VASTGOED PROVECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VASTGOED PROVECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 892.899.747

Publication

04/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgi atsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie an igatteRGELEGD

Ondernemingsnr : 0892.899.747

Benaming

(voluit) VASTGOED PROVECO

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Martelaarslaan 286 bus 302 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris niet standplaats te Dendermonde, de 18 juli 2014, dragende de melding "Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 24 juli 2014, reg.5 boek 136 bled 34 vak 9, ontvangen: vijftig euro (¬ 50), getekend De Ontvanger M.Kindermans", houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VASTGOED PROVECO" met zetel te 9000 Gent, Martelaarslaan 286 B 302,; opgericht bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op 12 oktober 2007, bekendgemaakt in; de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna onder nummer 07156915, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Gent en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0892.899.747, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 9200 Dendermonde, Ringstraat 51 naar 9000 Gent, Martelaarslaan 286 bus 302, zoals bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari tweeduizend veertien onder nummer 14023165 te bekrachtigen«

2. VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG

ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

a.Vaststelling dat aan artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan

Comparanten verklaren dat:

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag van de Raad van Bestuur inzake de ontbinding van de vennootschap werd opgemaakt op 26 juni tweeduizend veertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgemaakt door de: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "De Neef & Partners", vertegenwoordigd door de heer De Neef Willy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9100 Sint-NIklaas, August de Boeckstraat 1 bus 5 op 15 juli tweeduizend veertien«

-bij dit verslag een staat van actief en passief gevoegd is die niet meer dan drie maanden voor de ondertekening dezer is opgemaakt en die is afgesloten op éénendertig mei tweeduizend veertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van het verslag van de Raad van Bestuur werd overgemaakt aan de aandeelhouders.

-de aandeelhouders verklaren van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notaris te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen.

b.Besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag dat overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "De Neef & Partners", vertegenwoordigd door de heer De Neef Willy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat 1 bus 5, luidt letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

, Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, §1 W. Venn., verklaart dat:

.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111!111111111111ilyillilli

.. I- ..... J

26 Mn 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "VASTGOED PROVECO" een staat van activa en passive per 31 mei 2014 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

" een balanstotaal heeft van vierhonderd zevenennegentigduizend zevenhonderd eenenzestig euro en achtenveertig cent (497,761,48E).

" een netto-actief vermeldt van vierhonderd zevenendertigduizend driehonderd zesenzestig euro achtendertig cent (437.366,38E).

-Rekening houdend met de geraamde belasting, werd de staat van activa en passiva per 31 mei 2014 gecorrigeerd- zodat werd bekomen:

" een balanstotaal van vierhonderd zevenennegentigduizend zevenhonderd éénenzestig euro achtenveertig cent (497.761,48E).

-een netto-actief van driehonderd vierenzestigduizend honderd zesentachtig euro en zevenendertig cent (3641 86,37E).

-uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap  behoudens de geraamde belasting volledig, getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

-Er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten ente derden.

Sint-Niklaas, 15 juli 2014

(getekend)

W. DE NEEF"

2. ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met eénparigheid van stemmen dat de Naamloze Vennootschap

"VASTGOED PROVECO", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Martelaarslaan 286 bus 302, wordt ontbonden, en dit vanaf heden.

3. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De algemene vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: de heer Everaert Kris, voornoemd, onder

voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

4. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen worden voorzien,

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen of toe te bedelen aan de vennoten, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van de vereffenaar vrij zou komen door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar,

Dit alles mits naleving van de pleegvormen overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

5. ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van

volgende bestuurders

° de heer Everaert Kils, wonende te 9000 Gent, Leopold il laan 66;

° de heer Van Cauwenberge Harold, wonende te 9630 Zwalm, Borstekouterstraat 73;

o Mevrouw Buysse Godelieve, wonende te 8560 Gullegem, Driemastenstraat 58,

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de hen te verlenen kwijting,

6.VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV - CVBA KANTOOR HERMANS, met maatschappelijke

zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te

vertegenwoordigen bij één of meer ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen,

verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles

te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"

4.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie akte

- verslag van de raad van bestuur

- volmachten

- verslag van de bedrijfsreviRor

tp I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0892.899.747

Benaming

(voluit) : Vastgoed Proveco

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ringstraat 51, 9200 Dendermonde (volledig adres)

' Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 30-12-2013 blijkt:

De maatschappelijke zetel te "9200 Dendermonde, Ringstraat 51" wordt overgebracht naar "9000 Gent, Martelaarslaan 286 B 302",

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Getekend: Kris Everaert, gedelegeerd bestuurder

1=1E RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 ~

JAN. 2014

DENDE

DE



f111

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

16/04/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0892.899.747

Benaming

(voluit) : Vastgoed Proveco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringstraat 51, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de jaarvergadering dd. 20-03-2013 blijkt;

De algemene vergadering beslist unaniem om het mandaat van de hierna genoemde bestuurders te

verlengen voor een termijn van 6 jaar:

-de heer Kris Everaert, NN 510303-261-62, wonende te 9200 Dendermonde, Ringstraat 51;

-de heer Harold Van Cauwenberge, NN 340108-323-61, wonende te 9630 Zwalm,

Borstekouterstraat 73;

-mevrouw Godelieve Buysse, NN 331005-258-64, wonende te 8560 Gullegem, Driemastenstraat 58.

Hun mandaat gaat in op 20-03-2013 en zal eindigen op datum van de jaarvergadering van 2019,

Zij aanvaarden hun mandaat.

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 01-03-2013 blijkt:

1.0e raad van bestuur beslist unaniem om het mandaat van de hierna genoemd gedelegeerd bestuurder te

verlengen voor een termijn van 6 jaar:

-de heer Kris Everaert, NN 510303-261-62, wonende te 9200 Dendermonde, Ringstraat 51,

Zijn mandaat gaat in op 20-03-2013 en zal eindigen op datum van de jaarvergadering van 2019.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

2.De raad van bestuur beslist unaniem om het mandaat van de hierna genoemde voorzitter te verlengen

voor een termijn van 6 jaar.

-de heer Harold Van Cauwenberge, NN 340108-323-61, wonende te 9630 Zwalm,

Borstekouterstraat 73.

Zijn mandaat gaat in op 20-03-2013 en zal eindigen op datum van de jaarvergadering van 2019.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Dendermonde, 20-03-2013

Getekend: Kris Everaert, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bet III'I III~~~IIIYI~II i u

a~

Be Sta,







tàHIFl*iE RECH BANK

VAN KOOPHANDEL

5 APR. 2013

DENDEeeNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 27.03.2013 13077-0305-012
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 22.03.2012 12069-0093-011
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 22.03.2011 11065-0080-012
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.03.2010 10081-0580-012

Coordonnées
VASTGOED PROVECO

Adresse
MARTELAARSLAAN 286, BUS 302 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande