VERGAUWEN & HELDERWEIRT

BV CVBA


Dénomination : VERGAUWEN & HELDERWEIRT
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 543.595.126

Publication

06/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4t DEC. 2013

REC HTIgek VAN

r/r%C'.n, \ Allant. TF r+r^A 1`Y

I r

Voor- fl11111!bisi 0 ui~~59 iQi

behoud aan he Belgisc '140 3*

Staatsba







~...~--"

Ondernemingsnr : 05 ti3 . 5.°.sS .

Benaming (voluit) : VERGAUWEN & HELDERWEIRT

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gewad 36

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Annelies Wylleman, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102 op 24 december 2013, dat

1° 1. De heer VERGAUWEN Cedric Richard Christiane Gummarus, geboren te Lier op 19 januari.; ,;1980, met rijksregisternummer 80.01.19-127.20, in huwelijk met mevrouw VAN GINDERACHTER=' Hadewych Marijke Lucia Cornelia, wonende te 9000 Gent, Cyriel Buyssestraat 14.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Jan JANSSENS, geassocieerd notaris te Stabroek op 3 mei 2010 en niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer HELDERWEIRT Philippe Albert Jan Louis Gustave Marie, geboren te Antwerpen op 7" mei 1949, met rijksregisternummer 49.05.07-457.09, ongehuwd, wonende te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 77

3. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR VERGAUWEN & AVONTROODT",; met zetel te 9000 Gent, Gewad 16, met als ondememingsnummer 0881.024.769.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Philippe KLUYSKENS, te.' Sint-Amandsberg op 18 april 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10; mei daarna onder nummer 0079925.

De statuten werden nog niet gewijzigd sindsdien.

hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten, door de heer VERGAUWEN Robert. François Jean, geboren te Lier op 29 maart 1946, met rijksregisternummer 46.03.29-361.47, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 795 bus 71, daartoe benoemd in de oprichtingsakte.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht,

2° De benaming van de vennootschap is ; VERGAUWEN & HELDERWEIRT

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Gewad 36

:4° De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of, kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten, met dien verstande dat alle professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat-, gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap en de uitoefening door de vennoten`. van alle taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven zijn in artikel 516 enk. volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of', onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of' financiële verrichting stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening., van het ambt of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan; daarbij mag zij onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

meer hypotheken laten vestigen op haar onroerende goederen en al haar andere goederen in pand geven en mag zij aval verlenen of zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en mits inachtneming van de wettelijke en deontologische regels.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder zoals bepaald door de wet en door de bevoegde instanties eerbiedigen.

De vennootschap kan zich alleen bezighouden met de materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen die door het ambtelijk optreden van de vennoten zijn ontstaan.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die betrekking hebben op de werking en de ambtelijke verrichtingen van een gerechtsdeurwaarderskantoor en zulks in de meest uitgebreide zin van het woord, onder meer het organiseren van congressen, publieke verkopingen, vertalingen, accountancy, beheer van onroerende en roerende goederen, bijstand en de vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen, incasso, dienstverlenende intellectuele bedrijvigheden.

Zij kan aile roerende en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel, of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. Zij kan zich interesseren op alle mogelijke wijzen in ondernemingen waarvan het voorwerp gelijkaardig, overeenkomstig of verbonden zou zijn met het hare, of voor haar een bron of een afzetgebied zou kunnen uitmaken. Zij kan participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten. Zij mag ook beleggen in roerende of onroerende goederen en haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland.

Het statutair doel van de vennootschap kan gewijzigd worden door een conform de toepasselijke wettelijke en statutaire regelen genomen beslissing van de buitengewone algemene vergadering.

5° Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is gelijk aan de som van het vast gedeelte en het veranderlijk gedeelte van het kapitaal.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00) en wordt vertegenwoordigd door 240 aandelen op naam zonder nominale waarde. Het vast gedeelte van het kapitaal kan alleen verhoogd of verminderd worden met inachtneming van de regelen die gelden voor een statutenwijziging en met naleving van de specifieke wettelijke bepalingen die gelden voor een kapitaalverhoging of kapitaalvermindering.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal kan onbeperkt variëren ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, zonder dat daarvoor een statutenwijziging vereist is.

6° het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) is volledig geplaatst en is vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

het is volledig voistort door:

-voornoemde heer VERGAUWEN Cedric, die inbreng doet in geld van drieduizend achthonderd drieëndertig euro en vier cent (¬ 3.833,40), waarvoor 46 gelijke aandelen toegekend worden, volledig voistort;

-voornoemde heer HELDERWEIRT Philippe, die inbreng doet in geld van zesduizend euro (¬ 6.000,00), waarvoor 72 gelijke aandelen toegekend worden, volledig volstort;

-voornoemde burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR VERGAUWEN & AVONTROODT", die inbreng doet in geld van tienduizend honderd zesenzestig euro en zestig cent (¬ 10.166,60), waarvoor 122 gelijke aandelen toegekend worden, volledig volstort;

De voormelde sommen van in totaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE27 7470 4284 9573, bij de KBC Bank Gent Kouter te Gent, Kouter 176, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 23 december 2013,

7° De duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8° Samenstelling van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

be veniootschap wordt bestuurd-door een raad van bestuur van drie leden die al dan niet vennoten zijn. De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Duur en einde van het bestuursmandaat

De duur van het mandaat van een bestuurder wordt door de algemene vergadering bepaald op het ogenblik van zijn benoeming. Indien de algemene vergadering bij de benoeming van een bestuurder geen bepaalde duur bepaalt, heeft het mandaat een onbepaalde duur.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering eindigt het mandaat van een bestuurder op het ogenblik van de sluiting van de jaarvergadering die gehouden wordt in het jaar waarin de duur van zijn mandaat verstrijkt.

Elke bestuurder kan ontslag nemen door middel van een schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap. Behoudens indien hij voordien vervangen wordt, eindigt zijn mandaat op het ogenblik van de sluiting van de eerstvolgende jaarvergadering.

Elke bestuurder kan op elk ogenblik zonder reden en/of met onmiddellijke ingang door de algemene vergadering ontslagen worden.

Indien het mandaat van een bestuurder tussentijds vacant wordt, kunnen de overblijvende bestuurders in de vervanging voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering.

. Aansprakeliikheid van de bestuurders

De bestuurders zijn niet persoonlijk gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap maar zij zijn ten aanzien van de vennootschap verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat.

Zolang de vennootschap niet ontbonden is, kunnen de bestuurders slechts tot schadeloosstelling aangesproken worden nadat de algemene vergadering daartoe besloten heeft. De bestuurders zijn van hun aansprakelijkheid ten aanzien van de vennootschap ontslagen indien hen door de algemene vergadering op geldige wijze kwijting werd verleend.

Bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen, zowel van beheer als van beschikking, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de algemene vergadering wordt voorbehouden, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist onder meer over de algemene strategie die de vennootschap dient te', volgen en waakt over de uitvoering ervan.

Dagelijks bestuur  bijzonder mandaat

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit bestuur opdragen aan één of meer gedelegeerd bestuurders, die geen lid van de raad van bestuur moeten zijn.

De raad van bestuur kan in voorkomend geval de bevoegdheden van de gedelegeerd bestuurder nader bepalen.

De raad van bestuur kan tevens bijzonder gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen beperkte volmachten voor het stellen van welbepaalde rechtshandelingen toegelaten zijn. De bijzonder gevolmachtigden kunnen de vennootschap slechts binnen de perken', van de aan hen verleende volmacht verbinden, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval een te ruime volmacht werd verleend.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding van de personen die conform dit artikel met het dagelijks bestuur belast worden of waaraan bijzondere volmachten verleend worden.

Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwobrdigt de vennootschap als college, door de meerderheid van' zijn leden, ten aanzien van derden in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte steeds rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee samen optredende bestuurders, zonder dat zij blijk moeten geven van een voorafgaande machtiging daartoe door de raad van bestuur.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte steeds rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder.

Binnen de grenzen van het verleende mandaat wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte steeds rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzonder gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

V00 r«

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.i

Vergaderingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

De raad van bestuur moet bijeengeroepen worden binnen de veertien dagen na het verzoek daartoe van een bestuurder. Indien binnen deze termijn geen gevolg zou zijn gegeven aan het verzoek van een bestuurder, heeft de betrokken bestuurder het recht om zelf de raad van bestuur bijeen te ; roepen.

De oproepingen voor de vergaderingen van de raad van bestuur, met vermelding van de agenda, worden uiterlijk acht kalenderdagen voor de datum van de vergadering verstuurd per gewone brief, per fax of per e-mail.

In geval van hoogdringendheid, die moet gemotiveerd worden in de notulen van de betrokken raad van bestuur, kan afgeweken worden van hetgeen in het vorige lid is bepaald en kan de oproeping met een kortere oproepingstermijn en op alle mogelijke wijzen (en zelfs mondeling) gebeuren. Indien de oproepingen ondertekend worden door de gedelegeerd bestuurder wordt hij, behoudens tegenbewijs, geacht in opdracht van de voorzitter te hebben gehandeld.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere in de oproeping bepaalde plaats,

Besluitvorming door de raad van bestuur

De raad van bestuur vormt een college en beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van de statuten en, in voorkomend geval, het huishoudelijk reglement.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter.

De raad van bestuur is slechts geldig samengesteld en kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder die niet kan aanwezig zijn, kan schriftelijk aan een andere bestuurder een onderhandse volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een vergadering van de raad van bestuur, met dien verstande dat geen enkele bestuurder meer dan één andere bestuurder mag vertegenwoordigen.

Elke gedelegeerd bestuurder wordt, ook indien hij/zij geen bestuurder is, steeds uitgenodigd voor de vergaderingen van de raad van bestuur en hij kan deze vergaderingen steeds bijwonen, als een loutere waarnemer zonder stemrecht.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten over de punten die vermeld zijn in de agenda. Over punten die niet vermeld zijn in de agenda kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden indien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en indien zij daar allen mee instemmen.

Elke bestuurder heeft één stem.

' Behoudens andersluidende bepalingen in de wet, deze statuten of het huishoudelijk reglement, worden de beslissingen van de raad van bestuur genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, waarbij de onthoudingen niet in aanmerking genomen worden. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, ingeschreven of verzameld in een bijzonder register en ondertekend door minstens twee bestuurders (waaronder minstens de bestuurder die de desbetreffende vergadering heeft voorgezeten). Afschriften of uittreksels van deze notulen worden door de voorzitter of de gedelegeerd bestuurder ondertekend.

9° Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar, Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum waarop de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2014.

De raad van bestuur stelt elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de door hem vastgestelde waarderingsregels. Nadat de rekeningen in overeenstemming gebracht zijn met de gegevens die blijken uit de inventaris maakt de raad van bestuur de jaarrekening op.

Daarnaast stelt de raad van bestuur, indien dit wettelijk verplicht is, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dit jaarverslag wordt opgesteld conform de daarop toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vijftien dagen vóór de jaarvergadering worden de jaarrekening en, in voorkomend geval, het jaarverslag van de raad van bestuur ten behoeve van de vennoten ter inzage neergelegd op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering bespreekt in voorkomend geval het jaarverslag en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders te verlenen kwijting.

De jaarvergadering die doorgaat op de statutair bepaalde datum kan door de raad van bestuur drie weken uitgesteld worden, waarbij alle door de eerste vergadering genomen besluiten inzake de jaarrekening en de kwijting vervallen.

' 10° Samenstelling en bevoegdheid iaarverciaderinc{

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De regelmatig samengestelde algemene vergadering van de vennootschap vertegenwoordigt alle vennoten. Waar beslissingen zijn bindend voor aile vennoten, ook voor diegenen die afwezig zijn of , tegenstemmen.

De algemene vergadering bezit de bevoegdheden die haar toegekend worden door de wet, deze statuten en het huishoudelijk reglement. Aan haar bevoegdheid zijn voorbehouden de beslissingen omtrent de benoeming of het ontslag van bestuurders, van de commissaris(sen), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen), de wijziging van de statuten en de ontbinding van de vennootschap.

Bijeenroeping van de algemene vergadering

De raad van bestuur kan op elk ogenblik beslissen om de algemene vergadering bijeen te roepen. De raad van bestuur is verplicht om de algemene vergadering bijeen te roepen, wanneer vennoten die alleen of samen ten minste één vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen dit schriftelijk vragen.

Een in het vorige lid bedoeld verzoek tot bijeenroeping van de algemene vergadering moet de puhten vermelden die de verzoekende partij op de agenda wil geplaatst zien. De raad van bestuur moet de algemene vergadering in de in het vorige lid bedoelde gevallen bijeenroepen binnen een termijn van één maand nadat hij het verzoek ontvangen heeft.

De voorzitter van de raad van bestuur roept de algemene vergadering minstens 15 dagen en schriftelijk vooraf bijeen. In de oproeping wordt onder meer de agenda vermeld. Indien de , oproepingen ondertekend worden door de gedelegeerd bestuurder wordt hij, behoudens ; tegenbewijs, geacht in opdracht van de voorzitter te hebben gehandeld.

De jaarvergadering, die onder meer moet beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening, wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015. "

Indien voor de jaarvergadering geopteerd wordt voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals bepaald in artikel 29, moet het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit ten laatste binnen de in het vorige lid bepaalde termijn toekomen op de zetel van de vennootschap, gedagtekend, ondertekend en goedgekeurd door alle vennoten.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere door de raad van bestuur bepaalde en in de oproeping vermelde plaats.

Beraadslaging en stemming

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtsdragers verplicht om de aanwezigheidslijst, met aanduiding van naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

De bestuurders en de gedelegeerd bestuurder(s) wonen de algemene vergadering bij.

De voorzitter stelt een secretaris aan. De voorzitter en de secretaris vormen het bureau van de vergadering.

Behoudens andersluidende bepalingen in de wet, deze statuten of het huishoudelijk reglement, is de algemene vergadering geldig samengesteld en kan zij rechtsgeldig beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Elke vennoot die niet aanwezig kan zijn, kan schriftelijk aan een andere vennoot een onderhandse volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op de algemene vergadering, met dien verstande dat geen enkele vennoot meer dan één andere vennoot mag vertegenwoordigen.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten over de punten die vermeld zijn in de agenda. Over punten die niet vermeld zijn in de agenda kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden indien alle vennoten aanwezig zijn en indien zij daar allen mee instemmen. Deze instemming moet uitdrukkelijk vermeld worden in de notulen van de vergadering. De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. Voor alle beslissingen die personen betreffen (zoals bijvoorbeeld het ontslag of de benoeming van bestuurders, de uitsluiting van een vennoot, enzoverder) is een geheime stemming verplicht, tenzij de vennoten met eenparigheid van stemmen beslissen om daarvan af te wijken. Een geheime stemming is ook verplicht indien ten minste één vierde van de vennoten dit vraagt. Behoudens andersluidende bepalingen in de wet, deze statuten of het huishoudelijk reglement, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van 60 % van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten en waarbij de onthoudingen niet in aanmerking genomen worden. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De buitengewone algemene vergadering die moet beslissen over een statutenwijziging wordt steeds gehouden voor een notaris. Onder voorbehoud van de toepassing van de artikelen 435 en 781 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de wijziging van de vorm van een coöperatieve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mai 11,1

vennootschap en de omzetting van vennootschappen, kan de buitengewone algemene vergadering over een in de oproeping voorgestelde statutenwijziging (met uitzondering van een doelwijziging) slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de vennoten die aan de vergadering deelnemen minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige vennoten. ' Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij met een meerderheid van drie ; vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd, waarbij de onthoudingen niet in , aanmerking genomen worden.

' Aan de aandelen verbonden stemrechten

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijke besluitvorming

' Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur schriftelijk een rondschrijven met vermelding van de agenda en van de voorstellen van besluit versturen aan alle vennoten, met verzoek aan de vennoten om de erin opgenomen voorstellen van besluit goed te keuren en om na ontvangst ervan dit schrijven binnen de daarin bepaalde termijn gedagtekend en ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere in dit schrijven bepaalde plaats.

Indien de vennootschap binnen de bepaalde termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen heeft, worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat binnen de bepaalde termijn niet alle voorstellen van besluit eenparig goedgekeurd werden.

Indien de vennootschap binnen de bepaalde termijn de goedkeuring van alle vennoten heeft ontvangen, worden de beslissingen geacht genomen te zijn op het ogenblik waarop de laatste vennoot het rondschrijven heeft ondertekend, onverminderd hetgeen is bepaald in artikel 26, lid 6. Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen, Ingeschreven of verzameld in een bijzonder register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten die dit wensen.

Afschriften of uittreksels van deze notulen worden door de voorzitter of de gedelegeerd bestuurder ondertekend.

11° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves- verdeling van na vereffening overblijvend ' saldo:

Van de te bestemmen nettowinst van het boekjaar wordt minstens 5 % voorbehouden voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze wettelijke reserve één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het positieve saldo van de vereffening in de eerste plaats aangewend worden voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen zouden uitgevoerd zijn, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen inzake de volstorting herstellen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de nominale waarde van de door hen onderschreven aandelen.

Buitengewone Algemene Vergadering

En terstond komen de comparanten bijeen in buitengewone algemene vergadering om het aantal bestuurders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan.

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal bestuurders vast te stellen op drie;

2.te benoemen tot bestuurders:

-voornoemde heer VERGAUWEN Cedric;

-voornoemde heer HELDERWE1RT Philippe;

-voornoemde burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR VERGAUWEN & AVONTROODT", met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERGAUWEN Robert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moc! 41.1

Allen voornoemd, hier aanwezig en die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de toepasselijke bepalingen opgenomen in de statuten.

Vervolgens hebben zij als Raad van Bestuur beslist om elkeen van de drie voornoemde bestuurders te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, wat werd aanvaard door de betrokkenen onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Gebruik makende van hun machten, ingevolge de statuten, verklaren de bestuurders ais bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht elk afzonderlijk te handelen : de medewerkers en/of bedienden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM Fisk", te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9; elk afzonderlijk gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, en tevens aan de zaakvoerder, met het oog op het verrichten van aile formaliteiten voor de vennootschap en voor de zaakvoerder in verband met de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondememinsgioket, de Sociale Kassen en in verband met de belasting over de toegevoegde waarde.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te warden bekrachtigd.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Annelles Wylleman,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie der akte oprichting;

leglagenTiifTie Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het

" Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2015
ÿþÎü~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

[MM

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ilmignmen

3 0 DEC. 2014

AN

KQOPHAK~ieTÉ G NT

Ondernemingsnr : 0543.595.126

Benaming

(voluit) : VERGAUWEN & HELDERWEIRT

(verkort) :

Rechtsvorm : BV CVBA

Zetel : Gewad 36, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-Inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de bestuurders overeenkomstig artikel 222, §1, 2de lid, in fine, van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de vennootschap belangrijke vermogensbestanddelen verkrijgt van haar vennoten-oprichters (quasi-inbreng binnen de twee jaar na de oprichting).

Helderweirt Philippe

Bestuurder

Vergauwen Cedric

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0064-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 31.08.2016 16533-0495-013

Coordonnées
VERGAUWEN & HELDERWEIRT

Adresse
GEWAD 36 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande