VLIEGHEDIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLIEGHEDIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.716.725

Publication

05/12/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : © 5 ~ _~. I h 5

NEERGELEGD 2 6 NOV, 2014

RECG3i iie1K VAN KOOPHANDEL TE GENT

#11 i

Benaming (voluit) :VLIEGHEDIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varingstraat 8C

9090 Melle

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op negentien november tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. A. De Heer VLIEGHE, Jan, geboren te Aalst op zes september negentienhonderd vierentachtig, echtgenoot van Mevrouw TERNEU Ann Susanne Henri, wonende te Melle, Varingstraat 8 C.

B. Mevrouw TERNEU, Ann Susanne Henri, geboren te Gent op negen oktober negentienhonderd vierentachtig, echtgenote van de Heer VLIEGHE Jan, wonende te Melle,; Varingstraat 8 C,

onder hen een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft : VLIEGHEDIT.

Ill. De zetel gevestigd is te 9090 Melle, Varingstraat 8C, De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder,

IV, De vennootschap heeft tot doel, in België en in hef buitenland, uitsluitend in eigen naam i en voor eigen rekening

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de ontwikkeling en de realisatie van audiovisuele en cinematografische werken, de studie, het onderzoek en het ontwikkelen van projecten, opzoeking en de ontwikkeling in informatica en in de audiovisuele sector, alsmede de daarmee samenhangende activiteiten. De vennootschap zal zich bezighouden met montage, vfx, motion design, grafisch design, 3D annimatie, 3D modelling, 3D rigger, 3D schader, color grading, webdesigning, fotografie, if-,i netwerken, computer en besturingssystemen, app-developer en vertalen, Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de studie, de raadpleging, het advies, de expertise, de engineering en het verzorgen van alle diensten die betrekking hebben op de voormelde activiteiten_

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging en zich borg stellen voor anderen.

Zij mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen deelnemen in alle zaken, vennootschappert of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van die aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

i

be a

B+

st~

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

V{. Het kapitaal werd volledig ir} geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) De Heer Jan VLIEGHE, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00) ;

b) Mevrouw Ann TERNEU, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9,300,00),

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden volgestort door ieder onderschrijver ten belope van een/derde (1/3), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00}beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van een/derde (1/3), aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII, artikel 11

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist,

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon. IX. leder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op negentien november tweeduizend veertien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien. X, De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste zaterdag van de maand juni, om achttien uur (18u00) van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien, Xl. Benoeming zaakvoerder.

De oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de

Voor-

4 bep?ucjen

" laan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Heer Jan VLIEGRE, voornoemd. De Heer Jan VLIEGHE heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

XII. Aan MOOR t STEPHENS ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN, met zetel te Gent-Drongen, Deinsesteenweg 114, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 19 november 2014

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-~behouren . 'aan het

Belgisch Staatsblad

06/01/2015
ÿþ Mai Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111,11111111 NEERGELEGD

*15002 9



2 3 DEC, 2014



RECHTVAN

KOOPHANtE GENT







Ondernemingsnr : 0505716725

Benaming

(voluit) : Vlieghedit

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varingstraat 8 C , 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Overeenkomstig artikel 220 en 222 W.Venn.werden met betrekking tot de quasi-inbreng bij de BVBA Vlieghedit volgende documenten neergelegd

- het revisoraal controleverslag dd. 15 december 2014 inzake quasi-inbreng opgesteld door de BV oW

BVBA Foqué & Partners J. Van Elewijckstraat 103/6, 1853 Strombeek-Beveren;

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 19/1212014;

- het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der

aandeelhouders dd. 19 december 2014.

Vlieghe Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 27.06.2016 16234-0413-012

Coordonnées
VLIEGHEDIT

Adresse
VARINGSTRAAT 8C 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande