VERBEKE BAKKERIJSERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBEKE BAKKERIJSERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.470.262

Publication

23/10/2014
ÿþmod11.1

e

LLula jij ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illtR11101111

- " -------

Ondernemingsnr : 0861,470.262



NEERGELEGD

I il OKT. ZUN

RECHTBAMKYAN

KOOPHANDenfebENT

Benaming (voluit) : VERBEKE BAKKERIJSERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Margrietestraat VIA

9981 Sint-Laureins (Sint-Margriete)

Onderwerp akte IKapitaalswiiziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op acht september tweeduizend en veertien door notaris Philip

" BAUVVENS te Sint-Laureins,

"Geregistreerd te le Reg. Gent 2 op 22 SEP 2014 vier bladen geen verzendingen, Boek 452 bled 80 vak 14. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). HAERS DAVID, ADJ.  FINANCIEEL ASSISTENT (Getekend)."

BLIJKT:

Dat op zelfde datum werd gehouden, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; "VERBEKE BAKKERIJSERVICE", met maatschappelijke zetel te Sint-Laureins, deelgemeente Sint-Margriete, S int-Margrietestraat 27/A.

BTW BE 0861.470.262 RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op éérrentwintig oktober tweeduizend en drie, bij ; uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier november daarna, onder nummer, 0118638.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger sedertdien niet meer ; gewijzigd zijn geworden.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben' beraadslaagd, volgende beslissingen met éériparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste Besluit. - Kennisname dividendenuitkering.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato vijfentwintig augustus tweeduizend en veertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vijfhonderd negentienduizend achthonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 519.866,67), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, heizij éénenvijftig duizend negenhonderd zesentachtig euro zevenenzestig cent (¬ 51.986,67), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend aan de Heer Luc VERBEKE, voornoemd, voor een bruto-bedrag ten belope van vijfhonderd negentienduizend achthonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 519.866,67). Deze dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve vennoten.

Tweede Besluit. Kapitaalverhoging.

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op vijfentwintig augustus tweeduizend en veertien, en de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ERNST & YOUNG LIPPENS &: FtABAEY AUDIT, te Gent, Moutstraat 54, hier vertegenwoordigd door Mevrouw Leen DEPOER, bedrijfsrevisor, opgemaakt op vijf september tweeduizend en veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. '

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt

8, Besluiten

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging ten bedrage van 467.880,00 EUR, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening courant ten opzichte van de aandeelhouder Verbeke Luc als gevolg van een tussentijdse dividenduitkering, voor een totaal bedrag van 519.886,67 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

........ Bij het beincligen van_ onze ccntroleweriszaamhecren,zijn wijvan_oordeel dat : .......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de norMen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 2.228 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 5 september 2014,

Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor

De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

B.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd zevenenzestig duizend achthonderd tachtig euro (E 467.880,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op vierhonderd zesentachtig duizend vierhonderd tachtig euro (¬ 486.480,00), door inbreng in nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vijfhonderd negentienduizend achthonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (E 519.866,67), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing ten bedrage van éénenvijftig duizend negenhonderd zesentachtig euro zevenenzestig cent (E 51.986,67), hetzij aldus netto vierhonderd zesentachtig duizend , vierhonderd tachtig euro (¬ 486.480,00), en dit in twee fases:

- Eerste fase

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd tweeëntwintig duizend achthonderd euro (E 222.800,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tweehonderd éénenveertig duizend vierhonderd euro (E 241,400,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tweeduizend tweehonderd achtentwintig (2.228) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd en tien euro (¬ 210,00): per aandeel, waarvan:

- honderd euro (¬ 100,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- honderd en tien euro (¬ 110,00) als uitgiftepremie.

leder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

IL Inbreng.

Is alhier tussengekomen

- De Heer Luc VERBEKE, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der venncotschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierhonderd zesentachtig duizend vierhonderd tachtig euro (¬ 486.480,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij tweehonderd tweeëntwintig duizend achthonderd euro (¬ 222.800,00) kapitaal en tweehonderd vijfenveertig duizend tachtig euro (E 245.080,00) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend zoals hiervoor gezegd.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

il. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van wconplaats in ' respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel,

III. Vergoeding voor de inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Ais vergoeding voor deze inbreng in nature worden tweeduiZend tWee handerd achtentwintig (2.228) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweeduizend tweehonderd achtentwintig (2.228) nieuwe  volledig voistortte - aandelen, worden ais vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen aan de Heer Luc VERBEKE, voornoemd,

IV, Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dal het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd éénenveertig duizend vierhonderd euro (¬ 241.400,00),

V. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van tweehonderd vijfenveertig duizend tachtig euro (E

245.080,00) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen,

-Tweede fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijfenveertig duizend tachtig euro (E

245.080,00) om het te brengen van tweehonderd éénenveertig duizend vierhonderd euro (¬ 241.400,00) op

vierhonderd zesentachtig duizend vierhonderd tachtig euro (E 486.480,00), door incorporatie bij het kapitaal van

rie voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Il. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot vierhonderd zesentachtig duizend vierhonderd tachtig euro (¬ 486.480,00).

Derde Besluit  Wijziging en aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5.  Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zesentachtig

duizend vierhonderd tachtig euro (¬ 486.480,00).

Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd veertien (2.414) aandelen zonder nominale waarde, met een ,

breukwaarde van één/tweeduizend vierhonderd veertienste (1/2.414ste) ieder.

Vierde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde Besluit. Maohten bestuursorgaan.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS;

Tegelijk hiermede neergelegd:

1, Expeditie van de akte van statutenwijziging.

2. Gecoördineerde tekst van de statuten,

3. verslag van de bijzondere algemene vergadering.

4. verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.02.2014, NGL 20.03.2014 14069-0185-013
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 03.05.2013 13112-0213-016
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.02.2012, NGL 22.03.2012 12068-0072-018
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.02.2011, NGL 25.03.2011 11065-0485-016
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.02.2010, NGL 22.03.2010 10070-0441-013
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.02.2009, NGL 26.03.2009 09089-0392-013
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.02.2008, NGL 11.03.2008 08062-0246-013
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 02.02.2007, NGL 05.03.2007 07066-0058-012
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.02.2006, NGL 10.04.2006 06102-0234-013

Coordonnées
VERBEKE BAKKERIJSERVICE

Adresse
SINT-MARGRIETESTRAAT 27/A 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande