VI*CARE / VITAL CARE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VI*CARE / VITAL CARE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 828.058.019

Publication

05/12/2014
ÿþMod Word 11.1

II IIIIIVI II III II~II I ~I

*19218260x

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t'( -ANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 6 NOV, 20f4

AFDELING DEN M1ONDE

NI

Ondememingsnr. . 0828.058.019

Benaming

(voluit) ; Vi*CARE I VITAL CARE

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : 9200 Dendermonde, Oude Vest 8 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding en sluiting in één akte

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "Vi*CARE I VITAL CARE", met zetel te 9200 Dendermonde, Oude Vest 8 bus 2, gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde op 12 november 2014, neergelegd voor registratie blijkt het volgende

-Na lezing van het verslag van het bestuursorgaan de dato 1 september 2014 met in bijlage een staat van activa en passiva per 31 augustus 2014 inzake voorstel tot voortijdige ontbinding van de vennootschap opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek Vennootschappen, werd besloten dat de vennootschap onder firma "Vi*CARE / VITAL CARE" met zetel te 9200 Dendermonde, Oude Vest 8 bus 2 wordt ontbonden.

-De vergadering besliste in aansluiting op de beslissing van de zaakvoerders, en rekening houdend met het feit dat de beide vennoten aanwezig waren, de vennootschap vervroegd te ontbinden, zonder aanduiding van een vereffenaar, met toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter deelde mee dat naar aanleiding van de vereffening er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen,

Volgens de voorzitter is gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd, en werden de nodige provisies aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting en van de overige kosten, in het bijzonder die verband houdende met de ontbinding en de vereffening.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten naar verhouding van de aandelen.

De vergadering machtigde de zaakvoerders om :

-het gebeurlijke overblijvende actief, onder aftrek van de nodige provisies te storten op rekening van de vennoten naar verhouding van de aandelen;

-de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale

aangifte voor het inkomstenjaar tweeduizend veertien, zo die nog niet is ingediend en indien nodig alle latere

fiscale aangiften;

-de kosten van de ontbinding, waarvoor de nodige provisies werden aangelegd om deze te voldoen.

De zaakvoerders verklaarden verder dat er geen maatregelen dienden genomen te worden met het oog op

" de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van de aandelen. Indien er na de vereffening onbetaalde schulden ten laste van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van de aandelen.

De ontbinding en vereffening kon dus gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienden te worden opgemaakt.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaarden de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hadden over de rekeningen, waarbij zij zich konden laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaarden hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurde de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

-De vergadering besliste de zaakvoerders van de vennootschap, te weten de Heer Vermeir Quincy, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 163 en de heer Stroobants Peter, wonende te 9200 Dendermonde, Oude Vest 8 bus 2, vanaf heden te ontslaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.

Voor-

behoiide7t aan tik Selgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering gaf vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de zaakvoerders voor hun' beheer.

-De vereffening werd als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende zeven jaar neergelegd en bewaard worden op de zetel van de vennootschap, zijnde te 9200 Dendermonde, Oude Vest 8 bus 2.

-De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid lnvicsa, te 9240 Zele, Industriestraat 21 bus A, vertegenwoordigd door de heer Schelstraete Luc, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

De vergadering verleende machtiging aan ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavig procesverbaal op de bevoegde rechtbank van koophandel tot publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Christiane Denys,

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd

-Afschrift van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

-Verslag van de zaakvoerder

-Staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2011
ÿþ In de bijiageri bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ff-k ~'

^w`.~,

2 ~ ''- J~t~

~ ~~V. ~wu"

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~~

-~~~~~~j `*~ ~%~ ~~~~ ~

1111

Ondmmenningen/: 0828~058.019 Benaming

(voluk) : VI*CARE /V/TAL CARE

Rochtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel De Colfmaekerstraat 8 bus 3, 9620 Zottegem

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De bijzondere algemene vergadering dd. 26 oktober 2011 nam met éénparigheid volgende beslissingen:

a) Zetelverplaatsing

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgebrach naar het volgende adres: Oude Vest 8

bus %.gouuDendermonde.

b) Wijziging van artikel 3: doel van de vennootschap

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen door de wijziging van de tekst van artikel

van de statuten als volgt: i

"- de kleinhandel en de aan - en verkoop via o'oommerce, de import en exportvan o|legeschenkamkm|mn.~ relatieartikelen, promotieartikelen, gadgets en analoge artikelen van om het even welke vorm of grondstof.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen,' zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland. Zij mag alle beheers-,~ commerciële, productieve, financiële, indastÓele, bun]eÓÜke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die~ zich rechtstreeks ufonnæchs\ne~maano/vdenof van die aard zouden z~ndemun^ezen|Üx)ng van haar doel te`

'

vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De Vennootschap mag op welke wij betrokken ook ~rokkeozijo in!

vennoc*scÓappmnmu~||ingenofzunue,o,zUopgm~oÓ\z~nofmoe\en'

! ' ondernemingen, onderscheid, ongeacht

opgericht wmrden, die hetze|fdo, een analoog of een samenhangend doel hubhrn, of die kunnen bijdragen toti de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van/ andere vennootschappen borgstellen of hoo, ova| verlenen, optreden a|n haa, ogent ofwe~mgmnmmopuige,.! voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken Deze opsomming |n

| niet b pa,kemu zodatoevennomeohopaU handelingen kan stellendie op*m|kewijpanoxkunn~n bijdragentot

'

"

de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van doel te interpreteren." Ontslag

c) !De vergadering beslist om het ontslag van Mevrouw Viviane De Meuler en van Mevrouw Caria De Winter tej aanvaarden. Hun ontslag gaat in vanaf 26 oktober 2011. "

d) Benoeming zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders: |

- de beer Peter Stroobants wonende Oude VestB bus 2 te 9200 Dendermonde en geboren te Mechelen opj 17 februari 1964 ! - de heer Quincy Vermeir wonende Oude Ves 6 te 9200 Dendermonde en geboren te Dendermonde op 25:

oktober 1982. ~

Dit mandaat wordt door beiden aanvaard. Ze worden benoemd voor onbepaalde duur en dit vanaf 26 oktober 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bu, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzijvan de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e) Volmacht

Volmacht wordt verleend met recht van indeplaatssteNng aan BVBA MVP Accountants 8.~ Belastingconsulenten, gevestigd te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 W7 om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen,| inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren.

De enige aandeelhouders zijn vanaf 26 oktober 2011:

- de heer Peter Stroobants, Oude Vest 8 bus 2 te 9200 Dendermonde

- de heer Quincy Vermeir, Oude Vest 6 te 9200 Dendermonde

De zaakvoerders,

Peter Stroobants & Quincy Vermeir

Op de laatste biz. van Luik avermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bipagen,hij _het _Staatsblad 09112/2011 .n Annexe5 _du _Moniteur_ belge.

Coordonnées
VI*CARE / VITAL CARE

Adresse
OUDE VEST 8, BUS 2 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande