VELEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VELEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.965.551

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 03.06.2013 13153-0354-017
27/06/2012
ÿþMcd Word 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

*12113351*

DENDERMOND

Gri ie

%..11I Ili I" ri_ LUI 1 I

VAN KOOPHANDEL

18 JUNI 2012

Ondernemingsnr : 0452.965.551

Benaming

(voluit) VELEC

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Spinnerslaan 10 te 9160 Lokeren, Z.I. Rosen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP  WIJZIGING DER STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 24 mei 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

I. de Vennootschap te fuseren door overneming van de naamloze vennootschap GUILEC, met zetel te 4610 Beyne-Eleusay, rue de Magnée 108 (BTW BE 0874.601.092 RPR Luik) waarbij haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VELEC, die houdster is van al haar aandelen.

Door deze fusie gaat het volledige vermogen van de vennootschap GUILEC (overgenomen vennootschap), zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, over op de vennootschap VELEC (overnemende vennootschap), met uitwerking vanuit fiscaal en boekhoudkundig oogpunt vanaf 1 januari 2012, om nul uur.

Zoals blijkt uit het proces-verbaal dat hiervan werd opgesteld door notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 24 mei 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap overeenstemmende besluiten genomen.

2. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 12: door aan dit artikel volgende tekst toe te voegen: "Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een volmacht en een coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

be

a

B

sti

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 30.05.2012 12140-0439-017
02/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE VAN KOO 1HAM =i?`i

2 t MO 2012 DC~~!~>rü#iâi.;á~, ~~lls~~ ~

ettinget

be. ai

BE

Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

andernemingsnr : 0425.965.551

Benaming

(voluit) : VELEC

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spinnerslaan 10 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Publicatie fusievoorstel FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen hebben zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VELEC BVBA en de raad van de bestuur van del naamloze vennootschap GUILEC SA (hierna de "Fuserende Vennootschappen"), in gemeen overleg, onderhavig fusievoorstel (hierna het "Fusievoorstel") opgesteld,

Het Fusievoorstel is bedoeld voor de aandeelhouders en vennoten van de Fuserende Vennootschappen alsook voor eventuele derden die, na de neerlegging van het Fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel respectievelijk van Gent en van Luik, een afschrift van het Fusievoorstel kunnen bekomen,

in dit Fusievoorstel stellen de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen voor om, onder de hierondervermelde voorwaarden, tussen de Fuserende Vennootschappen een fusie tot stand te brengen volgens de vereenvoudigde procedure voorgeschreven bij de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

1. Rechtsvorm, naam en zetel van de Fuserende Vennootschappen

1.1 De Overnemende Vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht VELEC BVBA, met; maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Spinnerslaan 10 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het; nummer 452.965.551 (hierna de "Overnemende Vennootschap").

1.2 De Over Te Nemen Vennootschap

De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Guilec SA, met maatschappelijke zetel te 4610 Beyne-Heusay, Rue de Magnée 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 874.601.092 (hierna de "Over Te Nemen Vennootschap"),

2. Doel van de Fuserende Vennootschappen

2.1 Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, luidt het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel : zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in g het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of ais tussenpersoon van :

-De aan  en verkoop, groot -- en kleinhandel, invoer  en uitvoer, huren en verhuren van alle elektrische" laagspanningsmateriaal voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik.

-Het ontwerpen, vervaardigen en exploiteren van deze producten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De dienstverlening onder al zijn vormen op technisch, administratief en commercieel vlak onder meer onder de vorm van begeleiding en advies aan derden.

De vennootschap zal alle burgerlijke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Het is de vennootschap toegelaten mandaten van bestuurder uit te oefenen,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen."

2.2 Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, luidt het maatschappelijk doel van de Over Te Nemen Vennootschap als volgt:

"La société a pour objet, pour son compte er pour le compte de tiers, tant en Belgique qu' à l'étranger:

-La participation directe ou indirecte dans d'autres sociétés etlou entreprises belges et ou étrangères ;

-L'octroi de prêts et d'ouvertures de crédit à des sociétés ou des particuliers, sous quelque forme que ce soit ; à cette fin la société peut se porter caution ou accorder son aval et, d'une façon générale, effectuer toutes opérations commerciales et financières, à l'exception de celles que la loi réserve aux banques de dépôt, aux détenteurs de dépôts à court terme, aux caisses d'épargne, aux sociétés hypothécaires et aux sociétés de capitalisation ;

-La participation à l'émission d'actions et de valeurs mobilières à revenue fixe par souscription, placement garantie, échange ou autrement ;

-L'acceptation de mandats d'administrateurs, l'exercice de mandats et de fonctions se rapportant directement ou indirectement à son objet social ;

-Le développement, l'achat, la vente, la prise ou mise sous licence d'immobilisations incorporelles de knowhow, de concessions, de patentes, licences, marques et autres droits similaires.

La société peut également assurer la gestion administrative et rendre des services administratifs à toutes sociétés en Belgique, Elle peut faire toutes opérations commerciales, industrielles et financières, immobilières et mobilières, se rapportent directement ou indirectement à son objet social ou susceptibles de favoriser son développement.

La société pourra prendre la direction et le contrôle, en sa qualité d'administrateur, liquidateur ou autrement, de sociétés affiliées ou filiales, et leur prodiguer des avis. La société peut, par voie d'apport en espèces ou en nature, de fusion, de souscription, de participation, d'intervention financière ou autrement, prendre des participations dans d'autres sociétés ou entreprises existantes ou à créer, que ce soit en Belgique ou à l'étranger, dont l'objet social serait semblable ou analogue au sien ou de nature à favoriser son objet social. "

3. Aandelen

Aangezien de Overnemende Vennootschap de enige eigenaar is van alle aandelen in het maatschappelijk kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschap, zullen er geen aandelen worden uitgereikt.

4. Boekhoudkundige datum

De datum vanaf wanneer de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, is vastgesteld op eerste januari 2012.

5. Bijzondere rechten

Aangezien de Overnemende Vennootschap als enige aandeelhouder van de Over Te Nemen Vennootschap geen bijzondere rechten heeft en geen andere effecten dan aandelen uitgegeven zijn, worden er naar aanleiding van de fusie evenmin bijzondere rechten of maatregelen door de Overnemende Vennootschap toegekend of voorgesteld.

6. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders en de bestuurders van de Fuserende Vennootschappen,

7. Neerlegging ter griffie

De Overnemende Vennootschap zal het Fusievoorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent uiterlijk 6 weken voor de datum van de algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de fusie zullen beslissen,

De Over Te Nemen Vennootschap zal het Fusievoorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Luik uiterlijk 6 weken voor de datum van de algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de fusie zullen beslissen.

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en de raad van bestuur van de Over Te Nemen Vennootschap verlenen hierbij uitdrukkelijk volmacht aan de heer Jan Stoop, de heer Dirk Strobbe en de heer Pieter-Jan Vandevelde, advocaten, woonst kiezende op hun kantoor te 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 36 om gezamenlijk of afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle nodige stappen te ondernemen teneinde het Fusievoorstel bij de bevoegde griffies neer te leggen.

8, Verbintenis

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en de raad van bestuur van de Over Te Nemen Vennootschap verbinden zich ertoe het Fusievoorstel zo spoedig mogelijk voor te leggen aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders van de Fuserende Vennootschappen, zodat deze over de fusie kunnen beslissen.

9. Fiscaal regime

De fusie zal plaatsvinden onder het vrijstellingsregime van artikel 211 §1 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 en artikel 11 van het BTW-Wetboek.

Jan Stoop

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2012
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerníngsnr : 040,965.551

Benaming -

(voluit) : VELEC

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spinnerslaan 10 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie (i.e. een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting) tussen ' Velec BVBA (overnemende vennootschap) en Guilec SA (over te nemen vennootschap)

Jan Stoop

Lasthebber

i II il 111111 lin H luilil

*12054560*

i~

s

VAN KOOPHANDEL

2 9 FEB 2012

DEN iDE NDÈ

Gliffre

Bijlagen bij fiée Tfélgisch StaatsbTáil - L17 JM2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþVoor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblau

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Word 11.1

f 'L. ,_1 ~t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!ill

" izooaeaa

VAN KC?Oj71-iAN6EL

Ondernemingsar : 0452.965.551

Benaming

(voluit) : VELEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spinnerslaan 10 - Z.I. Rosen, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van VELEC BVBA (hierna de "Vennootschap") gehouden op 5 december 2011 blijkt dat na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- Het ontslag te aanvaarden, met onmiddelijke ingang, van Gevepe BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Vanoorbeek als zaakvoerder van de Vennootschap. De vergadering dankt Gevepe BVBA voor bewezen diensten.

- De heer Hans Vanoorbeek, gedomicilieerd te Haachtstraat 119-121, 3020 Herent, met onmiddelijke ingang te benoemen tot nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap. De heer Hans Vanoorbeek zal voor de uitoefening van dit mandaat niet vergoed worden.

- Volmacht te verlenen aan de heren Jan Stoop, Dirk Strobbe en Pieter-Jan Vandevelde, advocaten, kantoor houdende te 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 36, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de Vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Pieter-Jan Vandevelde

Lasthebber

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 29.06.2011 11246-0314-016
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 30.06.2010 10259-0553-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 01.07.2009 09371-0056-014
01/09/2008 : DE173769
03/09/2007 : DE173769
29/06/2006 : DE173769
20/07/2005 : DE173769
12/01/2005 : GE173769
31/12/2004 : GE173769
31/12/2004 : GE173769
07/01/2004 : GE173769
13/02/2003 : GE173769
22/02/2000 : GE173769
01/01/1997 : GE173769
27/07/1994 : GE173769

Coordonnées
VELEC

Adresse
SPINNERSLAAN 10 - Z.I. ROSEN 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande