VILLA PAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VILLA PAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.263.526

Publication

13/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.263.526

Benaming

(voluit) : VILLA PAX

(verkort)

/DL

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 19 december 2013 door Meester Francis Lemey, notaris met standplaats te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VILLA PAX", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen

I e (Heusden), Bremwegel 5, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Jaarrekening

De algemene vergadering neemt kennis van het ontwerp van de verkorte jaarrekening inzake huidig

i': boekjaar (1 oktober 2013 tot en met 19 december 2013), bestaande uit een balans, resultatenrekening en;

toelichting. Zij bespreekt de jaarrekening mondeling in extenso.

Na bespreking en uitoefening van het vraagrecht, zoals voorzien in artikel 284 van het Wetboek van

Vennootschappen, keurt de algemene vergadering de verkorte jaarrekening goed.

Bestemming van het resultaat

gDe algemene vergadering beslist het resultaat de bestemming te geven zoals dit blijkt uit de jaarrekening.

TWEEDE BESLUIT

fi--1 De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders, zijnde de voornoemde vennootschappen b1. Bart Waegebaert, 2. Ten Tuyne en 3. Meiveldt, vertegenwoordigd zoals gezegd, voor de uitoefening van zijn

mandaat in het afgelopen boekjaar, alsook voor het verkorte boekjaar afgesloten op heden, ingevolge de hierna

genomen besluiten tot ontbinding en vereffening van de vennootschap.

DERDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders de dato 30 november 2013, houdende een toelichting van het voorstel tot ontbinding, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en van het verslag opgemaakt de dato 9 december 2013 door mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, te 9052 Gent (Zwijnaarde) Eedstraat 80, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de bedrijfsrevisor is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 september 2013.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt, hierna letterlijk aangehaald:

"8. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VILLA PAX met zetel te 9070 Destelbergen, Bremwegel 5, ondernemingsnummer 0836.263,526 een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 september 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de

eel vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 32.575,70 Euro en een netto-actief van 17.838,46 Euro. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.".

De leden van de vergadering erkennen, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, dat zij een exemplaar hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerders, van de er aan gehechte staat van actief en passief en van het verslag van de bedrijfsrevisor, en dat zij er kennis van hebben genomen.

de laatste blz. Iz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi;van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELG

0 6 -01- 20% BELGISCH STAATSB

NEERGELEGD

AD 2 il BEC. 2013

RECH effill a VAN 00P HANDEL TE GENT

i u





r

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Goedkeuring verkorte jaarrekening -- kwijting zaakvoerders - ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zonder aanduiding van een vereffenaar  ontslag zaakvoerders - sluiting van de vereffening - volmacht

r

Vo4r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten en besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Notariële bevestiging bestaan en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen

De ondergetekende notaris bevestigt, overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, vóór het besluit tot ontbinding en na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen is gehouden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist bovendien dat voldaan werd aan de voorwaarden gesteld in artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg geen vereffenaar aan te stellen.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerders.

De bestaande zaakvoerders, zijnde de voornoemde vennootschappen 1. Bart Waegebaert, 2, Ten Tuyne en 3, Meiveldt, vertegenwoordigd zoals gezegd, worden bijgevolg ontslag verleend als zaakvoerder.

ZESDE BESLUIT

Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat van vereffening afgesloten per 30 september 2013, beslist de vergadering, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, dat de sluiting van deze vereffening in deze akte kan geschieden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden werden aangezuiverd en de voornoemde aandeelhouders er zich toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De vennootschap houdt bijgevolg op te bestaan met ingang van heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar worden bewaard door de vennootschap Bart Waegebaert, voornoemd.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden en met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders,

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de voornoemde vennootschappen 1. Bart Waegebaert, 2. Ten Tuyne en 3. Meiveldt, elk voor een gelijk deel.

Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde vennootschappen, elke voor een gelijk deel, die deze evenwel zal ten laste nemen ten belope van hetgeen zij uit het vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

ACHTSTE BESLUIT

De comparanten geven volmacht met recht van indeplaatsstelling aan Accountantskantoor De Keyser, te 9000 Gent, Martelaarslaan 296, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal inclusief volmacht, verslag bedrijfsrevisor, en verslag zaakvoerder.































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 31.05.2013 13137-0089-009
25/05/2011
ÿþ Motl 2.1

Liilt éC B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111,1,1!111,11e111111111)11111

NEERGELEGD I

13 MEl 2011 f

~

RI:C:ii1'l'13ANK VAN

KOOPHAN . E GENT

Ondernemingsnr : 01 (e) h~ 3 E'

Benaming

(voluit) : VILLA PAX

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9070 Destelbergen (Neusden), Bremwegel 5

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Lemey, te Gent, op 9 mei 2011 blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "VILLA PAX" is opgericht met zetel te 9070 Destelbergen (Neusden), Bremwegel 5, met volgende kenmerken:

OPRICHTERS

1. BART WAEGEBAERT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5.

Opgericht onder de benaming "Zakenkantoor V.D.S." blijkens akte verleden op tien december negentienhonderd zesentachtig voor notaris Raymond Vanderplaetsen, destijds met standplaats te Lovendegem, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één januari negentienhonderd zevenentachtig onder nummer 870101-827.

Waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden op negen februari tweeduizend en vier voor notaris Pierre Verschaffel, met standplaats te Gent; bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari daarna, onder nummer 04032427.

Vennootschap met ondememingsnummer 0430.026.833.

Alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Bart Jules Marie Waegebaert, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5 (identiteitskaart nummer 590-6576599-25), die verklaart benoemd te zijn in de gezegde hoedanigheid bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig augustus negentienhonderd vijfennegentig, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Albert Vander Auwermeulen, destijds met standplaats te Zomergem; bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig september daarna, onder nummer 950921-141; en die verklaart bevoegd te zijn om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 15 der statuten.

2. TEN TUYNE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9961 Assenede (Boekhoute), Oostmolenstraat 18A.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Verstraeten, te Assenede, op zevenentwintig oktober tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien november daarna, onder nummer 04156312.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Verstraeten, te Assenede, op tien maart tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van. achtentwintig maart daarna, onder nummer 06056552.

Waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd.

Dragende het ondememingsnummer 0869.752.973.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Sofie Neyt, wonende te 9961 Assenede (Boekhoute), Oostmolenstraat 18A (identiteitskaart nummer 591-0828862-02), die verklaart in deze hoedanigheid benoemd te zijn in voormelde oprichtingsakte; en die verklaart bevoegd te zijn de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen overeenkomstig de statuten.

3. MEIVELDT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 35.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Pierre De Maesschalck, te Oostende, op tien augustus negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig augustus negentienhonderd negentig onder nummer 900828-14.

Dragende het ondememingsnummer 0441.624.073.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Linda Julia Camille Boerjan, wonende te 9860: Oosterzele, Hoek ter Hulst 35 (identiteitskaart nummer 590-4608407-60), die verklaart in deze hoedanigheid benoemd te zijn bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering op drie oktober negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één november daarna, onder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

nummer 435; en die verklaart bevoegd te zijn de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen overeenkomstig de statuten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eensmanszaken, en dit op het vlak van beheer, controle, het toezicht, de organisatie, de administratie;

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

Het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

Het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

Het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaand onder om het even welke vorm, en dit zonder beperking;

Het aanleggen, oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten of immobiliënmaatschappijen en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, het valoriseren, de verkoop, verkavelen, de expertise, het optreden als syndicus, agentuur en leasing en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen of van verrichtingen ervan;

Tevens mag de vennootschap bemiddelen bij voormelde activiteiten als vastgoed makelaar, vastgoedhandelaar, de vennootschap mag ook optreden als vastgoedpromotor.

De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand van deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / driehonderdste (300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door BART WAEGEBAERT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd sub 1): ten belope van honderd (100) aandelen,

- door TEN TUYNE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd sub 2): ten belope van honderd (100) aandelen, en

- door MEIVELDT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd sub 3): ten belope van honderd (100) aandelen.

Totaal: driehonderd (300) aandelen.

Artikel 11: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur in de maatschappelijke zetel of in de plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

1. BART WAEGEBAERT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5.

Vennootschap met ondememingsnummer 0430.026.833.

Voor deze vennootschap zal de heer Bart Jules Marie Waegebaert, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. TEN TUYNE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9961 Assenede (Boekhoute), Oostmolenstraat 18A.

Dragende het ondememingsnummer 0869.752.973.

Voor deze vennootschap zal mevrouw Sofie Neyt, wonende te 9961 Assenede (Boekhoute), Oostmolenstraat 18A, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. ME1VELDT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9860

Oosterzeie, Hoek ter Hulst 35.

Vennootschap met ondememingsnummer 0441.624.073.

Voor deze vennootschap zal mevrouw Linda Julia Camilla Boerjan, wonende te 9860 Oosterzele, Hoek ter

Hulst 35, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van

het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve éénitiende

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 26: ONTBINDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag te allen tilde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Artikel 33: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één maart tweeduizend en elf tot op heden.

De partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT

4Voor-

.behou_den

aan het

Belgisch

Staatsblad

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan ' __ _ .. _ _n.tant ,, a ...,. o . _ _.... _ ... 900

Accountantskantoor De Keyser, te 9000 Gent,

Martelaarslaan 296, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting van de vennootschap bij een sociaal verzekeringsfonds, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd v66r registratie.

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte; bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Opde laatste blz. van ,Rulle B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VILLA PAX

Adresse
BREMWEGEL 5 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande