VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING, AFGEKORT : VRV

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING, AFGEKORT : VRV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 440.734.841

Publication

22/04/2014
ÿþ MRD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

II

*140860 2'

NEERGELEGD

- 9 APR. 21314

RE IB NK V/1~ N ~ KOO.PI~ANMEE. TE GENT

Ondernemingsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : Vlaamse Rundveeteelt Verenging vzw

(verkort) : VRV vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Thorenburghlaan 14 in 9860 Oosterzele

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Beslissingen Algemene Vergadering dd. 12 maart 2014

Wijzigingen statuten van VRV vzw

Art. 3

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de rundveeverbetering door het verbeteren en in stand houden van rassen die wordt georganiseerd in uitvoering van het landbouwdecreet van 28 juni 2013, betreffende de verbetering van voor de landbouw nuttige huisdieren.

De vereniging stelt zich eveneens ten doel de belangen van haar leden te behartigen, voor zover het betreft de organisatie van genoemde rundveeverbetering. Zij kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, zoals onder meer

A, 1. Het ontwikkelen, organiseren, uitvoeren en opvolgen van selectie-

programma's zowel voor de melkproductie als voor de vleesproductie

B.1. Het organiseren van aile nodige zotitechnische begeleiding en

controle in het bijzonder op het vlak van de melkproductieregistratie

en de registratie van de fokrunderen.

2. De inzameling, de studie en de verwerking van alle nodige gegevens met

betrekking tot de uitvoering van de opdrachten met het oog op de

ontwikkeling van algemene en specifieke richtlijnen en in het bijzonder

de nodige programmatuur ;

3. Het verstrekken van voorlichting en de foktechnische begeleiding van de

veehouders, alsmede het ondersteunen van de promotie ;

C.1. Het overleg en samenwerking met de georganiseerde veeteelt in het

algemeen en met de andere erkende veeteeltverengingen in bijzonder ;

D.1. Vorming en opleiding/begeleiding van rundveehouders inzake rundvee-

verbetering.

Art. 4 bis

De afdelingen en districten worden afgebakend met het oog op de voordracht van kandidaten voor de algemene vergadering en de raad van bestuur.

Het reglement van inwendige orde stelt de afbakening en de werking van de afdelingen en districten vast.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Art. 5

Toegetreden leden van VRV zijn de natuurlijke en de rechtspersonen, die zelfstandig of in samenwerking met anderen een rundveebedrijf actief uitbaten en die hun lidgeld hebben betaald. De raad van bestuur verifieert of aan deze voorwaarden is voldaan, Toegetreden leden zijn ingedeeld in verkiezingsafdelingen die geografisch en/of per ras of type van vee uitbating bepaald zijn. Het reglement van inwendige orde stelt deze indeling vast.

Effectieve leden van VRV zijn de toegetreden leden die op voordracht van de verkiezingsafdeling door de algemene vergadering zijn benoemd om de afdeling te vertegenwoordigen in de algemene vergadering. De Raad van Bestuur verifieert voorafgaand of aan de voorwaarden om benoemd te kunnen worden is voldaan. De duur van het mandaat bedraagt vier jaar en kan maximaal tweemaal hernieuwd worden. Voor effectieve leden die pas gedurende hun tweede of derde mandaat zijn verkozen als lid van de raad van bestuur geldt echter dat deze termijn nog tweemaal bijkomend (dus in zijn totaliteit maximaal drie maai) hernieuwd kan worden. Het mandaat neemt automatisch een einde bij het verstrijken van de duur van het mandaat.

Effectieve leden kunnen slechts namens één afdeling afgevaardigd worden naar de algemene vergadering.

Alleen leden of effectieve leden kunnen zich kandidaat stellen voor de functie van commissaris in de Raad van Commissarissen (RVC) van CRV Holding BV. De raad van bestuur stelt in het reglement van inwendige orde de regels vast voor de kandidatuurstelling.

Tussen de leden mag niet worden gediscrimineerd.

Art. 5. Bis

Het aantal effectieve leden bedraagt minimaal 16 en maximaal 75.

Art. 5. Ter

Elke rechtspersoon dient bij het begin van zijn lidmaatschap en vervolgens bij iedere wijziging van de vertegenwoordiging, aan de raad van bestuur schriftelijk de naam mede te delen van één natuurlijke persoon, die de rechtspersoon vertegenwoordigt.

De raad van bestuur kan zich op deze opgave beroepen, zowel ten opzichte van derden als ten opzichte van de rechtspersoon zelf.

Art. 7.

Een lidmaatschapsjaar loopt gelijk met het boekjaar van VRV, met name van 1 september tot en met 31 augustus.

Ieder lid kan het lidmaatschap opzeggen, dit dient te gebeuren tegen uiterlijk 31 juli voorafgaand aan het volgende boekjaar. De toegetreden leden moeten hun ontslag melden aan de raad van bestuur, de effectieve leden moeten hun ontslag evenwel per aangetekend schrijven aan de raad van bestuur betekenen. Ieder lid wordt geacht ontslag te nemen wanneer hij niet langer aan de aannemingsvoorwaarden beantwoordt.

Hoofdstuk lla Afdelingen

De Algemene Vergadering zal zijn samengesteld in functie van de deelname aan de activiteiten van VRV binnen elk geografisch en/of per ras of type van vee uitbating bepaalde afdeling.

Het reglement van inwendige orde bepaalt de precieze wijze van deze verdeling, evenals de verdere procedures van de voordracht en de verkiezingen.

De definitie van de afdeling zal evenwel derwijze gebeuren dat elke afdeling een activiteitenomvang heeft die het recht geeft op een vertegenwoordiging in de Algemene Vergadering.

Art. 10.

De algemene vergadering is het hoogste gezag van VRV en is samengesteld uit alle effectieve leden.

Ieder effectief lid beschikt over één stem.

Elk effectief lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid, mits voorlegging van een

geschreven volmacht. Elk effectief lid kan slechts één ander effectief lid geldig vertegenwoordigen.

De effectieve leden mogen niet ouder zijn dan 65 jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en het afzetten van de bestuurders, het goedkeuren van voorstellen voor de bezoldiging van de leden van de Raad van bestuur, het uitsluiten van leden, het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen en het ontbinden van de vereniging.

Art. 15.

De algemene vergadering stelt ieder jaar, onder haar leden, buiten de raad van bestuur, twee controleurs der rekeningen en hun plaatsvervangers aan die gelast zijn met het nazicht van de boekhouding; zij moeten zich laten bijstaan door een bedrijfsrevisor,

De stukken en de boeken betreffende de boekhouding en de notulen worden ter controle aan de genoemde controleurs der rekeningen en de bedrijfsrevisor voorgelegd, ten minste vijftien dagen vaór de datum die werd vastgelegd voor de statutaire algemene vergadering of voor elke buitengewone algemene vergadering met een agenda waarop een bespreking van het financieel beleid van de vereniging voorkomt.

Art. 19.

VRV wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit één afgevaardigde per verkiezingsdistrict en de Vlaamse afgevaardigden in de Raad van Commissarissen (RvC) van CRV Holding. De raad van bestuur zal, afgezien van de bovengenoemde afgevaardigden in de RvC, zijn samengesteld in functie van de deelname aan de activiteiten van VRV binnen elk geografisch en/of per ras of type van vee uitbating bepaald verkiezingsdistrict.

Het reglement van inwendige orde bepaalt de precieze wijze van deze verdeling, evenals de verdere procedures van de verkiezingen.

De definitie van de verkiezingsdistricten zal evenwel derwijze gebeuren dat elk verkiezingsdistrict een activiteitenomvang heeft die het recht geeft op een vertegenwoordiging in de raad van bestuur.

De duur van het bestuursmandaat bedraagt vier jaar en kan maximaal tweemaal hernieuwd warden.

Een lid van de algemene vergadering kan zich niet kandidaat stellen voor een mandaat als bestuurder en derhalve ook niet worden benoemd tot bestuurder indien een bloed- of aanverwant van de eerste graad personeelslid is van de vereniging,

De bestuurder wordt geacht ontslag te nemen zodra een bloed- of aanverwant van de eerste graad wordt aangeworven. in dit geval duidt de eerstvolgende algemene vergadering overeenkomstig de statutaire bepalingen een nieuwe bestuurder aan voor de nog niet verstreken duur van het mandaat.

Een bestuurder neemt geen deel aan beraadslagingen die zijn bloed- of aanverwant tot en met de derde graad betreffen.

Het mandaat van een bestuurder neemt automatisch een einde bij het verstrijken van de duur van het mandaat.

Art. 21.

De raad van bestuur stelt een rooster van aftreden op, zodanig dat om de twee jaar de helft van de raad van bestuur herkiesbaar gesteld wordt op de statutaire algemene vergadering.

Wanneer een bestuurder de ouderdomsgrens, vermeld in artikel 10, bereikt, is hij ambtshalve ontslagnemend en zijn mandaat eindigt op het ogenblik dat zijn vervanging bij de eerstkomende algemene vergadering plaats heeft. De gekozen bestuurder voltooit het mandaat van deze die hij vervangt.

Art. 22.

De bevoegdheid van de raad van bestuur omvat onder meer :

- op organisatorisch gebied : het beheer van gebouwen en terreinen, eigendom van de VZW, evenals

deze van het veeteeltcomplex te Oosterzele, het opstellen van het arbeidsreglement voor het personeel,

het aanwerven en ontslaan van het leidinggevend personeel en het vastleggen van de procedures en

modaliteiten daar van; het vaststellen van de bezoldiging; het uitvaardigen van het reglement van

inwendige orde; het instellen van commissie, het sluiten van overeenkomsten met derden in het algemeen,

inclusief overeenkomsten tot het kopen, vervreemden of bezwaren van onroerende goederen.

- op boekhoudkundig gebied : het opstellen van het boekhoudkundig plan ;

- op juridisch gebied : het optreden in, naam van VRV, het stellen en voeren van alle rechtsvorderingen

als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

- De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van hetgeen door de wet en de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

- De raad van bestuur behoeft de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering indien het gaat om het uitoefenen van stemrecht op aandelen in het kapitaal van CRV Holding B.V

Art. 23.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid de uitvoerende taken, voortvloeiend uit zijn bevoegdheid gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere personen al dan niet bestuursleden. De raad stelt hun bevoegdheden vast.

Art. 24

De VRV wordt vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende leden van de raad van bestuur, mits tenminste één van hen de voorzitter is. Tevens kan de VRV vertegenwoordigd warden door elk afzonderlijk bestuurslid na een daartoe voorafgaand verkregen uitdrukkelijke volmacht van de raad van bestuur.

Art. 26.

De voorzitter van de raad van bestuur moet de algemene vergadering in buitengewone zitting bijeenroepen, telkens als het belang van VRV zulks vereist.

Op aanvraag van ten minste de helft der bestuurders, per aangetekend schrijven gericht aan de voorzitter, zal deze een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, binnen 30 dagen na betekening van de aanvraag (L.S., zie ook 18 bis).

Art. 28

De vervanging van de overleden of ontslagnemende bestuurders, anders dan de Vlaamse afgevaardigde in de RvC van CRV Holding, heeft plaats op voordracht van de betrokken afdeling (indien het een lid van de algemene vergadering betreft) dan wel district (indien het een lid van de Raad van Bestuur betreft), op de eerstvolgende algemene vergadering. De aldus gekozen bestuurder(s) voltooit(en) het mandaat van degene die hij (zij) vervangt(en).

Art. 29.

Dit artikel is nu geregeld in de artt 23 en 24

Art. 33.

De lidmaatschapsbijdrage wordt elk jaar opnieuw door de raad van bestuur vastgesteld.

Zij mag de ¬ 125 niet overtreffen.

De lidmaatschapsbijdrage voor het lopende boekjaar wordt geïnd middels facturatie van de maand oktober

van het betreffende boekjaar.

Art. 35

De ontbinding van VRV mag slechts uitgesproken worden met een meerderheid van 4/5de van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden, aanwezig op een speciaal daartoe samengeroepen algemene vergadering, waarop minstens de twee derden van de effectieve leden aanwezig zijn.

Indien het aantal niet bereikt wordt, roept de raad van bestuur een nieuwe algemene vergadering samen na minimum 15 dagen, die een besluit zal kunnen nemen met een meerderheid van 4/5de van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden, wat ook het aantal aanwezig leden weze.

Deze beslissing moet neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel en gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad,

e

a

M00 2.2

Luik B - Vervolg

r

Benoemingen

De leden van de raad van bestuur :

Matthys-De Zutter Mark, landbouwer, wonende te 9982 Sint Jan-in-Eremo, Sint Janspolderdijk 16,

bestuurder

Moutton Willy, landbouwer, wonende te 8820 Torhout, Moereveldstraat 4, bestuurder

Ryckaert Dirk, landbouwer, wonende te 9890 Dikkelvenne, Blokstraat 44, bestuurder

Vandewalle Willy, landbouwer, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 1, bestuurder-ondervoorzitter

Van Hasselt Stefaan, landbouwer, wonende te 2990 Loenhout, Sint-Jozefweg 20, bestuurder

Van Leeuwe Noël, landbouwer, wonende te 9981 Sint-Margriete, Molenkreekstraat 1, bestuurder-voorzitter

Goedgekeurd door de raad van bestuur dd. 17 februari 2014 en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering dd. 12 maart 2014.

Noël Van Leeuwe

Voorzitter

Hierbij eveneens toegevoegd : de gecoördineerde statuten na de algemene vergadering van 12 maart 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2014
ÿþ MOI] 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

.. ~)

21i FtI). 2014

P2aCHTt}AA 'd N tLOOPFïAi~i7E1.` l~:r~#~NT

Ondernerningsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING vzw

(verkort) : VRV vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Thorenburghlaan 14 te 9860 Oosterzele

Onderwerp akte : benoeming bedrijfsrevisor

De Algemene Vergadering van VZW Vlaamse Rundveeteelt Vereniging van 11 december 2013 benoemt, Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA (B00025), President Kennedypark 8a te 8500 Kortrijk, als commissaris voor` een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering die de rekeningen van het: ° boekjaar 2016 vaststelt. Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA duidt de heer Mario Dekeyser (IBR Nr N - A01718),: vennoot van Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, aan als vaste vertegenwoordiger.

Noël Van Leeuwe

bestuurder-voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

r

Vol

behor

aan

Belg

Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

15/04/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD I

o4 APR. 2U13

R.ECHTC, 5 .~ Vr~.~

GIKk~~~ ç c;FNT

*130588

Ondernemingsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING

(verkort) : VRV

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetei : Van Thorenburghlaan 14 te9860 Oosterzele

Onderwerp akte : benoeming bedrijfsrevisor - herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering van 28 februari 2011 is akkoord met de herbenoeming van volgende bestuurders

voor 4 jaar

Willy Moutton, landbouwer, wonende te 8820 Torhout, Moereveldstraat 4

Stefaan Van Hasselt, landbouwer, wonende te 2990 Loenhout, Sint-Jozefweg 20

Dirk Ryckeert, landbouwer, wonende te 9890 Dikkelvenne, Blokstraat 44.

De Algemene Vergadering van VZW Vlaamse Rundveeteeltvereniging van 04 december 2012 benoemt` KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA (B00001), Guldensporenpark 80 te 9820 Merelbeke, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering die de rekeningen van het. boekjaar 2015 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren Burg, CVBA duidt de heer Olivier Declercq (IBR Nr N -` A02076), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, aan als vaste vertegenwoordiger.

De algemene vergadering van 13 maart 2013 is akkoord met de herbenoeming van volgende bestuurders

voor 2 jaar

Mark Matthys-De Zutter, landbouwer, wonende te 9982 Sint Jan in Eremo, Sint-Janspolderdijk 16

Noël Van Leeuwe, landbouwer, wonende te 9981 Sint-Margriete, Molenkreekstraat 1

Willy Vandewalle, landbouwer, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 1

Noël Van Leeuwe

bestuurder-voorzitter Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behoud(

aan hef

Belgisc

Staatsbh

il I1IUIllh!IIhII11l1llh! Iii III

" saiazsio*



NEERGELEGD

" 0.3 AUG. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAtSttttin TE GENT

Ondernemingsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING vzw

(verkort) : VRV vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Thorenburghlaan 14 te 9860 Oosterzele

Onderwerp akte : benoeming bedrijfsrevisor

De algemene vergadering van 01/07/2010 heeft met éénparigheid van stemmen beslist het mandaat van KPMG Bedrijfsrevisoren-Reviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door de heer Olivier Declercq, voor een termijn van 3 jaar te verlengen, tot de algemene vergadering van 28/02/2013.

De audit fee wordt bekrachtigd door de vergadering

Noël Van Leeuwe

bestuurder-voorzitter Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

MOU 2.2

le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

" 121Q0591*

1

Ondernemingsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING vzw

(verkort) : VRV vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Thorenburghlaan 14 te 9860 Oosterzele

Onderwerp akte : uittreding bestuurder

NEERGELEGD

01 AUb. 2012

RT.CHT13A Ni( VAN

KOOPHAUfiblE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van 16 april 2012 heeft de uittreding met unanimiteit goedgekeurd van bestuurder Michel Wallays, landbouwer, wonende te 8950 Nieuwkerke, Groenestraat 1

De buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2012 heeft de uittreding goedgekeurd van Michel Wallays, landbouwer, wonende te 8950 Nieuwkerke, Groenestraat 1.

Noël Van Leeuwe

bestuurder-voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2012
ÿþ i4SOD 2.2

r áij ( _ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

10 FEB. 2012

RECH R NK VAN

, KOOPHAA E TE GENT

I111110 11111111

*12044513*

be

a st

IIII

Ondernemingsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING vzw

(verkort) : VRV vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Thorenburghlaan 14 te 9860 Oosterzele

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Beslissingen Algemene Vergadering dd. 30 november 2011

Wijzigingen statuten van VRV vzw

Art. 5

Toegetreden leden van VRV zijn de natuurlijke en rechtspersonen, die het rundveehouderijbedrijf actief uitoefenen binnen het werkgebied van de vereniging en die hun lidgeld hebben betaald. De raad van bestuur: verifieert of aan deze voorwaarden is voldaan. Toegetreden leden zijn ingedeeld in verkiezingsdistricten die geografisch en/of per ras of type van veeuitbating bepaald zijn. Het reglement van inwendige orde stelt deze' indeling vast.

Effectieve leden van VRV zijn de toegetreden leden die volgens de verkiezingsprocedure verkozen werden; in verkiezingsdistricten om hen te vertegenwoordigen in de algemene vergadering van VRV. De algemene, vergadering verifieert of aan de voorwaarden is voldaan en neemt hen aan. De duur van het mandaat bedraagt" vier jaar en kan maximaal twéémaal hernieuwd worden. Het mandaat neemt automatisch een einde bij het verstrijken van de duur van het mandaat.

Tussen de leden mag niet warden gediscrimineerd.

Goedgekeurd door de Raad van Bestuur dd. 08.08.11 en ter goedkeuring voorgelegd op de Algemene Vergadering dd. 30.11.11

Noël Van Leeuwe

voorzitter Raad van Bestuur

Hierbij eveneens toegevoegd : de gecoördineerde statuten na de algemene vergadering van 30 november 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2015
ÿþiuSODzz

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernerningsnr : 0440.734.841

Benaming

(voluit) : VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING VZW

(verkort) : VRV vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Thorenburghlaan 14 te 9860 Oosterzele

Onderwer akte : uittreding, benoeming en herbenoeming van bestuurders

De algemene vergadering van 12 maart 2015 is akkoord met de uittreding van volgende bestuurders

Mark Matthys-De Zutter, landbouwer, wonende te 9982 Sint Jan in Eremo, Sint-Janspolderdijk 16, bestuurder

Willy Vendewalle, landbouwer, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 1, bestuurder-ondervoorzitter Noël Ven Leeuwe, landbouwer, wonende te 9981 Sint-Margriete, Molenkreekstraat 1, bestuurder-voorzitter

De algemene vergadering van 12 maart 2015 is akkoord met de benoeming van volgende bestuurders :

Luc Sanders, landbouwer, wonende te 8470 Gistel, Nieuwland 10, bestuurder

Kurt Faes, landbouwer, wonende te 2320 Meer, Gestelsestraat 45, bestuurder

Tom Van Nespen, landbouwer, wonende te 9120 Vrasene, Mosselbank 39a, bestuurder

De algemene vergadering van 12 maart 2015 is akkoord met de herbenoeming van volgende bestuurders :

Willy Moutton, landbouwer, wonende te 8820 Torhout, Moereveldstraat 4, bestuurder

Stefaan Van Hasselt, landbouwer, wonende te 2990 Loenhout, Sint-Jozefweg 20, bestuurder-

ondervoorzitter

Dirk Ryckaert, landbouwer, wonende te 9890 Dikkelvenne, Blokstraat 44, bestuurder-voorzitter

De Raad van Bestuur van 12 maart 2015 is akkoord met volgende benoemingen :

Dirk Ryckaert, landbouwer, wonende te 9890 Dikkelvenne, Blokstraat 44 wordt benoemd tot voorzitter Stefaan Van Hasselt, landbouwer, wonende te 2990 Loenhout, Sint-Jozefweg 20 wordt benoemd tot ondervoorzitter

Dirk Ryckaert

bestuurder-voorzitter Raad van Bestuur

IIiiiniii~udiuiui

" 1506 333*

i

ni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VLAAMSE RUNDVEETEELT VERENIGING, AFGEKORT : …

Adresse
VAN THORENBURGHLAAN 14 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande