VEYNAT BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEYNAT BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.655.843

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14312206*

Neergelegd

09-12-2014

Griffie

0506655843

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VEYNAT BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op negen december tweeduizend veertien die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEYNAT BELGIUM

2. Zetel :Industriepark Rosteyne 27 - 9060 Zelzate

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

"SOCIETE D'EXPLOITATION DES ETABLISSEMENTS J.VEYNAT" NV, met maatschappelijke zetel

te F-33370 Tresses (France), Avenue de Branne 62, KBO 0567842453.

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)  er is geen toegestaan kapitaal.

6. Vorming van het kapitaal  conclusies van de revisor

Het kapitaal is volledig onderschreven in geld.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Indien er slechts een zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, gelden volgende regels.

Behou¬dens bijzondere en beperkte volmacht door het college van zaakvoerders toegekend, is de vennootschap slechts verbonden door akten die door twee zaakvoerders ondertekend zijn. De zaakvoerders hoeven ten aanzien van derden, niet te bewijzen gemach¬tigd te zijn door een vooraf¬gaande beraadslaging van het college van zaakvoerders, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbe¬waarders.

Elk der zaakvoerders beschikt echter over de bevoegdheid om individueel alle handelingen van dagelijks bestuur te verrichten.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kunnen aan derden bijzondere en beperkte volmachten verlenen; in het bijzonder kan het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer derden, die al dan niet samen handelen, toevertrouwd worden. Deze delegatie van dagelijks bestuur wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen gepubliceerd.

7.b. Zaakvoerder(s) :

De Heer VEYNAT Pierre-Olivier, geboren te Bordeaux op eenendertig juli

negentienhonderdnegenenzestig (RRbis nummer 69.47.31-217.49), wonende te F-33370 Tresses (France), Lieu-dit Melac.

Volmacht:

De zaakvoerder verklaart een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Jean-Philippe Martin, wonende te 9880 Aalter, Bossstraat 8, NN 67.06.25.177.37, ten einde de volgende bevoegdheden te kunnen uitoefenen:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Industriepark Rosteyne 27

9060 Zelzate

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vertegenwoordiging van de vennootschap bij het ondernemingsloket, de KBO en de diensten van het Belgisch Staatsblad;

- De aansluiting van de vennootschap bij beroepsverenigingen en handelsorganisaties te verzorgen; - Het ondertekenen van correspondentie;

- Het aangaan van orders en contracten voor het verwerven, voorbereiden en behouden van materialen en voorraden en voor de promotie en verkoop van de producten en diensten van de vennootschap;

- De vennootschap vertegenwoordigen voor alle transacties tegenover de Staat, gouvernementele, provinciale en gemeentelijke besturen, douane, de post en de telefoondiensten, de spoorweg  en luchtvoerdiensten en andere publieke diensten inclusief de bevoegdheid alle verbintenissen tegenover deze instanties, diensten en vennootschappen te ondertekenen;

- Het in ontvangst nemen in naam van de vennootschap van alle brieven, pakketten en kisten en eender welke verzending, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarden , al dan niet tegen betaling en de bevoegdheid om deze volmacht te delegeren naar andere werknemers van de vennootschap;

- Het ondertekenen van cheques en wissels

- Het afsluiten van verzekeringspolissen;

- Alle orders en rekeningen aan klanten ondertekenen;

- Het ondertekenen van cognossementen, vrachtbrieven en andere transportdocumenten;

- Alle nodige juridische stappen ondernemen en opvolgen, zowel als eiser als verweerder en alle aanvragen en klachten indienen bij gouvernementele instellingen, fiscale, consumenten en andere administraties of om het even welke andere publiekrechtelijke instantie.

8. Commissaris: er werd geen commissaris aangesteld

9. Boekjaar : van een januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

De jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van juni om 19 uur op de maatschappelijke

zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verzorgen en verrichten van expedities, transporten, bevrachtingen, hetzij langs de weg, per spoor, te water en langs de lucht, van alle soorten goederen, producten en materialen, zowel in de sector food als non-food, zowel door middel van tankwagens als door middel van enig ander transportmiddel; al deze activiteiten kunnen eveneens uitgevoerd worden onder de vorm van onderaanneming of als commissionair of handelsagent of op enige andere wijze.

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerend verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, verkopen en ruilen, zelfs als deze niet rechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan FISCAAL BURO GHESQUIERE, Meensesteenweg 401 te 8800 Roeselare, met bevoegdheid om samen of afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTIS.

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen, Notaris

Coordonnées
VEYNAT BELGIUM

Adresse
INDUSTRIEPARK ROSTEYNE 27 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande