VERTICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERTICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.001.930

Publication

30/05/2012
ÿþMal Word 57.7

" ter

A_. _s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe-van_de_akt

I l,liz7z_rie-: ; ,.-7

. e h. "

~~yy~^'%%10 MEI 2012

iZ~tJl'f t,

KOOPHAND.c:t

__ _

1111111111111

*12096788*

~I

p ~-16 ©n-L c-31©

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : VERTICA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Moleneinde 24

9080 Lochristi (Zaffelare)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 24 april 2012, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "VERTICA",, opgericht is geworden met als vennoten 1) De heer VERSTICHEL Tim, geboren te Gent op 14 oktober 1984, rijksregisternummer 841014 10746, ongehuwd, wonende te Lochristi (Zaffelare), Moleneinde 24 en 2)Mevrouw: ALDERWE1RELDT Charlotte Bea Marc, geboren te Lokeren op 3 januari 1986, rijksregisternummer 860103, 25810, ongehuwd, wonende te Lochristi (Zaffelare), Moleneinde 24.

1.De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam: "VERTICA".

2.0e maatschappelijke zetel is gevestigd te Lochristi (Zaffelare), Moleneinde 24.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest alsmede naar en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de zaakvoerder, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland.

3.0e vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

a) Het verschaffen van dienstprestaties van bedrijfseconomische, informatica-technische, commerciële, juridische, financiële, technische, logistieke of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen of buitenlandse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend management- en/of bestuurs-en/of zaakvoerdersmanciaten opnemen in andere ondernemingen en participaties nemen in bestaande en nog op te richten vennootschappen in België en in het buitenland.

b) Handelaar in onroerende goederen : aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verhuren van onroerende goederen. De vennootschap kan onroerende goederen bij wijze van bezoldiging in natura aan haar zaakvoerder ter beschikking te stellen

o) De verrichtingen van makelaardij in onroerend goed, inzonderheid de activiteiten van bemiddelaar met oog op de verkoop, aankoop, ruil, verkrijging, vervreemding, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten en het syndikschap van onroerende goederen in medeëigendom.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstréeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven samen werken met, deelnemen in op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndikakten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

.y i

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestiging van persoonlijke zekerheden, hetzij door vestiging van zakelijke zekerheden.

4.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste en genummerd van 1 tot en met 186.

Op 186 aandelen wordt als volgt in speciën ingeschreven:

- door de heer Verstichel Tim vaarnoemd, die verklaart in te schrijven op honderd vijfentachtig (185) aandelen, die verklaart hiervoor een som van zes duizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (6.166,67 ¬ ) in te brengen.

- door mevrouw Alderweireidt Charlotte voornoemd, die verklaart in te schrijven op één (1) aandeel, die verklaart hiervoor een som van drieëndertig euro drieëndertig cent (33,33 ¬ ) in te brengen.

Voornoemd bedrag van zes duizend twee honderd euro nul cent (6.200,00 ¬ ), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "BNP PAR1BAS FORTIS" met nummer 001-6672084-15.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris, bewaard worden.

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin warden aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen zonder verplaatsing.

5.Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ln de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de

benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

6.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten worden, tenminste vijftien dagen, vôôr elke algemene vergadering opgeroepen. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

7.Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

8.Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

9.De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het Laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

10. a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen,

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

B. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2012 laatstleden onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

C. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Verstichel Tim, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal (zullen) zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voos-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

{

gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte. D. BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone Commanditaire Vennootschap "Demets & Partners G.C.V." met zetel te Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke), Rijksweg 74, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, biij de directie erkenning der aannemers, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte vóór registratie, akte neergelegd ter registratie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoloyn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtelcemng

Coordonnées
VERTICA

Adresse
MOLENEINDE 24 9080 ZAFFELARE

Code postal : 9080
Localité : Zaffelare
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande