw op te richten vennootschappen, te weten : 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9230-Wetteren, Oosterzelesteenweg 123, en, 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VARVAN", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9230-Wetteren, Oosterzelesteenweg 123, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld hiervoor én de verslagen vernield hierboven.

6) Oprichting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN";

7) Benoeming zaakvoerders van de vennootschappen "PROVAN" en "VARVAN";

8) Statutenwijziging van de naamloze vennootschap "DE WITTE" -- inhoudende : aanpassing van het artikel in verband met het kapitaal na verwezenlijking partiële splitsing en vaststelling van nieuw bedrag kapitaal van dezelfde vennootschap.

9) Volmacht voor de coördinatie van de statuten;

10) Volmacht voor de administratieve formaliteiten,

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Met betrekking tot de wettelijke formaliteiten die moeten vervuld worden, stelt de voorzitter vooraf het volgende vast:

1/ Het bestuursorgaan van de vennootschap "DE WITTE" heeft een splitsingsvoorstel opgesteld, hierna genoemd "het voorstel", dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, op 26 maart laatst. Zelfde voorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, neergelegd op 31 maart laatst, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering. De neerlegging van het voorstel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 april daarna, onder nummer 14077731.

2/ Er werd vastgesteld dat de artikelen 745, 746, 747 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de

vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van laatstgenoemde vennootschap. Voor zoveel als nodig bevestigen de verschijners akkoord te zijn met de niet toepassing van deze artikelen in de mate van mogelijke niet-toepasbaarheid.

31 De bedrijfsrevisor heeft op 25juni laatst verslagen opgesteld, met betrekking tot de inbrengen in natura bij de oprichting van de respectievelijke besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

4/ Het bestuursorgaan van genoemde vennootschap DE WiTTE en de aandeelhouders van zelfde vennootschap, voornoemd en al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, hebben  al dan niet ln hun

hoedanigheid van oprichters van de vennootschappen "PROVAN" en "VARVAN" op 26 juni laatst verslagen opgesteld met betrekking tot de inbrengen in natura bij de oprichtingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5/ Het splitsingsvoorstel, de vrijstelling van de artikelen 745, 746, 747 en 748, en de verslagen van het bestuursorgaan/oprichters en de bedrijfsrevisor ex artikel 219 Wetboek van Vennootschappen werden vermeld in de agenda van onderhavige algemene vergadering (artikel 748, eerste paragraaf, van het Wetboek van Vennootschappen).

61 Volgende stukken en documenten werden overeenkomstig artikel 748, tweede paragraaf, leden I en 6, van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand voor de datum van onderhavige vergadering in de zetel van genoemde vennootschap DE WITTE met het oog op kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders:

-het splitsingsvoorstel;

-de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

-de verslagen over de laatste drie boekjaren.

Iedere aandeelhouder kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift bekomen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

VASTSTELLING DAT DE ALGEMENE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De voorzitter zet vervolgens uiteen

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zoals gemeld;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

Alle aandeelhouders, alhier desgevallend vertegenwoordigd als gemeld, en de bestuurders, te weten genoemde mevrouw Ockerman en genoemde heren Vandaele Michel en Nikolas, al dan niet vast vertegenwoordigd, zijn allen hier aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld en verklaren elk afzonderlijk te verzaken aan de normaal ten aanzien van hen te verrichten oproepingsformaliteiten.

Om deze redenen dient geen verdere verantwoording te worden gegeven over de bijeenroeping van onderhavige vergadering.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Beraadslaging en beslissingen.

De vergadering vat haar agenda aan en neemt volgende beslissingen:

Punt 1.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel, ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap DE WITTE. De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen kennis te hebben genomen van de inhoud van dit document en in te stemmen met de inhoud ervan.

Punt 2.

Met eenparigheid van stemmen stelt de vergadering vast dat, overeenkomstig de artikelen 745, 746, 747 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, noch een omstandig schriftelijk verslag, opgesteld door het bestuursorgaan, noch een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel, opgesteld door een bedrijfsrevisor, hetzij een externe accountant, noch een verplichting tot inlichting omtrent belangrijke wijzigingen in het vermogen sedert de datum van het fusievoorstel, noch een verplichting tot opmaken en ter beschikking stellen van tussentijdse cijfers, wanneer de laatste jaarrekening van een bij de splitsing betrokken vennootschap betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten vereist zijn ingevolge de partiële splitsing van de genoemde vennootschap "DE WITTE", aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van genoemde gesplitste vennootschap, evenredig aan hun huidige rechten in het kapitaal ervan.

Punt 3.

De vergadering neemt kennis van de in de agenda vermelde bedrijfsrevisorale verslagen de dato 25 juni 2014, met navolgende respectieve conclusies:

Voor de vennootschap Provan

"1 BESLUIT

Overeenkomstig artikel 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloten tot een partiële splitsing van de NV DE WITTE, waarbij onroerende goederen en bepaalde liquide middelen, zullen overgaan naar een nieuw op te richten vennootschap namelijk de BVBA PROVAN. De inbreng in natura bij oprichting bestaat uit de inbreng van een deel van het eigen vermogen van de NV DE WITTE voor een bedrag van 3.605.883,36 EUR waarvan 406.245,61 EUR zal ingebracht worden in het kapitaal van de BVBA PROVAN.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zevenhonderd drieëndertig aandelen (733) aandelen van de BVBA "PROVAN", zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader van de partiële splitsing van de NV DE WITTE worden uitgereikt aan de aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de BVBA PROVAN, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Kortrijk op 25 juni 2014

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

En

Voor de vennootschap Varvan

"1 BESLUIT

Overeenkomstig artikel 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloten tot een partiële splitsing van de NV DE WITTE, waarbij onroerende goederen en bepaalde liquide middelen, zullen overgaan naar een nieuw op te richten vennootschap namelijk de BVBA VARVAN. De inbreng in natura bij oprichting bestaat uit de inbreng van een deel van het eigen vermogen van de NV DE WITTE voor een bedrag van 1.486.913,40 EUR waarvan 139.336,33 EUR zal ingebracht worden in het kapitaal van de BVBA VARVAN

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat;

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.0e voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zevenhonderd drieëndertig aandelen (733) aandelen van de BVBA VARVAN, zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader van de partiële splitsing van de NV DE WITTE worden uitgereikt aan de aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de BVBA VARVAN, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Kortrijk op 25 juni 2014

Burg, CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen, voormelde bedrijfsrevisorale verslagen goed zonder enige bemerking. Deze verslagen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Punt 4.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van bovenvermelde verslagen opgesteld door het bestuursorgaan, met betrekking tot de inbrengen in natura bij de oprichting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN", ingevolge de partiële splitsing van de genoemde vennootschap "DE WITTE",

In zelfde verslagen werd niet afgeweken van de conclusies van de verslagen van de voornoemde bedrijfsrevisor, De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten en in te stemmen met de inhoud ervan. Deze verslagen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Punt 5.

A) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het splitsingsvoorstel te aanvaarden en bijgevolg te besluiten tot partiële splitsing van de vennootschap "DE WITTE" door gedeeltelijke overgang van het vermogen van zelfde vennootschap, zoals omschreven in gemeld splitsingsvoorstel, in de nieuw op te richten vennootschappen "PROVAN" en "VARVAN".

De gedeeltelijke overgang van het vermogen van de vennootschap "DE WITTE" zal overgaan naar de nieuwe vennootschappen volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel en de verslagen van het bestuursorgaan waarin de activa en passiva die overgaan naar de respectievelijke vennootschappen uitvoerig worden beschreven en die beiden aan onderhavige akte toegevoegd blijven als I bijlage, doch niet worden aangehecht en dus niet mee worden geregistreerd noch mee worden overgeschreven, alles onder voorbehoud van hetgeen eventueel volgt.

B) Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen betreft aan de respectievelijke nieuwe vennootschappen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en naar voormelde verslagen hierboven vermeld opgesteld met het oog op de inbrengen in natura en waarin de overgedragen activa en passiva uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen

In het over te dragen vermogen van genoemde vennootschap "DE WITTE" zijn de hierna vernielde onroerende goederen begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddelen van het vermogen uitmaken

Beschrijving van de onroerende goederen overgedragen aan de vennootschap PROVAN:

1.HET (RESTEREND) VRUCHTGEBRUIK MET BETREKKING TOT

STAD GENK, tweede afdeling,

Het gebouwencomplex op en met grond en alle aanhorigheden (volgens kadaster gekend als magazijn) gelegen aan de Marcel Habetslaan 18, gekend volgens laatst overgeschreven titel en recente kadastrale bescheiden sectie A nummer 32/S/20, met een oppervlakte volgens zelfde van één hectare zes are vijfendertig centiare (1 ha 6a 35ca).

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen ;E10.765,00.

Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte voor een termijn van 20 opeenvolgende jaren ingang genomen op 31 december 2013, ingevolge aankoop door haar ervan gedaan voor gemeld recht en gemelde periode jegens de naamloze vennootschap Bongaerts Logistics te Genk, zoals blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris op 31 december 2013, overgeschreven op het tweede hypotheekkantocr te Tongeren onder referte 75-T-27/01/2014-00938.

2.HET (RESTEREND) VRUCHTGEBRUIK MET BETREKKING TOT :

GEMEENTE ASSE, zesde afdeling, ZELLIK

Een kantoorgebouw, op en met terrein en alle verdere aanhorigheden staande en gelegen aan de straat genaamd Z3 Doomveld nummers 30 en 32/33, gekadastreerd of het geweest sectie B, volgens laatst overgeschreven titel en volgens recente kadastrale bescheiden nummers 91/N/6 en 91/P/6, met een gezamenlijke oppervlakte volgens zelfde van negentien aren (19a 00ca).

Gezamenlijk niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: elfduizend vijfhonderd vierenzeventig euro 11.574,00¬ . Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte voor een termijn van 20 opeenvolgende jaren ingang genomen op 28 maart laatst, ingevolge aankoop door haar ervan gedaan voor gemeld recht en gemelde periode jegens de heer NiJS Walter Joseph Marguerite te Grimbergen, zoals blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 maart laatst, overgeschreven op het zevende hypotheekkantoor te Brussel onder referte 078-T-04.04.2014102691.

3.HET (RESTEREND) VRUCHTGEBRUIK MET BETREKKING TOT

GEMEENTE FLEMALLE, zevende afdeling, HORION-HOZEMONT

Een onroerend geheel gekadastreerd als magazijn op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen aan de Chemin Des Moissons nummer 14, gekadastreerd of het geweest, volgens laatst overgeschreven titel sectie C delen van nummer 56/C en volgens recente kadastrale bescheiden sectie C, nummers 0056/D en 00561F, met een gezamenlijke oppervlakte volgens recente kadastrale bescheiden van één hectare éénenvijftig are zevenendertig centiare (01 ha 51a 37ca).

Gezamenlijk niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: zesduizend vierhonderd tweeënzeventig euro (¬ 6.472,00).

Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte voor een termijn van 20 opeenvolgende jaren ingang genomen op 24 februari laatst, ingevolge aankoop door haar ervan gedaan voor gemeld recht en gemelde periode jegens de naamloze vennootschap "WAVIN BELGIUM NV" te Aalter, zoals blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 februari laatst, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Luik onder referte 37-T-13/03/2014-01864.

4-6. De geheelheid volle eigendom van:

GEMEENTE WEfTEREN, eerste afdeling.

Een onroerend geheel bestaande uit woonhuis op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen aan de Vantegemstraat 2, woonhuis op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen aan de straat genaamd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hekkouter 2 en een deel van een onroerend goed gekadastreerd als magazijn op en met grond en aanhorigheden gekend aan de Oosterzelesteenweg 121, gekadastreerd of het geweest, volgens laatst overgeschreven titels sectie G, nummers of delen van nummers 1279152b, 1279/52c, 12791e, 12371a2, 13271N en 1327/X, en volgens recente kadastrale bescheiden zelfde sectie nummers 1279/52D en 12791G en delen van nummers 1327/F/2 en 1327/C/2, met een gezamenlijke oppervlakte volgens nagemelde meting van 1 hectare 48 are 50 centiare 47 decimilliare.

Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte :

-deels ingevolge aankoop door haar ervan gedaan bij akte verleden voor notaris Christiaan De Smet te Wetteren op 22 augustus 2002 jegens de intercommunale maatschappij voor de ruimtelijke ordening en de sociaal-economische ontwikkeling van het arrondissement Dendermonde "Dender, Durrne en Schelde", afgekort "D.D.S." te Dendermonde, gemelde akte overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde onder referte 54-T-20/09/2002-9857;

-deels ingevolge inbreng ervan gedaan in de vennootschap De Witte door de echtgenoten Vandaele (in zelfde akte geschreven VAN DAELE) Arthur Karel -- De Witte Christiane Zulma Louise, te Wetteren, onder grotere oppervlakte en samen met andere goederen in zelfde vennootschap, zoals blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris François Van Innis te Zingem op 25 juni 1997, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 2 juli erna boek 8335 nummer 20,

METINGSPLAN

Zoals het goed sub 4-6 staat aangeduid in gele kleur op een grondplan, opgemaakt door de heer Yvan Verstraeten, beëdigd landmeter-expert, optredend namens de naamloze vennootschap Verimtop te Wetteren op 30 mei 2014.

Dit plan is opgenomen in de databank van de plannen van afbakening van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie onder refertenummer 42025-10229 en werd sindsdien niet meer gewijzigd.

Dit grondplan zal - na door partijen en de instrumenterende notaris ne varietur te zijn getekend - aan deze akte worden gehecht, maar niet ter registratie noch ter overschrijving op het hypotheekkantoor aangeboden worden. Partijen vragen toepassing van artikel 26, 3e lid, 2° W.Reg. en van artikel 1, 4e lid Hypotheekwet.

Beschrijving van de onroerende goederen overgedragen aan de vennootschap VARVAN:

7. De geheelheid volle eigendom van:

GEMEENTE WETTEREN, tweede afdeling.

8 woonhuisjes op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen aan de straat genaamd Marktdreef nummers 6, 8, 10, 4, 2, 5, 3 en 7, gekadastreerd of het geweest, volgens recente kadastrale bescheiden sectie E nummers 297/02/P, 297/02/R, 297/02/S, 301/02G, 301/02/F, 297/02/T, 297/02V en 297f02/W met een gezamenlijke oppervlakte volgens recente kadastrale bescheiden van 3 are 91 centiare.

Gezamenlijk niet-geïndexeerd kadastraal inkomen ; 4.508,00 euro.

Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte ingevolge aankoop door haar ervan gedaan onder grotere oppervlakte jegens de consoorten De Witte : 1) Mary Paule Josephe Silvie te Doomik, 2) Edith Francine Hilona Marie Jozef te Ukkel, 3) Chantal Marie Joseph te Spanje, 4) Dirk Marie Jozef Roger te Spanje, 5) Gomarus Alfred Georgius te Wetteren, 5) Jozef Frans te Destelbergen, 6) Roger Aimé Geeraard te Wetteren, en, 7) Eugène Louise Martha te Wetteren, zoals blijkt uit een akte verleden door notaris Jan De Brabandere, destijds te Merelbeke, op 5 april 1989, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 26 juli erna boek 6523 nummer 19,

8. De geheelheid volle eigendom van;

GEMEENTE WETTEREN, tweede afdeling.

In een appartementsgebouw genaamd 'Residentie Witteshof, op en met grond, staande en gelegen aan de

Scheidedreef nummer 15-17, gekadastreerd sectie E, volgens laatst overgeschreven titel delen van nummers

299/N2 en 299/6/2 en volgens recente kadastrale bescheiden nummer 299H 2, met een oppervlakte volgens

laatst overgeschreven titel van 16a 25ca :

Het appartement nummer 15/01 op het gelijkvloers, omvattende ;

a) In privatieve en uitsluitende eigendom

het appartement zelf bestaande uit living/eetkamer, gang, wc, keuken, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer

2, terras.

b) In medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid :

330/10.000sten in de gemene delen waaronder de grond.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen : 815,00 euro.

Zoals deze residentie en de gemelde privatieven beschreven staan in de basisakte van het appartementsgebouw opgesteld en verleden door notaris Peter Verstraeten, destijds te Gavere, op 9 oktober 2001, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde onder referte 54-T-06/11/2001-11.565.

Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte ingevolge aankoop door haar ervan gedaan jegens de heer Temmerman Geert en mevrouw Van Damme Natalie te Wetteren, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Van der Cruysse te Lokeren op 26 januari 2005, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde onder referte 54-T-31/01/2005-1226.

9. De geheelheid voile eigendom van:

GEMEENTE WETTEREN, tweede afdeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een building op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen Markt 21, gekadastreerd of het geweest, volgens recente kadastrale bescheiden sectie E nummer 296/M, met een oppervlakte volgens zelfde van 01a 40ca,

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen : 5471,00 euro.

Eigendomsoorsprong

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte deels ingevolge aankoop door haar ervan gedaan onder grotere oppervlakte jegens de consoorten De Witte : 1) Mary Paule Josephe Silvie te Doornik, 2) Edith Francine Hilona Marie Jozef te Ukkel, 3) Chantal Marie Joseph te Spanje, 4) Dirk Marie Jozef Roger te Spanje, 5) Gomarus Alfred Georgius te Wetteren, 5) Jozef Frans te Destelbergen, 6) Roger Aimé Geeraard te Wetteren, en, 7) Eugène Louise Martha te Wetteren, zoals blijkt uit een akte verleden door notaris Jan De Brabandere, destijds te Merelbeke, op 5 april 1989, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 26 juli erna boek 6523 nummer 19 en deels ingevolge aankoop door haar ervan gedaan jegens voornoemde echtgenoten Vandaele Arthur  De Witte Christiane, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Albert Rutsaert, destijds te Melle, op 21 april 1989, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 5 mei erna boek 6438 nummer 21.

10. De geheelheid vruchtgebruik met betrekking tot:

GEMEENTE KNOKKE-HEIST, eerste afdeling, KNOKKE.

In een appartementsgebouw genaamd 'Residentie Sun Building' op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen aan de Meerlaan 86, gekadastreerd of het geweest, volgens laatst overgeschreven titels en recente kadastrale bescheiden sectie A nummer 38, met een oppervlakte volgens laatst overgeschreven titels van 04a 69ca

1- Het 'STUDIO-APPARTEMENT I/S' op de eerste verdieping, en de 'KELDER 21', zijnde provisiekelder genummerd 21 in de kelderverdieping, omvattende :

A- Het appartement 1/S op de eerste verdieping

a) In privatieve en uitsluitende eigendom :

ingangsdeur, hall, living met terras, keuken, doucheplaats met toilet, en plaatsje voor centrale

verwarmingsinstallatie.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

199/10.000sten in de gemene delen waaronder de grond.

B- De Kelder 21 in de kelderverdieping

a) In privatieve en uitsluitende eigendom

de provisiekelder met zijn deur.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

15/10.000sten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond,

Il- C- Het APPARTEMENT dragende tevens het nummer 13, zijnde het appartement rechtse kant, kijkend

naar de voorgevel van het gebouw van op de Meerlaan op de eerste verdieping, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom :

ingangsdeur, hall, living met terras, keuken, plaatsje voor centrale verwarming, WC, berging, badkamer,

slaapkamer één met terras, en slaapkamer twee.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

488/10.000sten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

D- De KELDER nummer 4 in de kelderverdieping, omvattende

a) In privatieve en uitsluitende eigendom :

de kelder zelf met zijn deur.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

20/10.000sten in de gemeenschappelijk delen waaronder de grond,

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van privatieven A-B hiervoor, thans kadastraal gekend #A1/M/K21 840,00 euro.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van privatieven C-D hiervoor, thans kadastraal gekend #A1/R/K4 1.447,00 euro.

Zoals deze residentie en de gemelde privatieven beschreven staan in de basisakte van het appartementsgebouw opgesteld en verleden door notaris Edgar De Cooman, destijds te Sint-Amandsberg, op 31 augustus 1967, overgeschreven.

Eigendomsoorsprong

Voorschreven privatieven A-B toehorende aan genoemde vennootschap De Witte voor een termijn van 15 opeenvolgende jaren ingang genomen op 8 juni 2000, ingevolge aankoop door haar ervan gedaan voor gemeld recht en gemelde periode jegens genoemde mevrouw De Witte Christiane te Oosterzele, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Henri Rutsaert, destijds te Melle, op 8 juni 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder referte 61-T-14/06/2000-07351.

Voorschreven privatieven C-D toehorende aan genoemde vennootschap De Witte voor een termijn van 15 opeenvolgende jaren ingang genomen op 1 juli 2005, ingevolge aankoop door haar ervan gedaan voor gemeld recht en gemelde periode jegens de consoorten Dierckxsens : 1) Fernand Edmond Adolphe Marie te Bilzen, 2) Anne Marie Edouard te Opglabbeek, 3) Martine Jozef Mathilde te Liedekerke, 4) Christophe Jacques Ann Marie te Liedekerke, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan De Smet te Wetteren op 1 juli 2005, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Brugge onder referte 61-T-29/0812005-11,580.

11. De geheelheid voile eigendom van:

GEMEENTE WAASMUNSTER, Eerste afdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een woonhuis op en met grand en aanhorigheden, staande en gelegen aan de straat genaamd Heikewip nummer 7, gekadastreerd of het geweest, volgens laatst overgeschreven titel en recente kadastrale bescheiden sectie B nummer 785 M, met een oppervlakte volgens zelfde van 16 are 08 centiare, zijnde voor wat de grond betreft lot 5 der goedgekeurde verkaveling aldaar.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen : 2.478,00 euro.

Oorsprong van eigendom.

Toehorende aan genoemde vennootschap De Witte ingevolge aankoop door haar ervan gedaan voor wat de grond betreft jegens mevrouw Lambrechts Marleen Emma Maria te Brasschaat en de consoorten Horemans : 1) Tom Ann Simone Jef en 2) Sophie Liliane Calixtus, beiden te Brasschaat, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Joseph Rottier, destijds te Denderleeuw, op 14 mei 1991, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 6 juni 1991, boek 3783 nummer 20.

Voorwaarden:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat, ingevolge de partiële splitsing van de genoemde vennootschap "DE WITTE", de hiervoor beschreven onroerende goederen zullen worden overgedragen aan de nieuw op te richten besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VARVAN" (volgens opgave hiervoor), zoals voorgesteld in de agenda, onder de hiernavolgende voorwaarden:

a) De onroerende goederen worden overgedragen op basis van de staat waarin voorschreven onroerende goederen zich thans bevinden, zonder waarborg voor gebreken en onvolkomenheden, ouderdom, slechte staat van de gebouwen, gebreken van de grond of de ondergrond, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende waarmee het zou kunnen bevoordeligd of belast zijn, onder beding voor de respectievelijke nieuw opgerichte vennootschappen om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overdragende vennootschap en zonder verhaal op deze laatste,

Aangaande de goederen waarvan het vruchtgebruik wordt overgedragen worden de respectievelijke nieuw op te richten vennootschappen-verkrijgers gesubrogeerd in alle rechten en plichten ten opzichte van de respectievelijk blote eigenaars. Verschijners verklaren kopies van gemelde akten te hebben ontvangen met daarin voorziene voorwaarden of kennis te hebben van de aanvullende wetgeving.

Aangaande erfdienstbaarheden wordt verwezen naar

-voor wat het goed betreft sub 1)

-de in de oorsprong van eigendom vermelde akte waarin letterlijk is vernield hetgeen volgt :

"De verkopende vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden of gemeenschappen te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden en/of bijzondere voorwaarden met betrekking tot voorschreven goed met uitzondering van' diegene waarnaar als volgt verwezen in haar voormelde eigendomsakte

"De verkopers verklaren dat er naar hun weten geen erfdienstbaarheden bestaan maar dat zij sedert de verkrijging geen erfdienstbaarheden hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader behoudens de bestaande erfdienstbaarheden vervat in de eigendomstitel van het verkochte onroerend goed. De koopster verklaart een volledige kennis te hebben van deze erfdienstbaarheden door een kopie ontvangen te hebben en treedt dienaangaande in de rechten en verplichtingen van de verkopers. De koopster verklaart uitdrukkelijk deze erfdienstbaarheden niet op te nemen in onderhavige akte."

Met "eigendomstitel van het verkochte onroerend goed" uit de voormelde aangehaalde tekst wordt bedoeld een akte verleden voor notaris Nicolaï, destijds te Genk, op 10 juni 1974 inhoudende verkoop door de naamloze vennootschap "Cockerill-Ougree-Providence et Esperance-Longdoz" aan genoemde echtgenoten Bongaerts-Vranken, waarvan de kopers verklaren kopie te hebben ontvangen, alsook van het daaraan gehechte plan. Partijen ondergetekende notarissen ervan ontslaand nadere letterlijke aanhalingen in deze akte over te nemen.

De kopers worden dienaangaande gesubrogeerd in de rechten en plichten van de verkopende vennootschap, voor zoveel (nog) van toepassing.

Partijen verklaren dat gemelde akten naar dewelke werd verwezen 1 geheel vormen samen met onderhavige akte om als 1 authentieke akte te gelden."

En,

"MIJNSCHADE

Zo het goed gelegen is binnen de grenzen van een koolmijnconcessie worden de kopers gesubrogeerd in alle rechten van de verkopende vennootschap tegen iedere mijnconcessie betreffende de vergoeding wegens bestaande of toekomstige schade als gevolg van de uitbating van de ondergrond. De verkopende vennootschap verklaart dat zij geen afstand heeft gedaan van haar recht op mijnschade."

-voor wat het goed betreft sub 2) :

-de in de oorsprong van eigendom vermelde akte waarin letterlijk is vermeld hetgeen volgt

"De verkoper verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden, behoudens deze vermeld in zijn voormelde eigendomstitel, zijnde voormelde akte verleden voor notaris Charles De Ruydts, te Vilvoorde op 1 september 1987, waarin letterlijk vermeld staat

"Dienaangaande vermeldt voormelde titel van 6 december 1965 volgende bedingen hier letterlijk overgeschreven:

"(erfdienstbaarheden en loswegen) " aangehaald in voormelde akte verleden voor notaris Taymans te Brussel, op 5 juli 1951, luidende als volgt:

"Bijzondere voorwaarden:

"De ligging der wegen een en twee is hersamengesteld door de landmeter opmaker van het plan, volgens gegevens bevat in het Atlas der buurtwegen van de Gemeente Zellik,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge "Het merendeel der merktekens aangeduid in dit Atlas zijn ter plaatse verdwenen, de hersamenstelling is dus bij benadering gedaan,"

"De aankopers zullen zich moeten vergenoegen met de grenslijnen zoals aangeduid en zullen geen verhaal doen gelden tegenover de verkopers noch tegen de landmeter opmaker van 't plan voor missiegen in deze begaan."

De kopers worden dienaangaande gesubrogeerd in de rechten en plichten van de verkoper, voor zover deze evenwel nog van toepassing zijn.

Partijen verklaren dat gemelde akte naar dewelke verwezen werd 1 geheel vormt met onderhavige akte om samen als 1 authentieke akte te gelden."

-voor wat het goed betreft sub 3) :

-de in de oorsprong van eigendom vermelde akte waarin letterlijk is vermeld hetgeen volgt

"De verkopende vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden of gemeenschappen te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden en/of bijzondere voorwaarden met betrekking tot voorschreven goed met uitzondering van diegene waarnaar als volgt verwezen in haar voormelde eigendomsakte

"CONDITIONS DE VENTE

Préambule

-Dans le but d'éclairer l'interprétation de leur convention, les parties se déclarent entièrement d'accord sur l'exposé suivant, lequel est considéré comme partie intégrante de la susdite convention.

-Par cette cession immobilière, la venderesse poursuit essentiellement le développement économique de la province de Liège, par la création d'une nouvelle unité économique stable (industrielle, artisanale, commerciale, ou de services),

C'est dans ce but essentiel et exclusif que la venderesse a acquis le bien et qu'elle le cède à l'acquéreur choisi par elle intuitu personae.

L'acquéreur s'engage formellement et expressément à donner au bien présentement vendu l'affectation économique voulue comme un élément constitutif de la convention.

Pour réaliser l'objectif économique poursuivi par la venderesse, l'acquéreur contracte trois obligations considérées comme essentielles par les parties :

1.L'obligation d'assurer l'affectation économique du bien.

Par affectation économique, les parties entendent toute activité d'ordre industriel, artisanal, commercial ou de service. Sont cependant exclues de la notion d'activité économique au sens de la convention a)I »exploitation de cabarets, de bars, de tavernes, de dancings et d'établissements similaires,

b)la location ou toutes autres formes de contrats ayant pour l'objet l'affectation de tout ou partie des lieux à titre d'habitation, étant entendu que cette exclusion ne concerne pas le logement justifié par la sécurité et l'exploitation de l'entreprise (concierge ou gérant).

C)toutes autres affectations inconciliables avec les objectifs et l'objet social de la SPI dont l'acquéreur a pris connaissance, les activités énumérées en a) et en b) étant exemplatives et non limitatives.

2.L'obligation d'édifier sur le bien, dans un délai déterminé, un ensemble de bâtiments conformes au plan d'implantation soumis à la S.P.I., ces bâtiments étant destinés à l'activité économique projetée par l'acquéreur.

3.L'obligation de maintenir une activité économique déterminée conforme à celle présentée spécifiquement à la S.P.I. par le candidat acquéreur.

L'entendu, les modalités et la sanction de ces trois obligations essentielles seront précisées ci-après. L'affectation énonomique grevant le bien vendu

Article deux.  Le bien faisant l'objet de la présente vente est grevé d'une affectation économique, celle-ci devant être considérée comme une condition essentielle de la cession consentie par la société « Services Promotion Initiatives en Province de Liège ».

La notion d'affectation économique a été précisée dans la préambule,

L'interdiction de donner partiellement ou en totalité au bien, une autre affectation, est absolue sauf ce qui est précisé ci-après.

Article trois.  L'acquéreur s'engage à édifier sur le bien faisant l'objet de la présente convention dans un délai de deux ans un ensemble de bâtiments conformes à l'esprit du plan d'implantation du quinze décembre mil neuf cent nonante-sept et approuvé par la S.P.I. Cet engagement constitue une condition essentielle du présent acte de vente. Sans préjudice au droit pour la S.P,I. d'exercer la faculté de rachat visée à l'article 6, la S.P.I. pourra, en cas d'inexécution de cette obligation, considérer la vente comme résolue de plein droit, et sans mise en demeure préalable. En cas de résolution de la vente, la S.P.I. n'est tenue qu'au remboursement du prix tel que stipulé à l'article 1, sans aucune majoration, indemnité quelconque ni intérêt. L'acquéreur sera tenu de remettre le bien dans l'état où il l'a reçu, La S.P.I. ne devra aucune indemnité pour des améliorations ou plus-values apportées au bien par l'acquéreur et sera libre de conserver le cas échéant, ces améliorations.

L'obligation d'exercer une activité économique déterminée

Article quatre,  L'acquéreur s'engage à exploiter dans l'immeuble à ériger sur le terrain vendu, l'activité définie par les parties, de la manière suivante : négoce en matériaux de construction pour les entreprises de travaux publics et privés.

Elle devra être conforme à la description plus détaillée qui en a été donnée par l'acquéreur dans sa lettre du neuf février mil neuf cent nonante-huit dans la mesure où les termes de cette lettre ont été expressément acceptés par le Bureau Exécutif de la S.P.I. en sa séance du vingt février mil neuf cent nonante-huit.

Cette activité devra être pleinement exercée dans le même délai de deux ans stipulé à l'article 3. L'acquéreur ou tout autre utilisateur du bien lui succédant est tenu de demander l'autorisation préalable à la

" 3a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

S.P.I. pour tout changement significatif de l'activité exercée sur le bien vendu ou en cas de cessation totale ou partielle de cette activité. Cet engagement constitue une obligation essentielle du contrat.

La S.P.I. peut, le cas échéant, autoriser l'exercice d'une activité nouvelle etlou renoncer à la sanction prévue par le contrat. Cette autorisation exceptionnelle et cette renonciation ne se présument pas et doivent faire l'objet d'une décision expresse de la S.P.I.

Cession de la propriété ou de la jouissance du bien à un tiers.

Article cinq.  L'acquéreur pourra céder tout ou partie de bien vendu, en faire apport, le donner en location ou en transférer de toute autre manière la propriété, l'usage ou la jouissance, avec l'accord préalable et écrit de la société « Services Promotion Initiatives en Province de Liège » et sous la condition d'imposer au nouvel utilisateur du bien, le respect intégral de la présente convention.

En cas de revente ultérieure du terrain non bâti, le prix fixé au m2 ne pourra être supérieur à celui pratiqué par la S.P.I.+ dans le parc au moment de la revente pour une activité de la même catégorie,

La S.P.I. refusera ou acceptera la cession de la propriété ou de la jouissance en fonction des objectifs définis au généraux poursuivis par elle. La S.P.I. se réserve notamment le droit de contrôler si l'activité prévue par le cessionnaire ou la locataire ou tout autre utilisateur nouveau, ne risque pas de porter atteinte à la salubrité du parc industriel au sein duquel est intégré le bien vendu et su cette activité s'intègre le cas échéant, dans le programme d'implantation poursuivi sur ce site. Le contrat passé entre l'acquéreur et le nouvel utilisateur du bien doit obligatoirement stipuler l'engagement du nouvel utilisateur au bénéfice de la S.P.I. de respecter toutes les clauses de la présente convention, relatives à l'affectation économique grevant le bien vendu (article 2), à l'obligation de construire les bâtiments dans un délai déterminé (article 3) à l'obligation d'exercer l'activité économique déterminée par la convention (article 4), à la cession de la propriété et de la jouissance (article 5) et à la faculté de rachat (article 6). Ces clauses devront être intégralement reproduites dans la convention. Une copie de celle-ci doit être soumise à la S.P.I. sans délai, dès le jour de sa signature. En cas de violation du présent article, l'acquéreur initial reste solidairement tenu de toutes les obligations du contrat en cas de manquement par le cessionnaire à ces obligations.

Faculté de rachat

Article six.  La société « Services Promotion Initiatives en Province de Liège » ou la Région pourra, sur le pied de l'article 32 paragraphe 1 de la Ici du 30 décembre 1970 sur l'expansion économique, modifié en ce qui concerne la Région Wallonne par le décret du 15 mars 1990 publié au Moniteur Belge du 7 juin 1990, pourra racheter le terrain et/ou le bâtiment au cas où l'utilisateur cesse l'activité économique ou au cas où il ne respecte pas les autres conditions d'utilisation. Le rachat s'opérera au prix du marché de l'immobilier. En aucun cas, ce prix ne peut dépasser celui qui est fixé par les Comités d'Acquisition d'Immeubles. Toutefois, moyennant l'accord de la S.P.I., l'acquéreur pourra revendre le bien, et dans ce cas, l'acte de revente devra reproduire les clauses visées aux articles 2, 3, 4, 5 et 6,

CONDITIONS PARTICILIERES

Article sept.  Tout travail de nature à modifier le niveau du terrain faisant l'objet de la présente vente ne pourra être effectué par l'acquéreur sans l'autorisation préalable l'accord préalable de la venderesse,

Article huit. - L'acquéreur s'engage à n'installer ou à ne laisser installer sur le bien vendu que des enseignes ou panneaux publicitaires destinés à renseigner sa raison sociale, son nom ou les produits fabriques ou vendus par lui. L'installation de cette publicité sera soumise à l'accord préalable de la venderesse. L'acquéreur s'engage à maintenir en état de parfaite propreté les parties non bâties de la parcelle.

Sauf prescriptions urbanistiques particulières, la zone de recul pour les constructions est de dix mètres (10 m) par rapport à la limite de la propriété en façade (longée par une voirie publique) et de six mètres (6 m) par rapport aux limites des propriétés voisines. Les zones de recul seront verdurées et ne pourront en aucun cas être utilisées à des fins de stockage. Les zones de recul peuvent être utilisées afin d'y aménager des emplacements de parcage ou des chemins d'accès, elles peuvent également faire l'objet de servitudes au profit des sociétés concessionnaires de service public. Les zones de stockage extérieures sont localisées au moins à quinze mètres (15 m) à partir de la limite de propriété en façade avant, elles sont invisibles depuis la voirie et les parcelles voisines,

De kopers worden dienaangaande gesubrogeerd in de rechten en plichten van de verkopende vennootschap, voor zoveel (nog) van toepassing.

Partijen verklaren dat gemelde akte naar dewelke werd verwezen 1 geheel vormt samen met onderhavige akte om samen als 1 authentieke akte te gelden."

-voor wat het goed betreft sub 4)-6)

-de in de oorsprong van eigendom eerst vermelde akte waarin letterlijk is vermeld hetgeen volgt : "BIJZONDERE VOORWAARDEN,

Vestiging van erfdienstbaarheden en andere legaten.

-Ten titel van erfdienstbaarheid wordt er lastens de eigendom van de verkoper en in voordeel van de eigendom van de koper een recht van uitweg en overgang gevestigd als ontsluiting van het alhier verkochte goed, op het deel van perceel nummer 1279/52b, tussen de vermoedelijke nieuwe rooilijn en de nieuw aan te leggen wegenis, en wel op de plaats op het voormeld plan aangeduid in kruisarcering.

Deze erfdienstbaarheid is kostenloos en eeuwigdurend.

-De koper gaat ermede akkoord dat de verkoper op de percelen 1327/a2 en 1279e een gracht mag aanleggen en wel met de ligging zoals aangeduid op voormeld aangehecht plan, geacht welke deel uitmaakt van het afwateringssysteem voor regenwater langsheen de toekomstige nieuwe Vantegemstraat en dat dit het karakter aanneemt van een eeuwigdurende en onvergelde erfdienstbaarheid lastens het perceel 1327/a2 en 1279/e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Bovendien gaat de koper ermede akkoord dat de verkoper op het perceel nummer 1279152c, gedurende een termijn van maximum tien jaren, te rekenen vanaf heden, een bord mag zetten van een voldoende grootte ter kennisgeving aan het publiek, van de aanwezigheid van het nieuwe industrieterrein Vantegem; de kosten van het publiciteitsbord en het onderhoud ervan evenals de kosten van het verwijderen ervan zijn ten laste van de verkoper, De koper zal er voor zorgen dat de zichtbaarheid van het bord vanaf de Oosterzelesteenweg en vanaf de Vantegemstraat, niet wordt gehinderd door aanplantingen of struikgewas."

-voor wat het goed/de goederen betreft sub 7)

-in een akte houdende verkoop door genoemde vennootschap De Witte verleden voor genoemde notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 14 december 2009, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde onder referte 54-T-12/01/2010-363 staat met betrekking tot de sub 7) vernielde goederen letterlijk vermeld hetgeen volgt ;

"Erfdienstbaarheid

De verkoper verklaart eigenaar te zijn van volgende percelen:

a- de percelen gelegen aan Marktdreef 3, 5 en 7, aan de linkerkant gezien vanaf de Markt, kadastraal gekend onder Wetteren, tweede afdeling, sectie E, met respectievelijke kadastrale nummers 297/02V, 297102T en 297/02W en respectievelijk groot ëënentachtig centiaren (OOa &Ica); zevenenveertig centiaren (OOa 47ca) en tweeënzestig centiaren (00a 62ca);

b- de percelen gelegen aan Marktdreef 2, 4, 6, 8 en 10, aan de rechterkant gezien vanaf de Markt, kadastraal gekend onder Wetteren, tweede afdeling, sectie E, met respectievelijke kadastrale nummers 301/02F, 301/02G, 297/02P, 297/02R en 297/028 en respectievelijk groot zevenenveertig centiaren (00a 47ca); vierendertig centiaren (OOa 34ca); drieëndertig centiaren (OOa 33ca); drieëndertig centiaren (OOa 33ca) en vierendertig centiaren (00a 34ca);

welke percelen ingevolge onderhavige verkoop ingesloten zijn en geen tcegang hebben tot de openbare weg,

Dienaangaande verklaren partijen overeengekomen te zijn om het wettelijk recht van uitweg voor het normale gebruik van voorschreven percelen en overeenkomstig de bestemming ervan te nemen over de Marktdreef, naar de Markt, zoals dit thans gebeurt. Hiertoe mag het deel van de Marktdreef warden gebruikt, lopende vanaf de Markt tot twee meter voorbij de kadastrale percelen 297/02W en 297/028. De Marktdreef maakt deel uit van het voorschreven kadastraal perceel nummer 297H.

Voor de voorschreven kadastrale percelen sub b wordt tevens een recht van uitweg bedongen langs de achterzijde van de percelen, zijnde alover het voorschreven perceel nummer 299G2 teneinde alover dat perceel de Marktdreef te bereiken, doch uitsluitend te voet of per fiets, Ten laste van zelfde voorschreven perceel nummer 299G2 en in het voordeel van de voorschreven onroerende goederen sub b wordt tevens een erfdienstbaarheid van licht gevestigd. Ingevolge deze erfdienstbaarheden van licht en uitweg zal het iedere eigenaar van het lijdend erf verboden zijn dichter te bouwen en/of aan te bouwen tegen de achterzijde van de voorschreven kadastrale percelen sub b, zijnde de heersende erven in deze.

Ten laste van zelfde voorschreven kadastrale percelen met nummers 297H (Marktdreef) en 29902 wordt tevens in het voordeel van de voorschreven percelen sub a en b het recht bedongen om alle bestaande leidingen van nutsvoorzieningen en afwateringen te behouden.

Voor het overige, en behoudens de hiervoor vermelde erfdienstbaarheden, verklaren partijen nooit de bestemming van de huisvader als rechtsfiguur te mogen inroepen om het bestaan of behoud van enige andere erfdienstbaarheid te doen gelden, aangezien de bij onderhavige akte verkochte percelen worden verkocht vrij van recht en last van gespleten erf."

-voor wat het goed betreft sub 8) :

-in gemelde akte houdende verkoop door genoemde vennootschap De Witte verleden voor genoemde notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 14 december 2009, overgeschreven als gemeld staat met betrekking tot de sub 8) vermelde goederen letterlijk vermeld hetgeen volgt

"BI CONVENTIONEEL VOORKOOPRECHT

De koper verbindt er zich toe een recht van voorkoop te verlenen, volgens de modaliteiten zoals hierna bepaald:

-het voorkooprecht zal gelden in het voordeel van de eigenaars van een kavel in het appartementsgebouw 'Witteshof, aan de Scheldedreef, palend aan het voorschreven perceel 299K2;

-het voorkooprecht wordt verleend op de op het voorschreven perceel 299K2 op te trekken garages en/of autostaanplaatsen, met dien verstande dat er slechts een voorkooprecht kan gelden voor even zoveel garages of autostaanplaatsen als er woonkavels zijn, zich bevindend in het voorschreven appartementsgebouw;

-voor het overige zullen voor de uitoefening van dit voorkooprecht de regels gelden die aangaande het recht van voorkoop voorzien zijn in de wet op de landpacht, met uitzondering van de mogelijkheid van overdracht van het recht van voorkoop."

-voor wat de goederen betreft sub 8) en 10) :

-deze (desgevallend) voorkomend in gemelde basisakten/voortvloeiend uit het feit dat zelfde goederen begrepen zijn in een gedwongen mede-eigendom en onverdeeldheid;

-voor wat het goed betreft sub 11) :

-deze (desgevallend) voortvloeiend uit nagemelde verkaveling(svergunning) waarin zelfde goed voor wat de grond betreft begrepen is,

Voor zover nog van toepassing treden de respectievelijk verkrijgende vennootschappen dienaangaande in de rechten en plichten van de huidige vennootschap-eigenares.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) De oppervlaktes worden niet gewaarborgd, waarbij het verschil in méér of min, dat één/twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de respectievelijk op te richten vennootschappen; de kadastrale inlichtingen alhier zijn slechts ten titel van eenvoudige inlichting opgegeven.

c) De respectievelijke nieuw op te richten vennootschappen zijn, ten gevolge van de gedeeltelijke overdracht van het vermogen van genoemde vennootschap "DE WITTE" zonder meer in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van genoemde vennootschap, en dit met betrekking tot de bijzondere bepalingen, voorwaarden en erfdienstbaarheden, die desgevallend beschreven staan in de gemelde eigendomstitel en/of desgevallend in de eigendomstitels der rechtsvoorgangers van de vennootschap "DE WITTE". De respectievelijke nieuw op te richten vennootschappen worden geacht de voormelde eigendomstitels van de vennootschap "DE WITTE" en de eventuele overeenkomsten van bewoning en/of gebruik, die betrekking hebben op voorschreven onroerende goederen te hebben ontvangen.

d) De respectievelijke nieuw op te richten vennootschappen zijn, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortkomen, in de plaats gesteld in alle rechten en vorderingen van genoemde vennootschap "DE WITTE" die eventueel voortvloeien uit overeenkomsten van huur, onderhuur of overdracht van burgerlijke of handelshuur.

e) De meters, leidingen, kanalisaties, toestellen en andere installaties die over het algemeen willekeurig geplaatst zijn in voorschreven onroerende goederen dcor een publieke of private administratie, dewelke deze voorwerpen slechts in huur gegeven zou hebben, maken geen deel uit van de respectievelijke overdrachten en worden voorbehouden ten gunste van hen die er recht op hebben. De respectievelijknieuw op te richten vennootschappen zijn verplicht om alle eventueel bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst, afgesloten op naam van de genoemde vennootschap "DE WITTE" en met betrekking tot de respectievelijke voorschreven onroerende goederen over te nemen. De respectievelijke nieuw op te richten vennootschappen zullen de betrokken diensten op de hoogte brengen van de overdracht.

f) Betreffende de eventueel bestaande verzekeringspolissen zijn de respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de genoemde vennootschap "DE WITTE"; zij nemen de respectievelijke verzekeringscontracten over; hetzelfde geldt voor eventuele abonnementen bij distributiediensten en andere diensten van openbaar nut; het verdient aanbeveling de maatschappij(en) van onderhavige akte op de hoogte te stellen; de bijhorende premies en abonnementskosten en bijdragen zullen betaald worden door de respectievelijke vennootschappen waarin de respectievelijke onroerende goederen worden ingebracht te rekenen vanaf 1 januari laatst (aldus met terugwerkende kracht te berekenen).

Vlaamse codex ruimtelijke ordening voor alle goederen behoudens voorschreven goed te FLEMALLE:

a) Genoemde vennootschap "DE WITTE" heeft verklaard met betrekking tot voorschreven onroerende goederen, geen kennis te hebben van:

-enig onteigeningsbesluit, onteigeningsplan, andere dan :

-diegene met betrekking tot voorschreven goed sub 2 waarvan de verschijners verklaren kopies in hun bezit te hebben;

-geschillen met om het even wie met betrekking tot één voorschreven onroerende goederen;

-enige klassering bij toepassing van de wet van zeven augustus negentienhonderd éénendertig, op het behoud van monumenten en landschappen;

-enig nog actueel bouwmisdrijf betreffende voorschreven eigendommen en verder dat alle .door de genoemde vennootschap "DE WITTE" uitgevoerde werkzaamheden, voor zover vergunningsplichtig, voorafgegaan werden door de nodige vergunningen daartoe;

- enige planbatenheffing met betrekking tot voorschreven eigendommen.

b) Voor aile wijzigingen aan de goederen en aan de bestemming ervan zullen de respectievelijke nieuw op te richten vennootschappen de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw,

In geval van (ver-)bouwen zullen de respectievelijke op te richten vennootschappen zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk aile rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw, dit alles zonder enige tussenkomst van genoemde vennootschap DE WITTE", noch verhaal tegen zelfde vennootschap.

c) De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen een volkomen kennis te hebben van de stedenbouwkundige toestand van voorschreven onroerende goederen.

d) Ondergetekende notaris verklaart dat hij partijen heeft verwezen naar artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening omvattende de lijst met vergunningsplichtige handelingen en geeft mee dat geen van de in gemelde lijst vermelde handelingen mag worden uitgevoerd met betrekking tot voorschreven goederen zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

e) Ondergetekende notaris verklaart verder op grond van de hem medegedeelde info door de verschijners en de door de respectievelijke gemeentes waarin voorschreven goederen gelegen zijn afgeleverde stedenbouwkundige uittreksels van minder dan 1 jaar oud én de afgeleverde hypothecaire getuigschriften

- dat voor voorschreven goederen geen (al dan niet recente) bouw- en/of stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd andere dan diegene eventueel vernield in de afgeleverde stedenbouwkundige uittreksels door de respectieve gemeenten waarin de goederen gelegen zijn;

- dat geen zekerheid kan worden gegeven aan de respectievelijk verkrijgende venncotschappen over de mogelijkheid met betrekking tot de alhier overgedragen goederen een stedenbouwkundige vergunning te verkrijgen;

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de overgedragen goederen volgens de respectievelijke gewestplannen/ruimtelijke uitvoeringsplannen/plannen van aanleg is : voor het goed sub 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

volgens gewestplan deels industriegebied en deels zone voor renovatie en begrepen in bijzonder plan van aanleg "Zwartberg Industriezone I" de dato 22 januari 1990; voor het goed sub 2 : lokaal bedrijventerrein met openbaar karakter; voor het goed sub 4 : deels agrarisch gebied en deels lokaal bedrijventerrein met openbaar karakter; voor de goederen sub 5 en 6 : lokaal bedrijventerrein met openbaar karakter, voor de goederen sub 7, 8 en 9 : zone voor stedelijk wonen; voor de goederen sub 10 : woongebied en voor het goed sub 11 : woonpark;

- dat voor de overgedragen goederen geen actuele dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6,1.41. tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en geen actuele beslissing werd genomen;

- dat de goederen niet het voorwerp uitmaken van een voorkooprecht zoals voorzien in artikel 2.4.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

- dat voor de overgedragen goederen behoudens het goed gelegen te Waasmunster geen verkavelingsvergunning van toepassing is; met betrekking tot het goed te Waasmunster werd de verkavelingsakte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 16 oktober 1986, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 4 november erna boek 2842 nummer 6  verkavelingsvergunning werd afgeleverd door het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Waasmunster op 12 mei 1986 gekend met referte DWIBM1420231821 V, en gewijzigd bij beslissing van zelfde college de dato 12 mei 1986; verschijners verklaren kennis te hebben van het bestek van de verkaveling en gemelde verkavelingsvergunningen en van gemelde verkavelingsakte;

- dat hij in uitvoering van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening aan het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Wetteren het plan van de verdeling en een attest, waarin de aard van deze akte en de in deze akte te vermelden bestemming van de afgesplitste kavel (met betrekking tot goed 4-6) nader werd aangegeven, heeft overgemaakt waarop de gemeente Wetteren tot op heden niet heeft geantwoord;

- dat voorschreven goederen niet gelegen zijn in :

-een risicozone voor overstromingen;

-een effectief overstromingsgevoelig gebied;

-een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone; -een mogelijks

overstromingsgevoelig gebied, ter uitzondering van voorschreven goed te Zellik dat gelegen is in een mogelijks overstromingsgevoelig gebied.

Ruimtelijke ordening en Stedenbouw met betrekking tot voorschreven goed te Flemalle:

Zoals voorzien in artikel 85 van het Waalse wetboek van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie heeft de instrumenterende notaris aan de bevoegde diensten van de Gemeente Flémalle gevraagd de stedenbouwkundige inlichtingen te verstrekken betreffende voorschreven goed gelegen te Flemalle.

In het schrijven de dato 24 januari 2014 heeft de Gemeente Flémalle onder meer letterlijk het volgende meegedeeld :

"A notre connaissance et suivant les éléments en notre possession, le bien mentionné ne fait l'objet d'aucun certificat d'urbanisme datant de moins de deux ans,

Le bien en cause a fait l'objet du permis de bâtir ou d'urbanisme suivant délivré après le ter janvier 1977: Le permis n° 1998B111 a été délivré le 17 juillet 1998 à la sa CRAME, précédent propriétaire, en vue de construire un hall industriel avec locaux administratifs.

2. Selon le plan de secteur de Liège arrêté le 26 novembre 1987 par l'Exécutif régional wallon et qui n'a pas cessé de produire ses effets pour le bien en cause, ce dernier est situé en zone d'activité économique mixte (art 30 du C.W.A.T.U.P.E)

3. Suivant les éléments en notre possession, ledit bien n'est pas repris dans un plan communal d'aménagement qui pourrait être accompagné d'expropriation, ni dans un plan d'expropriation, ni dans un permis de lotir,

Néanmoins, il est repris dans le schéma directeur d'aménagement réglementant l'urbanisation du Parc artisanal des Cahottes.

4, Outre les prescriptions urbanistiques du schéma susmentionné, ledit bien n'est pas réglementé par les dispositions du règlement communal sur les bâtisses mais bien par celles du C.W.A.T.U.P.E.

10. Cette propriété ne fait pas l'objet de mesures d'insalubrité ni d'infraction au C.W.A.T,U.P.E., ni de permis de location.

11. Elle n'est pas soumise au droit de préemption tel qu'organisé par les articles 175 et suivantes du C.W.A.T.U.P.E.

12. Suivant les éléments en notre possession, ladite propriété est reprise dans la zone d'impact A' du plan d'exposition au bruit de l'aéroport de LIEGE-BIERSET et dans la zone d'impact A du plan de développement à long terme de ce même aéroport dont les limites ont été arrêtées par fie Gouvernement wallon en date du 27 mai 2004 (M.B. du 13 juillet 2004).

Pour de plus amples informations, nous vous invitons à consulter le service public de Wallonie  D.G. 3.  SOWAER, aéroport de Liège  Bierset à 4460 Grâce-Hollogne,

13. Selon le Schéma de Cohérence Territoriale (SCOTc) approuvé par le Conseil communal en date du 27 février 2013, le bien est repris en zone d'activité économique mixte.

14. La dite propriété provenant de la division du patrimoine de la SPI+, nous vous invitons à consulter cette société dont les bureaux sont établis, rue du Vertbois n° 11 à 4000 Liège afin de connaître les remarques éventuelles à inclure dans l'acte que votre Etude est amenée à rédiger.

15. Afin que les actes notariés puissent être passés sans retard et pour respecter le délai prévu au Code Wallon de l'Aménagement du Territoire, de l'Urbanisme, du Patrimoine et de l'Energie concernant les

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

informations urbanistiques à fournir aux notaires, il nous est impossible de vous fournir les renseignements prévus à l'article 150 bis, §1, 7° relatifs à l'équipement de la parcelles en matière d'eau et d'électricité.

Nous invitons donc les futurs acquéreurs à prendre contact avec :

-La Compagnie Intercommunale Liégeoise des Eaux, rue du Canal de l'Ourthe n° 8 à 4031 Liège ; -TECTEO-RESA  secteur Gaz, rue Louvrex n° 95 à 4000 Liège ;

-TECTEO-RESA  secteur Electricité, rue Louvrex n° 95 à 4000 Liège ;

-BELGACOM, rue d'Harscamp n° 17 à 4020 Liège."

De verschijners erkennen van de instrumenterende notaris een kopie van voormeld schrijven ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben, en ontslaan de instrumenterende notaris ervan hen desbetreffend nadere uitleg te verschaffen.

De verkrijgende vennootschap verbindt er zich toe, zowel voor zichzelf als voor haar rechtsopvolgers en/of rechthebbenden, zich ernaar te schikken en alle clausules en voorwaarden ervan te respecteren, zonder tussenkomst van de vennootschap DE WITTE noch verhaal tegen haar.

De vennootschap DE WITTE verklaart onder meer dat bij haar weten het hiervoor beschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van een stedenbouwkundige vergunning, noch van een stedenbouwkundig attest dat de mogelijkheid voorziet handelingen of werken uit te voeren of te handhaven, voorzien in artikel 84 § 1 en in voorkomend geval § 2 van de Waalse wetgeving van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie en dat bijgevolg geen garantie kan gegeven worden over de mogelijkheid deze handelingen of werken uit te voeren of in stand te houden aangaande dit goed. Geen enkele handeling en werk bedoeld in artikel 84 § 1 en in voorkomend gava! § 2 ten eerste van voormelde Waalse wetgeving, mag uitgevoerd worden op voormeld goed zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

De vennootschap De Witte verklaart dat voorschreven goed te Flemalle bij haar weten niet gelegen is in ; -een risicozone voor overstromingen;

-een effectief overstromingsgevoelig gebied;

-een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone; -een mogelijks

overstromingsgevoelig gebied.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand voor wat de in Vlaanderen gelegen goederen betreft

a) Genoemde vennootschap "DE WITTE", vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar bestuursorgaan verklaart dat op de gronden die het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is op de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Vlaams decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, ter uitzondering voor wat betreft het goed te Genk.

b) Voorafgaandelijk het ondertekenen van onderhavige notariële akte zijn de verschijners op de hoogte gebracht van de inhoud van de voor ieder voormeld kadastraal perceel in Vlaanderen afgeleverde bodemattest, allen afgeleverd door de OVAM op 5 juli 2013, 19 november 2013, 21 november 2013 hetzij 20 januari 2014, in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet

De inhoud van de afgeleverde attesten luidt telkens letterlijk als volgt behoudens voor wat betreft voorschreven goed te Genk:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

De inhoud van het afgeleverde attest voor voorschreven goed te Genk luidt letterlijk als volgt

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 28.10.2013, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 14.04.1999

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Transport Bongaerts, Marcel Habetslaan 18 te 3600 Genk.

(Projectnummer : M1565)

AUTEUR: Geolcgica NV

DATUM: 22.02.2008

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Transport Bongaerts, Marcel Habetslaan 18 te Genk

Projectnummer (08536)

AUTEUR: Adviesbureau voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 28.10.2013

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Bongaerts Logistics NV, Marcel Habetslaan 18, 3600 Genk

AUTEUR: Adviesbureau voor Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met de melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.ovam.be/grondverzet,

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatîe: www,ovam.be/ grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage

te Mechelen 19.11.2013"

c) Genoemde vennootschap "DE WITTE" verklaart met betrekking tot voorschreven goederen geen kennis te hebben van enige bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de respectievelijk ovememende vennootschappen of aan derden behoudens voormelde met betrekking tot voorschreven goed te Genk, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen verklaren genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en de respectievelijk overgedragen goederen te aanvaarden in hun huidige staat en de vennootschap "DE WITTE" te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van een eventuele bodemverontreiniging die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of tot andere maatregelen die door de overheid kunnen opgelegd worden en die haar onbekend zouden zijn of voortvloeien uit hetgeen alhier verklaard werd.

e) De vennootschap DE WITTE verklaart verder dat zij de verplichtingen opgelegd door de artikelen 102 en 103 van het bodemdecreet met betrekking tot voorschreven goed te Genk heeft nagekomen met het oog op de overdracht vastgesteld bij onderhavige akte. Dit betekent dat:

-een oriënterend bodemonderzoek werd uitgevoerd minder dan 1 jaar geleden zoals nageweld waarvan het verslag aan OVAM werd bezorgd;

-de bedoeling om tot overdracht over te gaan, aan de OVAM werd gemeld per aangetekend schrijven,

f) Ondergetekende notaris, zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de hiervoor vermelde gegevens, bevestigt dat de bepalingen van "Hoofdstuk VIII : overdrachten" van gemeld bodemdecreet werden toegepast.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand voor wat voorschreven goed te Fiemalle betreft :

1. De vennootschap DE WITTE verklaart niet te weten of voormeld goed gekend is ais vervuilde grond of te rehabiliteren economische site,

2. De vennootschap DE WITTE verklaart dat met betrekking tot het goed geen milieuvergunning (voorheen exploitatievergunning) werd afgeleverd, behoudens deze eventueel in onderhavige akte vermeld.

3. De vennootschap DE WITTE verklaart geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

Zij verklaart bovendien dat op heden geen bodemonderzoek werd uitgevoerd en dat zij bijgevolg daaromtrent geen enkele garantie kan bieden.

4, De vennootschap DE WITTE verklaart niet te kunnen voldoen aan de voorschriften van artikel 85 van het Waals Wetboek van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening, zoals gewijzigd bij decreet van vijf december tweeduizend en acht betreffende het bodembeheer.

Gezegd artikel 85 is in werking getreden op zeventien juni tweeduizend en vier, maar kan geen effectieve toepassing krijgen aangezien de gegevensbank van de bodemgesteldheid op heden niet werd gecreëerd.

5, De verkrijgende vennootschap verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en het overgedragen goed te aanvaarden in zijn huidige staat en de vennootschap "DE WITTE" te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van een eventuele bodemverontreiniging die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of tot andere maatregelen die door de overheid kunnen opgelegd worden en die haar onbekend zouden zijn.

Bosdecreet

Voorschreven goed te Waasmunster betreft een bos als bedoeld in het Bosdecreet de dato 13 juni 1990 volgens de stedenbouwkundige info afgeleverd door de gemeente.

Een grondoppervlakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet artikel 3), Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten,

Inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan;

-een beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectaren (5 ha);

-met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, is een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist, evenals de naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet artikel 90bis, Besluit Vlaamse Regering van 16 februari 2001).

Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van artikel 47 en artikel 87 van het Bosdecreet.

De verkrijgende vennootschap neemt alle eventuele rechten en verplichtingen over die op voormeld goed rusten, namelijk door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan. Mede-eigendom - Syndici

De verschijners hebben verklaard dat voor het onroerend complex waarvan voorschreven gcederen sub 8 deel uitmaken syndicus is : de naamloze vennootschap Uw beheer te 2200-Herentals, Belgielaan 54 en voor het onroerend complex waarvan voorschreven goederen sub 10 dee! uitmaken syndicus is : Groep Cauwe te 8301-Knokke, Elizabethlaan 223.

Verschijners verklaren kennis te hebben voor beide residenties van

1° het bedrag van het werkkapitaal en dat van het reservekapitaal, zoals bepaald in § 5, tweede en derde lid van artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek;

2° het bedrag van de eventuele door de overdrager verschuldigde achterstallen;

3° de toestand van de oproepen tot kapitaalinbreng met betrekking tot het reservekapitaal en waartoe de algemene vergadering vóár de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten;

4° in voorkomend geval, het overzicht van de hangende gerechtelijke procedures in verband met de medeeigendom;

5° de notulen van de gewone en buitengewone algemene vergaderingen van de vorige drie jaar, alsook de periodieke afrekeningen van de lasten van de vorige twee jaar;

5° een afschrift van de recentste balans die door de algemene vergadering van de vereniging van medeeigenaars werd goedgekeurd,

En van

1° het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus vóár de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de mede-eigenaars zijn goedgekeurd vóár de vaste datum van de eigendomsoverdraoht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

3° een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

4° een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van geschillen ontstaan vóár de vaste datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht.

Ondergetekende notaris ervan ontslaand dienaangaande nadere opzoekingen te doen via de respectievelijke syndici van de respectievelijke appartementsgebouwen.

De verkrijgende vennootschap is gehouden ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars tot het dragen en betalen van de kosten als voorzien in artikel 577-11 § 2, lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Verschijners verklaren daarvan afgeweken te zijn als volgt alle kosten verschuldigd sedert 1 januari laatst zijn met terugwerkende kracht te rekenen vanaf 1 januari laatst ten laste van de vennootschap VAKVAN.

De verkrijgende vennootschap draagt met terugwerkende kracht te rekenen vanaf 1 januari laatst haar aandeel in de gemeenschappelijke lasten van het appartementsgebouw; de staat van afrekening tussen de oude (de vennootschap DE WITTE) en de nieuwe eigenares (de vennootschap VARVAN) zal opgesteld worden door de syndici, pro rata temporis uiterlijk bij de afsluiting van de normale afrekeningsperiode.

Er wordt verklaard dat er op heden geen achterstallen zijn voor de betaling van de door de vennootschap DE WITTE verschuldigde gemeenschappelijke lasten.

Statuten van de onroerende complexen

De vennootschap VARVAN zal zich met betrekking tot de gemelde goederen sub 8 en 10 op onherroepelijke wijze moeten onderwerpen aan de bedingen en de voorwaarden van de gemelde respectievelijke basisakte(n) of akte(n) houdende de statuten van de respectievelijke onroerende complexen waarvan zelfde goederen deel uitmaken, evenals aan de respectievelijke reglementen van mede-eigendom en van inwendige orde, de regelmatig genomen of te nemen beslissingen van de respectievelijke algemene vergaderingen van mede-eigenaars. Gemelde akten houdende de statuten of basisakten en gemelde reglementen waarnaar de verschijners uitdrukkelijk verwijzen zijn goed gekend door de verkrijgende vennootschap. Zij wordt ten gevolge van onderhavige akte in de plaats gesteld van de vennootschap DE WITTE betreffende al haar rechten en plichten voortvloeiende uit gezegde akte en uit de beslissingen van de algemene vergaderingen. Zij zal deze op alle punten moeten naleven en de naleving ervan moeten opleggen aan haar opvolgers, rechthebbenden, huurders of bewoners ten allen titel. Alle translatieve of declaratieve akten betreffende eigendom, genot of andere rechten, daarin begrepen huurovereenkomsten, zullen een uitdrukkelijke melding moeten maken van het feit dat de nieuwe belanghebbende een volledige kennis heeft van de gezegde

V"

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

akten en reglementen en dat hij zich verbindt gezegde akte en reglementen en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering op alle punten na te leven.

Verklaring economische activiteit met betrekking tot voorschreven goed sub 3.

De kopers verklaren dat op het alhier verkochte goed volgende economische activiteit zal uitgeoefend worden : verhuur aan de naamloze vennootschap WAVIN, voornoemd, voor de fabricatie en distributie van bouwmaterialen.

De maatschappij SPI Agence de Développement pour la Province de Liège heeft naar verklaring van verschijners haar akkoord verleend met onderhavige akte.

Hypothecaire staat van de onroerende goederen:

De hierboven beschreven onroerende goederen zijn vrij en onbelast van om het even welke inschrijving, te welken titel ook.

Postinterventiedossier:

Op vraag van ondergetekende notaris of er voor hoger beschreven onroerende goederen reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, werd ontkennend geantwoord en bevestigd dat er aan geen van voorschreven goederen sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meer aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

Ontslag van ambtshalve inschrijving:

De bevoegde Hypotheekbewaarders worden er uitdrukkelijk van ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen, om welke reden ook, ter gelegenheid van de overschrijving dezer,

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle kosten betreffende de splitsing ten laste zijn van de vennootschappen die uit de splitsing ontstaan, elk voor de helft.

Niet-toegekende bestanddelen

Met eenparigheid beslist de vergadering dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan gesteld worden aan de hand van de beschrijving in gemeld splitsingsvoorstel dat ze werden toebedeeld aan 1 der nieuwe vennootschappen of binnen de genoemde vennootschap "DE WITTE" zijn gebleven, in de partieel te splitsen vennootschap "DE WITTE" blijven.

Lasten en voorwaarden van de toekenning van de vermogensbestanddelen in het algemeen

De overgangen van het gedeeltelijk vermogen van de vennootschap DE WITTE" op de respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen

geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden :

-alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten;

-de respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf dewelke de handelingen aangaande het overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht (te weten vanaf 1 januari laatst) voor rekening van de respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de respectievelijk ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan en de respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen zullen geacht worden er sedert gemeld tijdstip het genot van te hebben; -de respectievelijke schulden en lasten verbonden aan de te splitsen vennootschap De Witte die op heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de respectievelijke nieuw opgerichte vennootschappen;

-de schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de nieuw op te richten vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn; de nieuw op te richten vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten zowel zakelijke als persoonlijke met betrekking tot het respectievelijk overgedragen deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren;

-alle hangende geschillen en procedures alsook eventuele toekomstige geschillen en procedures met betrekking tot handelingen gesteld betreffende de respectievelijk af te splitsen onroerende goederen voor 31 december 2013, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de respectievelijke vennootschap waarin zij worden gebracht;

-de respectievelijke inbrengen omvatten eveneens de bijhorende archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap, op last voor de respectievelijk nieuw op te richten vennootschappen deze te bewaren.

C) Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschappen  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de 733 aandelen van de respectievelijke nieuwe vennootschappen "PROVAN" en "VARVAN" toekomen aan de huidige aandeelhouders van de vennootschap "DE WITTE" als volgt : 1 aandeel van de nieuwe vennootschappen "PROVAN" en "VAKVAN" voor 1 aandeel van de vennootschap "DE WITTE, zonder opleg,

Deelname in de winst

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat de aandelen van de respectievelijke op te richten vennootschappen onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap "DE WITTE" verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, voor rekening van de respectievelijk op te richten vennootschappen : vanaf 1 januari 2014.

Boekhoudkundige datum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen uitgevoerd vanaf 1 januari 2014 door de vennootschap "DE WITTE", voor wat de respectievelijk afgesplitste vermogens betreft zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de respectievelijk op te richten vennootschappen.

Punt 6.

A) Vaststelling van het eigen vermogen van de respectievelijke vennootschappen die worden opgericht als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat de respectievelijke eigen vermogens van de vennootschappen die warden opgericht als gevolg van de partiële splitsing als volgt zijn samengesteld en resulteert uit de toebedeling van volgende activa en passiva bestanddelen van de vennootschap 'DE WITTE', zoals blijkend uit splitsingsvoorstel en voormelde verslagen opgesteld met betrekking tot de inbrengen in natura in de respectievelijke vennootschappen 'PROVAN' en 'VARVAN':

-in de vennootschap "PROVAN":

-inbreng van netto activa ten belope van vier miljoen vierhonderd vierentwintigduizend driehonderd tachtig

euro achtenzeventig cent (¬ 4.424.380,78), bestaande uit :

-terreinen en gebouwen (beschreven in deze akte) ten belope van drie miljoen vierhonderd

vierentwintigduizend driehonderd tachtig euro negenenzeventig cent (¬ 3.424.380,79);

-liquide middelen ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00);

-uitgestelde belastingen ten belope van achthonderd achttienduizend vierhonderd zevenennegentig euro

tweeënveertig cent (¬ 818.497,42);

-passiva ten belope waarvan vierhonderd en zesduizend tweehonderd vijfenveertig euro éénenzestig cent (¬

406.245,61) geplaatst kapitaal.

Totaal ingebracht eigen vermogen : 3.605.883,36 euro.

-in de vennootschap "VAKVAN":

-activa ten belope van één miljoen vijfhonderd zeventienduizend vierhonderd achtennegentig euro achttien

cent (¬ 1.517.498,18), bestaande uit

-terreinen en gebouwen (beschreven in deze akte) ten belope van vierhonderd tachtigduizend tweehonderd achtennegentig euro achttien cent (¬ 480.298,18);

-bronzen kunstwerk van Mia Dhondt ten belope van zeventienduizend driehonderd zestig euro (¬ 17.360,00);

-schilderij van Peter Klasen ten belope van zestienduizend euro (¬ 16.000,00) en drieduizend achthonderd

veertig euro (¬ 3.840,00);

-liquide middelen ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00);

-uitgestelde belastingen ten belope van dertigduizend vijfhonderd vierentachtig euro achtenzeventig cent

(¬ 30.584,78);

-passiva ten belope waarvan honderd negenendertigduizend driehonderd zesendertig euro drieëndertig cent

(¬ 139.336,33) geplaatst kapitaal.

Totaal ingebracht eigen vermogen : 1.486.913,40 euro.

B) Goedkeuring van de oprichtingsakten en de statuten van de op te richten vennootschappen en vaststelling van de afsluitingsdata van de eerste boekjaren en de data van de eerste algemene vergaderingen

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "PROVAN" en "VAKVAN" met maatschappelijke zetels te 9230-Wetteren, Oosterzelesteenweg 123, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen, met inbegrip van de afsluitingsdata van de respectievelijke eerste boekjaren en van de respectievelijke data van de eerste gewone algemene vergaderingen.

De statuten van beide vennootschappen luiden als volgt behoudens daar waar er een verschil is, dan wordt het betreffende artikel per vennootschap afzonderlijk vernield  deze artikelen worden alsdan steeds aangeduid met een %-teken:

%PROVAN Artikel één - naam,

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "PROVAN".

%VARVAN Artikel één - naam.

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "VARVAN".

Artikel twee  maatschappelijke zetel.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te Wetteren, Oosterzelesteenweg 123.

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder binnen het Nederlands- en tweetalig Belgisch taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bijkantoren en agentschappen vestigen.

Artikel drie - doel.

De vennootschap heeft tot doel

I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handel- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

I/ Het kopen en verkopen, met in- en uitvoer, van bouwmaterialen, bouwspecialiteiten, aanverwante en sanitaire producten, glas, kolen en derivaten. Vervaardigen en laten vervaardigen van allerlei bouwagglomeraten; vervaardigen, leveren en/of plaatsen van alle metaalccnstructies en van aile constructies voor het gebouw in PVC, ondernemings- en voltooiingswerken, en ailes wat met het voorafgaande in betrekking staat

J/ Alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding kunnen van bevorderen.

Ilh Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zij bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier - duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

%PROVAN : Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt vierhonderd en zesduizend tweehonderd vijfenveertig euro éénenzestig cent (¬ 406.245,61) en is verdeeld in zevenhonderd drieëndertig (733) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderd drieëndertigste (1/733ste) in het kapitaal.

%VARVAN : Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt honderd negenendertigduizend driehonderd zesendertig euro drieëndertig cent (¬ 139.336,33) en is verdeeld In zevenhonderd drieëndertig (733) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderd éénendertigste (1/731ste) In het kapitaal,

Artikel zes  aandelen op naam en register.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Artikel zeven  onverdeeldheid  vruchtgebruik van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kunnen de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Artikel acht  overdracht van aandelen.

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erftater, voor zover er geen feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn.

De prijs der aandelen bij overdracht zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, samengeroepen door de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen, binnen de maand na de aanvraag.

Artikel negen - bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen dcor enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

ArtiKel tien - bevoegdheid van de zaakvoerders,

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel elf - bezoldiging van de zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden.

De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel twaalf - controle.

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris,

Artikel dertien  Algemene vergadering,

I.Algemene beginselen.

Do algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen,

wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

2.3ijeenroeping.

Hot bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen,

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénvijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

Do vennoten kunnen éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Do oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

3. Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4. Bureau.

Do zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnem ers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

6. Verloop van de algemene vergadering.

op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de, enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen,

6. Gewone algemene vergadering,

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de eerste maandag van de maand mei van ieder jaar om 15 uur, zelfs indien deze dag een feestdag is.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Ne goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7, Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt, Bij dat verslag

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel veertien - Boekjaar.

Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar zal/zulten de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vijftien - winstverdeling.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen,

Artikel zestien - ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel zeventien - verwijzing.

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar.

De eerste jaarvergaderingen zullen gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

De eerste maatschappelijke boekjaren nemen een aanvang vanaf de oprichting der respectievelijke vennootschappen door neerlegging van uittreksels van deze akte in de vennootschapsdossiers en lopen tot en met 31 december 2014."

Font 7,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap PROVAN voor onbepaalde duur:

Genoemde heer Vandaele Michel en genoemde mevrouw Ockerman An, die hebben verklaard de mandaten van zaakvoerder te aanvaarden én niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap VARVAN voor onbepaalde duur

Genoemde heer Vandaele Michel en genoemde mevrouw Ockerman An, die hebben verklaard de mandaten van zaakvoerder te aanvaarden én niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet..

Funt 8.

-De algemene vergadering van genoemde vennootschap "DE WITTE" beslist met eenparigheid van stemmen dat ingevolge de gedeeltelijke overdracht van haar vermogen, het kapitaal van de vennootschap is verminderd met eenmaal vierhonderd en zesduizend tweehonderd vijfenveertig euro éénenzestig cent (¬ 406.245,61) en eenmaal honderd negenendertigduizend driehonderd zesendertig euro drieëndertig cent (¬ 139.336,33) en dat het thans achthonderd tweeënzeventigduizend vierhonderd achttien euro zes cent (¬ 872.418,06) bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling: schrapping van de bestaande tekst en vervanging door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd tweeënzeventigduizend vierhonderd achttien euro zes cent (¬ 872.418,06). Het is verdeeld in zevenhonderd drieëndertig (733) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één I zevenhonderd drieëndertigste. (1/733ste) in het kapitaal."

Financieel plan

Het bestuursorgaan van genoemde vennootschap "DE WITTE"Ide aandeelhouders van zelfde vennootschap overhandigen aan de ondergetekende notaris de financiële plannen waarin zelfde orgaan optreedt als oprichters en in dewelke zij de kapitalen van de nieuwe vennootschappen ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigen.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

t W'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Gelet op al het voorgaande is de partiële splitsing verwezenlijkt en zijn de nieuwe vennootschappen ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen. Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt de ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de Interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro ïlsco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18§3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde en artikel 211 en volgende van het wetboek der inkomstenbelastingen.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de oprichter

-verslag van de bedrijfsrevisor









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 31.08.2016 16575-0321-009

Coordonnées
VARVAN

Adresse
OOSTERZELESTEENWEG 123 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande