VEREECKEN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VEREECKEN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.344.402

Publication

30/06/2014
ÿþRechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Dambrugstraat 28 te 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 6 juni

2014, vex5r registratie, blijkt dat

In het kantoor van notaris Joost VERCOUTEREN met standplaats te Beveren, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VEREECKEN INVEST", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Melsele), Dambrugstraat 28, RPR Dendermonde, KBrih E3Tw BE 0447.344.402.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 4 mei 1992, : bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei 1992 onder nummer 920530-9 en haar, statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op; 20 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2012 onder nummer. 12004703.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld door de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F+ ' Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b, vertegenwoordigd door Geert Van, Hemelryck, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur aangesteld, omtrent de inbreng in nature, hierna beschreven en over de wijze van gevolgde: waardering en de vergoeding toegekend als tegenwaarde.

De conclusies van het verslag van de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A. & r Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

'Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat

«de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de NV "VEREECKEN INVEST" middels een inbreng in nature van de vordering van de aandeelhouders uit de tussentijdse dividenduitkering goedgekeurd: door de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 mei 2014 ten bedrage van EUR 4.600.000,00 onder de; afhouding van 10% roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van de. Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag bedraagt EUR 4.140.000,00;

«het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111M113111111l

OndernemInger 0447.344.402 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Va behc aan Belç Staat

VEREECKEN INVEST

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 Rigi 201

AFDELING DEINefflONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 4.140.000,00 zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4ndien aile aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering volledig in het kapitaal te

incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in nature 9.230 nieuwe aandelen van de NV

"VEREECKEN INVEST", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde

van EUR 4.140.000,00 worden uitgegeven;

4De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 4.615 nieuwe aandelen aan de heer Vereecken Daniel;

-4.615 nieuwe aandelen aan mevrouw Fyen Magda.

" door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 4.140.000,00 teneinde het te brengen van EUR 233.019,91 op EUR 4.373.019,91.

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging voor het volledige netto dividendbedrag, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag waarmee de aandeelhouders wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt op 7 met 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck Bedrijfsrevisor."

 het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboelç Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIER MILJOEN HONDERD VEERTIG DUIZEND EURO (¬ 4.140.000,00) om het van TWEEHONDERD DRIEËNDERTIG DUIZEND NEGENTIEN EURO EN EEN EN NEGENTIG EUROCENT (¬ 233.019,91) op VIER MILJOEN DRIEHONDERD DRIEËNZEVENTIG DUIZEND NEGENTIEN EURO EN EEN NEGENTIG EUROCENT (¬ 4.373.019,91) te brengen door de inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare vordering die de aandeelhouders hebben lastens deze vennootschap en dit na de onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap door uitkering van een tussentijds dividend, welke vordering werd geboekt op rekening-courant op naam van de aandeelhouders.

De aandeelhouders verklaren dat het netto bedrag van vier miljoen honderd veertig duizend (¬ 4.140.000,00) onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal.

De inbrengers verklaren dat deze kapitaalverhoging geschiedt met toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92 met gelden die voortkomen uit belaste reserves per 30 juni 2012 door boeking op rekening-courant van de aandeelhouders.

De inbrengers verklaren dat de gelden hun oorsprong vinden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en de welke nog steeds aanwezig zijn zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2013.

Vergoeding

De kapitaalverhoging wordt integraal onderschreven en volgestort enkel door de huidige aandeelhouders

van de vennootschap, te weten:

-De heer Vereecken Daniël brengt een vordering op de vennootschap in, op rekening-courant op zijn naam,

voor een bedrag van twee miljoen zeventig duizend euro (¬ 2.070.000,00).

-Mevrouw Fyen Magda brengt een vordering op de vennootschap in, op rekening-courant op haar naam,

voor een bedrag van twee miljoen zeventig duizend euro (¬ 2.070.000,00).

Uit hoofde hiervan worden negenduizend tweehonderd dertig (9.230) nieuwe aandelen toegekend aan de

huidige aandeelhouders, te weten:

-Aan de heer Vereecken Daniël: vier duizend zes honderd vijftien (4.615) aandelen;

-Aan mevrouw Fyen Magda: vier duizend zes honderd vijftien (4.615) aandelen.

De negen duizend tweehonderd dertig (9.230) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande

aandelen zijn en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar.

11.Verwezenlijking van de inbreng

De aandeelhouders verklaren, na voorlezing van het voorafgaande, elk hun vordering ten belope van twee miljoen zeventig duizend euro (¬ 2.070.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Voor-

brkfloucle,

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ill.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIER MILJOEN DRIEHONDERD DRIEËNZEVENTIG DUIZEND NEGENTIEN EURO EN EEN NEGENTIG EUROCENT (¬ 4.373.019,91) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tien duizend honderd zeventig (10.170) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3.Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal is vastgesteld op vier miljoen driehonderd drieënzeventig duizend negentien euro en één en negentig eurocent (¬ 4.373.019,91), vertegenwoordigd door tien duizend honderd zeventig (10.170) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd één / tienduizend honderd zeventigste van het maatschappelijk vermogen."

4.Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstellingi alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten. De raad van bestuur geeft opdracht aan de notaris Joost Vercouteren tot de coördinatie van de statuten.

5. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Acco Fiss @. Waas" BVBA, met zetel van de vennootschap gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 12, vertegenwoordigd door mevrouw Elsje Rodrigus, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de , aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

.AYJe mcux 1A y_ V.sz_zkicl dUtub

_part Ae or i 4- NI ce_M_CULLt

..... ; _

Op de !etste blz van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening ,

13/12/2013 : DE051174
18/12/2012 : DE051174
28/02/2012 : DE051174
06/01/2012 : DE051174
17/03/2011 : DE051174
15/02/2011 : DE051174
03/12/2009 : DE051174
03/12/2008 : DE051174
22/11/2007 : DE051174
23/11/2006 : DE051174
20/12/2005 : SN051174
24/12/2004 : SN051174
01/12/2004 : SN051174
12/12/2003 : SN051174
22/11/2002 : SN051174
16/11/2000 : SN051174
02/12/1999 : SN051174
19/12/1998 : SN51174
01/01/1997 : SN51174
30/05/1992 : SN51174
21/12/2016 : DE051174

Coordonnées
VEREECKEN INVEST

Adresse
DAMBRUGSTRAAT 28 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande