VINCENT THESIN FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINCENT THESIN FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.830.617

Publication

25/11/2013
ÿþL

Mod Word 9L4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl111 I I liii I1I I I 1 Ihll N 130. 2013

*13175846* e ~

~~S~~







Griffie





Ondernemingsar : p r 4 ~ ao 6 ~--.

Benaming

(voluit) : VINCENT THESIN FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (1570) Galmaarden, Bolwerkstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : STICHTING

STICHTING

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Paul Van Holen te Galwaarden op 28 oktober 2013, en dragende de

volgende melding van registratie : "geregistreerd acht bladen zonder verzendingen te Dilbeek Il de 29 oktober

2013 boek 608 blad 52 vak 15 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) de ontvanger ai (getekend) M.

Wauters attaché:"u

Blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VINCENT THESIN FINANCE" werd',

opgericht.

10 Oprichters:

De heer THESIN Vincent, met nationaal nummer 78.09.16-099.55, identiteitskaartnummer 591-5431733-29,

geboren te Geraardsbergen op zestien september negentienhonderd achtenzeventig, echtgenoot VAN dE

PONSEELE Elke, geboren te Geraardsbergen op vijf juni negentienhonderd tachtig, wonende te

(1570)Galmaarden, Bolwerkstraat 14.

Gehuwd onder het stelsel der algehele gemeenschap ingevolge huwcontract verleden voor ondergetekende

notaris op zestien augustus tweeduizend en vijf, ongewijzigd tot op heden, naar hij verklaart.

20 Naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, onder de benaming "VINCENT THESIN FINANCE",

30 Zetel:

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te (1570) Galwaarden, Bolwerkstraat 14.

Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de

zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk

regime wat betreft het taalgebruik,

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

40 Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

- Het optreden als gevolmachtigd agent van BNP PARIBAS FORTIS Bank NV voor bank- en verzekeringsactiviteiten;

- Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of'. onrechtstreeks te bevorderen;

- De vennootschap mag, voor eigen rekening, alle handels-, nijverheids-, financiële en roerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Handelingen ais vastgoedmakelaar zijn uitgesloten,

50 Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aandui-ding van de nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volstort met eigen gelden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) door inbreng in geld.

Overeenkomstig artikel tweehonderd vierentwintig van het wetboek van vennoot-schappen werd een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE55 00171026 9644 bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit het bewijs van depone-ring, afgele-verd door voor-'noernde instelling op 25 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

60 Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duurte rekenen vanaf 28 oktober 2013.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot, zoals genomen voor de statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van één der vennoten, al dan niet zaakvoerder.

70 Bestuur:

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor deze tweede en volgende vennoot-schappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De aanstelling van een rechtspersoon als zaakvoerder is niet toegelaten. De zaakvoerders moeten bijgevolg natuurlijke personen zijn, en vennoten,

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het collegevan zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Is als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: De Heer Thesin Vincent, voornoemd.

8D Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

90 Jaarvergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

10° Aandelen en hun overdracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijk beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering, Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

1) Behoudens hetgeen bepaald is ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

De aandelen mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

1. aan een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of erfiater;

3. aan bloedverwanten in de rechte opgaande of neerdalende lijn;

2) De vennoot, die door een weigering zijn aandelen niet onder de levenden kan overdragen, kan tegen de weigering van overdracht opkomen voor de bevoegde rechtbank (van de zetel van de vennootschap), in kort geding, na behoorlijke dagvaarding van diegenen die zich tegen de weigering verzetten. Wanneer de weigering door de rechtbank willekeurig wordt geoordeeld, dan hebben de vennoten die zich verzet hebben, drie maanden te rekenen van de beschikking, om koper(s) te vinden voor de prijs en voorwaarden zoals hierna vermeld bij overgang van aandelen na overlijden.

3) De erfgenamen of legatarissen die als vennoot geweigerd worden bij overgang van aandelen door overlijden, hebben recht op de waarde van de aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen bij een ter post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder van de vennootschap, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

4) De zaakvoerder zal, bij aanvraag tot afkoop overeenkomstig voormelde liftera 2 en 3, de waarde van de aandelen bepalen aan de hand van de laatste jaarrekening, rekening houdend met eventuele niet uitgedrukte min- of meerwaarden.

Indien de verkoper niet akkoord gaat met de vastgestelde koers van het aandeel wordt het geschil onderworpen aan twee scheidsrechters, één aangesteld door de zaakvoerder en één door de verkoper. Indien de twee scheidsrechters niet tot een akkoord komen, stellen zij in gemeen akkoord een derde scheidsrechter aan, die beslist. Tegen deze laatste beslissing is geen verhaal of beroep mogelijk. De kosten van de arbitrageprocedure worden bij gelijke helften verdeeld tussen de koper en verkoper van de aandelen,

r--

Voorbehouden aan het Belgisch.l Staatsblad

De andere vennoten zullen een voorkeursrecht tot aankoop genieten op deze af te kopen aandelen, elk in verhouding tot het aantal aandelen. Als een vennoot zijn voorkeursrecht niet uitoefent, hebben de' overige vennoten voorkeurrecht om deze aandelen wederom in verhouding met hun aantal aandelen te kopen. Indien geen enkel vennoot van zijn voorkeurrecht gebruik wenst te maken, kan de algemene vergadering beslissen dat de vennootschap de te koop aangeboden aandelen inkoopt of een andere koper voor de aandelen voorstellen.

Indien op voorgaande wijze geen koper is gevonden, binnen de drie maanden na de aanvraag of beschikking, hebben de erfgenamen, legatarissen of overdragers het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

5) de betaling van de prijs van de aandelen dient binnen de vier maanden na de beslissing van afkoop gebeurd te zijn, tenzij de koper een afbetaling in termijnen heeft gevraagd. In voorkomend geval kan aan de koper een afbetaling in termijnen toegestaan worden die echter niet over een langere periode dan vijf jaar na de beslissing van afkoop kan lopen en mits een bankwaarborg ter garantie van de betalingen aan de verkoper te kunnen voorleggen. Bovendien zal de prijs worden verhoogd met een rente gelijk aan de wettelijke intrest, verlaagd met twee ten honderd. Bij laattijdige betaling zal de koper intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke intrest, vermeerderd met drie ten honderd.

110 Reserves-winst:

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zuilen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

120 Controle:

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald In het wetboek van vennootschappen betreffende de boekhouding en de jaarrekening, heeft elke vennoot individueel de controlebevoegdheid zoals omschreven in het wetboek van vennootschappen. De vennoot kan zich hierbij laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen vermeld in paragraaf 1 van dit artikel overschrijdt, of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

130 Ontbinding-vereffening:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van aile kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderha -'vige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeen-4komstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

- Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de compa-'rant-oprichters volgende beslissingen genomen :

1 Q'De eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend vijftien om twintig uur.

2DHet eerste boekjaar loopt vanaf 28 oktober 2013 tot 31 december 2014.

30 De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

40 Er wordt thans geen commissaris benoemd.

Deze beslissing wordt goedgekeurd door de vennoten.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

De notaris,

Van Holen Paul,

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en uittreksel.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0185-015

Coordonnées
VINCENT THESIN FINANCE

Adresse
EMBEKE 57 9500 VIANE

Code postal : 9500
Localité : Viane
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande