VERZEKERINGSKANTOOR HUGO VAN LIMBERGEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR HUGO VAN LIMBERGEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 445.388.564

Publication

25/05/2011
ÿþ Moa 2.3

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Nd 8N8mi~ium GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

bet ~110~76*

a2

Be

Sta:

13. 05. 2011



DENDE errtfig) N D E







Ondernemingsnr : Benaming 0445.388.564

(voluit) : Verzekeringskantoor Hugo Van Limbergen

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oude Vest 123, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : ontbinding - aanstelling vereffenaar

Er blijkt uit een Proces-Verbaal van de bijzondere algemene vergadering d.d. 15/03/2011 dat onder meer de, volgende besluiten genomen zijn:

Eerste besluit stelt haar in

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden en

vereffening.

Tweede besluit

De vergadering beslist om bij deze dhr. Hugo Van Limbergen aan te stellen als vereffenaar voor de ontbinding van de V.O.F. Verzekeringskantoor Hugo Van Limbergen, met zetel te 9200 Dendermonde, Oude ' Vest 123, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0445.388.564.

Derde besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het  volgens de huidige wetgeving  artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene Vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Hij zal ten aanzien van derden, de macht die hij daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal zijn mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding uitoefenen.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een; omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de; Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde Wetboek bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie I overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar, als bijzondere: volmachtdrager, eveneens gemachtigd werd tot indienen van het verzoekschrift (met de boekhoudkundige staat: van activa en passiva) bij de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, alsook neemt de algemene vergadering kennis van: zijn verklaring op erewoord dat hij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen: noch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen, betreffende het rechterlijk. verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of: werkzaamheden, wegens een inbreuk op de wet van

17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een:! inbreuk op de fiscale wetgeving.

Vierde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

"

"

De vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen tot onderhavige ontbinding en in vereffening stelling alsook tot de aanstelling en machtiging van de vereffenaar, onder voorbehoud van goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Goedkeuring wordt desgevallend eveneens verzocht voor de bevestiging van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in zijn . hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Hugo Van Limbergen

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

25/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



Ondernemingsnr : 0445.388.564

Benaming

(voluit) : Verzekeringskantoor Hugo Van Limbergen in vereffening

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oude Vest 123, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : sluiting van en kwijting aan vereffenaar - sluiting van vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders d.d. 30/04/2011

De vergadering stelt vast:

- dat het verzoek tot bevestiging van de verdeling van het gerealiseerd actief, gehomologeerd werd door de

Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 18 april 2011;

- dat alle handelingen zijn gesteld en goedgekeurd

De vergadering neemt de volgende beslissingen, met algemeenheid van stemmen:

- ontslag te verlenen met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Hugo Van Limbergen, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

- dat de vereffening van de vennootschap onder firma "Verzekeringskantoor Hugo Van Limbergen" in vereffening bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te: rekenen vanaf huidige datum.

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf (5) jaar, bij de heer Hugo Van Limbergen, wonende te 9200 Dendermonde, Noordlaan 120, die zich met de bewaring ervan gelast.

- dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd is

Hugo Van Limbergen

Vereffenaar

iii nii ni ii in ii in ENIIIIIN

" 110~88~~=

GRIFFIE RFCHTBANj\

VAN KOOPH}MUO4

1 3. 05. 2011

DENDERMONDE

Griffie

be:

a

BF stZ

na neerlegging ter griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR HUGO VAN LIMBERGEN

Adresse
OUDE VEST 123 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande