VIMEDA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIMEDA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 630.644.708

Publication

28/05/2015
ÿþOndernemingsnr r * daD " 61/q. ?C).%

Benaming (voluit) :VIMEDA

(verkort): *

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel :9880 Aalter, Brug Zuid 19A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 12 mei 2015 dat:

1. De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL, met zetel te 9880 Aalter, Kestelstraat 172, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0811.220 007, rechtbank Gent.

Vennootschap opgericht op 25 maart 2009 bij onderhandse akte, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 april nadien onder het nummer 09060269,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 13 december 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna, onder nummer 11197181, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, handelend overeenkomstig artikel 9 van de statuten, de heer ALLY Geert, geboren te Ruiselede op 27 november 1964, (rijksregister nummer 64.11.27-343.74), wonende te 9880 Aalter, Kestelstraat 172, in deze hoedanigheid benoemd in fine in de oprichtingsakte, onderhands opgemaakt in datum van 25 maart 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 april daarna, onder nummer 20090427-60269.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAYBIT, met zetel te 9880 Aalter, Groendreef 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.606.125, rechtbank Gent,

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bart Van de Keere, te Evergem-Sleidinge, op 14 mei 2002, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 juni nadien onder het nummer 20020604139,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Bart Van de Keere, te Evergem-Sleidinge op 26 september 2003, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober daarna, onder nummer 03108262,

alhier vertegenwoordigd door de heer ALLY Geert, handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens een onderhandse volmacht in datum van 11 mei 2015, die aan deze akte gehecht blijft.

een naamloze vennootschap hebben opgericht, onder de benaming VIMEDA.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Brug Zuid 19A.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!NECRGELEGD

18 MEI 2015

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

111

11

s,

Mod 11.1

RECHTBANK VAN KOOPHA TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Doel

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, namelijk .

- voedingswaren: zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren (vers, gerookt, gedroogd en bewerkt), wijnen en dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit, vis en visproducten, bereide schotels.

- textiel: witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, meubilering en plastiekstoffen, kinderkledij, mercerie, dames- en herenondergoed, dames-en herenconfectie, breigoederen, kousen, sokken, schoenen en pantoffels, regenmantels.

- fantasie- en diverse artikelen: juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren, rookartikelen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden

en speelgoed, huishoudartikelen, reisartikelen, strandartikelen,

werktuigen, goud- en zilversmederij-artikelen, hoveniersmateriaal, glas- en gleiswerk, borstels en vaatwerk, onderhoudsartikelen en apparaten, elektriciteitsartikelen en apparaten, fonoplaten en filmapparaten, films, radioapparaten, auto- en fietsbenodigdheden, alsmede meubelen.

Bovenstaande omschrijvingen zijn aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan optreden als franchisenemer, huurder, concessiehouder en elke verbintenis aangaan om haar doel te realiseren.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen doen, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in betrekking staan tot haar doel. Zij zal ook gelijk welke andere inrichting of bijhuis mogen oprichten, alsook belang nemen door inbreng, samensmelting, inlijving, deelneming of op enige andere wijze, in alle vennootschappen en ondernemingen, thans bestaand of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel van gelijke aard is.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (g 62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één /tweeënzestigste (1/625te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort, waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt:

1/ De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL, voormeld, ten belope van éénenzestigduizend euro (e 61.000,00) in contanten, volledig volgestort in ruil waarvoor zij éénenzestig (61) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAYBIT, voormeld, ten belope van duizend euro (e 1.000,00) in contanten, volledig volgestort in ruil waarvoor zij één (1) aandeel zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

Voor alle aandelen samen is de som van tweeënzestigduizend euro (g 62.000,00) thans ter beschikking van de vennootschap.

BEWIJS VAN DEPONERING

De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 11 mei 2015 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij, notaris, overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ° aan hit BëlgÎ cut Staatsblad

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Algemene vergadering -------.._______._-------~___.,~.-------___---

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege ieder jaar bijeen op tien juni om 9 uur 30 minuten op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de algemene vergadering bijeen de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, door de Raad van Bestuur.

Zij moet verplichtend worden bijeengeroepen wanneer dit aangevraagd wordt door de aandeelhouders die samen één /vijfde van de maatschappelijke aandelen vertegenwoordigen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden in de maatschappelijke zetel gehouden of in de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Toelating tot de vergadering

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van maatschappelijke aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze laatste zelf aandeelhouder is en recht heeft de vergadering bij te wonen.

Nochtans mogen minderjarigen, de ontzetten, en de burgerlijke en handelsvennootschappen vertegenwoordigd worden door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen zelfs als zij geen aandeelhouder zijn.

De Raad van bestuur kan de formulering van de volmachten voorschrijven en eisen dat deze laatste minstens vijf vrije dagen voor de algemene vergadering op de door hem aangeduide plaats zouden neergelegd worden.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en de schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Aantal stemmen

Behoudens de beperkingen voorzien door artikel 541 van het Wetboek van

vennootschappen, heeft elk maatschappelijk aandeel recht op één stem.

Samenstelling van de Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van bestuur, samengesteld door zoveel bestuurders als aangeduid door de algemene vergadering, doch minstens drie.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar en zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de niet herkozen aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Voor- behouden e aan hét  liegiFe- Staatsblad

Luik B - vervolg

Machten van de raad

De Raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig, voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Dagelijks bestuur - Directie comité

1. Dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals

de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, opdragen :

-- hetzij aan één of meer leden die dan de titel van gedelegeerd bestuurder

voeren;

- hetzij aan een of meer directeurs die al dan niet lid zijn van de Raad van Bestuur;

De Raad van bestuur mag de leiding van één of meer zaken van de vennootschap aan één of meer gevolmachtigden opdragen die al dan niet lid zijn van de Raad van Bestuur en daarenboven elke lasthebber met bijzondere en beperkte opdrachten belasten.

De Raad van Bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik aan de toegekende opdrachten een eind stellen.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheden van de afgevaardigden en gevolmachtigden, bepaalt of /en eventueel in welke mate zij vergoed zullen worden.

2. Directie comité

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Vertegenwoordigingen - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een ministeriële en openbare ambtenaar:

1) hetzij door twee bestuurders gezamenlijk;

2) hetzij binnen de perken van het dagelijks bestuur: door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur (gedelegeerd bestuurder), wanneer slechts één persoon hiermee belast is en door één van de afgevaardigden die elk afzonderlijk kunnen optreden, wanneer meerdere personen met deze taak belast zijn. De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers die handelen binnen de perken van hun lastgeving.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

éénendertig december.

Uitkering

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt een nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze nettowinst zal jaarlijks vijf ten honderd (5%) voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds vooraf genomen worden.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit fonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de bestemming van het saldo zal de algemene vergadering jaarlijks de nodige beslissingen nemen, eventueel op advies van de raad van bestuur. Evenzo zal op voorstel van de raad van bestuur, de algemene vergadering kunnen beslissen dat, na afhouding van het bedrag bestemd voor de samenstelling van de wettelijk reserve, het overige gedeelte van de winst

Voorbehouden aan het ~'BéTgtsc Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

in reserves en /of voorzieningsfondsen zal belegd worden of eenvoudig naar een volgend boekjaar zal overgedragen worden.

Betaling van dividenden

De eventuele betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en bij de inrichting door de Raad van Bestuur bepaald.

De raad van bestuur mag beslissen tot het uitkeren van interim-dividenden met inachtneming van de wettelijk bepalingen terzake. Deze beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van

de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen

tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling

Na deze betaling van de schulden, lasten en vereffeningkosten, wordt het netto-actief bij gelijke delen verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen.

Wanneer alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, alle maatschappelijke aandelen op voet van strikte gelijkheid plaatsen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen voor de titels die onvoldoende volstort zijn, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of titels van die maatschappelijke aandelen die voor een hoger bedrag volstort zijn.

Benoeming eerste bestuurders

Onmiddellijk hebben de aandeelhouders met éénparigheid van stemmen beslist

te benoemen tot eerste bestuurders:

1. De heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

2. De gewone commanditaire vennootschap HEAT INVEST INTERNATIONAL, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig.

Raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het -."Félgrsci Staatsblad

Luik B - vervolg

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot gedelegeerd bestuurders:

1. De heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

2. De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien (2016).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte.

Voorbehouden ' aan hbt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" 6uivaia;puey ua weeN : osaaq

uaBlpaooMua6a}aan a} uapaap uen uaizuee ua} uoosaads}yoaa ap p6aonaq

(ua)u(o)osJad ap uen fiz}ay 'siae}ou apuaaa}uawna}suw ap uen piay6iuepaoy ua weeN : oeat{ : uaplawaan g uen 'zig a}s}eei ap d0

'1i6T prnZ bnag 'aagTeti. 08$6 ag pbTgsanab sT degosgoouuan ap uen Tagaz au

ÎagaZ

" SIQOrm buTueuag ap .zapuo 'ggoTzabdo uaggag degosgoouuan azoTuxeeu uaa

' g; p?Tq ggoat;ab ag(e azap uee aTp 'STOZ Taux TT uen umgep uT ggoeuxTon aspuegzapuo uaa saaggoea( aabezpgt;oeiuTon azapuozpTq uen pTaubTuepaog upTz uT puaTapueu 'gzaa0 Arypd aaag ap aoop pb2pzoorsuabagaan zazuTe 'Z9Z80T£0 zatuuxnu aapuo 'eu.zeep zagog(o LI uen peTgsgeegs gosTbTag gag go; abeTpzg ap uT pxaaoTTgndab '£o0Z aequxagdas gZ do abuTpTaTS-uxabzanS ag 'aaaag ap ueA gzeg sTaegou .zoon uapaTaan ag(e sua(pTTq uapaaM pbTzpTMab gsgeeT gag xOOn uagngegs ap uenaeeM '6E1

-p090ZOOZ aaununu gag aapuo uaTpeu Tunp uen peTgsgEEgs gosTbTag gag pTq

uabeTpTg ap uT paaaoTTqndab 'ZOOZ Taux 17T do 'abuTpTaTS-tuabzans ag 'aaaam ap ueA gzeg sraegou zoon uapaTaan agste suas(prTg ggoTzabdo degosgoouuaA

'q.uaD s(uegguoaz 'SZT'909'LLbO zauxumu aapuo zagsTbazuauoszadsggoaz gag uT uanazgosabui 'OT gaaapuaozD 'zagTeV 0886 ag Tagaz qem 'yISAEid pzat{xÇiTaxszdsuse ag~zadaq eut detiosgoouuan uagoTsacT aa

DA '69Z09-LZ170600Z zauxuxnu zapuo

leaeep TTade LZ uen peTqsgeegs gosYbTag gag gog a5eTçTg ap uT p.zaaoTTgndab ' oZ 1zeeux SZ uem mngep uT gs(eeuxabdo spuegzapuo 'ag(Esbu-çggo-tzdo uT auT; uT puxaouag pTegbTuepaog azap uT 'ZLT geezgsTagsax 'aagTeu 0~6 ag apuauom '(17L'£17£-LZ'TT'179 aauxvxnu aagsTbazss[LTz) '1796T zaquuaaou

L~ d do apaTasing ag uaaogab 'g~aa0 ~Z~ aaat{ ap 'uagngegs ap uEn g Ta(TgzE

b suxo(uaazano puaTapueg 'aapaaon(Eez avec' zoop pbTpzoontuabagaan zaTg ~T8TL6TTT aaununu aapuo 'euaeep zaquxaoap 0E uEn peTgsgeEgS gosTbTag gag go; a~TÇrg ap uT paaaoTTgndab 'TTOZ aaquxaoap £T do sT,zegou apua>(agabaapuo zOon u*aTzan ags(e sua(pTTq uapzaM pbrzpTMab gsgeeT gag aoon uagngegs ap uenzEEM '69Z09060 aaumxnu aapuo uaTpeu 'Tacle LZ uen peTqsgeegs goszbTag gag pui uabeTpTg ap uT p,~aao-rTc(ndab 'agxE aspuEgzapuo pTg 604Z g.zeeux gZ do ggoTzabdo degosgoouuan ~

xe

" gua9 uclggoaa 'L00'0ZZ'TT80 aauxumu aapuo aagsTbazuauosaadsggoaz

g~ uT uanazgosabuT 'ZLT g }y eeagsTagsa 'aagTe~ 0886 ag Tagaz

;eu 411e0IIKNiiSINI disS.11Dil IüSTnT detjosgoouuan a.zrsgzpueumxoa auoriab aa '1

S2TSfIISaLQOiHi Tao/1

sTzegou zoon uapaTaan gep STOZ Taux ZT ag(e uaa gzn gk prTq zS

ONIlH0121d0: Bpi? (ua)dianruapu0

(saape óipellon)

F76T pTnZ bnzg 0886:MeZ

degosgoouuan azoTtueeu ; utJons4yoad

* :(}aospan)

SZQOIVA: (}lnlon) 6ulweua8

Sph9 . 0111' o£90 : lus6ulwawapu0

1NHD 31.agllslehEdooN

NVA >iNt/81HDMe

SIE 1314 S I

Cl 3l-3, DU g -31\1

NI

l

apte ap uen aime la; 6u166apaau eu aldom uamew puamaq pelgspe~S gasr61a8 ;aq flq uaóelflq ap tg

V14 poel







" pbTpusqxano 'sTaegou 'ÇTw uee sT 'buTTTasuT aTaToupuTj aputaouab zoop paaAaTabge ÇIOZ Tau T1 do gsaggp uaa uen 11TTon ap uT 'buTzauodap upn sCTMag gaH

" s(upg Dgm gTq puedoeb 'buTguaTzdo uT deqosgoouuan ap usa uzeeu do buTua)lax azapuozÇTq uaa do TpsgTdpx agzogsab gaq upn buTxauodap ap gbTgsanag sTxpgou apuaxaguaumagsuT aa 91,1I1131Sod3a lern SI~x.Mag

a) " degosgoouuan ap upn bupls(Tgasag zag supqg (004000'Z9 orna puazTnpbTgsazuaaMq uan wos ap sT uauss uaTapupe aTTe aooA

" gbupnguo burpaobxan sTe apzspM uen buTpTauczan zapuoz Taapuee (I) ua2 ÇTz xoonxeeM TTnx uT gzogsabTon bTpaTTon 'uagupguoo uT (00 1000'T 3) o.zna puazTnp upn adoTaq uag 'pTatuzoon 'mErid praqxÇTTaxezdsuee agxaedeq gau degos:}oouuan uagoTsaq aa /

" gbupnguo buTpaobaan sip apxeeM uen buTpTauxaA zapuoz uaTapuee (T9) bTgeazuauaa CTz .xoonxeeM TTna uT gxogsabTon bTpaTToa 'uagueguoa uT (00`000" 19 3) oana puazTnpbTgsazuauaa upn adoTaq uag 'pTautxoon `Tdi~iOT~F1i1~iSsi3x ISSlil`II M'St^I degosq.00uuan axTegTpueunuoo auor.ab ea /1

~

D :gbTon sip pTab uT uabuazquT aoop uana,zgosxèpuo

pe M Taapupe slTa ÇTqxspM 'gzogsToe bTpaTTon sT TeegTdsx xÇTTaddegasgpsut gag

" uabTpxooMuabagzan Te24Tdpx gaq uee (aasZ9/1) agsbTgsazuaaaMg/ utp xapaT aTp 'apzseM aTpuTulou uen buTpTatuxan zapuoz 'uaTapuee axCTTab *g) bTgsazuaaaMg zoop pbTpaooMuabagxan gpxoM gag '(001000'z9 D) 02Zf1S QezIllaDI~SSZDIsSSm gbeezpaq dpqasgoouuan ap uph Teeqzdes( gsgseTdab gag

Tez?grdpX

e

b " znnp apTeedaquo usa aooA ggaTaabdo sT dsgosgoouuan aQ

rol

.znnQ

e

p " uapzap zoon

ueeTags uabaogxseM go uapzap uee ua4goT.zzan uabuTuaT bpui dpgosgoouuan aa

41 " sT pape axLTTab uen Taop gag usnzspM

qg pusTuagrnq gau uT sTe aTbTag uT TaMoz 'uaguaTz ag do bou go pussgsaq seeqg 'uabuzulauzapuo ua uaddpgosgoouuan aTTe uT 'a2[ZM azapue abTua do eg buTuiauTaap 'buTnçTTuT 'buTgTaulsuawss 'buaxquT zoop uauiau bueTag s(oosTp

'iiiagqoTxdo uaboEu sTnqETa buTggaTxuT azapus axTaM slÇTTab >po Tpz Pu

" ~yaop xeeg gog uspgs buTsls(aagaq uT 'xgTTagTaapab go Taagab 'saaxgsguoaxuo pos sslaaagsgqoaz aTp 'apuaxaozuo sTs apuaxaoz TaMoz 'uaop uabuTggaTzzan akToupuTT jo aTaTazatuuzoa 'aTaTagsnpuT aTTp beur dpqasgoouuan aQ

" uaxasrTeaa ag Taop xssg WO weefrep sTuaguTgaan eue ua zlonoqaTssaouoa 'aapannq 'zauzauaszgauex3 sTs uapazgdo ut?x dsgosgoouuan a© un" puaslzadag gaTu 'pop puazÇTMuee uÇTz uabutnCTzgosuto apusegsuaAog

,sl -uaTaqnaul apaulsTs 'uapaupbTpouaqsgaT; ua -ogne 'uagszEddEoTpez

;eITTg 'uagpxeddeuiTT; ua uagpTdouog 'uagt=xedde ua uaTaxTgxpsgragTaTxgslaTa eeogexedde ua uaTaxTgzaspnogaapuo ')(xaMgeen ua sTagszog 'xaMs-raTb tie -seTb 'TaeTxageutsaaTuanoq 'uaTaxTgap-pTaapatusxanTTz ua --pnob 'uabTngxxaM

SaTaTTgxepue,xgs 'uaTaxTgassrax 'ualaxTgxepnogsTng 'paobTaads ua

tepagpbTpouaqToogos 'uazpMxaTdeá 'uas(aoq 'sxapes( 'uaTaslTgzes(oox 'uazeMzapaT TaTaslTgzegaTTog 'aTzaum;xpd 'uaTaMng :uaTas(Tgxs aszanTp ua --aTseguej --

e " sTagueuluabax

liajgogued ua uauaouos 'uaslslos 'uasno)( 'uaxapaobTaxg 'aTgoaguoauaaau 40-saulep 'paobxapuouazaq ua -sauiep 'aTxaazaut ' gTpaTslxapupl 'uaggogss(aTgspTd ~ bur" xaTTqnaut 'uauETpxob 'uapÇTz 'uaggogs 'paobgTM :TaTgxag -

" sTagogas apTaaag 'uagonpozdszn ua sTn 'gTnag ua uaguaoxb apzaanxasuooab ua apbooxpab 'asxaA 'aTzagTnasTq 'arzassTgEd 'aTxasT;uoa 'ua)(upxp ua uauçTm '(g)rxaMaq ua pbooxpab 'gs(oozab 'sxan) uaxpMsaaTn 'aTxagnozsuo 'aTJJox 'uaxpM aTeTuoTosl ua .-sxaTuapTnxs{ 'uagonpoxdTanTnz :uaxeMsburpaon - x ÇrTauleu 'uazTnquaapMgooab iIpn uaTas{zgzp eue uE11, aTqpubTsuoa ap US aTSSTülüloa ap 'buTSTpaooMuabagaan, ap 'dooxaan ua .-upp ap Taop gog g;aau dagosgoouuan. aQ'

TaoQ

61oAlan - e min

" uabeTsquo uapxoM buTzapebtan auamabTe ap zoop apCzT uaTTe uag uauunx szapznnqsaq aa

" ueebabxano sT buTmaouaq aMnaTu ap qoq aTp buTxapebzaa auamabTe ep eu xCTTTappTmuo apuza uaa Tmaau sxaptnnqsag apuapax3.3e uazoxxag qaTu ap ueA Teepueui qag

" teegsaTxtag uÇTz ue xeeÇ saz aqsboog uag uen ugz111a1. uaa tooA buTtapebtan auamaSTe ap toop pmaouaq uapxoM ÇTz

" Tee3saq uapaT aTtp aTsuTm uag TTn MnaTudo tnnqsaq ueA peex

ep uaqqag a3 bTonab do aSaMsqgoax ueA qpnog 'quaxaoq mage apuassTTsag

uaa xnnqsaq uen peex ap L'en xa4qTzxoon ap uee aTp buTTedag azTe4nge4s eu

" uCiz sxapnogTaapuee aaMq uep taam ta Tep 'uaTappTm aTTe xoop buTTTaTsTsen ap do 4bTon, aTp SuTxapeSxan auamabTe auoMab ap ueA bep ap gpT ueeqsaq uapaT aaMq sggoaTs qTn xnnqsaq uea peex ap beur 'q3aag sxapnogTaapuee aaM4 uep xaaut 3aTu degos3oouuan ap Tep pTa4sabqsen sT degosqoouuan ap uen sxapnogTaapuee ueA SuTxapebxan auamabTe ap do xaauueM Jo uauosxad aaM4 xoop qgoYxabdo sT TaMuana degosqoouuan ap ,zaauuem

" aTxp suaTsuTm goop 'buT.zapebxan auamabTe ap zoop pTnpabuee sTe s.zapannqsag Taanoz zoop pTaTsa5uamee 'xnnqsaq uen pee uaa toop ptnnqsaq TpxoM degosToouuaa aa .znngsaq uen peeu. ep uen 5uxrrasuauras

clà

DA

áj " maqs uoe do Tgoax Taapuee xpYTaddegosgeem xïa T3aag 'uaddegosToouuan

ue xaoqgaM Tag uen T6S Taxpxe zoop ua-rztoon uabuTxxadaq ap suapnogag ~

uaururaqs reqUEy

-w

..,

c " uabTpxooMubaqxan ua3eT uoosxad ap3Tazap

IX uaa xoop xÇTTanaTqoadsax goTz uaqaom szeeuapTngos ap ua sxasTapTngos arapnogpued ap 'sxeeuabTa a3s[eeu ua sxasGTnxgabquon.zn ap 'steeuabTa-apam aa m" uapxoM pbaTabzaau uapnoz sgeeTd apTnpabuee mag xoop ap do buTtapebtan a>maSTe ep xoon uabep aÇTxn 3ÇTn suaqsuTut aTsTeeT azap Tep uasTa

1.1 uaTgoemTon ap uen buYxaTnmxo3 ep uex tnngsaq ueA peeu aa

e " uÇ-çz

4pnogTaapuee uaab pu sTe s3Taz ueuebxo 3o szabTpzooMuabaqxan axTegngegs

~

a>ICTTaqqaM ung toop uapxoM pbTpzooMuabagtan uaddegosloouuansTapueg

ýÿ axÇTTxabznq ap ue 'ua~qazquo ap 'uabTteÇxapuTm uabow sueqgooN

N " uauoM

~ ÇTq buTxapebxan ap 3aag qgoaz ua sT xapnogTaapuee 3-raz a3sqeeT azap Tep eteeMxoon do apbTTgoemTonab uee zoop uabTptooMuabaqxan uageT buTxapebxan auamabTe ap do goTz uex uaTapuee ax G-vTaddegosTeeEu ueA xeeuaSTa a>rTg

~

burfp.z

rooMuaba.z

an

-0 "

~, " pTamtan uapxoM uaqgoTxagsbuTdao.zuaaÇTq ap

ug azp uaSuTTTagsuT ap pm ,3o Taqaz axGZTaddegosTeem ap do uabbaTxaau 'meeu qui,le uaTapuee uCTx ueA ua3eoT3T3xao ap 3o znn3saq uen peex ap uen ua5uaxq ue)[ xaT 3(ÇTTaT3Txgos uamau a3., Taap buTxapebzan. ap uee mo uamauzoon

u Tz 'lsmoxuaaÇ~rg ep xOon ptaM pTeedag arp mn~.ep ap xoon uabepxxaM p suaqsuTm 'qsTazan TpxoM buTdaoxdo ep uT sxTnz uaTpuT 'uaTapuee Lee, xeeuàSTa eue gaom buTxapebxan auamabTe ap go; uageTabaog uaptoM a; wo

~ ,6rrT.zape6.zan ep o3 fu'neraos

4:

.::,

-se " . " pTamxan

3egTxqs6uTdaozdo ep uT s3eeTd ap uT 3o uapnogab Ta4az axGTTaddegosTeem alit uT uapzoM uaSuTtapebxae auamabTe auoMa5ua3Tnq ua auoMab aa

et " uabTpxooMuabaqxan uaTapuee

eTTaddega sTeem ap uen ap,3ETn/ uea uames aTp sxapnogTaapuee ep zoop gpxoM pbeexnabuee TTp xaauueM uadaoxabuaapTq uapxoM puaqgoTTdxan qaom ÇTz

" znnqsag ueA peeu ap xoop '3sTazan qTp degosqoouuan ap ueA bueTaq

gag suas[Tag uadaoxabuaaÇTq uapxoM uex buTxapeSxan auamabTe auoMabuaqTnq uag

" xnn ap3Tazqag do 'bepxtaM apuabTonqsxaa ap uagTq buTxapebxan auama5Te ap 3mo3[ 'sT bepqsaa3 axGTTaq3aM uaa bep azap uaTpuT

" degosqoouuan ap uen TaTaz ap do uagnuzm 0£ znn 0" r mo zunÇ uaYq. do uaaÇTg xeeÇ tapaT abamsTgoax uen qmox buYxapebtan auamabTe as>[TT.zeeE aa burxapebtan auaurabre

6ionuan - 8 min

pei9speas

yoslBJaH

;ay uee

uannoyact

-.ioon

gsuTM ap uen agTaapab abTaano gag 'anxasaa xÇTTaggaM ap uen buTTTagsuawes ap aoon pwagsag beapag gag uen buTpnouje eu 'gep uassTTsaq uauunx buTaapebaan auawabTp ap 'anngsaq uan peea ap uen TagsxooA do Tez ozuang

" znngsaq uen peea ap Lien saTnpe do Taanguana 'uawau uabuTssTTsag abTpou ap sx ÇTTxee G buTaapebaan auawabTe ap Tez opTes gag uen buTunuagsag ap xano

" g;aau gxTaaaq TeegTdex xETTaddegosgeew gag uen apuaTg gag spuoj gTp aaauueM puaggoTTdzaa zaaw gaTu sT buTuiaujeaoon azaQ

" uapaoM uawouab 3ez00n spuo;anaasax xÇTTaggaM gag uen buTTTagsuawes ap aoon (gs) pzapuog uag 3ÇTn sxCTTaeEg Tez gsuTMoggau azap uen gTn deqosgoouuan ap uen g-suTMoggau uaa gxeaw buTuaxaauagegTnsax ap uen opTes bTgeg gag

btrTaai(g Tn

" .zagtuaoap bTgzapuauaa do gbTpuTa ua TaanueÇ uaa do uT geeb degosgoouuan ap uen aeeÇxaog gag xvvÇs(aog

" buznabgseT unu uen uaxaad ap uauuTq uaTapueg aTp saaggaggseT axapuozCTq aoop uapuoqaan bTpTab uanoquaaeep sT degosgoouuan aQ " uÇTz gseTaq xb2g azap gaw uauosaad axapaaaw aaauueM 'uapaagdo uauutm xÇTTaapuozge ,aTp uapbTpaaEnab;e ap uen U99 loop ua sT gseTag aawxaTu uoosaad uaa egoaTs aaauueM '(aapznngsag paaabaTapab) anngsag sxCTTabep gag gaw gsaTaq atpTpaeenabge ap zoop :anngsaq sxÇTTabap gag uen uaxxad op uauuTq pTzgau (z

Clà :xCTTuauiezab szapznngsaq aaMg zoop ÇTzgag (T

'p :aeeuagqwe aaequado ua aTaTaagsTuTw uaa uen uasraaaa

toxuassng ap aTp uagxe eTp uen dTzbaquT gaw 'uagxe ua uabuTTapuegsguoaa e uT PbTpaootuabagzan aggoax uagTnq ua uT gpaoM degosgoouuan au

.e uaburaapxonegz(oaa ua uax*d - uaburbrpaoomuabagxan

Clà

Clà " anngsaq uen pava ap aoop pTeedaq uapzoM agTwooaTgoaaTp

g~ uen azçTMxaaM ap ua guoezpdo ung uen znnp ap 'buTbXpTozaq ung 'beTsguo u~tl 'agtwooaTgoaaTp gag uen uapaT op uen buTTTagsuee Op xools uapzeeMaoon GG ~

uapnogaqaoon uÇTz znng.saq uen peea ap uee gat ap uen uabuTTedag aaapue uen puáab do aTp uabuTTapueg aTTe do ;o deuosgoouuan ap uen ptaTaq uaawabTe gau

uaggaq uex buTxxaagag TaMuana ggoezpzano azap gep aapuoz 'agrwooaTgoaz-rp t~a uee uabexpzano uapagpbaonagsanngsaq uCTz xnngsaq uen peau

uex uaddegosgoouuan uen xaogga,M gag uen sTg us TaxTgae bTgswoxuaaaano

, agTwoo aTg.oaxTQ " z

b " uapaoM

ur~TTnz paobaan CTz agew axTaM uT Taanguana ua/ jo gTeedag 'uapbTguoewTonab un uapb-rpxeenabje ap uen uapagpbaonaq ap gTeedag xnngsag uen peau au ~ " uaTTags puTa uaa uaguoexpdo apua)(abaog ap uee xTTquabo aapaT do ua uaxaw enagab uapaupbaonaq uanaagoswo uanoqaaTg ap uen uex anngsag uen peau au

,s: " uagseTaq uaguoeapdo agxxadaq ua

aelapuozÇTq gaw laaggaggseT eue uanoquazeep ua anngsag uen peau ap uen uÇTz

gaTu uep Te aTp uabezpdo uapbTggoewTonab aaaw ;o uaa uee deuosgoouuan

uen uaxez /9G111~o uaa uen buTpraT ap barn anngsaq uen pee eu

Clà :anngsag uen

pOeu ap uen uçTz PTT gaTu uep Te aTp sanagoazTp zaaw go uaa uae ÇTzg.atl - :uazaon aapanngsaq paaabaTapab uen TagTg Op uep aTp uapaT aaaw Jo uaa uee ÇTzg.aq -- ~

D : uabaapdo 'gaebuee anngsaq gep geM buTbTpzooMuabagaan ap

eeuana deuosgoouuan ap uen anngsaq sx CTTabep gag bew anngsag uen peau au on,znngsag sxÇTTabeQ " T agTuroo argoa.zrQ - xnngsag sXr;rTabeQ

" buraapebaan auawabTe ap uee uapnogagxoon gaM ap ÇTg azap uen buTxapuozgTn gaw deuosgoouuan ap uen Taop gag uen buTx~TTuazaMaan ap Zoon 'bzggnu jo xÇTTaxezpoou 'uaTTags ag uabuT-[apuegsguaax aTTe `uo ggoew ap aano gxTuosaq xnngsaq uen peau aQ

pava ap u211 uagt(oEL1

6(oNan - a mrrn

xnngsaq uen peeg

" bzguzMg puazznpaaMg teeÇ gau uen buzxapebtantevç ap eu ){PiTTappTutuo uauzau apuza uaa Tez geepuetu unH

" putaouzoon

'atpud 3eegsns q.xaa0 zaag ap zabzpzooMuabaqzan agsen sTe gatu 'pTauTzoon

'7dMOIyYN2igIAII I,Sglil32 Uffli deqosgoouuan a.xzvgipuvmu¢oo auo[Kab eq " Z

" putaouaoon 'azpuu 3eegsno gaaaD vIriv zaau au " T :stapanngsag agsaaa gog uautaouaq aq gsiTsaq uaunuaqs uen praqbiaeduaa qatn szapnouTaapuee ap uaggaq 3G?TTappTutuo szapznngsaq agszaa burruaouas

" uÇzz qtogsTon bezpaq .zaboq uaa aoon aTp uaTapuee a~Ç-iTaddeuosgeeua a2p uen sTagzg 3o Kef, u2 uabuTTegagbnzag apueeb3etoon .zoop ÇTzgau 'uÇTz gzogsTon apuaopTohuo aTp sTagTg op .zoon uasza aq uabuTgzogs apuauto)i ÇTq toop Czzgau 'uasgeeTd pTaTGzTab ags(itgs uen gaon do uaTapuee axpzTaddegosgeeut aTTe 'ueeb ag zano buYTapzan ap goq sua,zoeTe 'szeeua33atan ap uaTTnz 'upiz gzogsTon ageut axÇTTab uT ;a-pu uaTapuee a)ÇTTaddeuosgeeut eue .zaauueM

" uaTapuee a3iprTaddeqosqeeu aTTe tapuo pTaapzan uaTap a)(ÇzTab ÇTg 3azgoe-ogqau ge gptoM 'uagsoeuzua33aaan ua uagseT 'uapTm{os ap uen buTTegaq azap eN bu;rTapzan ~ª% .

e

" g3aau Tagaz >veau degosgoouuan op uauuTgaveM geª% utassipuozze qau uen Tapueudoo uen Tueggqoaa ap uee zoon paoouv  elbn stasTapTnuos apuaTTzgosaan ap tapuo enTgoe Op u2n bu-rTaptan op z00n ueTd qeq saeeua33aaan ap uabbaT 'uagoTsab3t? qpaoM bu-~ua33azan op xaaTeaoo~ ~ -gsTTsaq szapue buYtapvbaan : uzabTe ap ÇTzuag ptaaszTeazab uapaoM deqosgoouuan ap uen enTgoe am/

e " ua)(zadag pTautapzaaut auoMab pmuapagpbaonaq azap apCTq

uatTTe aq TeMuana buTtapebxan auautabTe au " butxap2btan auautabTe op

u~n buYbzgqoeut azapuozçTq zapuoz 'uaddeqosqoouuan uen 3iaoqqaM qaq uen LgT te ggT s-i<aTTgte ap uz puiaouab uaguoeuE ana zano uauTuosag steeua33azan au

CD " pbaonabÇTg gpzoM Tapueudooi uen 3tueqq.uoax ap zoop

1geboToguou 30 buTbTgsanaq goq bu~zsszTsaq ap uen 43-tzgos32 uaa ta aaauueM t.~ddegosgoouuaA uen NaoggaM gat; uen ~~, Taxzgae bTgsuto3ivaatano pbaTabzaau teqtoM b-tpTab sguoaTs uesi tvvua33aaan uaa uen bu-ruaouag apuapnou agsie uas

, " uapaTq

pgaguadeuosquoaa uen uab.zogxeeM aTTe szeeua33azan ap gep ueebabeu 479911 C~z gepeu buTutaouaq ap uen buTbzgsanaq op go; .zano sud gveb xueqqqoaa au

" buttapabtaA auautabTe ap u~n buYssTTsaq ap abTonabur burtuaouaq unu uen buTbTgsanaq ap gog ueebabxano an Tapueqdoot uen siueqquoat ap qepeu aTgoun3 uT sed uapaxq stvvua33azan aQ

4: " saapnouTaapuee ap uen ueegszano uag D100 zeeut 'uapzap

ugn ueegsxano uaq uaaTTe gaiu ua 'uaua33azan aq xCTTaXzeMpeep deuosgoouuan ag MO xoo zeeui 'uebuenquo aq uabuzuap(agaq ua uabuTnabsruua3( wo uaaTTe q:gzu 'pMnouosaq s.zeeua33a.zan sTe abaMsquoat UPA staptnngsag apuÇTz aTgoun3 ue ap uap.zoM uep 'gszTsag sgaTu quazgarazeep si " buzzapebzan auautabTe ap Aop ptuaouaq szeeua33atan aaaut 3o uaa uapzoM buTua33azan gaut bu-i:puTgguo Çzg buruag3aaaA e

DA " buTunuags azapuoz pm uaa uen

AppTut toop uaxatds ag gin guatip zanozazg gozz aTp 's.zapnogTaapuea ap uen eT.zapebxanzeeG apuabTongstaa ap uea uapaoM pbaTabtoon buzbzguoet3[ag tag qaouz buTss-rTsaq azaQ " afezaaq uabuTTedaq 3( CzTaggaM ap uen buzutauguoeuT gaat uapuapTnYp-tuTaaguT uen uaza3(gzn ;au go; uassTTsaq baux tnnq.saq uen pava au

" pTeedaq anngsag uen peau op zoop buTggoTtuz op Ç-rq ua dTgspCzg gaq do gznagab uapuapzazp op uvn buTTegaq aTanguana aQ uapuap;rnTp uvn buTTegas

" uapzoM uabeapabtano Tez zeeÇDiaoq puabTon uaa

tevu bzpnonuaa ;o uapaoM pbaTaq Tez uaspuo3sbuTuaTzaoon 30/ ua sanzasa.z uT

61onaen - 8 mn,

peleIpe3$

L13SlJ2a ;ay uee

uaprIoyaq -aoon

"

------__

" aqxesbuTqgoTtdo ap uEn qjTagosje uaa :pbaTabzaau bTpÇTp{ÇTTab paam STaEqON

SxSV2Eallora " U (pua)(aqa0)

afq aoon

... pm

on

a: xIeuiaoap bTgzapuaua, do ual.oTsabge uapaoM Tez ua anbaonaq ap uen aTmab ap do al.)iEsbuTgga Tado tep uea buz66aTaaau ap uEn bep ap do 5uenuE2 uaa

0

~

on

" putaoutoon 'atpu~,* jeegsn0 qaaa0 Xqmr zaag ap aabTpaooMuabaqtaA aqsan sTe qani 'pTauitoon SSZANI IvaN derTosqoouua.n axTeqTpuemmoo auomab aa " Z

" pwaoutoon 'azpuTd jeeqsn0 gaaa0 eepir zaag aa " Z :saapxnn4saq paaabaTapab .4o4 Tapueqdoo3( u2A. >ueql.goaa apbaonaq ap uEA aTmab ap do ap[esbuTqgoTtdo abTAEuaapuo qTn Tas)(aaq4Tn gag uen buTbbaTxaau uEn apaEeMtooA apuagtogosdo ap aapuo Juaunuaqs ueA pTagbTzeduaa qaui uauzaouaq ua pbTuaaan peet uT gTz saapannsag apuiaouag snpTe aa

" Tapuegdoox uen xueqqgoaa ap uEA aTmab ap do buTbbaTzaau puagTnTs4Tn 1-)iEeuiabdo "l3SMSU.LLIC! HOSrIVZFiNV JIG12iOAx.CI'TE0 U00A

(9T0Z) uaTqsaz puazTnpaaMq uT uapnouab a.paoM buTaapebaanzeeÇ agsaaa aa

burxappf.xansEeÇ aqs.za3

(STOZ/ZT/TC)

uaTqjCTn puazTnpaaMq Tapueqdool uEn xueqn.goaz abTnegaapuo uEn auTb4Tn waau aEECxaog an,staa ;aH

,aeet4aoq aqsxag

`TFirIOnrtit3ZmIiQI

6lOAJBA - 8 m1],

PelasieeiS

yosi8eo

;2u uee uappoyaq -Joon

Coordonnées
VIMEDA

Adresse
BRUG ZUID 19A 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande