VLAAMSE ONAFHANKELIJKE METHODESCHOOL, AFGEKORT : VL.O.M.

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE ONAFHANKELIJKE METHODESCHOOL, AFGEKORT : VL.O.M.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 429.859.359

Publication

05/02/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Moo2.2

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



{

Ondernemingsnr : 0429.859.359

Benaming

(voluit) : Vlaamse Onafhankelijke Methodeschool

(verkort) : VI.O.M.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kartuizerlaan 20 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten en benoeming raad van bestuur

Uit het verslag van de algemene vergadering van 12 november 2014:

De algemene vergadering keurt unaniem volgende nieuwe statuten goed die de huidige statuten volledig vervangen:

HOOFDSTUK I.  Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1

§1 De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Vlaamse Onafhankelijke Methodeschool", afgekort` "VI.O.M.".

§2 Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw".

Artikel 2

§1 De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Kartuizerlaan 20, in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

§2 De zetel kan, bij beslissing van de algemene vergadering, overgeheveld worden naar een andere plaats. Hij kan slechts verplaatst worden mits de algemene vergadering bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging.

Artikel 3

De vereniging stelt zich tot doel:

a)het oprichten, uitbouwen, in stand houden van en het optreden als inrichtende macht bij een of meerdere

onafhankelijke scholen, die zowel kleuter- als lager onderwijs kunnen omvatten.

b)het nemen of steunen van alle initiatieven die de in artikel 3a genoemde doelstelling ten goede komen.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan op ieder ogenblik ontbonden worden.

r1IRGELEGE 2 6 yAt1, 2015

F2ECl tbN A ~~EN T

HOOFDSTUK Il. - Leden

Artikel 5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

+ iHpp 2.2

§1 Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste zeven bedragen. Alle leden moeten aangeduid worden door de verenigingen zonder winstoogmerk die elk één vestigingsplaats van de school of scholen waarvoor de VI.O.M. vzw als inrichtende macht optreedt, besturen.

§2 Met de term 'lid' wordt doorheen deze statuten verwezen naar de effectieve leden.

§3 Indien een lid niet meer voldoet aan bovenstaande voorwaarden is het van rechtswege ontslagnemend,

§4 De algemene vergadering erkent en aanvaardt de verenigingen waarvan sprake in §1 volgens de regels bepaald in de artikels 12 en 13 van de statuten en de raad van bestuur beslist over de toelating van de leden volgens de regels bepaald in artikel 18 van de statuten.

§5 Het lidgeld door de leden verschuldigd, wordt bepaald door de algemene vergadering. Het mag niet meer bedragen dan 25,00 euro per jaar.

Artikel 6

§1 Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het versturen van een ter post aangetekende brief aan de raad van bestuur.

§2 Een lid kan slechts worden uitgesloten op schriftelijk en gemotiveerd voorstel van de raad van bestuur of na verzoek tot bijeenroeping van de algemene vergadering door een vijfde van de leden, door een beslissing van de algemene vergadering die genomen wordt niet een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigde leden, evenwel zonder rekening te houden met de onthoudingen.

§3 De uitsluiting wordt medegedeeld bij ter post aangetekende brief en gaat onmiddellijk in, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

§4 De ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen geen aanspraak maken op het maatschappelijk vermogen. Zij kunnen noch uittreksels, rekeningen of inventarissen eisen of vorderen, noch de zegels doen leggen.

HOOFDSTUK III.  Algemene vergadering

Artikel 7

§1 De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging.

§2 Elke vereniging zonder winstoogmerk die één vestigingsplaats van de school of scholen waarvoor de VI.O.M, vzw als inrichtende macht optreedt, bestuurt én die als dusdanig erkend en aanvaard is door de algemene vergadering, duidt telkens minstens zes en maximum negen leden aan, onderverdeeld in de volgende ledengroepen:

a)Drie leden zijn personeelsleden van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij worden verkozen door en onder de personeelsleden van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij vormen de ledengroep personeel',

b)Drie van deze leden worden door de raad van bestuur van de betrokken vereniging verkozen en wel zo dat de verkozenen ouders zijn van regelmatig ingeschreven leerlingen van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij vormen de 'ledengroep ouders'.

c)De raad van bestuur van de betrokken vereniging mag daarnaast maximaal drie leden aanduiden die noch een ouder zijn van een regelmatig ingeschreven leerling van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging noch een personeelslid zijn van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij vormen de 'ledengroep externen',

Artikel 8

De algemene vergadering vormt de hoogste instantie van de vereniging. Zij beschikt over de bevoegdheden

die haar uitdrukkelijk door de wet en door onderhavige statuten worden verleend. Meer bepaald is zij exclusief

bevoegd voor het

-wijzigen van de statuten;

-aanvaarden of wijzigen van het huishoudelijk reglement op voorstel van de raad van bestuur;

-benoemen en ontslaan van de bestuurders;

-benoemen en ontslaan van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend;

-verlenen van de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-goedkeuren van de jaarrekeningen en de begrotingen;

-vrijwillig ontbinden van de vereniging;

-aanvaarden en uitsluiten van een lid van de vereniging;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 9

§1 Jaarlijks dient ten minste één gewone algemene vergadering te worden gehouden in de loop van het tweede semester van het kalenderjaar, voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen boekjaar en voor de begroting van het lopende boekjaar.

§2 Telkens de wet, deze statuten of het maatschappelijk belang dit vereisen, moet een bijzondere algemene vergadering worden gehouden. Deze algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur of wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt, In laatstgenoemd geval roept de raad van bestuur de algemene vergadering bijeen binnen eenentwintig dagen na het verzoek tot bijeenroeping. De algemene vergadering wordt uiterlijk gehouden op de veertigste dag na dit verzoek.

§3 De algemene vergadering wordt minstens acht dagen voor de vergadering bijeengeroepen door de raad van bestuur bij middel van een elektronische oproeping namens de voorzitter of twee bestuurders en die de dagorde vermeldt alsook de plaats, de datum en het uur waarop zij plaatsvindt

Artikel 10

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid, door hetzij de oudste der aanwezige bestuurders hetzij door een lid hiervoor aangesteld bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige en bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigde leden, evenwel zonder rekening te houden met de onthoudingen.

Artikel 11

§1 De agenda van de algemene vergadering wordt vastgelegd door de raad van bestuur.

§2 Daarenboven moet elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden van de vereniging op de agenda worden geplaatst.

Artikel 12

§1 De ledengroepen waarvan sprake in artikel 7 §2 van de statuten, aangeduid door een vereniging zonder winstoogmerk die één vestigingsplaats van de school of scholen waarvoor de VI.O.M. vzw als inrichtende macht optreedt, bestuurt én die als dusdanig erkend en aanvaard is door de algemene vergadering, hebben per betrokken vereniging een gezamenlijk recht op in totaal zes stemmen in de algemene vergadering;

a)Elke 'ledengroep personeel' in de zin van artikel 7 §2 a) van onderhavige statuten, heeft per betrokken vereniging een gezamenlijk recht op maximum drie stemmen.

b)Elke 'ledengroep ouders' in de zin van artikel 7 §2 b) van onderhavige statuten, heeft per betrokken vereniging een gezamenlijk recht op maximum drie stemmen.

c)Heeft de betrokken vereniging ook een "ledengroep externen' aangeduid in de zin van artikel 7 §2 c) van onderhavige statuten, dan hebben zowel deze groep als de twee hierboven genoemde groepen elk een gezamenlijk recht op maximum twee stemmen.

De stemmen van een ledengroep van een en dezelfde betrokken vereniging in de zin van het eerste lid, kunnen niet verdeeld worden uitgebracht. Ingeval van verdeeldheid binnen die ledengroep, onthoudt men zich van de stemming.

§2 De algemene vergadering kan maar geldig vergaderen indien minstens de helft plus één van de leden aanwezig of bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigd is. Wordt dit aantal niet bereikt, dan kan een nieuw bijeengeroepen algemene vergadering geldig vergaderen en beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

§3 In de algemene vergadering kan elk lid ten hoogste drie schriftelijke volmachten dragen van andere leden, aangeduid door dezelfde vereniging waarvan sprake in artikel 7 §2 van de statuten.

Artikel 13

§1 Onverminderd de wettelijke bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of door schriftelijke volmacht geldig vertegenwoordigde leden, overeenkomstig de regels bepaald in artikel 12 van de statuten, Een wijziging van de statuten kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging van de statuten evenwel betrekking heeft op het

4 MOD 2.2

, a

doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. ln elk van deze gevallen wordt géén rekening gehouden met de onthoudingen.

§2 De wijzigingen aan de statuten, aangenomen overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, kunnen slechts worden goedgekeurd indien twee derden van de leden aanwezig of bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigd zijn. Indien dit aantal niet wordt bereikt, kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen. Deze kan dan geldig stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Tussen beide vergaderingen moeten er minstens vijftien dagen verlopen zijn.

§3 De beslissing tot vrijwillige ontbinding van de vereniging dient te worden genomen volgens dezelfde regels die gelden voor de wijzigingen van het doel van de vereniging en conform de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 14

§1 De beraadslagingen en beslissingen van de algemene vergadering worden opgetekend in de notulen en worden geboekt in een register dat ten behoeve van de leden van de vereniging wordt bijgehouden en dat daartoe ter inzage in de zetel van de vereniging ligt. Het register wordt niet buiten de zetel van de vereniging verplaatst, Tegelijk ontvangt elk lid een elektronisch verslag van de beraadslagingen en beslissingen van de algemene vergadering.

§2 Uittreksels die bij het gerecht of elders moeten voorgelegd worden, worden ondertekend door de voorzitter of door de door de raad van bestuur gevolmachtigd vertegenwoordiger, of in hun afwezigheid door twee bestuurders. Die uittreksels worden verstrekt aan elk lid van de vereniging en aan derden, die erom vragen en een wettig belang inroepen.

§3 Iedere wijziging aan de statuten evenals iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt bekendgemaakt conform de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

HOOFDSTUK lV.  Raad van bestuur

Artikel 15

§1 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, waarvan de bestuurders worden voorgedragen door de leden van de vereniging, aangeduid door elke vereniging zonder winstoogmerk die één vestigingsplaats van de school of scholen waarvoor de VI.O.M. vzw als inrichtende macht optreedt, bestuurt én die ais dusdanig erkend en aanvaard is door de algemene vergadering, Op basis van die voordrachten benoemt de algemene vergadering per betrokken vereniging minstens vier en maximum zes bestuurders, telkens onderverdeeld in de volgende bestuurdersgroepen;

a)Twee bestuurders zijn personeelsleden in de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij vormen de 'bestuurdersgroep personeel'.

b)Twee bestuurders zijn ouders van regelmatig ingeschreven leerlingen in de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij vormen de 'bestuurdersgroep ouders'.

c)Daarnaast mogen er maximaal twee bestuurders zijn die noch een ouder zijn van een regelmatig ingeschreven leerling van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging noch een personeelslid zijn van de vestigingsplaats van de betrokken vereniging. Zij vormen de 'bestuurdersgroep externen'.

§2 Enkel de volgens §1 voorgedragen leden van de algemene vergadering kunnen als bestuurder worden benoemd door de algemene vergadering.

§3 indien door tussentijds ontslag meer dan één zesde van het aantal bestuurders wegvalt of indien één van de verenigingen zonder winstoogmerk, die elk één vestigingsplaats van de school of scholen waarvoor de VI.O.M, vzw als inrichtende macht optreedt, besturen én die als dusdanig erkend en aanvaard zijn door de algemene vergadering geen minimale vertegenwoordiging meer heeft in de raad van bestuur in de zin van §1 van onderhavig artikel, zal binnen de twee maand een bijzondere algemene vergadering worden samengeroepen ten einde de raad van bestuur aan te vullen.

§4 Het aantal bestuurders moet lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering van de vereniging.

Artikel 16

§1 De leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat gratis uit. Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2 De bestuurders zijn te allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering die daarover beslist zoals bepaald in artikel 13 §1.

§3 Ieder lid van de raad van bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Artikel 17

§1 De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter. Zo nodig belast de raad ook andere bestuurders met een bijzondere functie, zoals een penningmeester, een gevolmachtigd afgevaardigde, enz.

§2 De bestuurders met een bijzondere functie kunnen ook zelf ontslag nemen, zowel in hoedanigheid van hun functie als in hoedanigheid van bestuurder, telkens door schriftelijke kennisgeving aan de volledige raad van bestuur. Zij zijn verplicht na hun ontslag hun opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in hun vervanging kan worden voorzien,

Artikel 18

§1 De bestuurdersgroepen waarvan sprake in artikel 15 §1 van de statuten, hebben per betrokken vereniging zonder winstoogmerk, die één vestigingsplaats van de school of scholen waarvoor de VI.O,M, vzw als inrichtende macht optreedt, bestuurt én die als dusdanig erkend en aanvaard is door de algemene vergadering, een gezamenlijk recht op in totaal zes stemmen in de raad van bestuur

a)Elke 'bestuurdersgroep personeel' in de zin van artikel 15 §1 a) van onderhavige statuten, heeft per betrokken vereniging een gezamenlijk recht op maximum drie stemmen.

b)Elke 'bestuurdersgroep ouders' in de zin van artikel 15 §1 b) van onderhavige statuten, heeft per betrokken vereniging een gezamenlijk recht op maximum drie stemmen.

c)ls er ook een 'bestuurdersgroep externen' voorgedragen en benoemd in de zin van artikel 15 §1 c) van onderhavige statuten, dan hebben zowel deze groep als de twee hierboven genoemde groepen elk een gezamenlijk recht op maximum twee stemmen.

De stemmen van een bestuurdersgroep van een en dezelfde betrokken vereniging in de zin van het eerste lid van artikel 15 §1 van onderhavige statuten, kunnen niet verdeeld worden uitgebracht. Ingeval van verdeeldheid binnen die bestuurdersgroep, onthoudt men zich van de stemming.

§2 De raad van bestuur vergadert telkens de belangen van de vereniging dit vereisen en tenminste twee maal per semester.

§3 De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen en beslissen indien minstens de helft plus één van de bestuurders aanwezig of bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigd is, Wordt dit aantal niet bereikt, dan kan een nieuw bijeengeroepen raad van bestuur geldig vergaderen en beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

§4 De raad vergadert op initiatief van de voorzitter of van twee bestuurders.

§5 De bestuurders vormen een college. In beginsel worden de beslissingen van de raad van bestuur genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige en bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigde bestuurders, evenwel zonder rekening te houden met de onthoudingen.

§6 In de raad van bestuur kan elke bestuurder ten hoogste twee schriftelijke volmachten dragen van andere bestuurders, voorgedragen en benoemd volgens de bepalingen van artikel 15 §1 van onderhavige statuten.

Artikel 19

De raad van bestuur heeft de ruimste bevoegdheden inzake administratie en (het dagelijks) bestuur van de vereniging, uitgezonderd deze die door de wet of door onderhavige statuten uitdrukkelijk worden voorbehouden aan de algemene vergadering. Deze bevoegdheden omvatten onder meer de verdeling van de werkingskosten, de werkingssubsidies en de lesuren pakketten, evenals van de uitvoering van de administratieve verplichtingen,

Artikel 20

§1 De beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in de notulen en worden geboekt in een register dat ten behoeve van de leden van de vereniging wordt bijgehouden en dat daartoe ter inzage in de zetel van de vereniging ligt. Het register wordt niet buiten de zetel van de vereniging verplaatst. Tegelijk ontvangt elke bestuurder een elektronisch verslag van de beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur.

§2 Uittreksels die bij het gerecht of eiders moeten voorgelegd worden, worden ondertekend door de voorzitter of door de door de raad van bestuur gevolmachtigd vertegenwoordiger, of in hun afwezigheid door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

twee bestuurders. Die uittreksels worden verstrekt aan elk lid van de vereniging en aan derden, die erom vragen en een wettig belang inroepen.

Artikel 21

Alle rechtshandelingen worden namens de vereniging gesteld door de raad van bestuur.

Artikel 22

§1 Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging bij gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen steeds geldig vertegenwoordigd door één of twee afgevaardigden. Dit geldt ook voor de handtekeningenbevoegdheid bij de financiële instellingen. Voor handelingen op het vlak van de schooladministratie kan deze bevoegdheid samen worden uitgevoerd voor één lid van de raad van bestuur en het schoolhoofd.

§2 De afgevaardigden waarvan sprake in §1 worden aangeduid door de raad van bestuur.

§3 Deze gemachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit, op basis van de door de raad van bestuur vastgelegde bepalingen in het mandaat.

§4 De beëindiging van hun mandaat kan geschieden

-door het vrijwillig ontslag van de gemachtigde, schriftelijk ingediend bij de raad van bestuur;

-door afzetting bij beslissing van de raad van bestuur genomen bij gewone meerderheid;

-door de afwerking van de opdracht, indien het gaat om een mandaat voor een bepaalde opdracht.

Artikel 23

De bestuurders nemen, uit hoofde van hun functie, geen persoonlijke verplichtingen op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

HOOFDSTUK V.  Financieel beleid

Artikel 24

§1 Het boekjaar loopt van 01 juli tot en met 30 juni. Op het einde van elk boekjaar worden de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten en wordt de begroting voor het volgend boekjaar opgesteld door of op last van de raad van bestuur en ter goedkeuring voorgelegd aan de statutaire jaarlijkse algemene vergadering.

§2 De jaarrekeningen worden door of op last van de raad van bestuur neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank,

HOOFDSTUK Vl. - Ontbinding en vereffening

Artikel 25

§1 De vereniging kan slechts worden ontbonden indien het voorstel tot ontbinding, regelmatig op de dagorde geplaatst, tijdens een daartoe samengeroepen algemene vergadering wordt aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigde leden, evenwel zonder rekening te houden met de onthoudingen.

§2 De vereniging wordt vereffend door twee of meer vereffenaars, aangeduid door de algemene vergadering.

§3 Verder wordt de ontbinding van de vereniging geregeld door de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 26

§1 ln elk geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk en om gelijk welke reden ook en ongeacht het tijdstip ervan, zal het netto overblijvend maatschappelijk actief, na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, worden aangewend voor een doel gelijkaardig aan het doel van de vereniging, op grond van een beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van de overeenkomsten betreffende de verwerving, het bestuur, het gebruik of de afstand van het patrimonium.

M0D 2.2

Lurk B - Vervolg

§2 Indien de algemene vergadering geen beslissing neemt krachtens §1 hierboven, komt de beslissing toe aan de rechtbank,

Volgende bestuurders nemen ontslag: Katrijn Palet, Geert Vierenberg, Petra Rosseau, Greet Béatse en Marie Ernould-Kirk

Volgende leden van de algemene vergadering worden op voorstel van elk bestuur van een vestigingsplaats benoemd tot bestuursleden:

1. Wim Vanhove, Suikerstraat 42 te 9340 Lede, geboren op 24/12/1979 te Sint-Niklaas

2, Greet D'Haese, Stationsstraat 192 te 9450 Haaltert, geboren op 19/04/1997 te Aalst

3, Lutgart Goeman, Zijpstraat 81 te 9308 Aalst, geboren op 15/04/1963 te Aalst (herbenoeming)

4. Els Van de Velde, Mazitsstraat 23 te 1790 Affligent, geboren op 17/04/1973 te Aalst

5. Suana De Mees, Dijk 2 te 2820 Bonheiden, geboren op 08/09/1976 te Rijmenam

6. Muriel Verreth, Oude Schrieksebaan 99 te 2820 Bonheiden, geboren op 22/12/1975 te Bonheiden

7. Marianne Ursi, Dijkstraat 28 te 3150 Haacht, geboren op 04/07/1969 te Bonheiden (herbenoeming)

8. Sarah Theys, Gobbelsrode 39 te 3220 Holsbeek, geboren op 18/08/1981 te Leuven

9. Katrien De Maegd, Snoekstraat 102 te 9000 Gent, geboren op 24/02/1976 te Gent

10. Margot Van Thienen, Hector Van Wittenberghestraat 43 te 9000 Gent, geboren op 11/01/1978 te Vilvoorde

11. Jo Dreezen, Snoekstraat 63 te 9000 Gent, geboren op 19/10/1973 te Gent

12, Tim Vandromme, Rabotstraat 85 te 9000 Gent, geboren op 22/01/1981 te Poperinge

13, Everardus Hom, Peperendaalwijk 30 te 9661 Brakel, geboren op 11108(1955 te Amsterdam (Nederland) (herbenoeming)

14. Jan Kindt, Peperstraat 22, 9800 Deinze, geboren op 15/12/1974 te Zottegem (herbenoeming)

15. Ilse Vitse, Herfstlaan 48a te 9800 Deinze, geboren op 24/04/1981 te Poperinge

16. Ellen De Dapper, Kouterlosstraat 96, 9800 Deinze, gehoren op 23/08/1973 te Deinze (herbenoeming)

17, Joke De Vos, Sluiskouter 43 te 9800 Deinze, geboren op 12/07/1977 te Waregem

18, Jennifer Van Wambeke, Jean-Baptiste Dekeyserstraat 21 te 9600 Ronse, geboren op 01/08/1983 te Ronse

19. Kurt Beckers, Wodecgstraat 46 te 9600 Ronse, geboren op 12/04/1976 te Brecht

20. Kim Mees, Pontstraat 162 te 9600 Ronse, geboren op 23/07/1976 te Oudenaarde 21, Charlotte Ponseele, Botsewegel 1 te 9860 Oosterzele, geboren op 08/01/1984 te Damme

Zij benoemen in onderling overleg tot:

Voorzitter Jan Kindt

Penningmeester: Everardus Horn

Gevoimachtigd vertegenwoordiger: Katrien De Maegd

Gevolmachtigden voor de rekeningen: Suana De Mees, Anne Vanquaethem en Everardus Horn, Zij kunnen

alleen handelen voor een bedrag tot 1000 euro en met tweeën voor een bedrag dat hoger is dan 1000 euro,

Opgemaakt door Everardus Horn, penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-sehouden

aan het Belgisch Staatsblad

14/12/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

- 2 -12- 2011

RECHTBANK VAEN,

KOOPHANDEL-i'E GENT



IVAN vINIR~IVIVIVIp

Cri,-4.7er-º%rm79r:si j " 0429.859.359

~~~..... _" !: ,

,

Vlaamse Onafhankelijke Methodeschool

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/1212011- Annexes du Mnniteûr belge

,._pari: +T.l " VI.O.M.

F echte ar li vzw

7ti"I . Kartuizerlaan 20 te 9000 Gent

:71n-C.e f r:A F w^ : Benoeming raad van bestuur

Uit het verslag van de algemene vergadering van 10 november 2011:

Volgende bestuurders nemen ontslag: Julchen Buys, Bart Vandenbussche, Heidi Gits, Anne Meynckens en Dirk De Meester

. Volgende leden van de algemene vergadering worden benoemd tot bestuursleden:

1.Katrijn Polet, Hollandstraat 5 te 9420 Mere, geboren op 20/03/1975 te Aalst

2.Lutgart Goeman, Zijpstraat 81 te 9308 Hofstade, geboren op 15/04/1963 te Aalst 3.Geert Vaerenberg, Spandonck 18 te 3118 Werchter, geboren op 31/07/1965 te Ukkel 4.Marianne Ursi, Dijkstraat 28 te 3150 Haacht, geboren op 04/07/1969 te Bonheiden 5.Petra Rosseau, Brugsesteenweg 345 te 9030 Gent, geboren op 16/12/1973 te Gent

6.Everardus Horn, Peperendaalwijk 30 te 9661 Brakel, geboren op 11/08/1955 te Amsterdam (Nederland) (herbenoeming)

7.Jan Kindt, Peperstraat 22, 9800 Deinze, geboren op 15/12/1974 te Zottegem

8.Ellen De Dapper, Kouterlosstraat 96, 9800 Deinze, geboren op 23/08/1973 te Deinze

9.Greet Béatse, rue Chapelle Planchon 16 te 7912 St. Sauveur, geboren op 21/08/1974 te Ronse

10.Marie Ernould-Kirk, rue des Croissons 3 te 7750 Amogies, geboren op 08/04/1981 te Aarhus (Denemarken)

~~~ `v' t'Ai~" `,í~ IJ1d. Vuil G.E.11é~rs J`:t3T>t;!t1Ep . :S 9C'QG . Ha?,iT} en Í1U3fíarlg'nio ,ar? C3 til5truí1ieiltzfvllCie nni3; E5, hetzij van t13 p8 =oIUfI,1i,^ 1!

beo tb. argani::me Oen aarr=i,n van d©nn re vertegorrvcor.1 gui

t.':'tso " r!aarrs ar handtelger+ir:g

Voor-

behpfiden

Lr.t-at`

"

t.Y.9t"t B - Vervolg

Zij benoemen in onderling overleg tot:

Voorzitter: Jan Kindt

Penningmeester: Everardus Horn

Gevolmachtigd vertegenwoordiger: Petra Rosseau

Gevolmachtigden voor de rekeningen: Evert Horn en Dirk De Meester

Zij kunnen allebei alteen handelen voor een onbeperkt bedrag.

MOD 2.2

Opgemaakt door Everardus Horn, penningmeester

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 14/12/2011- Annexes du Moniteur belge

~~ dw i=atsie t1z van Lue. v2lmrlden . Recto . N2arn en hoedanigheid van de iastrum2nt4rerdU nntans. hetzij ,an de pers,?a}ni:r" )

bevoegd Je ueYansging, »tich:irig of Lrganis.ne aanzen van derden is vartByenwoar:Sige¬ ;

Verso Naam en l,andtalcenhr,g

Coordonnées
VLAAMSE ONAFHANKELIJKE METHODESCHOOL, AFGEKO…

Adresse
KARTUIZERLAAN 20 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande