VDW TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDW TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.679.856

Publication

25/06/2014
ÿþFti mod 11.1

(Pn

1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





SIMMIRCI

NEERGELEGD

16 -06- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA D If E GENT

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0521.679.856

Benaming (voluit) : VDW Technics

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerselaarslaan 39

9800 Deinze (Astene)

Onderwerp akte :Aanstelling lasthebber ad hoc

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDW TECFiNICS", met maatschappelijk zetel te 9800 Deinze (Astene), Kerselaarslaan 39, de dato 11 juni 2014, blijkt dat:

1. Aanstelling van mevrouw VAN DE WEGE Isabel, gebaren te Gent op 12 juli 1979, wonende te 9804 Deinze, Achterstraat 135, tot lasthebber ad hoc inzake de vertegenwoordiging van VDW Technics bvba wat betreft de vestiging van het recht van opstal op de hierna vermelde eigendom: lot 1 en lot 2, met een gezamenlijke oppervlakte van tachtig vierkante meter (80 m2), deel uitmakend van volgende eigendom, zoals aangeduid in de gele en groene kleur op het nagemelde plan.

STAD DEINZE - tweede afdeling - Astene

Een woonhuis, op en met de grond en aanhorigheden gelegen Kerselaarslaan 39, volgens titel en recent kadastraal uittreksel gekend sectie B, nummer 4111H12, met een oppervlakte van tien are eenendertig centiare (10e 31ca).

Plan

Zo en gelijk voormeld goed afgebeeld staat op een plan, opgemaakt op 6 mei 2014 door Wouter De Maegt, gezworen landmeter beëdigd voor de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent.

2. Volmacht aan de zaakvoerder de heer Van De Wege Frederik tot uitvoering van de genomen beslissing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Van De Wege Frederik, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van het proces-verbaal.

12/03/2013
ÿþw mod 11.1





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Lui'  13- B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD I 01 %Ag 2013

RECHT13Ái~K VAN

......

- 4-'

Ondernemingsnr: ~ io

Benaming (voluit) : VDW Technics

"

m

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerselaarslaan 39

9800 Deinze (Astene)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 27 februari 2013 dat:

1. De heer VAN DE WEGE Frederik, geboren te Gent op 25 maart 1982 en Mevrouw DE SMET Kathv, geboren te Gent op 30 juli 1981, samenwonende te 9800 Deinze (Astene), Kerselaarslaan 39, eeb besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam VDW Technics, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze (Astene), Kerselaarsfaan 39.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben opgericht als volgt:

- De heer Van De Wege Frederik voor VEERTIENDUIZEND ACHTHONDERDTACHTIG EURO (¬ 14.880,00), volledig volstort en waarvoor hem tachtig (80) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw De Smet Kathy voor DRIEDUIZEND ZEVENHONDERDTWINTIG EURO (e 3.720,00), volledig volstort; en waarvoor haar twintig (20) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE94 9730 8479 5414 bij de bank Argenta, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDW Technics" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 februari 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als In het buitenland:

Verspanende bewerkingen van metaal

Vervaardigen van gereedschappen

Vervaardigen van overige artikelen van metaal

Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische aard

Vervaardigen van metalen constructies

Vervaardigen van machines en apparaten voor algemeen gebruik

Groothandel en kleinhandel in gereedschappen en werktuigen

- Groothandel en kleinhandel in nieuwe artikelen in winkels

Algemene laswerken en constructie

Metaal schrijnwerk

Piping

Algemene elektriciteitswerken

Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen

Adviesbureau op gebied van machine nauwkeurigheid

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering

- Adviesbureau op gebied van machine investering.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerders en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak, Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op 25 juni om 19.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 25 juni 2015 om 19.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutair zaakvoerder aangesteld:

- De heer Van De Wege Frederik, voormeld, aanvaardend.

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 december 2012 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan ais bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Sadel, 9800 Deinze, Oudenaardsesteenweg 72.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15335-0514-011

Coordonnées
VDW TECHNICS

Adresse
KERSELAARSLAAN 39 9800 ASTENE

Code postal : 9800
Localité : Astene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande