VERBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.525.856

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 31.08.2012 12539-0496-011
01/03/2012
ÿþ g,.,,4.t1e:. i . Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Voor- '91 VI

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh





GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

17 FR 2012

DENDERMDE

OnrfaYnerríingsÉi7' 0455.525.856

Benaming (voluit) Thiemsa

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Krommestraat 2/B - 9160 Lokeren

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op dertien februari tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "THIEMSA", met maatschappelijke zetel te Lokeren, Krommestraat 2B, besloten heeft:

1. de maatschappelijke benaming te wijzigen van "THIEMSA" naar "VERBA", en de eerste zin van artikel 1 van de statuten te wijzigen ais volgt: De handelsvennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "VERBA".

, 2. na kennisname van het verslag van de zaakvoerders het maatschappelijk doel te wijzigen, en artikel 3 van de statuten te wijzigen als volgt: De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- In- en uitvoer, groot- en kleinhandel in het algemeen alsook de vertegenwoordiging in alle wijnen, likeuren, bieren, champagnes, geestrijke dranken, horeca-materiaal, boeken, glazen, fantasie- en geschenkartikelen, olijfolie en verschillende soorten azijnen en kruiden in alle mogelijke vormen.

- De exploitatie van degustatie- en verbruikersalon met of zonder bediening van allerlei koude en warme gerechten en dranken.

- De verkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten,: kortom het verstrekken van aile diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- De groot-en kleinhandel in deze artikelen en alle daarmee verbandhoudende voorwerpen en activiteiten, de aan-en verkoop, de studie, fabricage, in-, uit-en doorvoer van dezelfde artikelen.

- De inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurdienst, -de organisatie van banketten. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding en drank verband heeft.

Het verzorgen van aile catering.

- Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger,

- Het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- Voedingsconsulent.

- Exploitatie van fitnesscentra en gymnastiekzalen,

- Exploitatie van sportcentra die kunnen gebruikt worden voor de beoefening van diverse sporten en disciplines. - Exploitatie van overige sportinstallaties en -accomodaties.

- Overige activiteiten i.v.m. de sportbeoefening.

- Ondersteunende diensten i.v.m, de sportbeoefening.

- De vervaardiging van toestellen en apparaten voor bodybuilding.

- Het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra, overwegend gebruikt voor sportbeoefening.

- Het verstrekken van advies aan de organisatie van sport- en andere evenementen; het zelf organiseren van sportevenementen en het beheer ervan; de promotie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden; overige ondersteunende diensten bij sportmanifestaties; het verlenen van begeleiding, opleiding, technische en financiële steun aan sportbeoefenaars en bij sportevenementen; het organiseren van cursussen, workshops, infosessies, beurzen, etc. met betrekking tot sport en sportevenementen; het promoten van sport en basiseducatie door middel van sportkampen, themakampen, sportdagen, tornooien en evenementen; het kopen, verkopen, huren en verhuren van alle artikelen met betrekking tot sport en sportevenementen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan voor het organiseren van sportwedstrijden of -evenementen alle daartoe geschikte en benodigde roerende en onroerende goederen verwerven, hetzij

kosteloos of ten bezwarende titel, huren of middels iedere overeenkomst het gebruiksrecht verwerven; een eigen infrastructuur opbouwen, inrichten en exploiteren; giften, sponsorgelden, schenkingen en andere gelden ontvangen en hierover beschikken.

- Verhuur van vakantiehuizen, appartementen en verblijven in de meest uitgebreide zin van het woord.

Lichaamsverzorging.

- De exploitatie, opleiding, advies- en dienstverlening in en van een instituut voor geestelijke en lichaamswelzijn in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld; welnesscomplex, kuuroord, stoom- en andere baden, solariums, allerlei sauna- en badinrichtingen, fitnesscentra, thalasso-therapie, relaxatie, massage, yoga, licht- en

kleurentherapie, stressbehandeling, lichaamsgewichtbehandeling, schoonheidsbehandeling,

gezichtsverzorging, ... ).

- Alle handelingen voor aile personen met betrekking tot het leveren van diensten inzake lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, schoonheidsverzorging, schoonheidszorg en overige diensten aan personen.

Het uitbaten en organiseren van voordrachten, seminaries, cursussen, manifestaties en evenementen, verblijven, opleidingen en workshops.

Studiebureau voor de ontwikkeling van producten, merken, training en begeleidingsvormen.

- Uitbating van welnessbar en healthrestauratie.

- Begeleiding bieden en advies verlenen over alle vormen van welness, innerlijke en uiterlijke schoonheid en gezondheid.

- De aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake Consultancy, adviesverlening) HR, administratieve prestaties, computerservices1 public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit In de meest ruime betekenis.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen de aan-en verkoop, huur en verhuur van onroerende

goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het aangaan, vestigen en laten vestigen van zakelijke rechten. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen voor rekening van derden, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar.

Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, In welk land ook. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden of te helpen realiseren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag

Luik F? W VP,Yvf1lCf

haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best

geschikt zou achten.

- Kinesitherapie

- Bewegingstherapie in alle vormen

- Manuele therapie

- Massages

- Lymfedrainage

Sportbegeleiding

- Fitness begeleiding en advies

Spierrekkingen

- Relaxatietherapie

- Ademhalingsoefeningen

- Revalidatietraining zowel binnen als buitenbegeleiding

- Coaching van individuelen en ploegsporters

- Hippotherapie

- Paardrijlessen bij kinderen /volwassenen ais houdingstherapie

- Rugscholing

- Skilessen

Zwemlessen zowel indoor als outdoor.

- Revalidatie in zwembad

- Verhuren en aankopen van vliegtuigen,

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels-, financiële roerende en

onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking

hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk

welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks

of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen

en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

3. de nominale waarde van de aandelen te wijzigen door een fractiewaarde, en de fractiewaarde van de aandelen te verkleinen met een factor tien, waardoor het aantal aandelen wordt gebracht op negenhonderd vijftig.

4. tot het ontslag van de heer Marc VAN MOESEKE uit zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder. Er wordt kwijting gegeven voor zijn beheer.

5. de heer Marc VAN MOESEKE en van Mevrouw Veronique VAN MOESEKE te benoemen tot niet-statutair zaakvoerders.

6. de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande en aan de bepalingen uit

het Wetboek van Vennootschappen.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit

uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoordineerde statuten

3. verslag van de zaakvoerder



voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Lurk B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 28.09.2011 11555-0270-012
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 11.07.2010 10296-0265-010
19/10/2009 : DE055242
09/09/2009 : DE055242
07/10/2008 : DE055242
10/09/2007 : DE055242
06/09/2006 : DE055242
02/08/2005 : SN055242
06/08/2004 : SN055242
12/12/2003 : SN055242
19/12/2002 : SN055242
24/03/2001 : SN055242
09/07/1999 : SN055242
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16543-0128-013

Coordonnées
VERBA

Adresse
KROMMESTRAAT 2B 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande