VERLE DOMINIQUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERLE DOMINIQUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.815.092

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 27.01.2014 14015-0551-014
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0143-014
27/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iuu V i i 10

VV u u i



*11194195*

NEERCELEGID

..ga- 21M

P>~

I RECHTBANK VAN

~ KOOPHAND~_ENT

Ondernemingsnr : D 8 4 -( S-4 5 c _

Benaming

(voluit) : VERLÉ DOMINIQUE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 3, 9970 Kaprijke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 12 december 2011, "Geregistreerd te Zelzate op 12 december 2011, zeven bladen geen verzendingen, Boek 288 Blad 7 Vak 19, Ontvangen: vijfentwintig euro, e.a. inspecteur a.i. (get) Van Nieuland Anja", dat door de heer VERLÉ Dominique Jozef Martha, geboren te Eeklo op 15 mei 1972, ongehuwd, wonende te 9970 Kaprijke, Vaartstraat 3, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam VERLÉ DOMINIQUE, met maatschappelijke zetel te 9970 Kaprijke, Vaartstraat 3, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De heer Dominique Verlé, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle honderd zesentachtig aandelen, volgestort door zelfde aandeelhouder tot beloop van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huur-financiering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3.het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

4.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

5.het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

6.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en. financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN Zowel in België ais in het buitenland;

" De uitbating van garages;

" Groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden;

" Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden;

" Kleinhandel in nieuwe en tweedehandse voertuigen, in auto's en lichte bestelwagens;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto '. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen_ bij _bet $elgiseh Staatsblatl - 27/12/2Q11_-Annexes du_ Moniteur_ belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

" Handel in alle auto-onderdelen en toebehoren, smeermiddelen, poetsproducten, motorbrandstoffen, autobanden en alles wat met autovoertuigen verband houdt;

" De herstelling en wederopbouw van autovoertuigen;

" Alle herstellingswerken, carrosseriewerken, algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens en alles wat er bij hoort;

" Werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen;

" Werkplaats voor het herstellen van garagewerk en koetswerk;

" Het slepen van rollend materieel en de hulpverlening bij pech onderweg;

" Takel en bergingswerken aan landvoertuigen;

" Onderhoud en reparaties van rollend materieel;

" De reparatie van rollend materieel, reparaties van de mechanische onderdelen en van de elektrische installatie;

" Carosseriehersteller (inclusief spuiten en verven);

" Ca rossen eom bouw;

" De revisie van automotoren

" Het gewone onderhoud van rollend materieel wassen, anti-roest, behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enzoverder;

" Aan- en verkoop, klein  en groothandel, import en export, huur en verhuur van alle soorten onderdelen en accessoires met betrekking tot alle soorten rollend materieel;

" Huur en verhuur van nieuwe en tweedehandswagens (personenwagens, lichte bestelwagens) zonder chauffeur, onderdelen en toebehoren;

Alle commerciële of industriële activiteiten zonder enige uitzondering, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief. De algemene vergadering der vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake."

Hogervermelde beschrijving van het doel is enkel aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Tot statutair zaakvoerder wordt, voor de duur van de vennootschap, benoemd de heer VERLÉ Dominique, wonende te 9970 Kaprijke, Vaartstraat 3, die aanvaardt.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig andere plaats in de oproepingen bepaald op de derde maandag van de maand december om 20 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend burgerlijk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders bij de balanscentrale van de Nationale Bank worden neergelegd.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepalingen:

1/ Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en eindigen op 30 juni 2013.

2/ De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3/ Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan CBA & Partners BVBA, Hendrik Consciencelaan 49/1, 9950 Waarschoot, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexer Monitenr_belge

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 19.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0459-014

Coordonnées
VERLE DOMINIQUE

Adresse
VAARTSTRAAT 3 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande