VEKON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VEKON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.985.343

Publication

02/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

951

186

45

46

mod 11.1

Lulic B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Il

*14127698*

uIII

RECHTRANK van KOOPHANDe

te ANTWERPEN

23 MM 2014

arttrifjbee65Eti

' Ondernemingsnr : 0862.985.343

Benaming (vorulq : TARALLO DATA SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 3683 Beringen (Paal), Beverlosesteenweg 7

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Heden, twaalfjuni tweeduizend en veertien.

Te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te!: 2018 Antwerpen, Broederminstaat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TARALLO DATA SYSTEMS", gevestigd te 3583 ' Beringen (Paal), Beverlosesteenweg 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling: Hasselt) met ondernemingsnummer 0862.985,343.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc TOURNIER te Beringen op 13 januari 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari daarna, onder nummer 04017005, en waarvan de statuten: nog niet werden gewijzigd.

Samenstelling van de vergadering

:! Zijn daartoe aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het voor,: !' ieder van hen vermeld aantal aandelen:

1) de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES 11", private privak naar Belgisch recht, gevestigd te 9880 Aalter, Stratem 11, bus 2, ingeschreven in het , rechtspersonenregister van Gent (afdeling Gent) met ondernemingsnummer 0841.729.277, die verklaart eigenares te zijn van vijfenveertig aandelen

2) de naamloze vennootschap "VECTIS ARKIV", private privak naar Belgisch recht, gevestigd te 9880 Aalter, Statem 11, bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Gent) met ondernemingsnummer 0842.073.034, die verklaart eigenares te zijn van zesenveertig aandelen

3) de heer KONINGS Ivan Michel Octaaf, van Belgische nationaliteit, met njlcsregisternummer 570718 255-63, geboren te Hasselt op 18 juli 1957, wonende te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 86, die verklaart eigenaar te zijn van vijfennegentig aandelen Samen drie vennoten met in totaal honderd zesentachtig aandelen

Volmacht

' Voornoemde comparanten sub 1) en 2) worden alhier vertegenwoordigd door BEYEN Walter, nagenoemd,

, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht

Bureau

De vergadering wordt geopend om veertien uur onder het voorzitterschap van de heer KONINGS Ivan,'

voornoemd, die de heer BEYEN Walter, nagenoemd, aanstelt als secretaris.

Toelichting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen,:

' over de volgende agenda:

1) Voorstel tot splitsing van de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen in achttienduizend zeshonderd': (18.600) aandelen in de verhouding van één oud aandeel voor honderd nieuwe aandelen.

2) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VUFENVUFTIGDUI-:; : ZEND DRIEHONDERD EURO (E 55.300,00) om het te brengen van ACHTTRNDUIZEND ZESHONDERD,i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

EURO (£ 18.600,00) op DRIEËNZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (E 73.900,00), door incorporatie in kapitaal van dit bedrag af te nemen van de rekening `beschikbare reserve', zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3) Vaststelling van het tot stand komen van de kapitaalverhoging

4) Voorstel om het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van HONDERD EENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (e 14 L211,92) om het te brengen van DRIEËNZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (E 73.900,00) op TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (E 215,111,92), door uitgifte van in totaal VIJFENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNVEERTIG (35.542) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op voormelde aandelen zal worden ingetekend aan de prijs van ZESENTWINTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (E 26,88) per aandeel, volledig te volstorten, waarvan (afgerond) drie komma negenduizend zevenhonderd eenendertig euro (E 3,9731) zal geboekt worden op de rekening `kapitaal' en (afgerond) tweeëntwintig komma negenduizend negenenzestig euro (E 22,9069) op de rekening `uitgiftepremie' die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Verzaking aan het voorkeurrecht - Inschrijving en volstorting.

6) Vaststelling van het tot stand komen van de tweede kapitaalverhoging.

7) Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op dertig april tweeduizend en veertien.

Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen,

8) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een naamloze vennootschap, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaardem

a, de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten._ b. de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd; de naam wordt gewijzigd in "VEKON"; de ' vennootschap zal de vomi aannemen van een naamloze vennootschap.

, c. het maatschappelijk kapitaal van, de naamloze vennootschap wordt bepaald op TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (E 215.111,92), vertegenwoordigd door VIERENVIJFTIGDUIZEND HONDERD TWEEËNVEERTIG (54.142) aandelen zonder vermelding van waarde.

De aandelen van de naamloze vennootschap worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de naamloze vennootschap voor één aandeel in de oude besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

d. ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens hoger vermelde incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserve en kapitaalverhoging in speciën, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de , nieuwe vorm.

9) Voorstel tot opstelling en aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

10) Ontslag van de zaakvoerder en kwijting.

11) Benoeming van de raad van bestuur en vaststelling van de machten van de bestuurders.

II. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) : en is verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De enige zaakvoerder is aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

W. De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd ais gemeld, verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan hun recht voorzien in artil(el 719 van het Wetboek van 'Vennootschappen om uiterlijk vijftien dagen voor de datum van , de algemene vergadering in het bezit te worden gesteld van de in de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen. Zij verklaren op afdoende wijze kennis te hebben kunnen nemen van deze verslagen en van het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter integrale lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "GRANT THORNTON BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Steven PAZEN, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

1 ,,,, ^y ----------- - " a



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 april 2014 die de zaakvoerder van de BVBA Tarallo Data : Systems heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat van rEUR 254.437,71 is niet kleinor dan het maatschappelijk kapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze i vennootschap. Voorafgaand aan de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden met EUR 55.300,00 door incorporatie van beschikbare reserves, om dit te brengen van EUR 18.600,00 naar EUR ! 73_900,00, waarvan EUR 61.500 als naar recht volstort zal zijn.

Antwerpen, 10 juni 2014

Grant Thoreau Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting, worden begroot op zesduizend euro

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot splitsing van de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen in de verhouding van één oud aandeel voor honderd nieuwe aandelen,

' Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VITaNVIIFTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (e 55.300,00) om het te brengen van ! ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) op DRIEËNZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (e 73.900,00), door incorporatie in kapitaal van dit bedrag af te nemen van de rekening lbeschikbare reserve', zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door overboeking van een bedrag van VIJFtNVLIFTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (E 55,300,00) van de rekening 'beschikbare reserve' naar de rekening `kapitaal'.

Tengevolge hiervan is het kapitaal werkelijk gebracht op DRIEËNZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (E 73.900,00), volstort ten beIope van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00).

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van ' , HONDERD EENENVEERTIGDUJZFND TWEEHONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (6 141,211,92) om het te brengen van DRIEËNZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (£ 73.900,00) op TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (E 215.111,92), door uitgifte van in totaal VIJFENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNVEERTIG (35.542) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op voormelde aandelen zal worden ingetekend aan de prijs van ZESENTWINTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (6 26,88) per aandeel, volledig te volstorten, waarvan (afgerond) drie komma negenduizend zevenhonderd eenendertig euro (E 3,9731) zal geboekt worden op de rekening 'kapitaal' en (afgerond) tweeëntwintig komma negenduizend negenenzestig euro (6 22,9069) op de rekening 'uitgiftepremie' die op dezelfde wijze ais het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene " vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gemeld, verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting voor de vennoten. Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

S



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

.....

VERZAKING AAN HET VOORKEURRECHT

De vergadering acteert (i) dat de comparant voornoemd sub 3) verklaard heeft volledig afstand te doen van zijn recht van voorkeur om in te tekenen op de kapitaalverhoging ten voordele van de comparanten voornoemd sub 1) en 2), en (ii) dat de comparanten sub 1) en 2) verklaard hebben te verzaken aan hun recht van voorkeur om in te schrijven op de kapitaalverhoging in de mate dat de inschrijving door hen op vermelde kapitaalverhoging niet proportioneel is met hun huidig aandelenbezit.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Zijn vervolgens tussengekomen:

1) de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES II", comparant voornoemd sub 1), die, vertegenwoordigd als gemeld, verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en in te tekenen op zeventienduizend achthonderd eenentwintig (17.821) nieuwe aandelen aan de prijs van zesentwintig euro achtentachtig cent (E 26,88), hetzij in totaal vierhonderd negenenzeventigduizend achtentwintig euro achtenveertig cent (E 479.028,48).

2) de naamloze vennootschap "VECTIS ARKIV", comparant voornoemd sub 2), die, vertegenwoordigd als gemeld, verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en in te tekenen op zeventienduizend zevenhonderd eenentwintig (17.721) nieuwe aandelen aan de prijs van zesentwintig euro achtentachtig cent (e 26,88), hetzij in totaal vierhonderd zesenzeventigduizend driehonderd veertig euro achtenveertig cent (e 476.340,48).

Voornoemde inschrijvers hebben ieder van de door hen ingetekende aandelen volledig volstort door inbreng in speciën.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO ZESENNEGENTIG CENT (E 955.368,96), geboekt op een speciale rekening nummer BE52 7360 0501 9109 ten name van de vennootschap bij de KBC Bank.

De comparanten overhandigen mij het bewijs van die stortingen en deposito's. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

VASTELLING VAN DE EFFECTIEVE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de tweede kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat zij werd volstort door een inbreng in speciën. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (6 215.111,92), vertegenwoordigd door VIERENVIJFTIGDUIZEND HONDERD TWEEËNVEERTIG (54.142) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het verschil tussen de inbrengwaarde en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij ACHTHONDERDVEERTIENDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG EURO VIER CENT (e 814.157,04), zal worden geboekt op een onbeschilcbare rekening `uitgiftepremie'.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de omzetting van de vennootschap hi een naamloze vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op dertig april tweeduizend en veertien, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de heer PAZEN, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap goed te keuren. Dit verslag zal worden , neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een naamloze vennootschap, onder al de voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 8) van de agenda

De omzetting brengt, behoudens hoger vermelde incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserve en kapitaalverhoging in speciën, geen wijzigingen aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot opstelling en aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap als volgt: STATUTEN

i 1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam "VEKON"

12). te.3583. Beringen (Paal),-BeverIosesteenweg .7 -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

gan het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Y ...... ........ a' ........... J_.

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening;

onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

- onderneming voor de installatie en bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of !

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende !

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

1 aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG CENT (e 215.111,92), vertegenwoordigd door VIERENVIJFTIGDUIZEND HONDERD TWEEËNVEERTIG (54.142) aandelen zonder nominale waarde,

6) Boekjaar: begint op één januari en. eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend nit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

Lu geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

1 wettelijke bepalingen.,

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de , bijeenroepingen aangeduide plaats op de vierde dinsdag van de maand april om zestien uur.

! Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur , tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot , de vergadering,

!, Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

: Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de 1 oproeping dit vereist, (y) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde ; lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

, Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs , van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien aile aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als voltnachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen v66r de vergadering indien zulks gevraagd wordt hi de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

,9)-Bestuur

Op de laatste btz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

; De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap ! meer dan twee aandeelhouders heeft.

; In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524b1s van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

; De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

!

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de respectieve vertegenwoordigingsbevoegdheid kunnen gedelegeerd worden aan één of meerdere personen (al dan niet bestuurders) die optreden als een orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur benoemt de leden verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en bepaalt de voorwaarden van ' de benoeming.

Wanneer één of meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur en zij niet zijn verenigd in een college, dan wordt de vennootschap in haar handelingen van dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur.

Wanneer een bestuurder belast is met het dagelijks bestuur zal hij een 'gedelegeerd bestuurder' zijn, zo niet gaat het ; om een 'persoon belast met het dagelijks bestuur'.

Bijzondere lastgeving

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als orgaan, (ii) de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van het dagelijks bestuur en (iii) de vertegenwoordiging van de venri6otschap door bijzondere lasthebbers, wordt de vennootschap ten overstaan van derden rechtsgeldig ! vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, of, doch enkel voor aangelegenheden van dagelijks 1 bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist Stemming

, De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

; ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TELEROM", ; ! gevestigd te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 86, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, (afdeling Tongeren) met ondernemingsnummer 0832.904.455, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger, de heer KONINGS Ivan, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering verleent kwijting voor de uitoefening van het mandaat voor de periode ingaande op 1 januari 2014 tot en met.heden,-met-dien verstande dat vermeide-kwijtingsiechts -geldt onder-voorbehoud-van eventuele:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatshiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

f:eiten-die-c1O-O.Î'de -haar- vaste vertegenwoordiger intentioneel werden verborgen gehouden

voorde aandeelhouders, of van eventuele feiten die slechts zouden blijken uit de jaarrekening van de

vennootschap over het lopende boekjaar,

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit te benoemen tot bestuurders, die hun ambt zullen uitoefenen tot onmiddellijk na de ;

gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig;

1) de heer COEN Lieven Pieter, van Belgische nationaliteit, met rijksregistemummer 781105 163-44, geboren te ; Dendermonde op 5 november 1978, wonende te 9840 De Pinte, Mieregoed 10

2) de heer BEYEN Walter Fernand Frans, van Belgische nationaliteit, met rijksregistemummer 621007 401-82, ; geboren te Oostende op 7 oktober 1962, wonende te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 168, en

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TELEROM", voornoemd, voor wie zal optreden

, als vaste vertegenwoordiger de heer KONINGS Ivan, voornoemd

, Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring pro fisc°

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid juncto artikel 214

§ 1, 10 van het gecoördineerde Wetboek der Inkomstenbelastingen (WIE 92).

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle

latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven aan ieder van de '

bestuurders van de vennootschap, met recht van indeplaatsstelling.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen en dat hij gewezen heeft op ieders recht op eigen

notariskeuze en op bijstand van een eigen raadsman.

De notaris bevestigt dat de identiteit van de ondertekenaars van de akte hem werd aangetoond aan de hand van

de identiteitskaart.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksenl

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (£ 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op de hierboven vermelde datum.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht hebben de comparanten, tegenwoordig of

vertegenwoordigd als gemeld, samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

Notaris Marc SLED SENS

; Tegelijk hiermee

neergelegd:"

- afschrift van

de akte;

volmacht;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014
ÿþ rnod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel

ai

Be Stai

11U!1.1111.1111311

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTVVERPEN, afdeling HASSELT

25 JUNI 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0862.985.343

Benaming (voluit) VEKON

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: te 3583 Beringen (Paal), Beveriosesteenweg 7

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN - UITGIFTE VAN WARRANTS - KAPITAALVERHOGING ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE - MACHTIGINGEN

.;

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-

straat 9, op twaalfjuni tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VEKON", gevestigd te 3583 Beringen (Paal), Beverlosesteen-weg 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondememingsnum-mer 0862.985.343, onder meer;

1) beslist heeft tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van HONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND EN TWAALF EURO VIJFENZESTIG CENT (E 147,012,65) om het te brengen van TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD EN ELF EURO TWEEËNNEGENTIG. CENT (E 215.111,92) op DRIEHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND HONDERD VIERENTWINTIG» EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (E 362.124,57), door uitgifte van in totaal ZEVENENDERTIGDUIZEND EN TWEE (37,002) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding. Op voormelde aandelen werd ingetekend aan de prijs van ZESENTWINTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (£ 26,88) per aandeel, volledig volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte Kapitaal, afgeleverd door KBC Bank, waarvan (afgerond) drie komma negenduizend zevenhonderd eenendertig, euro (E 3,9731) werd geboekt op de rekening kapitaal' en (afgerond) tweeëntwintig komma negenduizend' , negenenzestig euro (E 22,9069) op de rekening 'uitgiftepremie' die op dezelfde wijze als het kapitaal de': waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend, in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) beslist heeft tot opdeling van de aandelen in twee klassen.

.' 3) beslist heeft tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten waarbij rekening wordt gehouden

-' met de inmiddels genomen beslissingen en waarbij tevens de rechten van de verschillende klassen van

aandelen worden vastgesteld, meer in het bijzonder met betrekking tot de overdracht van aandelen, de samen-

stelling en werking van en de besluitvorming binnen de raad van bestuur, de besluitvorming op de algemene

vergadering en de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid en waarbij bovendien de zetel van de vennoot-

schap met onmiddellijke uitwerking zal worden verplaatst naar volgend adres: Stratem 11, bus 2 te 9880.i

Aalter,

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt, waarbij tevens de datum van de algemene

vergadering wordt verplaatst naar de vierde dinsdag van de maand mei om zestien uur:

1)a) Rechtsvorm handelsvennootschap met de rechtsvorm van een.naamIoze vennootschap

b) Naam "VEKON"

2) Zetel te 9880 Aalter, Stratem II bus 2

: 3) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen:

rekening:

onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , `aan het Belgisch Staatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mex111.1

onderneming voor de installatie en bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of ' onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

! De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

"

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

4) Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

DRIEHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND HONDERD VIERENTWINTIG EURO ZEVENENVUFTIG CENT (6 362.124,57), vertegenwoordigd door EENENNEGENTIGDUIZEND HONDERD VIERENVEERTIG (91.144) aandelen zonder vermelding van waarde, waarvan zesenveertigduizend vijfhonderd en twee (46.502) Aandelen van klasse A en vierenveertigduizend zeshonderd tweeënveertig (44.642) Aandelen van klasse B.

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan beperkingen, zoals bepaald in artikel 10 van de statuten.

6) Boekja gr : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering,

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de vierde dinsdag van de maand mei om zestien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te t wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders,

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien aile aandeelhouders aanwezig dan , wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien, De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen v66r de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

, Elk aandeel geeft recht op één stem.

t 9).Bestuur

blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. _

mod 11.1

Voor-

behouden

, áan ber De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit een even aantal leden, benoemd door

Belgisch de algemene vergadering, waarvan de helft op (gezamenlijke) bindende voordracht van de houders van

Staatsblad

aandelen van klasse A (de "A-Bestuurders"), en de andere helft op (gezamenlijke) bindende voordracht van de houders van aandelen van klasse B (de "B-Bestuurders").

Een voordracht voor de invulling van een bestuursmandaat is slechts bindend wanneer er minstens twee kandidaten per bestuursmandaat worden voorgedragen. Indien en zolang voor bepaalde bestuursmandaten geen bindende voordracht wordt ingediend, vult de algemene vergadering de betreffende mandaten naar vrijheid in. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een ambtstermijn van maximum zes (6) jaar. De bestuurders zijn herbenoembaar«

Indien de algemene vergadering een bestuurder ontslaat zal de algemene vergadering zo snel als redelijkerwijze mogelijk de vacante betrekking invullen door een nieuwe bestuurder die wordt voorgedragen door dezelfde klasse aandeelhouder(s) aIs diegene die de ontslagen bestuurder voordroegen.

Indien de betrekking van een bestuurder vacant is ten gevolge van andere redenen dan een ontslag, zal de algemene vergadering de raad van bestuur ertoe aanzetten om de vacante betrekking in te vullen door coöptatie van een nieuwe bestuurder die wordt voorgedragen door dezelfde klasse aandeelhouder(s) als diegene die de vervangen bestuurder voordroegen. De benoeming zal ter bekrachtiging op de agenda geplaatst worden van de ! volgende algemene vergadering. De aldus benoemde bestuurder zal de ambtstermijn van de bestuurder die hij vervangt, verderzetten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Vo " rbehouden Materies

Beslissingen inzake de hierna bepaalde aangelegenheden worden uitdrukkelijk voorbehouden aan de Raad van Bestuur ("Voorbehouden Materies"):

- Strategie: (i) opzetten van nieuwe activiteiten, of een belangrijke wijziging of stopzetting van bestaande activiteiten; (ii) aankoop of verkoop van vennootschappen of belangrijke activa; (iii) beslissingen inzake strategische partnerships.

- Financieel: (i) goedkeuring van het jaarlijkse operationele budget en investeringsbudget; (ii) aile investeringen boven EUR 50.000; (iii) aangaan van leningen of kredieten of andere schulden voor een bedrag van meer dan EUR 50.000.

: - Operationeel; (i) afsluiten, beëindigen of substantieel wijzigen van contracten met een duur van minstens drie jaar of waaraan een jaarlijkse kost of opbrengst is verbonden van meer dan EUR 50.000; (ii) de benoeming of het ontslag van senior management, alsook de bepaling van hun verloning en andere tewerkstellingsvoorwaar-  den of voorwaarden van hun aanstelling, (iii) het voeren van juridische geschillen met een mogelijke impact boven EUR 50.000.

Belangenconflicten: aile handelingen die aanleiding geven tot een belangenconflict met een Aandeelhouder, een vennootschap verbonden met een Aandeelhouder, of een persoon verwant met een Aandeelhouder. De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Dir ,ctiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de ° bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op gond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de respectieve vertegenwoordigingsbevoegdheid kunnen gedelegeerd worden aan één of meerdere personen (al dan nier bestuurders) die optreden als een orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur benoemt de leden verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en bepaalt de voorwaarden van de benoeming.

Wanneer één of meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur en zij niet zijn verenigd in een college, dan wordt de vennootschap in haar handelingen van dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon

-

belast met het dagelijks bestuur.

Wanneer een bestuurder belast is met het dagelijks bestuur zal hij een `gedelegeerd bestuurder' zijn, zo niet gaat het

om een persoon belast met het dagelijks bestuur'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

af

mod 11.1

De aan de Raad van Bestuur Voorbehouden Materies behoren niet de bevoegdheden van de gedelegeerd:

bestuurden

Bijzondere lastgeving

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevohnachtigden

van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, "

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als orgaan, (ii) de

" vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van het dagelijks bestuur en (iii) de vertegenwoordiging van : de vennootschap door bijzondere lasthebbers, wordt de vennootschap ten overstaan van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één A-bestuurder en één B-bestuurder, samen handelend, of, doch enkel voor aangelegenheden van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. 4) beslist heeft tot uitgifte van ZEVENENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EN TWEE (37.202) Warrants die ieder recht geven om in te schrijven op één aandeel van klasse B van de vennootschap "VEKON" aan uitoefenprijs van zesentwintig euro achtentachtig cent (¬ 26,88) per Warrant. Deze Warrants worden allen

" toegekend aan de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES II" en aan de naamloze vennootschap "VECTIS ARKIV", volgens de hierna bepaalde voorwaarden:

I. Kenmerken van de Warranten

a- Aantal

Het aantal effectief uit te geven Warrants zal 37.202 bedragen. Elke Warrant geeft recht op inschrijving op één

nieuw B-aandeel in het kapitaal van de Vennootschap.

b- Warrantprijs

De Warrants worden door de Vennootschap gratis toegekend.

c- Vorm

De Warrants zijn op naam gesteld. Ze worden genummerd en ingeschreven in een register van warrants dat op

de maatschappelijke zetel van de Vennootschap wordt bijgehouden.

d- Uitoefenprijs

De uitoefenprijs van een Warrant zal gelijk zijn aan 26,88 euro per Warrant.

De Uitoefenprijs voor de Warrants moet door de Warranthouder volledig in speciën betaald worden op het ogenblik van de uitoefening, door overschrijving op een geblokkeerde rekening geopend op naam van de Vennootschap (overeenkomstig artikel 600 van het wetboek van vennootschappen), waarvan de Vennootschap de gegevens moet meedelen aan de Warranthouders op hun eerste verzoek.

e- Termijn

De Warrants zijn geldig voor maximaal zes (6) jaar en zes (6) maanden vanaf de datum van hun uitgifte. Warrants die niet worden uitgeoefend binnen die periode vervallen van rechtswege (zonder vergoeding voor de houder).

f- Uitoefening van de Warrants

De Warrants zijn te allen tijde uitoefenbaar gedurende een uitoefenperiode die begint op de uitgiftedatum en

afloopt zes (6) jaar en zes (6) maanden na datum van uitgifte.

De Warrants kunnen enkel uitgeoefend worden als ze aile 37.202 samen worden uitgeoefend, zelfs wanneer zij

worden gehouden door meerdere Warranthouders.

Een houder van Warrants die iijn Warrants wenst uit te oefenen dient de raad van bestuur hiervan op de hoogte

! te brengen bij aangetekend schrijven.

De raad van bestuur zal binnen de dertig (30) kalenderdagen volgend op de datum van uitoefening van de

Warrants overeenkomstig dit punt f-, de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en het aantal in

vertegenwoordiging daarvan uitgegeven nieuwe B-Aandelen alsook de wijziging in de statuten die ermee

gepaard gaat, authentiek laten vaststellen,

Overdracht

De Warrants zijn op naam en niet overdraagbaar, behoudens in de gevallen bepaald in de statuten van de !

Vennootschap en/of in de Warrantovereenkomst die met de houders van de Warrants zal worden afgesloten.

2. Kenmerken van de B-aandelen waarop de Warrants recht geven

' Elke Warrant geeft de houder ervan het recht om één (1) nieuw uitgegeven B-aandeel in de Vennootschap te

verwerven.

De nieuw uit te geven B-aandelen zullen aandelen op naam zijn.

De nieuwe aandelen zullen bij uitgifte dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de al bestaande B-aande-

' len. Zij zullen volledig dividendgerechtigd zijn vanaf de datum van uitgifte, zodat ze volledig zullen delen in

',de eerstvolgende-winstuitkering. ------ -  -  ------ ......... _ _ _ _

op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan het Belgisch StaatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

jS

!- -5) beslist heeft, onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de Warrants, het maatschappelijkl kapitaal te verhogen ten belope van het maximumbedrag gelijk aan het aantal door de Warrants ! vertegenwoordigde inschrijvingsrechten, vermenigvuldigd met de toepasselijke inschrijvingsprijs zoals , voorzien in de uitgiftevoorwaarden van de Warrants, door uitgifte van het aantal nieuwe aandelen van klasse B dat overeenstemt met het aantal uitgeoefende Warrants, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en i voordelen als de bestaande aandelen van klasse B en die dividendgerechtigd zullen zijn vanaf de datum van ' hun uitgifte.

De uitoefenprijs zal worden bestemd op de rekening `kapitaal' tot beloop, van de fractiewaarde van de bestaande aandelen op dat ogenblik en voor het gebeurlijke saldo op de rekening 'uitgiftepremies' die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor kapitaalvermindering.

6) beslist heeft twee bestuurders, al dan niet voorgedragen door houders van een zelfde klasse van aandelen, , gezamenlijk handelend, met macht van indeplaatssteling te machtigen tot uitvoering van de beslissingen aangaande het voorgaande en inzonderheid tot vaststelling van de uitoefening van de Warrants en de, : totstandkoming van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging en uitgifte van een evenredig aantal nieuwe ; aandelen van klasse B, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van aile overeenkomsten, registers, akten en notulen die daarmee verband houden en tot vaststelling van de daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de statuten en de coördinatie van de statuten.

7) geacteerd heeft dat de algemene vergadering voorafgaandelijk besloten heeft de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "LONG ISLAND DESIGN COMPANY", in afkorting "LDC", gevestigd te 3583 , Beringen, Beverlosesteenweg 7, met ondernemingsnummer 0820.345,133, met als vaste vertegenwoordiger de ! heer KONINGS Roel Sylvain Gaby, van Belgische nationaliteit, wonende te 3720 Kortessem, Bombroekstraat 2, benoemd heeft tot bestuurder met onmiddellijke ingang.

De vergadering besluit om de reeds in functie zijnde bestuurders, met name de heer COEN Lieven, de heer BEYEN Walter, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TELEROM", met als vaste vertegenwoordiger de heer KONINGS Ivan, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONG ISLAND DESIGN COMPANY", in afkorting "LDC", met als vaste vertegenwoordiger de heer KONINGS Roel, in functie te laten.

De heren COEN Lieven en BEYEN Walter worden gekwalificeerd als B-Bestuurders

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TELEROM" en de besloten vennootschap met ,beperkte aansprakelijkheid "LONG ISLAND DESIGN COMPANY", in afkorting "LDC", worden gekwalificeerd als A-Bestuurders.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven aan ieder van de bestuurders van de vennootschap, hoger vermeld, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

MW« `o ~ -------------- -..0 _y " I " " -,^ --a_ ------- a -- y.-- ^ " A y -. " A----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(n)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

"

Voorbehouden

" 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/12/2014
ÿþUhIl11l1llI1Iu~~1~01111m M

BP

NhtliC.aELlwtá3Y

ONITEUR BE .GE _ 3 ny,

113 -12- 2~~'~~~~ ~~~~.V~ ,~

~~ri%1Fi

G1SCH

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsar

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 12 juni 2014, blijkt het volgende:

De raad van bestuur besluit LONG ISLAND DESIGN COMPANY BVBA (RPR Antwerpen, afdeling Hasselt-0820.345.133), met maatschappelijke zetel te Beverlosesteenweg 7, 3583 Beringen, vast vertegenwoordigd door de heer Roel Konings, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met onmiddellijke ingang. Dit mandaat als gedelegeerd bestuurder is van onbepaalde duur en zal  behoudens andersluidende beslissing door de raad van bestuur -- een einde nemen van zodra LONG ISLAND DESIGN COMPANY BVBA niet langer een mandaat bekleedt als bestuurder van de vennootschap,

Voor analytisch uittreksel

LONG ISLAND DESIGN COMPANY BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

de heer Roel Konings

0862.985.343

VEKON

Naamloze vennootschap

Stratem 11 Bus 2 te 9880 Aalter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 11.07.2013 13291-0366-025
12/12/2012
ÿþ\I[>or- 1

behnucien aan het Belgisch staatsblad

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 0862.985.343

Benaming

woluur TARALLO DATA SYSTEMS

(verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel 3550 Heusden-Zolder, Padbroekweg 10 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder / Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT DE EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITEN GENOMEN DOOR DE VENNOTEN OP 21 SEPTEMBER 2012, WELKE GELIJKGESTELD ZIJN MET BESLUITEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

1. De vennoten nemen kennis van het ontslag aangeboden door de heer TARALLO Christophe en mevrouw MOTTEN Katrien, als zaakvoerders, met ingang van 21 september 2012.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

2. De vennoten benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van 21 september 2012 en voor onbepaalde duur

BVBA TELEROM, met maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 86, BTW BE 0832.904.455 RPR Tongeren, vast vertegenwoordigd door de heer Ivan Konings.

Het mandaat van deze zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden behoudens andersluidende beslissing.

3.De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang van 21 september 2012 verplaatst van 3550 Heusden-Zolder, Padbroekweg 10 bus 11, naar 3583 Beringen (Paal), Beverlosesteenweg 7.

Voor eensluidend uittreksel

BVBA TELEROM

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Ivan Konings

REC41TBAkM YAN HOQPH.r" ME:

0 3 DEC. 2012

HASSEL'(

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

111§Mell

Op de laatste blz van Lulk_B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de >nstromenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon t " ; : -in .i den te vertegenwoordigen

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 09.07.2012 12279-0242-013
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 31.08.2011 11521-0357-013
06/07/2011
ÿþ.

uod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iM J HII 10 IlijI 111111101 IM 110 II

*11102060*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0862.985.343

Benaming TARALLO DATA SYSTEMS BVBA

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 92, 3500 Hasselt, België

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Bij besluit van de zaakvoerders d.d. 18/05/2011 wordt de maatschappelijke zetel gewijzigd naar Padbroekweg 10 bus 11 - 3550 Heusden-Zolder, dit met onmiddellijke ingang.

Get. Tarallo Christophe,

zaakvoerder TARALLO DATA SYSTEMS BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 26.05.2010 10129-0579-015
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 25.05.2009 09161-0016-015
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.04.2008, NGL 03.06.2008 08196-0254-015
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.04.2007, NGL 23.05.2007 07156-0224-016
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.04.2005, NGL 25.05.2005 05175-0696-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.06.2016 16246-0377-030

Coordonnées
VEKON

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande