VELDEMAN - MANNAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VELDEMAN - MANNAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.496.236

Publication

28/01/2014
ÿþ:(ra

rairklge Un de bijlageob- het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL





1 7 JAN. UN





DENDERMONDE





ie





' ------ '--------------- --------- _ --------- ----'_--'_-----_'_--------_'---'-'_-----'

~ ~ ~0~

_--'~ ~& ~~~ ^~ " " ~~~ ,~^~~

Benaming

(voluit) : VELDEMAN _yilANNAERT

(verkort):

Roohtsvorm: Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Vriesenrot 30 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 9 januari 2014, dragende de melding "Geregistreerd 7 bladen 1 verzending te Dnodennondo I op 14 januari 2014 reg.5 boek 130 bled 13 vak 18 ontvangen: vijftig euro (¬ 50) getekend G~A.inæpeuteorM.K|ndennmno^. blijkt dat:

1.De heer Veldeman 8tijn, geboren te Dendermonde op acht oktobernegentienhonderd achtenzeventig, (d]ksnygistemummær?8.10'D8 081-29). in huwelijk met Mevrouw Claus Dobh|e, onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, wonende te 9090 Melle, Beekstraat 66.

3.DaheerVeldgmonGbafaon.gebonsnhyDondennundaopauhtnk0obernoOenUonhondendachtenzeventig, (rijksregistemummer78.10'O8U83'27),inhuwm|Ükmeg|NnvmmmTacheletCnmUne.nndnrhetwotte|Ukste|om|bU ontstentenis van huwelijkscontract, wonende te 9200 Dendemionde, Prateveld 5.

8.De heer Veldeman Toon, geboren te Dendermonde op dertien mei negentienhonderd tweeëntachtig, (rijksregistemummer 82.05.13 038'78). in huwelijk met Mevrouw Van de Voorde Enid onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verieden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf tot op heden niet gewijzigd, wonende te 9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 57.

4,Dw heer Veldeman Geó, geboren te Dendermonde op zevenentwintig januari negentienhonderd zesenzeventig, (rijksregistemummer 78O 27 235-73), in huwelijk met Mevrouw De Proft Tine, onder het wettelijk stelsel ingevolge kmweIUk000ntmct verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op twee december tweeduizend en twee, tot op heden niet gewijzigd, wonende te 9200 Dendermonde, Breestraat 34.

S.Oa heer MonnaertTomes, Bert, geboren te Dendemionde op dertien november n denhondon1

vijfenzeventig, kwneQiobnmummor7S.11'13'UG1.37). in huwelijk niet Mevrouw Petra Hannhenu, onder het

wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, wonende te 9200 Dendermonde, Schippersdijk 119.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt 'VELDEMAN - MAN NAERT'.

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het

Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het

bestuursorgaan.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in

België en in het buitenland.

De Vennootschap IS opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekenin als voor rekenin derden of in medewerking

met derden, zowel in Belgiê als in het buitenland, aile verrichtingen die verband houden met:

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrihven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, juridische en commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-A|evaninhUngend|wnechbdnyuknofonmohtstmnkabetnuk`NnQhebbunophetoonJeelkund|Qbahenrva^! roerend en onroe-irend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten u\tmstæn.i

ombouwen en verkopen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging db {ng ent

opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze! verrichtingen een activiteit als vastgoed-ihandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal aile bunQediike. industriële, oommann|&|m, financië|m, roerende en onroerende! hmndelinQ.en men verrichten in rechtstreeks of on rechtstreeks verband met haar doel, evaalzijrjdej

Op de laatste biz. van i,,ttiiçft vermelden : Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

--'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen,

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

5,9, Samenstelling

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt, deels vast en deels veranderlijk en is samengesteld uit aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het vast kapitaal zal nooit minder bedragen dan 20.000,00- EUR (twintig duizend eura)

Het kapitaal is onderverdeeld in twee klassen

- aandelen van klasse A;

- aandelen van klasse B.

De klasse van de aandelen wordt bepaald in functie van de klasse waartoe een vennoot behoort, zoals beschreven in artikel 7.5.

Het vast gedeelte van het kapitaal dat geheel geplaatst is, bedraagt twintigduizend euro (20.000,00- EUR) en is verdeeld over honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering mits naleving van de voorschriften voor een statutenwijziging.

Het vaste kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt: Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Veldeman Stijn, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort voor een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) en waarvoor hem twintig aandelen klasse A (20) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer Veldeman Stefaan, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort voor een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) en waarvoor hem twintig aandelen klasse A (20) zonder nominale waarde worden toegekend,

-De heer Veldeman Toon, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort voor een bedrag van tweeduizend euro (E 2.000,00) en waarvoor hem twintig aandelen klasse A (20) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer Veldeman Gert, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort voor een bedrag van tweeduizend euro (E 2.000,00) en waarvoor hem twintig aandelen klasse A (20) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer Mannaert Tomas, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort voor een bedrag van tweeduizend euro (E 2.000,00) en waarvoor hem twintig aandelen klasse B (20) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van tienduizend euro (E 10.000,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprich-'ting bij de Belfius Bank met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van depone-ring afgeleverd door genoemde financiële instelling op zeven januari tweeduizend veertien dat aan de akte ge-hecht zal blijven.

Mits behoud van het vast gedeelte van het kapitaal, kan het kapitaal verhoogd worden hetzij door het aanvaarden van nieuwe vennoten hetzij door de inschrijving op nieuwe aandelen door de bestaande vennoten, hetzij door de omzetting van de reserves in het maatschappelijk kapitaal.

Het toekennen van nieuw uit te geven aandelen aan de vennoten geschiedt met naleving van een inschrijvingsrecht aan elk van de vennoten in verhouding tot hun bestaande aandelenbezit, Indien bepaalde vennoten geen gebruik wensen te maken van hun inschrijvingsrecht, dan zullen de rechten op intekening .op deze aandelen waarop aldus niet wordt ingetekend door de vennoten die afstand doen van hun inschrijvingsrecht, evenredig verdeeld worden tussen de overige vennoten.

De beslissing tot de creatie van nieuwe aandelen behorend tot het veranderlijk kapitaal warden genomen volgens de quora van toepassing op een statutenwijziging.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot de inbreng,

Er dient telkens één bestuurder te worden benoemd voorgedragen door elke klasse van aandeelhouders. De aandelen klasse A hebben het recht om een tweede bestuurder tot benoeming voor te stellen aan de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder is in principe van onbepaalde duur,

~-

L . Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De Raad van Bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is, alsmede verrichtingen die afzonderlijk of gecumuleerd indien het opeenvolgende transacties betreft, een waarde of financiële impact hebben van maximum vijfduizend EUR (5.000,00 euro).

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of de vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde één/vierde van het geplaatst kapitaal overtreft.

ln geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt.

Is er slechts één bestuurder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden als volgt:

-in zaken van dagelijks bestuur door één gedelegeerd bestuurder;

-in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen: twee gedelegeerd bestuurders.

Als zaken van dagelijks bestuur worden deze handelingen of verrichtingen bedoeld die afzonderlijk of gecumuleerd indien het opeenvolgende transacties betreft een waarde of financiële impact hebben van minder dan vijfduizend EUR (5.000,00 euro).

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Voor een statutenwijziging evenals aanvaarding van het door de Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegde aanneming of wijziging van het Huishoudelijk Reglement gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste vier vijfden van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste vier/vijfden van de stemmen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Het boekjaar begint op één oktober en eindig op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen i

van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de

boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel,

Het bestuursorgaan stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit

samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het

resultaat zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf één november tweeduizend dertien in haar naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan v66r haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend vijftien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op dertig september tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart in het jaar

tweeduizend zestien om 20u.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De oprichters beslissen, met éénparigheid van stemmen, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

vestigen op volgend adres: 9200 Dendermonde, Vriesenrot 30.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS:

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene

vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden vijf bestuurders aan te

stellen :

-De Heer Mannaert Tomas, voornoemd, die ook als voorzitter wordt benoemd;

-De Heer Veldeman Stefaan, voornoemd;

-De Heer Veldeman Toon, voornoemd;

-De Heer Veldeman Gert, voornoemd;

-De Heer Veldeman Stijn, voornoemd.

Die hier allen aanwezig zijn en hun mandaat aanvaarden.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

RAAD VAN BESTUUR.

Daarna zijn de bestuurders in raad van bestuur bijeengekomen om tot gedelegeerd bestuurder te

benoemen:

-De Heer Mannaert Tomas, voornoemd;

-De Heer Veldeman Stefaan, voornoemd.

Die hier allen aanwezig zijn en hun mandaat aanvaarden.

De gedelegeerde bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

VOLMACHT:

Er wordt bij deze bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker

& Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, RPR Dendermonde, BTW BE 0479.812.775, en dit voor

zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van

een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten

uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activering van de nieuw

opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het

aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

De oprichters verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening,

voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2015
ÿþ" MM Md 11.1

;t I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 1 MAART 2015

AFDELING DENMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0544.496.236

Benaming

(voluit) : VELDEMAN - MANNAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VRIESENROT 30 TE 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur, gehouden op datum van 22 april 2014 dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap, huidig gevestigd te "9200 Dendermonde, Vriesenrot 30", verplaatst wordt naar "9200 Dendermonde, Bosveld 20", en dit met ingang van 22 april 2014.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens van de vennootschap opgenomen bij de Fiscale Administraties en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

GETEKEND:

Tomas MANNAERT,

gedelegeerd bestuurder

Stefaan VELDEMAN,

gedelegeerd bestuurder

Stijn VELDEMAN,

bestuurder

Gert VELDEMAN,

bestuurder

Toon VELDEMAN,

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VELDEMAN - MANNAERT

Adresse
VRIESENROT 30 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande