VERBRUIKERSBELANGEN VLAAMSE ARDENNEN

Association sans but lucratif


Dénomination : VERBRUIKERSBELANGEN VLAAMSE ARDENNEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 444.450.436

Publication

03/07/2014
ÿþ MOD 2.2

Uk&.'J J ln de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111I111,1.1lIgI

Gent

Afdeling Oudenaarde

24 JUNI 2131it

Griffie

^ ........ y , y-

Ondernemingsnr : 444.450.436

Benaming

(voluit) ; Verbruikers belangen Vlaamse Ardennen

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Sint-Jozefsplein 7 te 9700 Oudenaarde

Onderwerp aide Statutaire benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 20 mei 2014:

"De Algemene Vergadering benoemt de heren Stefaan Vercamer en Marc Van Huffel als bestuurder voor de periode van 4 jaar."

Klaus Van Hoecke

Bestuurder

. rv

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2014
ÿþMOD 2.2

x. 3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 3 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 444.450.436

Benaming

(voluit) : Verbruikersbelangen Vlaamse Ardennen

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel . Sint-Jozefsplein 7 te 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering van 20 mei 2014 bereikte het vereiste aanwezigheidsquorum en wijzigde de statuten van de vereniging. Deze goedgekeurde nieuwe statuten worden gepubliceerd en

vervangen integraal de voorgaande statuten. '4

Bij de neerlegging van de akte ter griffie wordt een ondertekend exemplaar van de nieuwe gecoordineerde statuten toegevoegd.

Verbruikersbelangen Vlaamse Ardennen VZW

Sint-Jozefsplein 7

9700 Oudenaarde

Ondememingsnummer 0444 450 436

STATUTEN

Titel I.

Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1.

De vereniging draagt de naam "Verbruikersbelangen Vlaamse Ardennen", vereniging zonder winstoogmerk.

Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties en alle andere stukken uitgaande van de vereniging zullen de maatschappelijke benaming vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de volgende leesbaar geschreven woorden: vereniging zonder winstoogmerk, of de afkorting VZW.

Artikel 2.

De zetel van de vereniging is gevestigd Sint-Jozefsplein 7 in 9700 Oudenaarde, ressorterend onder het:

gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

Artikel 3.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijden worden ontbonden.

Artikel 4.

De vereniging heeft als doelstelling:

1.promoten, animeren, ondersteunen van coöperatieve of sociale organisaties;

2.ontwikkelen van netwerken, relatiebeheer, bestuurskracht of dienstverlening voor coöperatieve of sociale

organisaties;

3.investeren in of participeren aan maatschappelijk verantwoorde ondememingsvormen, met een ethisch of

sociaal oogmerk;

4.nemen van initiatieven op vlak van informatie, bescherming, studie en vorming inzake coöperatief of

sociaal ondernemen, inzake de realisatie van sociale en culturele grondrechten, inzake de ontwikkeling van een

duurzame en solidaire samenleving;

5.faciliteren of organiseren van verbruikersinitiatieven met het oog op het bekomen van ledenvoordelen of

groepskortingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden to vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

6.organiseren en ondersteunen van vrijwilligersinitiatieven of van een sociale stroming in de regio, met bijzondere aandacht voor de bewegingsdynamiek en belangenbehartiging van het christelijke sociale middenveld in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

Met dit doel mag de vereniging handelsactiviteiten uitvoeren en roerende en onroerende goederen bezitten, hetzij in de eigendom, hetzij in het vruchtgebruik, en alle sommen en waarden in ontvangst nemen, beheren en toekennen.

Titel Il.

Leden, toetreding, uitreding, uitsluiting, inkomsten

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, maar mag nooit minder zijn dan vier.

Artikel 6.

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

De werkende leden-natuurlijke personen wonen in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen en zijn actief geëngageerd op de realisatie van de doelstellingen van het christelijke sociale middenveld in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

De werkende leden-rechtspersonen hebben hun zetel en werkingsgebied in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen en onderschrijven het project van het christelijke sociale middenveld in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, voor natuurlijke personen onder vermelding van naam, voornaam, adres, geboortedatum en nationaliteit van de verzoeker, voor rechtspersonen onder vermelding van naam, rechtsvorm, ondernemingsnummer en maatschappelijke zetel van de rechtspersoon en van naam, voornaam en adres van de formele vertegenwoordiger van de rechtspersoon binnen de vereniging. Elk verzoek vermeldt de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker, Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan le verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7.

Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum 250 euro. De algemene vergadering bepaalt binnen

voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8.

De leden van de vereniging zijn verplicht

a,de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9.

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

in afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon of rechtspersoon

a,die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b,die haar maatschappelijke doelstelling wijzigt en daardoor op ernstige wijze ingaat tegen de lidmaatschapsvoorwaarden, opgelegd aan de leden in artikel 6;

c,die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmeatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad. Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing, of faillissement.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOp22

Titel III.

laad van Bestuur

Artikel 10.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 (drie) bestuurders, al dan niet lid van de vereniging. De bestuurders handelen ais een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 11

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervaging is voorzien.

Artikel 12

a.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, en/of een secretaris en/of een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

b.De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegenen die hem vervangt, doorslaggevend.

c.ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 13.

e.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, aile handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken,...

b.Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c.De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d.De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e.De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke aken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Titel IV.

Algemene Vergadering

Artikel 14.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering is samengesteld uit leden. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 15

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten;

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders

c.de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

f.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.het uitsluiten van een lid;

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

latte gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 16.

a.De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaat per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, dit voor 30 juni van dat jaar valt

b.Alle leden worden minstens acht dagen voor algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de

algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering,

c.De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 17.

a.inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b. hieronder, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b.ln geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Artikel 18.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Titel V.

lnzagerecht leden en derden

Artikel 19.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging, of eventueel op een ander werkadres bepaald in het huishoudelijk reglement, het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuurdersfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden évenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Titel VI.

Begrotingen Rekeningen -- Controle

Artikel 20.

a.Het boekjaar van de vereniging loops van 1 januari tot 31 december.

r M0R 2.2

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch b.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

Staatsblad c.De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vernielde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.



Titel VII.

Ontbinding  Vereffening

Artikel 21

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 22

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan Groen Kruis vzw (444.397.382), die een gelijkaardig doel nastreeft, of -- na een unanieme beslissing door de algemene vergadering  aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft en behoort tot de invloedsfeer van het christelijke sociale middenveld. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 23

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld zijn de algemene wettelijke bepalingen, het

huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Opgesteld na de Buitengewone Algemene Vergadering van dinsdag 20 mei 2014 door de bestuurders:

Klaus Van Hoecke, Driesleutelsstraat 23, 9700 Mater (gedelegeerd bestuurder);

Kris Wattez, Bospad 1, 9660 Brakel (voorzitter van de raad van bestuur);

Geert Van Laecke, Haasbroekstraat 7, 9700 Eine;

Trees Maebe, Windmolen straat 23, 9700 Bevere;

Marc Van Huffel, Puithoekstraat 22, 9700 Nederename;

Stefaan Vercamer, Generaal Merchierstraat 37, 9700 Ename.

Klaus Van Hoecke

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþ M0D 2.2

n=1: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Oudenaarde

1 8 JULI 2013

Griffie

V! behc aar Bel! Staa

'13116563*

Ondernemingsnr : 444.450.436

Benaming

(voluit) : Verbruikersbelangen Vlaamse Ardennen

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint-Jozefsplein 7 te 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 21 mei 2013:

"De Algemene Vergadering benoemt de heren Kris Wattez, Geert Van L.aecke en mevrouw Trees Maebe ais bestuurder voor de periode van 4 jaar.

De Algemene Vergadering neemt kennis van de ontslagen ais bestuurder van de heren Eddy De Vlieger, Eric Meersseman, Eric Sonck en Rob Librecht en van mevrouw Leen Van Den Neste.

De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van de Raad van Bestuur om dhr. Kris Wattez aan te duiden als voorzitter."

Klaus Van Hoecke

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2012
ÿþ MOD 2.2

., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I

,,.,?",, LIIIiWlIgIlIlll

Oudenaarde

0 7 SEP. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

Ondernemingsnr : 444.450.436

Benaming

(voluit) : Verbuikersbelangen Vlaamse Ardennen

'(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Oudenaarde, Sint Jozefsplein 7

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 15 mei 2012

De Algemene Vergadering herbenoemt mevrouw Leen Van den Neste en de heren Eddy De Vlieger, Eric Meersseman, Eric Sonck en Rob Librecht als bestuurder voor de periode van 4 jaar.

De Algemene Vergadering neemt akte van het einde van het mandaat van mevrouw Trees Maebe en de fleer Stefaav Vercamer

Van Hoecke Klaus

bestuurder

30/06/2011
ÿþ/11Z2\ MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111111111111111111111

*11098512*

Oudenaarde

2 0 JUNI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0444.450.436

Benaming

(voluit) : Verbruikersbelangen Vlaamse Ardennen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Sint-Jozefsplein 7 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurders

Afschrift uit de notulen van de Raad van Bestuur de dato 17 mei 2011:

De Raad van Bestuur beslist om de heer Klaus Van Hoecke te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder tot aan het einde van zijn bestuursmandaat.

Afschrift uit het proces verbaal van de Algemene vergadering de dato 17 mei 2011:

De Algemene Vergadering herbenoemt de heer Klaus Van Hoecke als bestuurder voor de periode van 4 jaar.

Gedaan te Oudenaarde

Klaus Van Hoecke

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen-bikhet-BelgisehStaatsblad- 30/06f2-011 --Annexes dtt-Monitetrp-belge

Coordonnées
VERBRUIKERSBELANGEN VLAAMSE ARDENNEN

Adresse
SINT-JOZEFSPLEIN 7 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande