VINCENT VERLAECKT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINCENT VERLAECKT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.315.131

Publication

31/10/2013
ÿþw

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i Ill Ill 1111 Il II

*13165763*

GRIFFIE

iCÓ~PHÁND~LK 2 2 On 2013

DENDUMONDE

Ondernemingsnr : SHA . 3 i S . A3'l

Benaming

(voluit) x "VINCENT VERLAECKT"

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Mgr. Stillemansstraat 61/6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 15/10/2013, ter registratie aangeboden, dat een Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichter

De heer VERLAECKT Vincent-François-Yvonne, geboren te Sint-Niklaas op 6 maart 1983, wonende te 9100

Sint-Niklaas, Zamanstraat 10 bus B004,

2) Rechtsvoren - naam

Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met naam "VINCENT VERLAECKT'

3) Zetel

zetel 9100 Sint-Niklaas, Mgr. Stillemansstraat 61/6

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse balies en de reglementen van de respectievelijke ordes van advocaten.

De vennootschap kan eveneens alle aanverwante activiteiten uitoefenen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat voor zover toegelaten door de deontologische beginselen en de reglementen van de Orde van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit,

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

5) Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur). Het is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder één/duizendste van het kapitaal vettegen-woordi-'gen. Op de aandelen werd ingeschreven. door inbreng in speciën. De inbrengen werden gedeeltelijk volstort door de heer Verlaeckt Vincent voornoemd; het niet-volgestorte gedeelte van de inbreng bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestem-'ming van het resultaat.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming' van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid (minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd) door de stafhouder bij de orde van advocaten te Dendermonde, en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

7) Bestuur  toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd dan dienen zij gezamenlijk te handelen.

Tot statutair zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: VERLAECKT Vincent,

voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

8) Jaarvergadering

Jaarlijks op de tweede vrijdag van mei om 18 uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de

vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden de tweede vrijdag in mei 2015

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014 en zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennoot-schap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichter vanaf 1 maart 2013 bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

VOLMACHT

De vergadering geeft bijzondere volmacht aan Van Hoofstadt Natascha, wonende te Hoboken, Kapeistraat 123, met mogelijkheid tot indeplaaststelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen, te ondertekenen en neer te leggen voor huidige of latere wijzigingen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, de KBO, de Rechtbank van Koophandel, het Xerius ondernemingsloket, de diensten van directe en indirecte belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VINCENT VERLAECKT

Adresse
MGR. STILLEMANSSTRAAT 61, BUS 6 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande