VLAAMSE KINDEROPVANG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLAAMSE KINDEROPVANG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.623.362

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 11.08.2014 14409-0440-015
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 18.06.2013 13185-0077-015
08/05/2012
ÿþM°d Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111 II

*12085849*

NEERGELEGD

2 i APR. 2012

RECHTBANK VAN KOO1'HAiE605fG~f~-r`ENT

Ondernemingsnr : 0831623362

Benaming

(voluit) : DE WELPJES

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 6050 Gent (Gentbrugge), Brusselsesteenweg 743

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - wijziging doel - kapitaalverhogingen - wijziging

rechtsvorm - nieuwe statuten BVBA - ontslag zaakvoerder(s) - benoeming zaakvoerder(s)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent op 31 maart) 2012, waarvan het relaas der registratie luidt: "Geregistreerd te Gent 2 de 03/04/2012, boek 232, blad 76, vak: 16, twaalf rollen, geen verz., ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), Voor de eerstaanwezend inspecteur: (getek.) 1, Auwaerts", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE WELPJES, met eenparigheid van stemmen de volgende. besluiten heeft genomen:

1°/ Wijziging van de naam van de vennootschap in: "Vlaamse kinderopvang".

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel 1 van de statuten.

2°I Wijziging van het doet van de vennootschap, door integrale schrapping van het bestaande doel en: vervanging door volgend nieuw doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- exploitatie van particulier kinderopvanginitiatief, kinderdagverblijven, (mini)-crèches, diverse' opvanginitiatieven, verzorging, thuisverzorging, thuisopvang en alles wat daaronder nu en in de toekomst onder: verstaan kan worden.

- de groot- en kleinhandel in, de import en export van alle mogelijke voedingswaren, drinkwaren, e.d.

- het verlenen van alle traiteur, catering- en aanverwante diensten het klaarmaken, thuisbezorgen, serveren

van maaltijden, bereide gerechten en alle andere activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector.

- het organiseren en geven van allerhande opleidingen, trainingen bij middel van cursussen seminaries,.

workshops, ontwikkelingsactiviteiten, publicaties en dergelijke meer.

- het inrichten, organiseren, begeleiden, coördineren en ondersteunen van diverse allerhande evenementen

- de uitbating van logiesverstrekking, diverse opvanginitiatieven, verzorging, thuisverzorging, thuisopvang.

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulier, in eender welke vorm; het zich borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin ; aile handelsoperaties en' financiële operaties verrichten, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben doe die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven."

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel vijf (5) van de statuten,

3°f Een eerste kapitaalverhoging met veertien duizend vijfhonderd euro (14.500,00 EUR) om het kapitaal te brengen van tweehonderd euro (200,00 EUR) op veertien duizend zevenhonderd vijftig euro (14.750,00 EUR) en dit door inlijving van overgedragen winst ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4°i Een tweede kapitaalverhoging met drie duizend achthonderd euro (3.800,00 EUR) om het te brengen van veertien duizend zevenhonderd vijftig euro (14.750,00 EUR) op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(18.550,00 EUR), door inbreng in speciën van een bedrag van drie duizend achthonderd euro (3.800,00 EUR), volstort ten bedrage van zevenhonderd zestig euro (760,00 EUR).

De vennoten verklaarden een inbreng in speciën te doen van drie duizend achthonderd euro (3.800,00 EUR), volstort ten bedrage van zevenhonderd zestig euro (760,00 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen, zodat de aanpassing van het kapitaal automatisch toekomt aan de bestaande aandelen elk voor een gelijk deel.

5°I Vaststelling dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen.

6°I Vrijstelling aan de voorzitter van de lezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap onder firma, de dato vijf maart tweeduizend en twaalf, ter verantwoording en toelichting van de omvorming van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat die de actieve en passieve toestand der vennootschap weergeeft, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Buysse Martine, kantoorhoudend te 9052 Gent (Zwijnaarde), Eedstraat 80, in datum van zesentwintig maart 2012, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, alle opgesteld overeenkomstig artikelen 776, 777, 778 en 779 van het wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Buysse Martine, voornoemd, besluit met de volgende woorden: "HOOFDSTUK 6; BESLUITEN.

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde; Eedstraat 80, werd aangesteld door de vennoten van DE WELPJES VOF met zetel te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteenweg 743, om verslag uit te brengen over de staat van actief en passief per 31 december 2011, in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 14.847,89 Euro is 3.752,41 Euro kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550,00 Euro vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Zwijnaarde, 26 maart 2012.

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor."

7°I OMVORMING DER VENNOOTSCHAP,

Wijziging van de juridische vorm van de vennootschap - zonder het doel en de rechtspersoonlijkheid te veranderen - en aanneming van de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dit alles overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen; de bedrijvigheid en het maatschappelijk voorwerp blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen; de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder firma.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het rechtspersonen register van de vennootschap onder firma bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf, waarvan een exemplaar is aangehecht aan het verslag van de voornoemde zaakvcerders, alsook aan het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Buysse Martine, kantoorhoudend te 9052 Gent (Zwijnaarde), Eedstraat 80, in datum van zesentwintig maart 2012, voornoemd.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de vennootschap onder firma, worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal,

8°I AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werden vastgesteld en luiden bij uittreksel als volgt:

Artikel 1 - RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Vlaamse kinderopvang".

De benaming wordt steeds gevolgd of voorafgegaan door de woorden besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of door de afkorting BVBA.

Artikel 2 - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteenweg 743.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- exploitatie van particulier kinderopvanginitiatief, kinderdagverblijven, (mini)-crèches, diverse opvanginitiatieven, verzorging, thuisverzorging, thuisopvang en alles wat daaronder nu en in de toekomst onder verstaan kan worden.

- de groot- en kleinhandel in, de import en export van alle mogelijke voedingswaren, drinkwaren, e.d.

- het verlenen van alle traiteur, catering- en aanverwante diensten het klaarmaken, thuisbezorgen, serveren van maaltijden, bereide gerechten en alle andere activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector.

- het organiseren en geven van allerhande opleidingen, trainingen bij middel van cursussen seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten, publicaties en dergelijke meer.

- het inrichten, organiseren, begeleiden, coördineren en ondersteunen van diverse allerhande evenementen; - de uitbating van logiesverstrekking, diverse opvanginitiatieven, verzorging, thuisverzorging, thuisopvang.

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulier, in eender welke vorm; het zich borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben doe die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Artikel 4 DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur .

Artikels KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 JAARVERGADERING BUITENGEWONE. ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni, om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12 OPROEPINGEN.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd, De brief vermeldt de agenda,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13 TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN,

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14 STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15 - AANWEZIGHEIDSLIJST.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 18 - BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge OP" Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 19 - MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

ARTIKEL 19 BIS - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 20 BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Zo een mandaat van een zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld, met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvcerder(s) mogelljks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijn gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennoot-'schap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Tot statutair zaakvoerder worden benoemd:

De heer Philips Rudy, wonende te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteenweg 743 en

Mevrouw De Neef Ellen, wonende te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteenseg 743.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Artikel 21 BESTUURSBEVOEGDHEID.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vernield in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Artikel 22 VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte als eiser of als verweerder.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte tot bedragen van maximaal tien duizend euro (10.000,00 EUR). Boven voormeld bedrag is de handtekening van aile zaakvoerders noodzakelijk,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 25 WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootsohap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 26 - VOORSTEL TOT ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze Is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. ARTIKEL 26 BIS - BESLISSING TOT ONTBINDING,

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 27 VEREFFENING.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering,

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

9°! Ontslag zaakvoerders van de vennootschap onder firma.

10°! Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

11°! Benoeming tot statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met bpeerkte aansprakelijkheid: - de heer Philips Rudy, wonende te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteeneg 743;

- mevrouw De Neef Ellen, wonende te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteeneg 743;

12°! Geen commissaris te benoemen.

13°/ Volmachten aan zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat. Tevens opdracht aan de notaris of aan de zaakvoerders, indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 31 maart 2012;

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van de raad van bestuur;

-

gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2011
ÿþ( ^~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Moa 2.1

u

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'11056834*

NEERGELEGD

P....__.....~_



0 !+ APR. 2011

R~CA~~~K VA:V

ICOOI'11AM.'.: [_ TE GENT

Ondernemingsnr : 0831.623.362

Benaming

(voluit) : De Welpjes

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Brusselsesteenweg 746,9050 Gentbrugge

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 28 februari 2011.

De algemene vergadering beslist vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Brusselsesteenweg 743 9050 Gentbrugge

Bijkomend wordt beslist mevrouw Abbeloos Virgeny vanaf 18/03/2011 te ontslaan als zaakvoerder

Philips Rudy Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 25.08.2015 15484-0037-015

Coordonnées
VLAAMSE KINDEROPVANG

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 743 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande