VLAAMSE MEESTERS

Divers


Dénomination : VLAAMSE MEESTERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 465.545.659

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 28.03.2014 14078-0040-009
08/10/2014
ÿþ ;`i

Vi OUhlI II Iii I I ll II

beh[ *19183209*

aai

Bel!

Staa





Ondernemingsnf : 0465.545.659

Benaming

(voluit) : VLAAMSE MEESTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9120 Beveren, Kasteeldreef 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  VEREFFENING IN ÉÉN AKTE  VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op vijfentwintig september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VLAAMSE MEESTERS", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Kasteeldreef 38, ondernemingsnummer 0465.545.659, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT - Verslagen

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschap-pen, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, vergezeld van de overige ter zake dienende documenten zoals bepaald hierna:

-verslag van de raad van bestuur;

-verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&F BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8, BTW BE 0876.661.947, RPR Gent afdeling Dendermonde, vertegenwoordigd door de heer Geert VAN HEMELRYCK, bedrijfsrevisor;

-staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

-een bewijs van betaling van alle schulden aan derden die blijken uit de afgeleverde staat van activa en

passiva;

-verklaring uitgaande van de raad van bestuur dat er geen andere schulden zijn dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passiva.

b)bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De bestuurders, hier aanwezig, verklaren aan de notaris dat er geen bijzondere overeenkomsten bestaan waaraan de vennootschap zich dient te houden bij haar ontbinding.

c) besluit

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&F BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap "Vlaamse Meesters" te 9120 Beveren Waas, Kasteeldreef 38, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2014 opgemaakt, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 130.013,37 en een netto-actief van EUR 110.429,57.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, zoals opgelegd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 9 SEP. 2Olif

AFDEsrdapENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur;

-deze boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 de toestand van de naamloze vennootschap "Vlaamse Meesters" volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de aandeelhouders in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Ter zake maakt ondergetekende een algemeen voorbehoud met betrekking tot mogelijke navorderingen inzake Vennootschapsbelasting, BTW en Sociale Wetgeving voor wat betreft de nog niet definitief goedgekeurde controlejaren van de vennootschap.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering zal voldaan worden door de gedelegeerd bestuurder voor rekening van de aandeelhouders alvorens de uitkering van de beschikbare liquide middelen aan de aandeelhouders zal worden verricht.

Het ligt in de bedoeling van de Raad van Bestuur om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen aangezien er geen schulden aan derden meer zijn. Zodoende werd in het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur geen vereffenaar aangesteld.

Dit verslag is enkel bedoeld om de aandeelhouders een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 11 september 2014

A&F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Vertegenwoordigd door:

Geert Van Hemelryck, Bedrijfsrevisor"

De bestuurders van de vennootschap hebben verklaard dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Na lezing van voormelde verslagen, besluit de vergadering om de vennootschap te ont-binden en haar in vereffening te stellen, met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk om te verzaken aan de termijnen en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen,

De vergadering verklaart dat het Wetboek van vennootschappen voorziet dat een ont-binding en vereffening in één akte slechts mogelijk is indien cumulatief voldaan is aan volgende voorwaarden:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-alle aandeelhouders zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

-indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten:

-De vergadering besluit om geen vereffenaar aan te duiden.

-De vergadering besluit dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, behoudens een schuld op rekening-courant ten aanzien van een aandeelhouder, te weten mevrouw Ilse MAES, voornoemd, dewelke door voormelde wet van 25 april 2014 niet wordt geviseerd en aldus geen beletsel vormt voor onderhavige ontbinding en vereffening in één akte.

-De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn op onderhavige vergadering en eenparig er mee instemmen dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in één akte,

-De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met de sluiting van de vereffening. De hier aanwezige bestuurders nemen hiervan kennis.

De bestuurders van de vennootschap verklaren dat zij kennis hebben genomen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, hetwelk stipuleert dat zij ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij gebreke aan de benoeming van (een) vereffenaar(s).

g-

Vdbr-x

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De bestuurders van de vennootschap verklaren uitdrukkelijk dat alle schulden ten aanzien van derden aangezuiverd werden en er op heden geen schulden ten aanzien van derden meer zijn en leggen hiervan de betalingsbewijzen voor.

DERDE BESLUIT -- Goedkeuring van de verdeling van het netto verdelingssaldo en overname van de resterende activa bestanddelen  mandaat verdeling netto-aandeel.

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato dertig juni tweeduizend veertien, waarbij rekening werd gehouden met de afhouding van de voorziene liquidatiekosten, het res-$terend , actief van de vennootschap ten belope van honderd en tienduizend euro vierhonderd negenentwintig euro en zevenenvijftig eurocent (¬ 110.429,57) uit te keren aan de aandeelhouders, pro rata hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden.

De liquidatiebelasting dient te worden voldaan.

In dit licht verleent de vergadering volmacht aan Mevrouw Ilse Maes, wonende te 9120 Beveren, Kasteeldreef 36, voornoemd, tot betaling van de roerende voorheffing en de verdeling van het netto-aandeel ten behoeve van de aandeelhouders in de vereffening.

De vergadering besluit vervolgens uitdrukkelijk opdracht te geven aan de financiële instelling ING om alle bestaande tegoeden bij deze financiële instelling rechtstreeks over te schrijven op rekening van de aandeelhouders. De aandeelhouders-bestuurders, voornoemd, verklaren hierbij uitdrukkelijk alle mogelijke navorderingen van belastingen en taksen te ontvangen en/of te zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zullen hen eveneens toekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT  Sluiting vereffening

Gelet op de afgifte van de goederen, zowel actief als passief, aan de aandeelhouders en gelet op de verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de eventuele latente, niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met het aandelenbezit, verklaart de algemene vergadering de afrekening voor gesloten.

Voor zoveel als nodig verklaren de aandeelhouders dat zij aile toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffen-+de vennootschap ' gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9120 Beveren, Kasteeldreef 38.

VIJFDE BESLUIT Vaststelling beëindiging mandaat bestuurders

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders beëindigd is ingevolge de ontbinding van de

vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

De vergadering besluit om de bestuurders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun

mandaat en dit zonder enig voorbehoud.

ZESDE BESLUIT  BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering besluit om mevrouw lise Maes, voornoemd, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde om in naam en voor rekening van de vennootschap aile bankrekeningen op naam van de vennootschap, af te sluiten.

ZEVENDE BESLUIT - Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om de schrapping van de vennootschap bij de Ondernemingsloketten, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen, voor zover als nodig, en hiertoe alle administratieve stukken en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&T CONSULTANCY DE BACKER", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Pauwels, Meulenberg 12, BTW BE 0841.540.623, RPR Gent afdeling Dendermonde, met mandaatdrager Erwin DE BACKER of haar bedienden en/of aangestelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, verslag van het " orgaan en bedrijfsrevisor, met staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : DE059980
24/04/2013 : DE059980
27/12/2011 : DE059980
07/12/2011 : DE059980
18/02/2011 : DE059980
01/04/2010 : DE059980
12/03/2009 : DE059980
11/12/2008 : DE059980
03/04/2008 : DE059980
13/03/2006 : DE059980
13/04/2005 : SN059980
04/05/2004 : SN059980
22/03/2004 : SN059980
14/01/2004 : SN059980
07/03/2003 : SN059980
10/12/2002 : SN059980
29/03/2002 : SN059980
10/03/2001 : SN059980

Coordonnées
VLAAMSE MEESTERS

Adresse
Zetel : 9120 Beveren, Kasteeldreef 38

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande