VISOKO NAPREZENIE

Divers


Dénomination : VISOKO NAPREZENIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 542.373.322

Publication

14/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[51i0 } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

Ondernemingsnr : 0542.373.322

Benaming

(voluit) : VISOKO NAPREZENIE

(verkort)

Rechtsvorm : Eenmansvennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Momin Kladenets 13, 1 000 Sofia, District Simeonovo, Bulgarije

Bijkantoor: Rozebroekstraat 7, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisgeving adres vestiging in België

Bij de oprichting van de vestiging in België van de vennootschap Visoko Naprezenie, neergelegd op 2111712013, werd per vergissing het adres in België niet vermeld in de tekst van de publicatie, noch in het verslag van de algemene vergadering van 15/10/2013.

Uit een nieuw verslag van de algemene vergadering, gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel op 22/11/2013 blijkt dat het adres van de vestiging Rozenbroekstraat 7, 9040 Sint-Amandsberg is.

Getekend,

Dhr. Sezgin Sulmanov Selimov

Wettelijk vertegenwoordiger

Hierbij tegelijk neergelegd:

Verslag Algemene vergadering 21/11/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1811111811,11,0111

V

bah

aai

Bel

Staa

ONITEUR BELGE

0 7 -02- 2014 .GISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

2T JAN. 201ii

RBCtum KOOPH E

C;/t.i~'

03/12/2013
ÿþHad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6\11.7:ISGELECD

2 1 NOV. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEMMENT

O dernemingsnr : ,O 5Ve, 5q3

Benaming

(voluit) ; VISOKO NAPREZEN1E

(verkort) :

Rechtsvorm : Eenmansvennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Momin Kladenets 13, 1000 Sofia, District Simeonovo, Bulgarije

Bijkantoor: Rozebroekstraat 7, 9040 Sint Amandsberg (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening vestiging België

Uittreksel uit de oprichtingsakte van de vennootschap:

Algemene bepalingen:

De vennootschap werd opgericht op 09/06/2005 onder de naam Visoko Naprezenie. Het statuut van de vennootschap is een eenmansvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig de Handelswet van de republiek Bulgarije.

De eenmansvennootschap met beperkte aansprakelijkheid is een rechtspersoon verschillend van de eigenaar van het kapitaal.

De eenmansvennootschap met beperkte aansprakelijkheid is niet aansprakelijk voor de verplichtingen van de eigenaar van het kapitaal, De aansprakelijkheid van de eigenaar van het kapitaal voor de verplichtingen van de vennootschap is beperkt tot de ingebrachte kapitaalstortingen.

Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Bulgarije, 1000 Sofia, district Simeonovo,

Momin Kladenets 13.

Bestuur:

Als zaakvoerder is aangesteld, Dhr. Osmanov Ismet Hassanov, wonende te Bulgarije, 1000 Sofia, district

Simeonovo, Momin Kladenets 13. Hij bezit als enige eigenaar 100% van de aandelen.

Termijn:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde termijn,

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel: nieuwbouw, alle soorten afwerkingen , productie, levering en montage van glaswerken, hydro-en warmteisolatie, bepleistering en bekleving, montage van valse plafonds en gipskarton, aanleggen van waterleidingen en rioleringen, elektrische installaties binnen en buiten, bouwen van nieuwe gebouwen, graafwerken en ruwbouw, verwarming en airconditioning, metaalbeplanting, dakwerken, tuinaanleg en wegenbouw, ontwerpdiensten, onderhoud van bouwwerken, handel in bouwmaterialen en alle soorten elektrische apparaten, ijzerwerken en andere met de bouw verbonden activiteiten, bouw-en herstellingswerken, in de energiesector, productie van elektrische energie; aankoop van goederen en andere zaken met als doel deze te verkopen in oorspronkelijke, verwerkte of bewerkte staat, verkoop van goederen van eigen productie, handelsvertegenwoordiging-en bemiddeling, transacties met licenties, reclame-informatie-en softwarediensten, aankoop, bouw en inrichting van onroerend goed met als doel dit te verkopen, leasing, productie en verkoop van software en internetdiensten, onderhoud van computersystemen, handel in computers en softwareproducten, alsook alle andere niet bij wet verboden activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

i

*1318 907*

~I

ia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk kapitaal :

Het kapitaal van de eenmansvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bedraagt 5000 lev, verdeeld in twee aandelen van 2500 lev. Bij de oprichting van de vennootschap is 70% ingebracht, wat gelijk is aan 3500 lev. Het overige deel zal worden ingebracht binnen een termijn van 30 dagen na de datum van ondertekening van deze overeenkomst.

Het kapitaal wordt volledig ingebracht door de enige eigenaar.

Organen van bestuur en vertegenwoordiging

Visoko Naprezenie wordt bestuurd en vertegenwoordigd door de eigenaar van het kapitaal, die ook de bestuurder van de vennootschap is. Indien er een bestuurder wordt aangesteld die verschillend is van de enige eigenaar, zal de vennootschap door hem worden vertegenwoordigd en bestuurd binnen het kader van de door hem bijkomend en uitdrukkelijk door de enige eigenaar gegeven bevoegdheden,

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tem 31 december.

Opheffing van de vennootschap

De vennootschap kan worden opgeheven met een beslissing van de enige eigenaar, bij de faillietverklaring van de vennootschap, door fusie met of overname door een naammioze of andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of met een beslissing van de bevoegde rechtbank in de door de handelswet voorziene gevallen.

Beslissingen na Algemene vergadering 16/10/2013.

Op 15/10/2013 werd de Algemene vergadering van Visoko Naprezenie samengeroepen, waarop besloten werd een vestiging van de firma Visoko Naprezenie te open in België. De vestiging zal starten vanaf 01/12/2013. De commerciële naam van de vennootschap is 'High Voltage'.

De activiteiten die zullen uitgevoerd worden in België zijn nieuwbouw, alle soorten afwerkingen , productie, levering en montage van glaswerken, hydro-en warmteisolatie, bepleistering en bekleving, montage van valse plafonds en gipskarton, aanleggen van waterleidingen en rioleringen, elektrische installaties binnen en buiten, bouwen van nieuwe gebouwen, graafwerken en ruwbouw, verwarming en airconditioning, metaalbeplanting, dakwerken, tuinaanleg en wegenbouw, ontwerpdiensten, onderhoud van bouwwerken, handel in bouwmaterialen en alle soorten elektrische apparaten, ijzerwerken en andere met de bouw verbonden activiteiten, bouw-en herstellingswerken, in de energiesector, productie van elektrische energie; aankoop van goederen en andere zaken met als doel deze te verkopen in oorspronkelijke, verwerkte of bewerkte staat, verkoop van goederen van eigen productie, handelsvertegenwoordiging-en bemiddeling, transacties met licenties, reclame-informatie-en softwarediensten, aankoop, bouw en inrichting van onroerend goed met als doel dit te verkopen, leasing, productie en verkoop van software en internetdiensten, onderhoud van computersystemen, handel in computers en softwareproducten, alsook alle andere niet bij wet verboden activiteiten,

Contactpersonen in Bulgarije die de vennootschap vertegenwoordigen zijn de zaakvoerder, Osmanov 'smet Hassanov en Mevr. Osmanova YumYugYuf Sadulova, zijn echtgenote, eveneens wonende te Bulgarije, district Simeonovo, 1000 Sofia, Momin Kladenets 13, NN 6511278311, identiteitskaartnummer 6248560526.

De zaakvoerder, Osmanov (smet Hasanov, wonende te Bulgarije, 1000 Sofia, District Simeonovo, Momin Kladenets 13, NN 6007128268, identiteitskaartnummer 642955749, stelt een wettelijke vertegenwoordiger aan in België om de vennootschap jegens derden te verbinden en haar in rechte te vertegenwoordigen.

Zoals besloten op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 15/10/2013 wordt benoemd als wettelijk vertegenwoordiger:

1. Dhr. Sezgin Sulmanov Selimov, NN 75.07.26-447.09, wonende te 9040 Sint-Amandsberg (Gent), Rozebroekstraat 7, en dit voor onbepaalde periode,

2. Mevrouw Osmanova YumYugYul Sadulova, NN 6511278311, wonende te Bulgarije, 1000 Sofia, District Simeonovo, Momin Kladenets 13, en dit voor onbepaalde periode,

Hun bevoegdheden worden alsvolgt bepaald:

- Eerste aanspreekpunt voor officiële instanties, zoals BTW kantoor, Belastingsdienst, Kruispuntbank der

ondernemingen.

- Eerste aanspreekpunt voor leveranciers.

Tevens is Dhr. Sezgin SuÍmánov Sefimo is-gemachtigd een bankrekening te openen in naam van de vennootschap, doch is hij niet gemachtigd bankverrichtingen uit te voeren zonder de schriftelijke toestemming van de zaakvoerder, Dhr. Osmanov Ismet Hasanov.

Tevens wordt Dhr. Sezgin Sulmanov Selimo verantwoordelijk geacht voor het tijdig bezorgen van alle boekhoudkundige stukken aan het hierna gevolmachtigde accountantskantcor, nodig voor het indienen van de driemaandelijkse BTW aangiftes.

Het boekjaar begint op 01/01 en eindigt op 31/12. Het eerste boekjaar loopt van 1/1212013 en eindigt op 31/12/2014. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 30/06 om 10.00u.

De vennootschap zal de boekhouding in België bijhouden volgens Art. 1 tweede lid Wet van juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen. De jaarrekening en de geconsolideerde jaarrekening, volgens de bepalingen van Artikel 81.7 W. Venn., zal jaarlijks gebeuren binnen de maand volgend op de algemene vergadering en ten laatste binnen de zeven maanden na datum van afsluiting van het boekjaar.

Dhr. Osmanov (smet Hasanov heeft bij deze bijzondere volmacht aan het accountantskantoor Van den Broeck - Vandecasteele, met zetel te 9810 Nazareth, 's Gravenstraat 76 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vestiging bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

Getekend,

Dhr. Osmanov lsmet Hasanov

Zaakvoerder

Hierbij tegelijk neergelegd:

Een kopie van de oprichtingsakte van de vennootschap Visoko Naprezenie.

- Een kopie van het verslag van de Algemene vergadering dd. 15/10/2013

- Een kopie van de verklaring van eigen handtekening.

- Een attest van de fiscale woonplaatsverklaring

- Een kopie van het agentschap voor registratie waaruit blijkt dat de onderneming is ingeschreven in het handelsregister met unieke identificatiecode 131.464.220.

- Kopie identiteitskaart van Dhr. Osmanov (smet Hasanov, zaakvoerder; Mevr. Osmanova YumYugYul Sadulova, vertegenwoordiger in Bulgarije en Dhr. Sezgin Sulmanov Selimov, wettelijk vertegenwoordiger in België.

Alle hierboven vermelde stukken worden neergelegd in het Bulgaars, alsook de vertaling ervan naar het Nederlands opgesteld door een beëdigd vertaler van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent.

` Vobr-

`" behouden aan het Eelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VISOKO NAPREZENIE

Adresse
ROZEBROEKSTRAAT 7 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande