VITAMED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VITAMED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.124.094

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 07.04.2014 14086-0069-015
25/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 0423.124.094

Benaming (voluit): VITAMED

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Gravenlaan 4

Onderwerp akte: WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 12 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap" VITAivIED ", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Gravenlaan 4,' de volgende besluiten heeft genomen:

1) VAS STELLING OMZETTING VAN HET KAPITAAL in EURO

Vaststelling dat in artikel 5 van de statuten het bedrag van het kapitaal is uitgedrukt ln Belgische frank. Het bedrag van het kapitaal werd automatisch omgezet in Euro op 1 januari 2002 en bedraagt tweeënzestigduizend Euro (62.000,00),

2) WIJ IGING DATUM BOEKJAAR - VERLENGING HUIDIG BOEKJAAR

De datum van het boekjaar, dat thans ingaat op één oktober en afsluit op dertig september van het daaropvolgende jaar, werd gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan zal ingaan op één januari van ieder jaar en zal eindigen op éénendertig december.

Overgembecalind: het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober, 2013, werd verlengd tot 31 december 2014. Het huidig boekjaar zal derhalve afgesloten worden op 31 december 2014.

3) WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De datum van de jaarvergadering, thans voorzien op tweede dinsdag van de maand maart, werd verplaatst naar de derde woensdag van de maand juni, om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Over" anosbepalind: de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni tweeduizend vijftien, om veertien uur.

4) WIJZIGING VAN DE REGELING BETREFFENDE DE EXTERNE VERTEGEN-

WOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE VENNOOTSCHAP

De regeling betreffende de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap'

werd gewijzigd, zoals hierna omschreven in artikel 17.

6) VERPLAATSING VAN DE ZETEL

De zetel van de vennootschap werd vanaf 12 september 2014 verplaatst van 3550 Heusden-

Zolder, Gravenlaan 4, naar 9050 Gent (Gentbrugge), Jan Samijnstraat 23.

6) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De statuten werden gewijzigd, met behoud van de kenmerken van de vennootschap,

teneinde:

61 deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten,

6.2. deze aan te passen aan de thans vigerende wetgeving en aan de nieuwe codificatie van

de vennootschapswetgeving (onder andere de wet van 7 mei 1999 houdende het Wetboek van

Vennootschappen, gewijzigd door latere wetten).

Bij deze gelegenheid werd besloten de statuten te herformuleren, te hernummeren, be-

paalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, zonder evenwel te raken aan de

essentiële Kenmerken van de vennootschap.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

116 SEP. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de nieuwe tekst van de statuten blijkt onder meer wat volgt:

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge), Jan Samijnstraat 23. (..) ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op TWEEËNZESTIGDUIZEND Euro (¬ 62.000,00). Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst. Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 2.500, die elk één/tweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 8 - CATEGORIEËN en VORMEN VAN EFFECTEN

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties en warrants uitgeven.

De effecten zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie van effecten op naam een register gehouden, in voorkomend geval in elektronische vorm, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in de registers. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders of de houders van effecten.

Indien de eigendomsrechten van een effect opgesplitst is in bloot eigendom en vruchtgebruik, worden de bloot-eigenaar(s) en de vruchtgebruiker(s) afzonderlijk ingeschreven in het register met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Elke houder van effecten op naam mag, op elk ogenblik en op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn effecten in gedematerialiseerde effecten en omgekeerd.

ARTIKEL 11 - VERKRIJGING OF INPANDNEMING VAN EIGEN EFFECTEN

a) De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen of certificaten die daarop betrekking hebben, slechts verkrijgen of in pend nemen, overeenkomstig de wettelijke voorwaarden, bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake quorum en meerderheid.

b) De raad van bestuur is gemachtigd om de effecten waarvan sprake onder a) te verkrijgen, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is ter voorkoming van een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen vanaf de bekendmaking van het proces-verbaal van 12 september 2014 in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De algemene vergadering kan deze mogelijkheid verlengen, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 12 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit tenminste het minimum aantal leden door het Wetboek van vennootschappen voorzien. De bestuurders, al dan niet aandeelhouders, worden benoemd voor de wettelijke vastgestelde termijn door de algemene vergadering der aandeelhouders en kunnen door deze te allen tijde ontslagen worden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van net directiecomité, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 16 - BESTUURSBEVOEGDHEDEN - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

1) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2) Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer advise-

rende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennoot-

schap wat dit bestuur aangaat toevertrouwen:

- aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, gekozen binnen

de raad;

aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge I De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen volmachten beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

4) Directiecomité

De raad van bestuur kan overeenkomstig de wettelijke bepalingen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere personen al dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité. ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die afzonderlijk optreedt;

- hetzij binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden volgens de besluiten van de raad van bestuur;

- hetzij, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden;

- hetzij binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ARTIKEL 19 - VERGADERING

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde woensdag van de maand juni, om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

ARTIKEL 21 - TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen vôôr de datum van de voorgenomen vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen aan de raad van bestuur.

De houders van aandelen op naam en de houders van gedematerialiseerde aandelen moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist, binnen dezelfde termijn, hetzij hun certificaten van aandelen op naam, hetzij een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid, neerleggen op de zetel van de vennootschap of op de in de oproeping aangeduide plaats.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

ARTIKEL 28 - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.(..)

ARTIKEL 29 - VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

ARTIKEL 30 - DIVIDENDEN - INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur bepaalt de wijze en de datum van betaling der dividenden; hij heeft ook de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren, met inachtneming van de wettelijke voorwaarden.

ARTIKEL 31 - BENOEMING EN BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de bestuurders in functie, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen, dit alles met inachtneming van de wetsbepalingen terzake.

11

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaars beschikken over de wettelijke voorziene machten, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

ARTIKEL 32 - VERDELING

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hen de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.





Uittreksel afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1'bis van het Wetboek

der Registratierechten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal; gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0191-015
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 21.03.2012 12065-0594-016
19/10/2011 : DE036512
28/04/2011 : DE036512
22/03/2011 : DE036512
05/05/2010 : DE036512
07/04/2015
ÿþ nee Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(

111111

asosoia#

2 5 -03- 2015

RECHTEfflerAN

º%r00PHfL ~~DEL TE-GEN

.~-~-~-~-..,..o.r.

~EERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0423.124.094

Benaming

(voluit) : Vitamed

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Samijnstraat 23, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder

A. Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 02/01/2015, blijkt het volgende:

1. De algemene vergadering beslist volgende personen met ingang vanaf heden te ontslaan als bestuurder:

- Gehold Cvba, met maatschappelijke zetel te Gravenlaan 4, 3550 Heusden-Zolder, - Frank Cesar, wonende te Pierre Coxstraat 29, 3511 Hasselt,

2. De algemene vergadering beslist te benoemen als nieuwe bestuurders voor een periode van 6 jaar en dit met ingang vanaf heden:

- Gehold Cvba, met maatschappelijke zetel te Gravenlaan 4, 3550 Heusden-Zolder; - Karine Brantz, wonende Gravenlaan 4, 3550 Heusden-Zolder.

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van de Cvba Gehold dd. 30/12/2014 en de notulen van het Beraad van de Zaakvoerder van Ranesa Bvba dd. 30/12/2014, blijkt het volgende:

Dhr. Frank Cesar, wonende te Pierre Coxstraat 29, 3511 Hasselt, is met ingang vanaf 02/01/2015 aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de vaste vertegenwoordiger Ranesa Bvba, belast met de uitvoering van het bestuurdersmandaat in naam en voor rekening van Gehold Cvba in Vitamed NV.

B. Uit de notulen van de Raad van Bestuur, gehouden op 02/01/2015, blijkt het volgende:

Er wordt beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met ingang vanaf heden:

- Gehold Cvba, met maatschappelijke zetel te Gravenlaan 4, 3550 Heusden-Zolder.

C. Tevens blijkt dat op 2/01/2015 volgende bijzondere volmacht werd opgemaakt:

De heer Cesar Frans, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Gravenlaan 4, handelend in zijn hoedanigheid van', enig bestuurder van de CVBA Gehold, met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Gravenlaan 4, ingeschreven in het, rechtspersonenregister van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) onder nummer', 0883.660.003, welke vennootschap het mandaat van gedelegeerd bestuurder waarneemt binnen de Naamloze, Vennootschap Vitamed, met zetel te 3550 Neusden-Zolder, Gravenlaan 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) onder nummer 0883.660.003

Hierna genoemd de "Lastgever"

Verklaart hier aan te duiden als zijn bijzonder lasthebber:

BVBA Ranesa, met zetel te 3511 Hasselt (Kuringen), Pierre Coxstraat 29, ingeschreven in het. rechtspersonenregister van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) onder nummer',

0552.526.543, hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar enige zaakvoerder, de heer

CESAR Frank, Wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Pierre Coxstraat 29

Hierna genoemd de "Lasthebber"

Om in naam en voor rekening van de Lastgever ais organiek vertegenwoordiger voor de CVBA Gehold in haar functie als gedelegeerd bestuurder van NV Vitamed het dagelijks bestuur waar te nemen.

Hiertoe zal de Lasthebber gemandateerd worden om volgende handelingen in naam en voor rekening van de Lastgever te mogen stellen in uitoefening van de volmacht "dagelijks bestuur" (exemplatieve lijst),

"a) leiding geven aan het personeel;

b) integratie van (toekomstige) acquisities van overgenomen ondernemingen die de Vennootschap komen vervoegen;

c) evaluatie van investeringen en rapporteren dienaangaande in de Raad van Bestuur;

d) ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

e) de Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van aile overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

f) ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de Vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven;

g) de Vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

h) aile maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de Raad van Bestuur uit te voeren;

i) alle personeelsleden van de Vennootschap in dienst nemen en ontslaan;

j) aile contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten;

k) alle contracten met agenten, verdelers of leveranciers afsluiten;

I) alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en

er kwijting voor geven;

m) alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de aankoop of verkoop van alle roerende goederen en diensten ondertekenen en aanvaarden tot een maximum bedrag van ¬ 100.000 per verrichting;

n) het goedkeuren en ondertekenen van betalingsopdrachten m.b.t. leveranciers, lonen, sociale lasten en belastingen;

o) alle roerende goederen huren of verhuren en aile leasingovereenkomsten in verband met deze goederen afsluiten, tot een maximum bedrag van ¬ 100.000 per verrichting, met uitzondering van alle courante verrichtingen inzake aannemingen waarvoor geen limiet bestaat;

p) alle dadingen onderhandelen en afsluiten; de Vennootschap vertegenwoordigen, als eiseres of verweerster, in rechte (inclusief de Raad van State) en in arbitrageprocedures; aile vereiste of nuttige handelingen stellen met betrekking tot deze procedures, alle uitspraken bekomen en deze laten uitvoeren, voor zover de vordering niet meer dan ¬ 100.000 overschrijdt."

TE DIEN EINDE zal de Lasthebber aile handelingen mogen stellen, alle stukken mogen ondertekenen, kortom al het nodige mogen doen in uitvoering van onderhavige volmacht

Gehold Cvba,

vert. door dhr. Frans Cesar,

bestuurder

sir' i

Voor-

k behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti

~r x~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2009 : DE036512
17/04/2008 : DE036512
02/04/2007 : DE036512
31/03/2006 : DE036512
31/03/2005 : DE036512
21/03/2005 : DE036512
21/05/2004 : DE036512
02/04/2004 : DE036512
11/04/2003 : DE036512
18/04/2000 : DE036512
23/10/1998 : DE36512
01/01/1997 : DE36512
01/01/1993 : DE36512
01/01/1992 : DE36512
26/01/1991 : DE36512
29/09/1988 : DE36512
01/01/1988 : DE36512
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.06.2016 16242-0071-016

Coordonnées
VITAMED

Adresse
JAN SAMIJNSTRAAT 23 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande