VECTIS ARKIV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VECTIS ARKIV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.073.034

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 01.07.2014 14253-0431-027
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 27.06.2013 13231-0306-028
04/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k E : ~-L~;GD

2 2 DEC, 2011

R Ct G¬ iïfie;< 'ct~ripf- .4.tiDEI. TE GENT

iii ii iii jigi ii iu i,üi IIIHII(

" 12002956*

bef

ai

Be Sta

ÿ...

Ondernemingsnr: O 1-4 2" -" 01-3 _ 034

Benaming (voluit) : VECTIS ARKIV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidE "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018;; Antwerpen, Broederminstraat 9, op zestien december tweeduizend en elf, v66r registratie uitgereikt, met als:: enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter (artikel 450 Wetboek van Vennootschappen)

De naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES II", "private privak naar Belgisch recht", met, ;' maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent:i onder nummer 0841.729.277 en bij de FOD Financiën ingeschreven op de lijst van de private privaks op datum:; van 15 december 2011 onder nummer 20111005.

intekenaar (artikel 450, ten tweede, Wetboek van Vennootschappen)

De naamloze vennootschap "ARKimedes-Fonds II", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0826.419.115 (hierna;.: "ARK-F 11") opgericht.bij akte verleden voor Meester Peter Van Melkebeke, geassocieerd notaris, vennoot vang, "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met': beperkte aansprakelijkheid, te Brussel op vier juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het? i. Belgisch Staatsblad van vijftien juni daarna onder nummer 10085716, met als doel, in België of in het;'. buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, participaties te nemen in vennootschappen die zijn erkendi', als ARKIV, een en ander overeenkomstig de bepalingen van het Vlaams Decreet van negentien december:: tweeduizend en drie betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het "ARK -- Decreet") en hett Besluit van de Vlaamse Regering van drie december tweeduizend en vier houdende de uitvoering van het ARK  Decreet (het "ARK  Besluit").

ARK-F II is vertegenwoordigd door de heer Michael SNEIJERS, wonende te 9470 Denderleeuw,i Guido Gezellestraat 40, handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager ingevolge onderhandse; volmacht.

:i 2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "VECTIS ARKIV"

Na inschrijving bij de Federale Overheidsdienst Financiën op de lijst van private privaks dient de:; naam van de vennootschap steeds te worden gevolgd door de woorden `private privak naar Belgisch recht".

3. Zetel : te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2 l'

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, risicokapitaal via kapitaal:;

en/of financieringen aan ondernemingen te verschaffen in het kader van en conform de voorwaarden en' modaliteiten van de ARKimedes-regeling zoals bepaald door het Decreet van 19 december 2003 betreffende;: het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen, zoals van tijd tot tijd gewijzigd (het "ARK-Decreet") en het;; Besluit van de Vlaamse Regering van 3 december 2004 houdende uitvoering van het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen, zoals van tijd tot tijd gewijzigd ("ARK-Be-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

sluit") (samen de "ARKimedes-regeling") en alle mogelijke latere regelgevingen betreffende deze ARKimedes-regeling.

De vennootschap mag geen andere investeringen uitvoeren dan ARK-investeringen zoals gedefinieerd in het kader van bovenvermelde ARKimedes-regeling.

De vennootschap neemt bovendien het statuut aan van private privak zoals geregeld door de wet van twintig juli tweeduizend en vier betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en verder geregeld bij het koninklijk besluit van drieëntwintig mei tweeduizend en zeven met betrekking tot de private privak.

De vennootschap verbindt er zich toe de bepalingen van artikel 143 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten die slaan op het statuut van de private privak alsmede de bepalingen van de wet van twintig juli tweeduizend en vier die slaan op de in artikel 119, eerste lid, van die wet, bedoelde instellingen voor collectieve belegging en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het koninklijk besluit van drieëntwintig mei tweeduizend en zeven met betrekking tot de private privak en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, na te leven. Voormelde wet van twintig juli tweeduizend en vier betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles wordt hierna de "Wet Private Privak" genoemd en voormeld koninklijk besluit van drieëntwintig mei tweeduizend en zeven met betrekking tot de private privak wordt hierna het "KB Private Privak" genoemd. De bepalingen van artikel 143 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten die slaan op het statuut van de private privak, de Wet Private Privak en het i KB Private Privak, alsook alle huidige en toekomstige wetten, in de materiële zin van het woord, die op een gegeven ogenblik van kracht zijn op vennootschappen die het statuut van private privak hebben, worden in deze statuten gezamenlijk de "Private Privak Reglementering" genoemd.

" Onverminderd strengere voorwaarden en beperkingen die de vennootschap onder de ARKimedes-re-geling dient na te leven, zal de vennootschap enkel beleggen in:

a) aandelen en andere met aandelen gelijk te stellen waarden, uitgegeven door niet-genoteerde vennootschappen;"

b) obligaties en andere schuldinstrumenten, uitgegeven door niet-genoteerde vennootschappen; "

c) rechten van deelneming uitgegeven door niet-genoteerde instellingen voor collectieve belegging voor zover zij, overeenkomstig hun beheersreglement of statuten, een beleggingsbeleid voeren dat nauw aansluit bij het statutair doel van de vennootschap en voor zover deze beleggingsinstellingen de nodige informatie verschaffen

waaruit blijkt dat de beleggingen beantwoorden aan dit statutair beleggingsbeleid; "

d) alle andere waarden, uitgegeven door niet-genoteerde vennootschappen, waarmee de onder de litterae a) tot c) hierboven vermelde financiële instrumenten via inschrijving, aankoop of omruiling kunnen worden verworven;

e) éénvoudige leningen, al dan niet met financiële zekerheidstelling, toegestaan aan niet-genoteerde vennootschappen;

f) andere door of krachtens de wet aan een private privak toegelaten beleggingen.

Onverminderd strengere voorwaarden en beperkingen die de vennootschap onder de ARKimedes-re-

geling dient na te leven, kan de vennootschap bijkomend of tijdelijk:

(a) termijnbeleggingen van maximaal zes (6) maanden of liquide middelen houden;

(b) genoteerde effecten houden voor zover (i) zij deze effecten reeds houdt op het ogenblik van de aanvraag tot opname in de notering van een beurs of een andere georganiseerde en openbare markt voor effecten, of (ii) deze effecten worden verkregen door omruiling van niet-genoteerde effecten, met uitzondering van haar eigen effecten.

Voor de toepassing van de voorgaande alinea wordt onder "bijkomend of tijdelijk" verstaan, het aanhouden, te rekenen vanaf het derde jaar na de oprichting van de vennootschap, van de in de vorige alinea bedoelde termijnbeleggingen, liquide middelen of effecten, voor een globaal bedrag van maximaal dertig procent (30 %) van het balanstotaal van de vennootschap, of voor een maximale duur van twee (2) jaar. Voorgaande beperkingen gelden niet tijdens de vereffeningsperiode.

De vennootschap mag niet rechtstreeks of onrechtstreeks zoveel effecten van eenzelfde vennootschap verwerven dat zij, rekening houdend met de structuur en de spreiding van de aandeelhouderskring van die vennootschap, met deze effecten een invloed zou kunnen uitoefenen op het bestuur van de bedoelde vennootschap of op de aanstelling van haar leiders.

Voorgaande alinea is niet van toepassing:

(a) voor een maximale duur van twee (2) jaar of voor zover de vennootschap niet rechtstreeks of onrechtstreeks de meerderheid van de stemrechten verbonden aan het totaal van de aandelen van een betrokken vennootschap bezit;

voor een dochtervennootschap zoals bedoeld in artikel 14, 2° van het KB Private Privak;"

(b) voor zover de effecten die de vennootschap niet aanhoudt in de betrokken vennootschap, worden aangehouden door in artikel 7 van het KB Private Privak bedoelde vennootschappen, instellingen of fondsen;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(c) voor zover de deelname in de betrokken vennootschap resulteert uit een verrichting waarbij alle of een deel van de leiders van die vennootschap de onderhavige vennootschap gebruiken als een financieringsvehikel waarmee de meerderheid van de stemrechten verbonden aan het totaal van de aandelen worden overgenomen van bestaande aandeelhouders of vennoten en die leiders zelf aandeelhouder van onderhavige vennootschap " zijn.

Onverminderd strengere voorwaarden en beperkingen die de vennootschap onder de ARKimedes-re- geling dient na te leven, mag de vennootschap dochterondernemingen oprichten die zelf instellingen voor collectieve belegging zijn in de zin van artikel 4 van de Wet Private Privak.

De vennootschap mag geen andere activa bezitten dan die welke noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Alle bepalingen in deze statuten die een herhaling zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen, in de ARKimedes-regeling of in de Private Privak Reglementering, worden bij een wetswijziging of een wijziging van de betreffende bepalingen van de ARKimedes-regeling of Private Privak Reglementering, vervangen door de nieuwe wettelijke of reglementaire bepalingen.

5. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een bepaalde duur van tien (10) jaren, te rekenen vanaf heden doch zal uiterlijk (3) maanden voorafgaand aan het verstrijken van voormelde periode, maximum twee maal kunnen worden verlengd voor opeenvolgende perioden van twaalf (12) maanden mits schriftelijk en voorafgaand akkoord van de algemene vergadering met voorafgaande instemming van ARKimedes Management, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0863.557.445 (hierna "ARK-M").

Na het verstrijken van de duur van de vennootschap (eventueel na verlenging) zullen alle nuttige en noodzakelijke handelingen worden getroffen om naar best vermogen ernaar te streven om de vereffening van de vennootschap tijdig te sluiten , i.e. uiterlijk op 31 december 2023.

6. Geplaatst kapitaal

VIJF l'1bN MILJOEN EURO (E 15.000.000,00), vertegenwoordigd door vijftien miljoen (15.000.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ vijftien miljoenste (1/15.000.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld over de volgende klassen:

7.426.000 aandelen klasse A, 7.499.000 aandelen klasse B en 75.000 aandelen klasse C, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van DRIE MILJOEN ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND euro (E 3.750.000,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Derhalve dient nog bijgestort te worden :

- door de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES II" voornoemd : een bedrag van VIJF MILJOEN ZESHONDERDVIJFENTWENTIGDU[ZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (E 5.625.750,00);

- door ARK-F 1I voornoemd : een bedrag van VIJF MILJOEN ZESHONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND 1 TWEEHONDERDV1JFTIG EURO (E 5.624.250,00);

hetzij in totaal een bedrag van ELF MILJOEN TWEEHONDERDVIJFT1GDUIZEND EURO (E 11.250.000,00).

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan een onvervreemdbaarheidsbeding, goedkeuringsvereisten, een : voorkooprecht en volgrecht voor de bestaande aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 12 van de statuten.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent vooraf genomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Voor het overige gebeuren uitkeringen conform de bepalingen in deze statuten en de Aan deelhoudersovereenkomst.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld. Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren voor zover de regels van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen gerespecteerd worden en mits inachtneming van de uitkeringsregels bepaald in artikel 34.

Liquidatie

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief.

De vereffening kan zowel in geld als in natura geschieden. Voor de waardering van de deelnemingen die--zich..op_ het-actief van-de--vennootschap-..bevinden,--zullen..de.vereffenaars.telkens-unaniem-beslissen.-Zij-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

', zullen zich laten leiden door de waarderingsregels die de "European Private Equity and Venture Capital Association" ("EVCA") /IPEV vooropstelt in de EVCA Reporting Guidelines.

Indien er geen unanimiteit bestaat bij de vereffenaars, wordt in gezamenlijk overleg een deskundige aangesteld die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen , overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling eveneens rekening dienen te houden met richtlijnen die de EVCA vooropstelt in de EVCA Guidelines. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de vennootschap in vereffening gedragen worden.

Indien het te verdelen saldo positief is, zal het resultaat van de vereffening verdeeld worden onder de aandeelhouders, overeenkomstig de bepalingen van de statuten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede maandag van mei, om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke aandeelhouders, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering hetzij de raad van bestuur op schriftelijke wijze kennis geven van het feit dat, alsook het aantal aandelen waarmee hij voornemens aan de vergadering deel te nemen hetzij de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder kan per brief, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie volle werkdagen voor de algemene vergadering op de in oproeping aangeduide plaats worden neergelegd.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

10. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend

zeventien :

- in de hoedanigheid van klasse A bestuurders:

1/ De heer Carlo VERMEERSCH, wonende te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 21;

2/ De heer Stefaan Aloys VANQUAETHEM, wonende te 8870 Izegem, Ter Beemden 37;

3/ de heer LAFORCE Bruno Johan Maria, wonende te 2950 Kapellen, Olmendreef 11;

- in de hoedanigheid van klasse B bestuurder:

4/ de heer Michael Sneijers, wonende te 9470 Denderleeuw, Guido Gezellestraat 40;

- in de hoedanigheid van klasse C bestuurder:

5/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vectis Beheer, met maatschappelijke zetel te

9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, met ondernemingsnummer 0864.885.454, voor wie zal optreden als vaste

vertegenwoordiger de heer Walter Fernand Frans BEYEN, wonende de 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 168;

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit maximum 5 leden, die op

bindende voordracht van de Klasse A Aandeelhouder(s), de Klasse B Aandeelhouder(s) en de Klasse C

Aandeelhouders warden benoemd door de algemene vergadering voor een maximale duur van zes (6) jaar. De

uittredende bestuurders kunnen worden herbenoemd.

De bindende voordrachtsrechten_ worden .georganiseerd-als-volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

-

 % De Klasse A Aandeelhouders hebben het recht om kandidaten voor te dragen voor drie (3) " bestuurders op basis van een lijst van telkens ten minste twee (2) kandidaten waarvan één op `. voordracht van GIMV in naam van en enkel voor zover zij hoofdaandeelhouder van de Oprichter is (de "Klasse A bestuurders"): en

" De Klasse B Aandeelhouders hebben het recht om kandidaten voor te dragen voor één (1) bestuurder op basis van een lijst van telkens ten minste twee (2) kandidaten (de "Klasse B Bestuurder");

 % De Klasse C Aandeelhouders hebben het recht om kandidaten voor te dragen voor één (1) bestuurder op basis van een lijst van telkens ten minste twee (2) kandidaten (de "Klasse C Bestuurder").

De raad van bestuur kiest een voorzitter op voordracht van en onder de Klasse A Bestuurders. In geval van afwezigheid of belet van de voorzitter, zal de raad één van zijn leden aanduiden om hem te vervangen.

ls de bestuurder een rechtspersoon, dan duidt hij voor de uitoefening van de opdracht van bestuurder onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kan personen uitnodigen om hun ervaring en kennis bij te dragen aan de beraadslagingen van de raad van bestuur, en te dien einde en voor een termijn die ze voor elk van hen bepaalt, hen toelaten haar vergaderingen, geheel of ten dele, bij te wonen in een adviserende hoedanigheid en zonder

" stemrecht. Dergelijke persoon zal niet de hoedanigheid bezitten van bestuurder voor de doeleinden van deze

statuten, van het Wetboek van Vennootschappen of enig ander doeleinde.

"

De algemene vergadering kan te allen tijde een bestuurder ontslaan. Indien de algemene vergadering: i een bestuurder ontslaat, zal deze vervangen worden door een bestuurder te benoemen uit een nieuwe lijst van; kandidaten voorgesteld door de aandeelhouder(s) van de klasse die initieel de ontslagen bestuurder heeft voorgesteld.

Voor het geval één of meer van de overeenkomstig dit artikel benoemde bestuurder(s) zijn (hun)

" mandaat niet zou(den) willen of kunnen opnemen of door afzetting, ontslag of anderszins zou(den) ophouden: zijn (hun) mandaat te vervullen, zal de raad van bestuur tot op het ogenblik waarop zij opnieuw is samengesteld: overeenkomstig dit artikel, geen andere dan lopende of hoogdringende zaken behandelen.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij het bedrag van de vergoeding wordt bepaald door de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,; behoudens die handelingen die uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn

voorbehouden. "

De raad van bestuur zal in het bijzonder bevoegd zijn voor het initieel uitstippelen van het investeringsbeleid van de vennootschap. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor het toezicht dat de: investeringen, desinvesteringen, eventuele herinvesteringen en eventuele opvolgingsinvesteringen geschieden in overeenstemming met het investeringsbeleid alsook de ARKimedes-regeling en de Private Privak Reglementering. De raad van bestuur evalueert, en verleent haar goedkeuring aan het jaarlijks door de Beheerder aangepast Investeringsplan- en budget voor de resterende looptijd van de vennootschap, en evalueert tevens de door de vennootschap gedane of geplande investeringen.

De raad van bestuur is te allen tijde bevoegd voor het toezicht op de naleving door de vennootschap van de bepalingen van het ARK-Decreet en het ARK-Besluit en de Private Privak Reglementering. De raad van, bestuur kan daartoe alle documenten opvragen en medewerking vereisen die zij redelijkerwijze nodig heeft voor de vervulling van deze toezichtstaak. De raad van bestuur ziet erop toe dat de vennootschap geen; investeringen doet die tegenstrijdig zijn aan de bepalingen van het ARK-Decreet of het ARK-Besluit of de= Private Privak Reglementering.

Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap overeenkomstig artikel 522 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, zowel in als buiten rechte, ten overstaan van derden bij alle rechtshandelingen, overeenkomsten, verrichtingen en akten, één en ander in de ruimste zin van het woord en voor de goede orde met inbegrip van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende bestuurders, of door één bestuurder samen handelend met het orgaan van dagelijks bestuur.

Dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden : toevertrouwd aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad van bestuur, die handelen als orgaan van de " vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden

" vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen warden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat " deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon .: `gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen `persoon belast met dagelijks bestuur of "algemeen directeur".

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De aandeelhouders beslissen tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BDO, Bedrijfsrevisoren", met als permanente vertegenwoordiger mevrouw Veerle CATRY, kantoor houdende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), en dit voor een periode van drie jaar.

BENOEMING VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER

De comparanten verzoeken ondergetekende notaris te acteren dat de hierboven vermelde bestuurders, in het vooruitzicht van hun benoeming hebben besloten om volgende persoon te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vectis Beheer, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer Walter BEYEN, voornoemd;

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De heer Stefaan VANQUAETHEM, en de heer Walter BEYEN, beiden voornoemd, worden met macht tot indeplaatsstelling en ieder gemachtigd afzonderlijk op te treden, aangewezen als lasthebbers ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondememingstoket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties. Met het oog hierop, heem de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal: verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan aile verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Monitèur belge

I11Hii~~~u~muiwm

Ondernemingsnr : 0842.073.034

Benaming

(voluit) : VECTIS ARKIV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stratem 11 bus 2 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de gewone algemene vergadering dd. 12 mei 2014

De vergadering neemt kennis van het ontslag van Michaël Sneijers als bestuurder met ingang van 10: januari 2014 en van de coöptatie met ingang van 10 januari 2014 van Jan Alexander ais bestuurder door de: Raad van Bestuur dd. 27 maart 2014.

Op voordracht van de B-aandeelhouder wordt Jan Alexander met unanimiteit tot nieuwe bestuurder van de' vennootschap benoemd. Zijn mandaat zal vervallen op de Algemene Vergadering in het jaar 2017.

Vectis Beheer BVBA

met ais vaste vertegenwoordiger

Walter Beyen

Gedelegeerd bestuurder

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 27.05.2015 15133-0122-029

Coordonnées
VECTIS ARKIV

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande