VECTIS PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VECTIS PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.714.548

Publication

01/04/2014
ÿþ mod 11.9



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u

III

NEERGELEGD

19 leR1 2014

RECt-13ffle vAN~

K,C1t7i~HA4`.i~1i_i. -~' - .~-i" lT

111!!,1101V1,11111,11 i

£i

Ondernemingsnr : o Sti 8 ^ 4 8

F'.

Benaming (voluit) :Vectis Partners

(verkort) :

Rechtsvoren : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ót

Zetel : te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2

l;

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,

Broederminstraat 9, op veertien maart tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te; f3 worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. ; 1. Vennoten - Oprichters

1. De heer BEYEN Walter, van Belgische nationaliteit, wonende 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 168;

2. De heer VANQUAETHEM Stefaan, van Belgische nationaliteit, wonende 8870 Izegem, Ter Beemden 37;

3. De heer COEN Lieven, van Belgische nationaliteit, wonende 9840 De Pinte, Mieregoed 10.

De comparanten sub 2 & 3 werden vertegenwoordigd door de heer BEYEN voornoemd ingevolge onderhandse

volmacht.

Aansprakelijkheidsregeling

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, en zijn niet;

gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een cotiperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "Vectis Partners"

3. Zetel : te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2

4. Doei

De vennootschap heeft tot doek

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het beheer van instellingen voor collectieve belegging.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, advies- eng dienstverlening aan derden op financieel, boekhoudkundig, administratief, technisch, commercieel en , organisatorisch gebied, dit alles in de meest ruime zin.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of

ondernemingen.

IL VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, .,.), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van, onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan ° en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor: het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben vang= voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met:, betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of:;

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in s de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IIL BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

6. Bedrag van het vastgedeelte van het maatschappelijk kapitaal

HONDERDZESENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 166.500,00) en is vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend tweehonderdvijftig (23.250) aandelen van Categorie A, zonder nominale waarde, uitgegeven tegen een uitgifteprijs en fractiewaarde van één euro (E 1,00) per aandeel van Categorie A, drieëntwintigduizend tweehonderdvijftig (23.250) aandelen van Categorie B, zonder nominale waarde, uitgegeven tegen een uitgifteprijs en fractiewaarde van één euro (E 1,00) per aandeel van Categorie B en twintigduizend (20.000) aandelen van Categorie C, zonder nominale waarde, uitgegeven tegen een uitgifteprijs en fractiewaarde van zes euro (E 6,00) per aandeel van Categorie C, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van één vierde van de fractiewaarde, hetzij EENENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERDZESENTWINTIG EURO (E 41.626,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Bijgevolg dienen de oprichters nog volgende stortingen te doen:

1. de heer BEYEN, voornoemd, heeft E 5.813,00 gestort en dient nog E 17.437,00 te storten;

2, de heer VANQUAETHEM, voornoemd, heeft E 5.813,00 gestort en dient nog E 17.437,00 te storten;

3, de heer COEN, voornoemd, heeft E 30.000,00 gestort en dient nog E 90.000,00 te storten.

7, Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Het batig saldo dat de resultatenrekening van de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering van vennoten over de bestemming van het saldo van de nettowinst, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere vennoot deelt in de winst of draagt bij in het verlies, en heeft recht op een deel van de eventuele liquidatiebonus, in evenredigheid tot het aandeel dat het totaal aantal aandelen dat hij bezit, vertegenwoordigt in het totaal aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen.

De betaling van de dividenden en tantièmes geschiedt op de datum en op de wijze vastgesteld door het bestuursorgaan.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de décharge -aan de-bestuurders en-in-voorkomend geval-aan-de`commissarïs(sen).of aan-de-vennoot-belastmetde controle.- ---

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6'

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het batig liquidatiesaldo.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan.

De oproeping geschiedt door middèl van een aangetekende brief of een koerier met ontvangstmelding of een email naar een door de vennoot opgegeven e-mail adres met leesbevestiging, met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen v6Or de datum van de vergadering aan de vennoten verstuurd. Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient evenwel geen bewijs van bijeenroeping te worden voorgelegd.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering verzendt het bestuursorgaan aan de vennoten die erom' verzoeken, onverwijld en kosteloos een afschrift van de stukken waarvoor het Wetboek van vennootschappen in deze mogelijkheid voorziet.

10. Bestuur

Werden benoemd voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met

gewone meerderheid :

1. Als bestuurder van Categorie A:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wicon", gevestigd te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 168, met Ondernemingsnummer 0457.063.703, met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter BEVEN, voornoemd.

2. Als bestuurder van Categorie B:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Covanco", gevestigd te 8870 Izegem, Ter Beemden 37, met Ondernemingsnummer 0461,350.608, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan VANQUAETHEM, voornoemd.

3. Als bestuurder van Categorie C:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cobrin", gevestigd te 9840 De Pinte, Mieregoed 10, met Ondernemingsnummer 0468.668.267, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven COEN, voornoemd.

Zolang er geen aandelen van Categorie D bestaan, wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit drie (3) bestuurders, al dan niet vennoot, benoemd en ontslagen door de vennoten als volgt. Eén (1) bestuurder wordt benoemd en ontslagen bij gewone meerderheid van de stemmen verbonden aan de aandelen van Categorie A (Categorie A bestuurder). Eén (1) bestuurder wordt benoemd en ontslagen bij gewone meerderheid van de stemmen verbonden aan de aandelen van Categorie B (Categorie B bestuurder). Eén (1) bestuurder wordt benoemd en ontslagen bij gewone meerderheid van de stemmen verbonden aan de aandelen van Categorie C (Categorie C bestuurder).

Wanneer er ook aandelen van Categorie D bestaan, kan de algemene vergadering van vennoten overgaan tot de benoeming van een vierde bestuurder uit kandidaten voorgedragen door de vennoten die houder zijn van aandelen van Categorie D (Categorie D bestuurder). Deze Categorie D bestuurder wordt benoemd en ontslagen bij gewone meerderheid in de algemene vergadering van vennoten

Het mandaat van een bestuurder is van onbepaalde duur, behoudens andersluidende beslissing naar aanleiding van de benoeming.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Alvor"ens de rechtspersoon benoemd kan worden, dient deze vaste vertegenwoordiger eveneens te worden aanvaard overeenkomstig dezelfde regels die van toepassing zijn op de benoeming van de betreffende rechtspersoon tot bestuurder.

De beslissing tot vaststelling van de vergoeding voor de bestuurders behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering van vennoten.

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

De bestuurders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door

.derden niet-wordentegengeworpen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S

behouden

aán het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het bestuursorgaan en behoudens bijzondere

delegaties, wordt de vennootschap geldig ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders,

In het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door

een gedelegeerd bestuurder.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De bestuurders hebben vervolgens, na beraadslaging, volgend besluit hebben getroffen

1. Werd aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wicon", vertegenwoordigd door de heer Walter

BEYEN, voornoemd,

2. Werden aangesteld als gedelegeerd bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wicon", vertegenwoordigd door de heer Walter

BEYEN, voornoemd.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Covanco"; vertegenwoordigd door de heer

Stefaan VANQUAETHEM, voornoemd.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cobrin", vertegenwoordigd door de heer Lieven

COEN, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten is ieder gedelegeerd bestuurder bevoegd de vennootschap

zelfstandig te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur zoals gedefinieerd in de statuten,

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm

heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cnockaert & Salens",

gevestigd te 8200 Brugge, Koude Keuekenstraat 13, met recht van indeplaatsstelling.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notáris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van de

oprichtingsakte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VECTIS PARTNERS

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande