VASAMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASAMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.275.701

Publication

11/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/05/2011
ÿþ 7 FI Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

GRIFFIE VAN KOOT :-;ANDEL

1 6 ME! 2011

DE MûNDE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 836 -/_`1 S. "40-4 Benaming

(voluit) : VASAMI













*11079644*





Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : B - 9300 Aalst, Passage Pieter Van Aeist, 14

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - OVERGANGSBEPALINGEN.

Uit een akte verleden voor notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 11 mei 2011, ter registratie neergelegd, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht: door

1. Mevrouw MINICHELLO Graziella Maria, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 30 juni 1981, Nationaal; nummer 810620 072 04, identiteitskaart nummer 590-9063515-55, wonende te 1930 Zaventem, Fazantenlaan; 15.

2. " de heer MINICHELLO Salvatore Angelo, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 24 oktober 1979,:

Nationaal nummer 791024 177 56, identiteitskaart nummer 590-4616728-39, wonende te 1820 Steenokkerzeel,;

i Wambeekstraat 37.

"DE OPRICHTERS".

VOLMACHTEN.

Alle comparanten zijn hier vertegenwoordigd door de heer Pascal Mean, wonende te 1030 Schaarbeek,

Eugène Demolderlaan, 105, ingevolge onderhandse volmacht . "

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "VASAMI". "

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken: uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in' welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Passage Pieter Van Aelst 14.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere 'plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

Doel van de vennootschap is zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden alle' handelingen te stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van een kapperssalon, schoonheidsinstituut, verzorging van haar, gezicht en lichaam, instituten voor baden, sauna's,: manicure en pedicure salons, hierin begrepen de verkoop zowel groot -als kleinhandel, de invoer en uitvoer van parfumerie artikelen, toiletartikelen, cosmetica- en schoonheidsproducten, alsmede zepen en: reinigingsproducten, juwelen, sjaals, accessoires voor het haar, cadeauartikelen.

Zij mag eveneens in het kader van dit doel alle activiteiten van public-relation en prospectie van cliënteel zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het leveren van administratieve. diensten in de meest ruime zin van het woord, en met name van secretariaat en beheer, adviesverlening en het uitvoeren van studieopdrachten en audits in diverse sectoren zoals alle juridische, financiële, administratieve' en fiscale dienstverlening, alsook technische, administratieve, juridische, financiële en economische bijstand.

De vennootschap kan bijzondere audit-opdrachten vervullen en bijstand verlenen ter gelegenheid van: onderhandelingen en commerciële vertegenwoordigingen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor'

" .rekening van derden of in .samenspraak met dezen: het nemen van.participaties in alle mogelijke industriële,: Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

commerciële of burgerlijke ondernemingen, alsook het beheer van de aldus verworven participaties, welk beheer dient te worden begrepen in de ruimste zin. Zij kan met name, zonder dat deze opsomming limitatief is:

- het verwerven, door aankoop of onderschrijving, van aandelen, obligaties, kasbons en alle mogelijke andere roerende waarden, van zowel bestaande als nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze waarden;

- op enigerlei wijze betrokken zijn bij de oprichting, de ontwikkeling en het beheer van vennootschappen door middel van inbrengen, deelname of alle mogelijke andere wijzen van investering, of door het aanvaarden en vervullen van bestuursmandaten;

- bijkantoren oprichten, hetzij door afsplitsingen, hetzij door deelnames;

- handelen als tussenpersoon ter gelegenheid van onderhandelingen gevoerd met het oog op de overname van vennootschappen of het nemen van deelnemingen; en

- het verzekeren aan alle mogelijke vennootschap van technische, financiële of administratieve bijstand, en zich borg voor hen stellen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenspraak met hen, het beheer van een roerend en een onroerend patrimonium. in dit kader kan de vennootschap alle mogelijke burgerlijke rechtshandelingen stellen van aankoop, verkoop, omvorming, ordening, het sluiten van handels- en andere huren, onderverhuring en ruil van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van beroepskoper en  verkoper.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke leningen aangaan of toekennen, voor eigen rekening of voor rekening van filialen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële verrichten, roerende of onroerende , welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag bij wijze van inbreng, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Zij kan mandaten van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Indien een activiteit zou onderworpen zijn aan een specifieke reglementering of toegang tot het beroep zal de vennootschap haar activiteiten in deze sector opschorten tot het bekomen van de nodige toestemmingen en vergunningen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAP ITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volstort is, zodat de som van achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550,00¬ ) ter beschikking is van de vennootschap.

De aandelen zijn op naam.

Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

BEVOEGDHEDEN

Indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er meer dan één zaakvoerder is, dan moeten deze handelingen ondertekend zijn door twee zaakvoerders.

Voor alle handelingen en transacties waarvoor het bedrag of de tegenwaarde vijfduizend (5.000,00¬ ) niet overtreft volstaat echter de handtekening van slechts één zaakvoerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid,in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt."

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

1n geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een : besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

" Alle aandeelhouders, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze ter zetel van de vennootschap waar hen alle betekeningen, notificaties en oproepingen kunnen opgestuurd worden betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt het op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter ; griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van de akte. Deze overneming zal maar.effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor-

bei. iden

'en het

Belgisch

' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

SLOTBEPALINGEN

De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw MINICHELLO Graziella, en de heer MINICHELLO Salvatore, beiden voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

De vennootschap Deprince, Cherpion et Associés, met zetel te 1120 Brussel, Oorlogskruisenlaan 149 ! 13, RPR nr 0890.994.191, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor analytische uitgifte.

Samen neergelegd : expeditie.

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris.

Gisseleire Versélaan 20.

B - 1082 Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VASAMI

Adresse
PASSAGE PIETER VAN AELST 14 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande