VINDEVOGEL ROSANNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINDEVOGEL ROSANNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.269.872

Publication

18/07/2014
ÿþRechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9700 Oudenaarde, Kerkgate 70

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA V1NDEVOGEL ROSANNE", met zetel te 9700 Oudenaarde, Kerkgate 70, verleden voor Notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 23 juni 2014, ter registratie neergelegd, blijkt

1/ De vergadering heeft het bedrag vastgesteld van de belaste reserves goedgekeurd door de laatste algemene vergadering van de vennootschap de dato 14 december 2013, zoals blijkt nit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten per 30 juni 2013.

2/ Rekening houdend met artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de vergadering vastgesteld hoeveel dat het uitkeerbaar bedrag van de beschikbare reserves bedraagt.

3/ De vergadering heeft besloten over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bedrag van 47.000,00 EUR, hetzij 252,68 EUR per aandeel.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing eIk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend. Elk van de vennoten afzonderlijk heeft verklaard deze schuIdvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van tien ten honderd van het tussentijds dividend, zodat het netto in te brengen bedrag van hot tussentijds dividend 42.300,00 EUR bedraagt.

4/ De voorzitter heeft de in de agenda aangekondigde verslagen voorgelezen en de vennoten hebben verklaard sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met naine

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, Piet Dujardin, handelend voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld en overeenkomstig artikel artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, verslag dat een beschrijving van de voorgestelde inbreng hi natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat.

De conclusies van het verslag van Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, handelend voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Becirijfsrevisorenkantoor Dujardin", aangesteld door de zaakvoerder, de dato 7 april 2014, worden hierna letterlijk weergegeven

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrerevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA VINDE VOGEL ROSANNE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Johan BROWAEYS en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Rosanne VINDE VOGEL naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

J. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de .procedure voor uitkerinz van reserves met inhoudingvan een roerende voorheffing van 10 %.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITELi

R BELGE

- 2014

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 JUNI 2014

11 -07

ELG1SCH S TAATSBLAD Griffie

Ondernemingsnr 0479.269.872 Benaming

(voluit) : « BVBA VINDEVOGEL ROSANNE »

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

...... .....

2 De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng In natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de .Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 42.300,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat eenuitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 7 apri12014

BVBA Bedrierevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

(getekend)"

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering heeft besloten op basis van de meest recente boekhoudkundige stukken, geen agio toe te passen.

6/a) Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering besloten -onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen- om het maatschappelijk kapitaal met 42.300,00 EUR te verhogen om het van 18.600,00 EUR op 60.900,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft besloten dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng door de vennoten van de vaststaand; zekere en opeisbare schuldvorderingen, zijnde 90 % van de vordering tot uitkering van bovenvermeld tussentijds dividend ten bedrage van 47.000,00 EUR, waarvan de resterende 10 % als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij nette ; 42.300,00 EUR die zij hebben lastens deze vennootschap en die uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Na deze uiteenzetting hebben aile vennoten verklaard 90 % van deze schuldvordering ten belope van 47.000,00 EUR in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10 % ais roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij een netto-inbreng door de vennoten van in totaal 42.300,00 EUR.

c) De vergadering heeft vastgesteld dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van 42.300,00 EUR

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 60.900,00 EUR,

vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/186ste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

7/A/ De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten.

- de tekst van artikel 5 luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op zestigduizend negenhonderd euro (¬ 60.900,00), verdeeld in honderd

zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde."

13/ De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de recente wijzigingen van het Wetboek van

Vennootschappen als volgt:

- in artikel 11 van de statuten wordt na de eerste alinea volgende alinea ingevoegd

"De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van

koophandel is bevestigd of gehomologeerd."

8/ De vergadering heeft machtiging gegeven aan de zaakvoerder de genomen besluiten uit te voeren, de

statuten en de overgangsbepalingen te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen overeenkomstig

de wettelijke bepalingen.

De vergadering heeft tevens machtiging gegeven aan de zaakvoerder tot tijdige betaling van de roerende

voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijds dividend waarvan hierboven sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, uittreksel, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder,

gecoördineerde statuten.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 10.01.2014 14007-0071-012
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 06.01.2015 15003-0282-012
20/12/2012 : OUA006520
27/12/2011 : OUA006520
20/12/2010 : OUA006520
17/12/2009 : OUA006520
29/12/2008 : OUA006520
19/12/2007 : OUA006520
19/12/2006 : OUA006520
20/12/2005 : OUA006520
23/12/2004 : OUA006520
14/01/2003 : OUA006520
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 04.02.2016 16040-0094-011

Coordonnées
VINDEVOGEL ROSANNE

Adresse
KERKGATE 70 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande