VERSTRAETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSTRAETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 408.080.087

Publication

17/10/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie valyd

N-E-ERGE-L-EGD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14190573*

1111111

-8 OKT. 201/1

RECHTBANK VAN KOORHANMETE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

x ---------

Ondernemingsnr : 0408.080.087

Benaming (voluit) :VERSTRAETE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Begijnhotlaan 127

9000 Gent

Onderwerp akte ;Ontbinding en vereffening in 1 akte

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 26 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERSTRAETE navolgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

De vergadering besliste de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een" voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig` artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan was een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend veertien.

De vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag bedrilfsrevisor

, De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Uchterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, de dato zesentwintig september tweeduizend veertien luidden ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerster van de bvba VERS TRAETE een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 777,060,66 EUR en een netto actief van 364,165,53 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de de toepasselijke normen van het instituuut van Bedriifsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder voorbehoud van:

-Een vastgestelde overwaardering van de netto activa ten bedragen van 7.623,93 EUR

-Eventutele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij

Oc de laatste blz. van Luik B n.rermelderi Recto maam en i-roedantgileict tarl de instrumenterende notans, hetzij van de peiso(o)Men) bevoegd de recntspersoon ten aanzien van derden e vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vote- mod11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vastgesteld dat aile gekende schulden aan derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de gelden om ze te voldoen werden geconsigneerd. Wij wijzen er op dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd."

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering besliste, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van de terugbetaling of consignatie in zijn conclusies. 3, alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag bleek dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief per éénendertig augustus tweeduizend veertien nog schulden had.

De zaakvoerder bevestigde dat al deze schulden v66r datum van de akte ontbinding en vereffening reeds vereffend werden. Ook werden de erelonen van de revisor en de notaris, alsmede de aktekosten van de notaris vereffend. De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd. De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigde dat de vennootschap geen andere schulden heeft. Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde verklaringen van de taakvoerder, besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sloot zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverslag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag in onverdeeldheid door de vennoten pro rata hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vennoten verklaarden de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval aile toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap overnemen.

NADERE OMSCHRIJVING VAN DE TOEBEDELING VAN HET ONROEREND GOED WAARVOOR BIJZONDERE FORMALITEITEN EN PUBLICITEITSVOORSCHRIFTEN GELDEN

De vennootschap was eigenaar van het hierna vermeld onroerend goed dat toebedeeld wordt aan de vennoten pro rata hun aandelenbezit, zijnde aan:

1/ Mevrouw VERSTRAETE Katja Bettina Roger, geboren te Brugge, op acht september negentienhonderd éénenzeventig, echtgenote van de heer VAN DAMME Bram William Toon, wonende te 9000 Gent, Begijnhoflaan 127: 375/750sten.

De echtgenoten Katja VERSTRAETE  Bram VAN DAMME zijn gehuwd te zijn onder het stelsel van de scheiding der goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris DE MEY, destijds te Brugge, op tien januari negentienhonderd zesennegentig, tot op heden ongewijzigd, aldus verklaard.

2/ De heer VAN DAMME Bram William Toon, geboren te Brugge op éénendertig juli negentienhonderd éénenzeventig, echtgenoot van mevrouw VERSTRAETE Katja, wonende te 9000 Gent, Begijnhoflaan 127: 113/750sten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de siste Olz van 1,..dikE vermeden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende noians hetzij van de oersolo njenj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden e vertegenwoordigen

Verso Naam an handtekening

mod 11.1



3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.R.A.M.", met zetel te 9000 Gent, 13egijnhofiaan 127, RPR Gent (afdeling Gent) en met BTW-nummer BE 0473.310.015: 262/750sten. BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD GENT 15de AFDELING:

Een handelshuis met aanhorigheden en erf, staande en gelegen te Gent, Begiinhoflaan 125/127, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie F nummers 2789/B, met een oppervlakte volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger van één are zesenveertig centiare (1a46ca).

VIERDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering besliste, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de zaakvoerder op heden is beëindigd.

Oe vergadering verleende kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

De vergadering besliste daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 9000 Gent, Begijnhoflaan 127.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven. De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw Katja VERSTRAETE, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten. VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelde de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de, rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

1) Mevrouw Sarah Verkimpe.

2) Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

3) Mevrouw Natalie Van Haver.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte ontbinding en vereffening

Op de laatste blz. van Luk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid 'an de instrumenterende notans, hetzij vat) de perso(olMen) bevoegd de rechtwersoon ten aanven vn derden te vertegemercordgen

verso i\laanrT ennandtekemng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vctor-

e,, `behouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2012 : GE108497
19/07/2011 : GE108497
02/07/2010 : GE108497
25/06/2009 : GE108497
08/07/2008 : GE108497
31/08/2007 : GE108497
03/07/2006 : GE108497
28/06/2005 : GE108497
06/08/2004 : GE108497
05/08/2003 : GE108497
03/08/2002 : GE108497
30/05/2002 : GE108497
19/12/2001 : GE108497
03/10/2000 : GE108497
02/12/1999 : GE108497
01/01/1993 : GE108497
01/01/1992 : GE108497
08/09/1990 : GE108497
01/01/1989 : GE108497
01/01/1988 : GE108497
01/01/1986 : GE108497

Coordonnées
VERSTRAETE

Adresse
BEGIJNHOFLAAN 127 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande