VERHOFSTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHOFSTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.550.557

Publication

19/12/2011
ÿþ- "

"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.!19885*

VAN ~ltOt~Pº%-~~1'q ¬ ,~ K

~~ .

0 ~" 12. 2011

Dr:,re.iR9rv3 elfe =



Ondernemingsnr : 0449.550.557

Benaming

(voluit) : VERHOFSTE in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterstraat 2, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 november 2011 blijkt dat de vereffening

van de vennootschap is afgesloten.

De vereffeningsrekeningen, afgestoten op 30 september 2011, worden goedgekeurd. Het vereffenings-

resultaat zal verdeeld worden onder de aandeelhouders naar evenredigheid van hun inbreng.

De vereffenaar, mevrouw Hilda Verhofste, bekomt volledige en onbeperkte décharge voor de door

haar vervulde opdracht. De vereffenaar zal ook na de afsluiting van de vereffening de openstaande

vorderingen kunnen innen en alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften opstellen die na

de afsluiting door de wet toekomen.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening, de besloten vennootschap

met beperkte aanspakelijkheid VERHOFSTE, vennootschap in vereffening, definitief opgehouden heeft

te bestaan.

Alle boeken en bescheiden zullen gedurende vijf jaar bewaard worden op het adres Kouterstraat 2,

9140 Temse.

Hilda verhofste,

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 24.06.2011 11206-0208-014
31/01/2011
ÿþmod 2.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.550.557

Benaming : VERHOFSTE (voluit)

1

Voor- 111111911111 RIIII

behouden *11016314*

aan het

Belgisch

Staatsblad





i i IL RLCHT3ANK

VAN KOOPHANDEL

1 9. 01. 2011

DENDERMONDE

tamile

cru

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterstraat 2

9140 Temse

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAARS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 21 december 2010, geregistreerd twee bladen, geen verzending te Beveren, Registratie op 22 december 2010, boek 449, blad 30, vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (getekend) Guido Vercruyssen, Fiscaal Deskundige, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen door:

- Mevrouw VERHOFSTE Hilda Cesarina Aloysia  zaakvoerder, geboren te Zele op 15 juli 1950, wonende te 9150 Kruibeke, Hubert Verschraegenlaan 12, eigenares van zevenhonderd vijftig aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal.

Eerste besluit : Principieel besluit tot ontbinding en vereffening" De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder en de bij dat verslag gevoegde tussentijdse" . boekhoudkundige staat van activa en passiva der vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend

" en tien worden toegelicht.

" Overeenkomstig de bepalingen van artikel 181§4, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen wordt alhier het besluit overgenomen opgesteld op tien december tweeduizend en tien door de Burgerlijke

" Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en, zaakvoerder de Heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, welke luidt als volgt:

`Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in: uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHOFSTE" kan Ik verklaren:

Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 30 september 2010 van . genoemde vennootschap de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 133.876,09 ¬ volledig en. getrouw weergeeft onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinu,%it.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 10 december 2010

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.".

Bij eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van de bijgevoegde staat van dertig september tweeduizend en tien, alsook van het verslag van de Bedrijfsrevisor dei! Heer Guy Parmentier de dato tien december tweeduizend en tien.

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de" vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Tweede besluit: Ontslag zaakvoerder Benoeming vereffenaar

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, Mevrouw Hilda Verhofste,

" voornoemd.

Haar wordt daarenboven kwijting verleend voor haar beheer, onder voorbehoud van goedkeuring van

jaarrekening lopend boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

p "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar, onder opschortende" voorwaarde van goedkeuring van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel: Mevrouw Hilda Verhofste, wonende te 9150 Kruibeke, Hubert Verschraegenlaan 12, hier vertegenwoordigd bij volmacht en haar mandaat aanvaardende, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van haar benoeming door de Rechtbank van Koophandel, woonplaats kiezende in de zetel van de vennootschap. Indien meerdere vereffenaars worden benoemd kunnen deze hun mandaat afzonderlijk uitoefenen.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat zij haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Derde besluit: Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering verleent aan de vereffenaars de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 W.Venn.. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, elk jaar de vereffenaars een inventaris moet op maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dienen ze volgens artikel 193 W.Venn. aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Ze verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Ze overhandigen hun de goederen die ze voor nadere verdeling hebben overgehouden. Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 W. Venn., samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaars.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 W.Venn.. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Vierde besluit: VOLMACHT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht toe te kennen teneinde de nodige formaliteiten op het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en bij de andere diensten, aan Fiduciaire Antwerpen nv, Lamoriniérestraat 235 te 2018 Antwerpen of een medewerker, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht toe te kennen aan voornoemde Mevrouw Hilda Verhofste, teneinde overeenkomstig de wet van twee juni tweeduizend en zes - Wet tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren, ieder verzoekschrift op procedure te voeren.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad.

Eduard Van Der,leken, Notaris

" -.h..

Samen hiermede'nèergelegd: Afschrift akte vervroegde ontbinding, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10355-0444-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.07.2009 09531-0129-014
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 17.07.2008 08432-0102-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 25.07.2007 07478-0367-014
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06567-2323-015
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 26.07.2005 05561-0400-015
30/07/2004 : SN054102
29/07/2003 : SN054102
09/09/2002 : SN054102
24/07/2001 : SN054102
13/07/2000 : SN054102

Coordonnées
VERHOFSTE

Adresse
KOUTERSTRAAT 2 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande