VERVAET VERHUIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERVAET VERHUIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 479.826.633

Publication

23/01/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEDE

IVI E E RG E L,l~:,

I11I1I111111111n11w

15 -01- 2414

BELGISCH STAATSBLAD

- 7 1A0, 2014

RECHTBANK VA;V

KOOPMAgErr-1]~E GENT

Ondernemingsnr :0479826.633

Benaming (voluit) :VERVAET VERHUIS

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9880 Aalter, Durmelaan 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 19 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap VERVAET VERHUIS, met zetel te 9880 Aalter, Durmelaan 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.826.633., rechtbank Gent, B.T.W.-nummer BE 0479.826.633, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op éénendertig december en af te sluiten op dertig december van elk jaar.

2. Overgangsmaatregelen:

Beslissing om lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, te verlengen tot en af te sluiten op 30 december 2014.

Beslissing dat de eerstvolgende jaarvergadering, die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 december 2014, zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei, om tien uur van het jaar 2015.

3. Wijziging van artikel 39 eerste alinea van de statuten overeenkomstig de voorgaande besluiten, om voortaan te luiden als volgt:

"Het boekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van elk jaar."

4. Volmacht werd verleend 1° aan notaris MONDELAERS om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake; 2° aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren; 3° aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY JOHAN DEWAELE", met zetel 8790 Waregem, Garenstraat 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(Getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2015
ÿþV c~

Mod Wurd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NtERGELE Gei) CFE 18 -12- 2014

RECHTBANK VAN

Oridernemingsnr

KOOPH»IDEL ei

Benaming 'SCH s ,1

(voluit) : VERVAET VERHUIS

0479.826.63 E'L(, `SB~p

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Durmelaan 11, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het bijzonder verslag van de raad van bestuur dd. 11 december 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 30 december 2014 wordt verplaatst

Van:

Durmelaan 11

9880 Aalter

Naar:

Ambachtenlaan 24

9880 Aalter

Troudyweb.be BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Van Synghel Kurt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-0{-deaaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013
ÿþ Mod 11.1

il-~dl; ~? In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

(.~ . ~ J g g~p~

na neerlegging ter griffie van de akte

13 13612*

U Ondernemingsnr :0479.826.633

i IIII

I\ NEERGELEGD

1 I MU 2013

RECFi I'i3ANK. VAN

KOOPH" '£NrlMAffreE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :VERVAET LOGISTICS

(verkort): *

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ;9880 Aalter, Durmelaan 9 I

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 2 juli 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap VERVAET LOGISTICS, waarvan de zetel gevestigd is te 9880 Aalter, Durmelaan 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.826.633, rechtbank Gent, B.T.W.-nummer BE 0479.826.633, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van de benaming van de vennootschap in Vervaet Verhuis.

2. Bevestiging van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 9880 Aalter, Durmelaan 11.

3. Vernietiging van één aandeel zonder kapitaalvermindering, waardoor het kapitaal door 7.430 aandelen vertegenwoordigd zal worden,

4. Creatie van twee categorieën van aandelen, waardoor er 3.715 klasse A aandelen en 3.715 klasse B aandelen ontstaan.

5. Vervanging van artikel 5 door de tekst dat luidt als volgt: "Het

geplaatste kapitaal bedraagt honderdvijfentachtigduizend

zevenhonderdvijfenzeventig euro (185.775,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd vijftien (3,715) aandelen van categorie A, zonder vermelding van nominale waarde, en drieduizend zevenhonderd vijftien (3.715) aandelen van categorie B, zonder vermelden van nominale waarde."

6. Invoegen van een nieuwe alinea na de eerste alinea van artikel 11 waarvan de tekst luidt als volgt: "Elke kapitaalverhoging zonder uitgifte van nieuwe aandelen dient in gelijke mate te worden toegewezen aan de aandelen van categorie A en aan de aandelen van categorie B. Elke kapitaalverhoging met uitgifte van nieuwe aandelen dient te gebeuren door uitgifte van evenveel nieuwe aandelen van categorie A als van nieuwe aandelen van categorie B."

7. Vervanging van de huidige tweede alinea van artikel 11, die alsdan tot de derde alinea zal verworden zijn, door de volgende tekst: "Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen per categorie eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd."

8. Vervanging van de eerste zin van artikel 14 ("De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.") door de tekst dat luidt als volgt: "De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die steeds uit een even aantal bestuurders bestaat, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, en waarvan steeds de helft wordt benoemd op voordracht van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

}

Voorbehouden Luik B - vervolg

o aan het aandeelhouders categorie A en andere helft wordt benoemd op voordracht van de aandeelhouders categorie B."

Staatsblad 9. Vervanging van de eerste zin van artikel 17 door de tekst dat luidt als volgt: "De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens een bestuurder erom vraagt".

10. Vervanging van de eerste alinea van artikel 18 door de tekst dat luidt als volgt: "De raad van bestuur kan in principe slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van haar leden, die volgens de wet en de statuten aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, zonder aanwezigheidsquorum. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens 10 werkdagen voor de vergadering worden verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid waarvoor verantwoording moet'worden afgelegd in de notulen. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste twee weken en ten laatste binnen de vier weken na de eerste vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen. Indien op de zitting van de tweede vergadering een bestuurder niet aanwezig of vertegenwoordigd is omwille van overmacht, zal de vergadering opnieuw worden uitgesteld. De uitnodiging tot deze derde vergadering zal minstens vijf werkdagen voor de vergadering worden verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen. Deze derde vergadering dient gehouden te worden ten vroegste twee weken en ten laatste binnen de vier weken na de tweede vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen. Deze regeling geldt evenwel slechts bij afwezigheid van een intern reglement aangenomen door de raad van bestuur omtrent haar werking en bijeenroeping."

1.. Schrapping van de vijfde alinea van artikel 18 ("bij staking van stemmen heeft de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem").

12. Vervanging in artikel 20, in de afdeling Dagelijks bestuur (hetzij

vanaf alinea 5), van de tweede, derde en vierde zin ("Zij treden

afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.") door de tekst dat luidt als volgt: "Zij treden afzonderlijk op binnen de perken van het aan hen opgedragen dagelijks bestuur en vertegenwoordigen de vennootschap dienaangaande ten aanzien van derden "

13. Vervanging van de tweede zin van artikel 21 door de tekst dat luidt als volgt; "Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders categorie A en één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders categorie B, die samen optreden."

14. Schrapping van de tweede zin van het eerste lid van artikel 22 ("Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of ingebonden").

15. Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door de volgende tekst toe te voegen in het huidig artikel 3 van de statuten:

"- het leveren van facilitaire diensten in de breedste zin van het woord (verhuis, telefonie, energie, catering, schoonmaak, inrichting en bereikbaarheid);

- facilitaire processen in kaart brengen;

- het verlenen van adviezen betreffende de audit van de huidige organisatie;

- de coördinatie van de verschillende organisaties, aannemers en

leveranciers bij de bouw of verbouwing van een pand;

-- de directie begeleiden en adviseren;

- assistentie bij het inrichten van het nieuwe pand op basis van chan" e













Luik B - vervolg

management en design management;

- inventarisatie en labelen van uw meubilair, computers;

- het coordineren van de fysieke verhuizing;"

16. Volmacht 1/ aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, 2/ aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren, en 3/ aan Accountancy Johan Dewaele, met kantoor te 8790 Waregem, Garenstraat 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt en uitgereikt uitsluitend ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werden gelijktijdig neergelegd:

1.een uitgifte van de akte statutenwijziging;

2. verslag van de raad van bestuur opgesteld in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen en staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 1 juli 2013

3. gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor-

behouden

aan het

'eérgis a "

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Aniexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0153-017
12/07/2012
ÿþMod 2.1

rY' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE 0479.826.633

Benaming

(voluit) : VERVAET LOGISTICS Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : Durmelaan 11, 9880 Aalter

Onderwerp akte : Ontslagen & benoemingen

~

I 11111 lIll IIl1 111(1 111 II1 ll11 111l1 ll1 1111

=iziza~9e*

NEERGELEGD

-- 3 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op de zetei van de vennootschap de dato 18 mei 2012 blijkt:

Eerste besluit

De vergadering beslist unaniem tot ontslag over te gaan van volgende bestuurders:

- VAN SYNGHEL KURT, wonende te Aalter, Rostynedreef 14;

VANDERHENST HENDRIK, wonende te Ooigem, Oostrozebeeksestraat20,

Alle ontslagen gaan in op datum van 1 januari 2012.

Onmiddellijk na deze algemene vergadering is ook de raad van bestuur samengekomen op de zetel van de vennootschap. Uit het verslag van de raad van bestuur blijkt:

Eerste besluit

De vergadering beslist unaniem tot ontslag over te gaan van volgende gedelegeerde bestuurders:

VAN SYNG HEL KURT, wonende te Aalter, Rostynedreef 14;

VANDERHENST HENDRIK, wonende te Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20,

Tweede besluit

De vergadering beslist unaniem als gedelegeerd bestuurders te benoemen:

HVANDERHENST BVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0837.994.084 en met maatschappelijke zetel te 8710 Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Vanderhenst Hendrik, woonachtig te Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20.

TROUDYWEB.BE BVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0862.634.955 en met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Rostynedreef 14, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Van Synghel Kurt, woonachtig te Aalter, Rostynedreef 14.

.0p-da-laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze mandaten worden hen toegekend voor de volledige looptijd van hun mandaat als bestuurder, zijnde ingaand op 1 januari 2012 en eindigend bij de algemene vergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2017,

De raad van bestuur heeft beslist hen het dagelijks bestuur van de vennootschap over te dragen en alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dat dagelijks bestuur over te dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge VAN SYNGFIEL KURT

GEDELEGEERD BESTUURDER

.. ..



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 15.06.2012 12182-0020-017
17/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Staa



*11156366"



Ondernemingsnr : BE 0479.826.633 Benaming

(voluit) : VERVAET LOGISTICS



NEERGELEGD

0 5 OKT. 2011

- REC Mi-VAN

KOOPH~ETE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Durmelaan 11, 9880 Aalter

Onderwerp akte : Ontslagen & benoemingen

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap de dato 20 juli 2011 blijkt:

Eerste besluit

De vergadering beslist unaniem tot ontslag over te gaan van volgende (gedelegeerde) bestuurders:

BLOEM GEORGES, wonende te Toekomststraat 28, 9890 Gavere en benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering de dato 16 mei 2008, wiens mandaat zou aflopen op 16 mei 2014

MOORTGAT BENNY, wonende te De Conincksgoed 61, 9881 Aalter en benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering de dato 16 mei 2008, wiens mandaat zou aflopen op 16 mei 2014

MOORTGAT Management EBVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0478.769.135 en met maatschappelijke zetel te De Conincksgoed 61, 9881 Aalter, benoemd tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder door de algemene vergadering de dato 16 mei 2008, wiens mandaat zou aflopen op 16 mei 2014

GEORGES BLOEM EBVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0478.771.808 en met maatschappelijke zetel te Toekomststraat 28, 9890 Gavere, benoemd tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder door de algemene vergadering de dato 16 mei 2008, wiens mandaat zou aflopen op 16 mei 2014

VAN SYNGHEL KURT, wonende te Aalter, Rostynedreef 14 en benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering de dato 16 mei 2008, wiens mandaat zou aflopen op 16 mei 2014

Alle ontslagen gaan in op datum van vandaag.

Tweede besluit

De vergadering beslist unaniem tot benoeming van volgende nieuwe bestuurders:

HVANDERHENST BVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0837.994.084 en met maatschappelijke zetel te 8710 Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Vanderhenst Hendrik, woonachtig te Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20.

TROUDYWEB.BE BVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0862.634.955 en met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Rostynedreef 14, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Van Synghel Kurt, woonachtig te Aalter, Rostynedreef 14.

VAN SYNGHEL KURT, wonende te Aalter, Rostynedreef 14

- VANDERHENST HENDRIK, wonende te Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20

-Op de-laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.r4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Hun mandaten zullen aanvang nemen op heden en zullen eindigen bij de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2017.

Onmiddellijk na deze algemene vergadering is ook de raad van bestuur samengekomen op de zetel van de vennootschap. Uit het verslag van de raad van bestuur blijkt:

Eerste besluit

De vergadering beslist unaniem als gedelegeerd bestuurders te benoemen:

VAN SYNGHEL KURT, wonende te Aalter, Rostynedreef 14

VANDERHENST HENDRIK, wonende te Ooigem, Oostrozebeeksestraat 20

Deze mandaten worden hen toegekend voor de volledige looptijd van hun mandaat als bestuurder, zijnde ingaand op heden en eindigend bij de algemene vergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2017.

De raad van bestuur heeft beslist hen het dagelijks bestuur van de vennootschap over te dragen en alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dat dagelijks bestuur over te dragen.

VAN SYNGHEL KURT

GEDELEGEERD BESTUURDER

_

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 29.07.2011 11347-0089-016
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 30.07.2010 10361-0147-017
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 31.07.2009 09506-0312-015
01/12/2008 : GE205521
01/07/2008 : GE205521
01/07/2008 : GE205521
26/07/2007 : GE205521
01/08/2006 : GE205521
22/11/2005 : GE205521
04/07/2005 : GE205521
14/03/2005 : GE205521
07/01/2004 : GE205521
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 14.06.2016 16174-0170-018

Coordonnées
VERVAET VERHUIS

Adresse
AMBACHTENLAAN 24 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande