VISHANDEL BOEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VISHANDEL BOEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.637.015

Publication

09/04/2015
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

GRIFFIE RI=CHTBANK VAN

KOOPI-IAHDEL GCNT

27 MU 2015

1 AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondememingsnr : 6 3 4

Benaming

(voluit) : VISHANDEL BOEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klaterbaan 52, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 23 maart 2015, ter registratie, dat door 1) de heer BOEL Wim Jan Willy Martine, geboren te Aalst op 17 maart 1981, [Rijksregister nummer: 61.0317-085.28], wonende te 9300 Aalst, Klaterbaan 52, 2) mevrouw ADAM Christine Marie-Claire, geboren te Aalst op 12 februari 1963, [Rijksregister nummer: 63.02.12-098.06], wonende te 9300 Aalst, Klaterbaan 52, 3) de heer BOEL Bruno Wim Jacques Eveline, geboren te Aalst op 10 november 1983, [Rijksregister nummer: 83.11.10-137.25], wonende te 9300 Aalst, Posthoomstraat 30, 4) de heer BOEL Sam Leo Jacques, geboren te: Aalst op 13 november 1980, [Rijksregister nummer. 80.11.13-047.59], wonende te 9450 Haaltert; (Denderhoutem), Ninoofsesteenweg 128 en 5) mevrouw BOEL Charlotte Christine Lode Martine, geboren te; Aalst op 20 maart 1990, [Rijksregister nummer: 90.03.20-366.72], wonende te 9300 Aalst, Klaterbaan 52,; opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

naam : VISHANDEL BOEL

- zetel : Klaterbaan 52, 9300 Aalst

duur: onbeperkt

- doel : De vennootschap heeft tot doelt zowel in België als in het buitenland:

-Klein- en groothandel in vis, schaal- en weekdieren, voedingsmiddelen en dranken, alsmede

traiteurdiensten, één en ander in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

en alleen of in samenwerking met derden.

-Organiseren van evenementen;

-Verzorgen van catering en koken aan huis of bij derden;

-Kweken van vissen en dieren, productie van afgeleide producten in het kader van vishandel en

voedingsmiddelen in het algemeen;

-Transport in het algemeen voor de eigen onderneming en voor derden mits het voorleggen van de nodige; attesten;

- Koerierdienst;

-Het geven van cursussen en organiseren van seminaries;

-Management en Marketing voor de eigen onderneming en voor derden;

-Het voor eigen rekening verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties,.

kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op;

te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen;

-Het voor eigen rekening aankopen, verkopen, doen bouwen of verbouwen, ruilen, beheren, aanpassen, veranderen, uitbaten, in waarde brengen, verkavelen, bebossen of ontbossen, huren en verhuren, in hypotheek, geven van alle onroerende goederen of van zakelijke of van onverdeelde rechten op die goederen;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roeren-de en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakke-lijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, in-breng of op elke andere, wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroeps-verenigingen of groeperingen, bestaande of op te; richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doe! nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens voorschotten en: kredieten toestaan en zich borg stellen voor derden alsook zakelijke en persoonlijke zekerheden vestigen ten; voordele van derden of andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00), verdeeld in honderd (WO) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën, door 1) de heer Wim BOEL voor een bedrag van drieëndertigduizend honderdvijftig euro (E 33.150,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor hem éénenvijftig (51) volledig gestorte aandelen worden toegekend, 2) mevrouw Christine ADAM voor een bedrag ' van negenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 29.900,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor haar zesenveertig (46) volledig gestorte aandelen worden toegekend, 3) de heer Bruno BOEL voor een bedrag van zeshonderd vijftig euro (¬ 650,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor hem één (1) volledig gestort aandeel wordt toegekend, 4) de heer Sam BOEL voor een bedrag van zeshonderd vijftig euro (E 650,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor hem één (1) volledig gestort aandeel wordt toegekend 5) mevrouw Charlotte BOEL voor een bedrag van zeshonderd vijftig euro (E 650,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor haar één (1) volledig gestort aandeel wordt toegekend. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een : bedrag van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00).

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde Lasthebbers, i natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd: 1) de heer BOEL Wim, [Rijksregister nummer; 61.03.17-085,28], geboren te Aalst op 17 maart 1961, wonende te 9300 Aalst, Klaterbaan 52 en 2) mevrouw ADAM Christine, geboren te Aalst op 12 februari 1963, [Rijksregister nummer: 63.02.12-098.06], wonende te 9300 Aalst, Klaterbaan 52,

leder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het ; bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens ' derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit kan geschieden bij onderhandse volmacht.

-het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2015.

- de jaarvergadering wordt gehouden de eerste dag van de maand juni om 20.00 uur, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats die aangeduid wordt in de bijeenroepingsbrieven. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het ; maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. ledere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen dccr een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de , huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

- Het batig overschot der balans, na aftrekking van aile lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld ais volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige za! de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden,

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters vanaf 31 december 2014.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap de heer Wim Boel, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling van de vennootschap tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GTP ACCOUNTANTS, met maatschappelijke zetel 9070 Destelbergen, Kerkstraat 4 (ondernemingsnummer 0507.644.253), verte- genwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR HUBERT & PARTNERS, zelf vertegenwoordigd de heer Timothy Hubert, en diens aangestelden, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neer-leggingen enl of verklaringen op het ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, btw  en registratiekantoor en bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorha-lingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen wer-den of zullen genomen Warden.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

____e_

Op de laatste b ____ ___--"

lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden In het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie man t E RECHTBANK VAN

KOO F-rANl3EL GEN f

13 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

"

"

II1Iiiu1.b~uuuinuiwu

79211*

Ondernemingsnr : 0627.637.015

Benaming

(voluit) : VISHANDEL BOEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Klaterbaan 52,9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte z. QUASI INBRENG

Neerlegging van:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- Controleverslag quasi-inbreng van de heer Willem Van Cauter, vennoot van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter - Saeys & Co", gevestigd te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55

Wim Boel Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VISHANDEL BOEL

Adresse
KLATERBAAN 52 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande